Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262830 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:52:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir maçta yapılan en çok orta olmuş bu sezon ki.

Bunu da geçen olmaz ama dediğim gibi bazen şansta yanında olacak ve bazen de sen becerikli olacaksın.

Çok boş ortalar oldu be Tolga. Budur diyebileceğim pozisyon nerdeyse yok. Göbekte duvar olan yok, tek pas yapan yok, abuk subuk bir düzen ile oynadık.

Hadi yapamıyorsun düşenleri toplayan bir Necip yok.

Bunu söylediğime inanamıyorum ama Necip olsa şu maçı kazanırdık. Şu cümleyi kurduranlar utansın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mesela 12-13 civarında korner kullandık bunlardan bir tanesi bile tehlikeli yere gitmedi neredeyse hepsi ön direğe yapıldı.

Hani Fernandes'i eleştirirdik falan ama adam kornerleri ve duran topları adrese teslim yollardı adeta pas atardı.

Bize böyle bir adam kesin lazım çünkü duran toplar böyle maçlarda kilidi açmanın en kolay yoludur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Ayrıca şu da var. Forvet harici ne sağdan ne soldan adam içeri sokamadık.

Quaresma'nın cizgide kalma hastalığı beni deli ediyor. Biraz içeriye katetse pozisyona girecek fakat hep kenar çizgide.

Aynı şekilde Olcay'da girmedi bugün hiç ve adam gibi bitirici pas atamadık.

Akhisar'da savunmadaki siyahi arkadaşı beğendim. Taş gibi oynadı. Yiğidi öldür ama hakkını ver helal olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Çok boş ortalar oldu be Tolga. Budur diyebileceğim pozisyon nerdeyse yok. Göbekte duvar olan yok, tek pas yapan yok, abuk subuk bir düzen ile oynadık.

Hadi yapamıyorsun düşenleri toplayan bir Necip yok.

Bunu söylediğime inanamıyorum ama Necip olsa şu maçı kazanırdık. Şu cümleyi kurduranlar utansın.
Yok katılıyorum sana.

Tabi çok gereksiz ortalarda çoğunluktaydı bugün ama bu bile maçı rakip ceza sahasında oynadığımızı gösteriyor.

Çevrimdışı Deniz

Mesela 12-13 civarında korner kullandık bunlardan bir tanesi bile tehlikeli yere gitmedi neredeyse hepsi ön direğe yapıldı.

Hani Fernandes'i eleştirirdik falan ama adam kornerleri ve duran topları adrese teslim yollardı adeta pas atardı.

Bize böyle bir adam kesin lazım çünkü duran toplar böyle maçlarda kilidi açmanın en kolay yoludur.
Alsınlar mehmet ekiciyi doğru dürüst duran topçumuz olur en azından.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

olur mu abi en az 3 tane net korner var , Gomez bomboş atamadı tosic dışarı vurdu yine tam tosic atacakken kaleci çeldi , bugün korner performansımız normalin üzerindeydi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı wbishop82

Atiba'dan iyisi olsa tabi ki ben de dahil kimse hayır demez ama bunu mali olarak finanse etmemiz pek kolay değil şuan.

Bir de oyun formasyonumuz zaten tamamen 4-1-4-1'e döndüğü için o ön liberonun fonskiyonları için yeterli Atiba. Tolgay Nisan'da anca dönebileceği için mutlaka nokta atışı bir ortasaha gerekli.

Dediğin gibi sert anca dikine de gidebilen özetle bir Lucas gibi maalesef.

teşekkürler cevabın için.lucas gerçekten büyük balıktı maalesef kaçtı.stoper konusunda çok yumuşak kalıyoruz.rholdofo yu alarak hata yaptığımızı düşünüyorum maalesef.yanına hızlı stoper gelirse kalitesi çıkar diye konuşulmuştu burada ama gerçekten öyle değil gibi.yumuşak ve çok ağır.tek değil yarım halleli.bilmiyorum ama bu 2.golde beni çok sarstı.daha önce gol olmasada buna yakın reaksiyon gösteremediği pozisyonlar olmuştu.tek pozisyona bağlı olarak söylemiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:58:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok oyuncudan çektik ama ben Tosic gibisini hatırlamıyorum.

Kendi kalesine 2 gol attı 3 gole asist yaptı zaten 5 maç oynadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir ara toplama oynama % 75 - % 25 ti.

Bu kadar da takımı gömmenin bir manası yok yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 20:00:10
  • Beşiktaş / Bodrum
teşekkürler cevabın için.lucas gerçekten büyük balıktı maalesef kaçtı.stoper konusunda çok yumuşak kalıyoruz.rholdofo yu alarak hata yaptığımızı düşünüyorum maalesef.yanına hızlı stoper gelirse kalitesi çıkar diye konuşulmuştu burada ama gerçekten öyle değil gibi.yumuşak ve çok ağır.tek değil yarım halleli.bilmiyorum ama bu 2.golde beni çok sarstı.daha önce gol olmasada buna yakın reaksiyon gösteremediği pozisyonlar olmuştu.tek pozisyona bağlı olarak söylemiyorum

Şuana kadar katılıyorum ben de beğenmiyorum. Bu olmamalı üst seviyesi alışma sürecidir diyorum yoksa benim için de Rhodolfo şuana kadar hayal kırıklığı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Sezon basindan beri Günay Güvenç diyip duruyorum... Daha ne kadar mecburuz Tolgayi seyretmeye?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Alsınlar mehmet ekiciyi doğru dürüst duran topçumuz olur en azından.
@Deniz ucuz yollu olacaksa olabilir ama sırf duran top için de Mehmet Ekici alınmaz diye düşünüyorum.

Bize herşeyiyle takımın da oyunun da lideri lazım.

