Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Oğuzhanın GS maçında cezalı olmasından iyidir Kayseri maçında cezalı olması.

Necip-Atiba onlerine Sosa oynarsa sorun yok...Olcay-Tore de kanatlarda...Yeter ki Ersan donsun..Bir mac daha Tosic'i izleyemem vallahi..

Ha bir de mumkunse Sporting macina B takimimizi cikartalim...Yeter bu UEFA macerasi, durduk yere sakatlik yorgunluk, sanki kupayi alacakmis gibi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:19:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün söylediğimizi bugün konuşuyorlar neden Beşiktaş bugün oynadı?

Hadi bugün oynayacaktı neden daha geç oynamadı Galatasaray'dan?

Yönetim uyusun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatih e.

yenildiğimiz bir bakıma iyi olmuştur umarım (ders alırsak) . haftalardır düşüş vardı takımda çünkü.

şutlarda az da olsa şanssız pozisyonlar olsa da çoğu kaleyle alakası olmayan yerlere gitti. cenk de skenderbeu maçında ne goller kaçırmıştı. şutların bir an önce düzene girmesi gerek.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga hayatımda gördüğüm en kötü beş kaleciden biri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:19:50
  • Beşiktaş / Bodrum
@Yunus Emre Dökmeci boşa gitmesin, Quaresma topu rakibinin üstüne vurduğu için gördüğü kart sonunca cezalı duruma düştü.

Allah'ı var değişiyor Quaresma tam sezon başı anlattığın gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip-Atiba onlerine Sosa oynarsa sorun yok...Olcay-Tore de kanatlarda...Yeter ki Ersan donsun..Bir mac daha Tosic'i izleyemem vallahi..

Ha bir de mumkunse Sporting macina B takimimizi cikartalim...Yeter bu UEFA macerasi, durduk yere sakatlik yorgunluk, sanki kupayi alacakmis gibi.
Milosevic oynasın en azından adamın orjini stoper. Tosic in nerede oynadığını çözemedim ben daha.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

gökhan töre ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum ?

Çevrimdışı ozan062

eklemekte fayda var almanya donusunden beri gomezi hiç begenmiyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALBATROS

tolganın yerine daha kötüsünü alırlar para vermedik falan derler o yüzden hiç karışmasınlar bence

Çevrimdışı can1903

Sosanın yerine oraya bi Winner oyuncu lazım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Bugün kazanmak için bana göre özellikle ilk yarı herşeyi yaptık.

Baskı kurduk, tempo yaptık, rakip ceza sahasında oynadık, şut çektik ama maalesef olmadı.

Tabi Akhisar gibi fizik olarak dirençli, kalabalık savunma yapan ve sistemi kontra atak olan bir takıma karşı maçın başında yenik duruma düşersen çevirmesi de zor oluyor.

Hele bir de üstüne baskıyı kurmuşken ha gol attık ha gol atacağız derken Tolga'nın ultra mükemmel hatasıyla devreyi 2-0 geride kapadık ki o an maçı da kazanamayacağımız belli oldu.

2. yarı 60'a kadar golü bulsaydık belki dönebilirdi ama o ana kadar gol de gelmeyince oyundan yavaş yavaş fizik olarak düştük ve takımın da maçı çevirebileceğine olan inancı her dakika azaldı ve kaybettik.

Son olarak şunu söyleyeyim.Bu takıma kim kaleci alınmasın dediyse yönetim ya da Şenol Hoca bu yenilginin de sorumlusu odur.

2. golü yemeden devreyi kapatmış olsaydık bu maç yine dönebilirdi.2-0'dan sonra böyle bir rakibe karşı maçı çevirebilmek gerçekten çok zordu.

Bu arada Quaresma'nın gördüğü sarıyı unutuyordum az kalsın. Kusura bakmayın ama artık iyice canımı sıkmaya başladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Katılıyorum düşüş var.

Çevrimdışı tguesbb

Maşallah hepinize karamsarlıkta 10 numarasınız.Her maçı galibiyet bekliyosanız gidin başka takım tutun.Takımın üzerinde bir şansızlık var atamıyorlar girdiğimiz pozisyonları.Gelelim bana göre yanlış olan şeylere.Gökhan törenin egosunu bir kenara bırakıp sadece oyuna konsantre olmalı.Sosanın aklı sezon başı gerçekleşmeyen Estudientes transferinde,ama yapacak bişeyimiz yok sosa varsa birşekilde ondan verim alma yolunu bulmalıyız.Kerim malesef halısaha da oynar güzelde goller atar ama bizde kurtarıcı olarak girmez.Çünkü oyunu aklıyla oynayan bir oyuncu değil.Oğuzhana helal olsun.Savaşabildiği kadar savaştı.Son dakikalarda oyundan düşmesi normal.Gomez malesef formsuz.Genel olarakta bir gerginlik var,bunu aşmamız lazım.Gelelim sonuca haftaya kayseri deplasmanı oğuzhan ve quaresma yok takım moral olarak altta kayseri tırmanış evresinde vereceğimiz tepki önemli.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Transfer önceliği stoper ve orta saha olmalı diye düşünüyordum ama kaleci konusu da can sıkıcı.

Maçın kaybedildiği an yediğimiz 2. gol. Pozisyonun başından itibaren Atiba'nın orta sahada pozisyonunu kaybetmesi, Rhodolfo'nun yediği çalım (hamle yapmayıp rakibi kaleden uzağa sürüklemeliydi), Tolga'nın komik hatası üst üste geldi maalesef. Hepsinin golde payı var ama o şut ne olursa olsun yenmez.

Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama çok kötü bir yönetim gösterdi. Olcay'a gösterdiği kart, Oğuzhan'a faul bile olmayan pozisyonda gösterdiği kart, vakit çalmak için topu tutmayan rakip oyuncu yüzünden Quaresma'ya gösterdiği kart... 20 tane faul yapan Akhisarlı oyuncumaçı kartsız bitiriyor.

Bu skordan sonra FB ve GS bayağı umutlanmıştır. 2 hafta sonra GS'ı yenmek şart oldu, 1 puan kurtarmaz artık.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Yunus Emre Dökmeci boşa gitmesin, Quaresma topu rakibinin üstüne vurduğu için gördüğü kart sonunca cezalı duruma düştü.

Allah'ı var değişiyor Quaresma tam sezon başı anlattığın gibi.
Sezon başı daha gelmeden bunları söylemiştin.  Daha seni yalancı çıkaramadı bundan sonra da zor gibi görünüyor. Atalarımız boşa dememiş yedisinde neyse yetmişinde de odur diye...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozan062

gökhan töre ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum ?

sosa ve töreyi acık konusayım devre arasında gondermeliyiz hiçbir acıma duygusu olmadan hemde

bu degisiklikle sampiyonluk bile gitmez o derece inanıyorum

tolganın yerine daha kötüsünü alırlar para vermedik falan derler o yüzden hiç karışmasınlar bence

muhtemelen iyisini alamayız simdide alamayız sene sonuda cnk para yok

devam edelim bu sekilde

Çevrimdışı can1903

Sezon başı daha gelmeden bunları söylemiştin.  Daha seni yalancı çıkaramadı bundan sonra da zor gibi görünüyor. Atalarımız boşa dememiş yedisinde neyse yetmişinde de odur diye...
Ya Quaresma gibi bi oyuncu değişir mi?

Sezon sonu yine görüşeceğiz bakalım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eagle_kd

Bence takıma söylenecek fazla bişey yok. 90 dakika boyunca yüklendiler akhisar savunması hata yapmadı. Şans da yanımızda değildi yenildik. Bu takım yenilgiyi unutturdu bize tabiki yenileceğimiz maçlar olacak.
Şenol hoca da gerekli dersleri çıkaracaktır. Lig uzun maraton daha çok sular akar bu dereden. Sakin olmak, takıma destek vermek gerekir diye düşünüyorum.

A10ix Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:25:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne yapıp ne edip Mandanda'yı alacaklar. 2. yarı bize kaleci mutlaka ama mutlaka lazım.

Stoper ve kaleci olmazsa olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Mandanda. Ospina. Ochoa.

Kaleci..

Çevrimdışı ozan062

vallahi uzatma su quaresma olayını:)) senden baska konulara agırlık vermeni bekliyorum  :lol: baskalarını bosverr misal fotografındaki adam için bi fikrini merak ederim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:26:59
  • Beşiktaş / Bodrum
vallahi uzatma su quaresma olayını:)) senden baska konulara agırlık vermeni bekliyorum  :lol: baskalarını bosverr misal fotografındaki adam için bi fikrini merak ederim

Sen de az gizli fanı değilsin görmüyorum sanma ama daha senin peşine düşmedim  :eyes
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Maçın en başındaki postum ve gözlemim de bu şekildeydi: kesinlikle bu maç kafa olarak sahada değildi. Çok ama çok kötüydü.

Kredisi var çok büyük golcü bize maç ve gol kazandırdı eyvallah hiç birini yadsımıyorum ama ne yaşadıysa Fransa'da bir an önce terapi mi görüyor napıyor kendine gelsin. Fener'in otobüsü kurşunlandı bir tane yabancılarında bu kadar keskin düşüş olmadı sahaya yansıyan.

Çevrimdışı f_madida

Milosevic oynasın en azından adamın orjini stoper. Tosic in nerede oynadığını çözemedim ben daha.

Milosevic'in de farki yok gecen oynadiginda kac tane topu adamlara sektirdi, Rhodolfo'nun da pozisyonunu bozuyor hem...Bence Milo-Tosic-Pedro arasinda ilk tercih Pedro olmali, yavas belki ama en azindan pozisyon almasini biliyor bir de ayagina hakim.

Keske Atinc olsaydi bugun, Atinc ve Necip olsa bu maci almistik..Kendi altyapi oyuncularimiz aslinda yetiyor cogu zaman o nedenle kalite katmayacaksa oyuncu almaya karsiyim...Gecen Ocak transfer doneminde bunu cok konustuk burada Besiktas oyuncu yetistirilip satilacak ikinci sinif bir takim degil diye yazdik, yok Milo gelisecekmis de para kazanacakmisiz, boyle ufak hesaplarla oyuncu transferi yapilmamali...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aras gelmesini istemeye başladım sırf bu yüzden. Aslında en iyisi Gökhab Töre nin toparlanması. Fırtına gibi girdiği lige milli takım arasında ara verdi resmen. Bizim bir an önce Gökhan ı takıma geri kazandırmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★