Çevrimdışı wbishop82

Şuana kadar katılıyorum ben de beğenmiyorum. Bu olmamalı üst seviyesi alışma sürecidir diyorum yoksa benim için de Rhodolfo şuana kadar hayal kırıklığı.

umarım şans yanımızda olur gerçekten ihtıyacımız olacak.yıkılmak yok her şeye rağmen.sizin gibi beşiktaşlıları gördükçe talihin bize güleceğine eminim

Çevrimdışı Tolga

olur mu abi en az 3 tane net korner var , Gomez bomboş atamadı tosic dışarı vurdu yine tam tosic atacakken kaleci çeldi , bugün korner performansımız normalin üzerindeydi
Gomez'in pozisyonunu söyleyince hatırladım onu atlamışım ama başka da net korner pozisyonu yoktu.

Duran toplarda daha etkili olmalıyız yani en azından kullanacak oyuncumuz yoksa da duran top planlarımız olmalı.

Çevrimdışı can1903

Maç çevirmeyi öğrenmeliyiz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı wbishop82

bugün dikkatimi çeken başka birşey oldu katılırmısınız bilmem ama uzun zamandır mağlupken taraftar takıma küser ve bitmeden ayrılırdı.bugün son ana kadar kimse ayrılmadı.bu gelişimdir takıma olan güvendir kim ne derse desin

Çevrimdışı Ensar

Gomez'in pozisyonunu söyleyince hatırladım onu atlamışım ama başka da net korner pozisyonu yoktu.

Duran toplarda daha etkili olmalıyız yani en azından kullanacak oyuncumuz yoksa da duran top planlarımız olmalı.
tabi ki öyle olmalı,  ayrıca duran topları en iyi kullanan oyuncu oğuzhan ,  artık töre sosa ve 17 lütfen topun başına gitmesin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Fatih_

tabi ki öyle olmalı,  ayrıca duran topları en iyi kullanan oyuncu oğuzhan ,  artık töre sosa ve 17 lütfen topun başına gitmesin
Buna sonuna kadar katılıyorum artık Ozinin duran topları vermemesi lazım.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu maçtan dolayı ümitsizliğe kapılan arkadaşlara ben bir noktada hak veriyorum ve yönetici arkadaşları da (troller harici) biraz da alattan almaya davet ediyorum.

Evet az öncesine kadar 90 gündür yenilmeyen, her iki kulvarda da lider olan takımız AMA;

1) Kendi sahamızda oynadığımız 10 maçtan sadece 5'ini kazanabildik!

2) Sezon boyunca geriye düştüğümüz tek bir maçı bile kazanamadık!

3) 14 kişilik çok dar bir kadromuz var!

4) İstikrarlı sahibi, bize ne vereceğini maç öncesi az çok tahmin edebildiğimiz bir tane bile kanat oyuncumuz, varlığıyla bize güven veren bir kalecimiz, en azından orta hızda bir stoperimiz, orta sahada kadro derinliğimiz yok ki yok!

Devre arası neşter vurulmadan bunların düzelme ihtimali 0, o nedenle umutsuzluk kaçınılmaz oluyor diye düşünüyorum.

Gümbür gümbür giden bir takımın ufak bir yol kazası değil, SOS veren ama bir şekilde örtbas edilmiş noksanlıkların artık "KRAL ÇIPLAK" dercesine ortaya çıkltığı maç olarak görmek ne yazık ki çok da mantıksız olmayacaktır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu takıma fernandes gibi duran toplarda usta adam lazım

Quaresma,töre,oğuzhan,sosa,kerim hiçbiri güzel orta açamıyor duran toplarda.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz ucuz yollu olacaksa olabilir ama sırf duran top için de Mehmet Ekici alınmaz diye düşünüyorum.

Bize herşeyiyle takımın da oyunun da lideri lazım.
@Tolga öyle bir ismi devre arasında bulmamız çok zor özellikle stoper ve kaleci önceliklerinden sonra,devre arasında alınabilecek isimlere bakınca çok da alternatifimiz yok.Mesela Mbia bütçe sınırına takılır Atibaya 1.3 verirken Mbiaya 2 verirsen bu oyuncuyu incitir performansını etkiler.O nedenle kısıtlı alternatifler arasında tercih edilebilir isimlerden birisidir Ekici..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@Tolga öyle bir ismi devre arasında bulmamız çok zor özellikle stoper ve kaleci önceliklerinden sonra,devre arasında alınabilecek isimlere bakınca çok da alternatifimiz yok.Mesela Mbia bütçe sınırına takılır Atibaya 1.3 verirken Mbiaya 2 verirsen bu oyuncuyu incitir performansını etkiler.O nedenle kısıtlı alternatifler arasında tercih edilebilir isimlerden birisidir Ekici..
Devre arası bulmamız zor tabi haklısın.

Sezon sonu için şimdiden böyle bir oyuncu aramaya başlasak iyi olacak.

Mesela yazın Danny'i almamızı çok istiyordum ama olmadı.

Çevrimdışı uğur07

Tolga motta franco milosevic sosa kerim mustafa
Bu 7 futbolcu satilsa bi kaybimiz olmaz. Kaleci stoper ve forvet arkasi şart
Ve ilk onbir olmali hepsi

Çevrimdışı mellfred

birisi yazmış başka bir platformda, ölümüne kapanan takımların topla oynamasına izin vermek gerek diye. çok akıllıca

Çevrimdışı Kadir G.

4.5 milyon kâr ettik şeklinde ironi yaptığımda söylenmeyen kalmadı.

Lucas olsa şu maçı kazanacağımıza eminim ki çünkü rakiple değil kendimizle mücadele ettik. Sadece 2 pozisyonları var 2 gol. Bir de şut var o net değil diye onu yazmıyorum.

Nazar boncuğumuz olsun.