Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263067 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:28:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray bir puan kaybetsin öncelikle şu gerginlik biraz gider bu gece. Yarın da Fener berabere kalsın herkes hayata döner.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Galatasaray bir puan kaybetsin öncelikle şu gerginlik biraz gider bu gece. Yarın da Fener berabere kalsın herkes hayata döner.

Abi keşke öyle olsa da bunlar bu zamana kadar hep bize aslan kesildiler ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Sen de az gizli fanı değilsin görmüyorum sanma ama daha senin peşine düşmedim  :eyes

kacarı yok severim çingeneyi ve hiçbirsekildede katlımıyorum bu macın iyilerindendi bana gore cnk ugrasıyor ve bu aldıgı son kart ise isyan sonucu gelen kabul etmediğim birsey nitekim o hareketi yaparken kameralar yedek klubunesine dondu ve günay orada "S.lak"  diyerekten oda bizler gibi sitemini saklayamadı:)) begendim bu tepkiyi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

aynısını dicektim gerginlik gitmezse cok daha büyük dalga seklinde karamsarlık dagılacak Türkiye geneline ki denizli efendi kacırmaz bu fırsatı

Çevrimdışı can1903

vallahi uzatma su quaresma olayını:)) senden baska konulara agırlık vermeni bekliyorum  :lol: baskalarını bosverr misal fotografındaki adam için bi fikrini merak ederim
son 2 haftada çok kötü aşırı fizik düşüşü var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu forumda ciddi troller var beşiktaş taraftarı böyle olamaz olmamalı adamlar 3.cülük diyor hala lideriz gese kazandı mı hayır fener maç yaptı mı hayır yönetici arkadaşlar sizlerden ricam bir süzgeç gibi bir şey olsunda şu forumda keyifli sohbetimiz devam etsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milosevic'in de farki yok gecen oynadiginda kac tane topu adamlara sektirdi, Rhodolfo'nun da pozisyonunu bozuyor hem...Bence Milo-Tosic-Pedro arasinda ilk tercih Pedro olmali, yavas belki ama en azindan pozisyon almasini biliyor bir de ayagina hakim.

Keske Atinc olsaydi bugun, Atinc ve Necip olsa bu maci almistik..Kendi altyapi oyuncularimiz aslinda yetiyor cogu zaman o nedenle kalite katmayacaksa oyuncu almaya karsiyim...Gecen Ocak transfer doneminde bunu cok konustuk burada Besiktas oyuncu yetistirilip satilacak ikinci sinif bir takim degil diye yazdik, yok Milo gelisecekmis de para kazanacakmisiz, boyle ufak hesaplarla oyuncu transferi yapilmamali...
Biz en son hangi aldığımız genç yabancı oyuncudan para kazandık. Buna cevap verebiliyorsak genç oyuncu alabiliriz. Ancak cevabımız şu an çok açık. Bize gelir gelnez fayda sağlamayacak genç oyuncuyu almak hata oluyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AmaralGürses

Abi keşke öyle olsa da bunlar bu zamana kadar hep bize aslan kesildiler ya.

Bize aslanlar gibi ön sahada pres yapan Kasımpaşa'yı büyük bir merakla bekliyorum bu maç. Bizim ceza sahası ve orta saha çizgisi arasındaki o insanüstü preslerini bakalım sarı kırmızı meslektaşlarına ne oranda sergileyecekler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son 2 haftada çok kötü aşırı fizik düşüşü var
kadromuz alternatifsiz maalesef  savunmada ve kalede ciddi kalite sorunu var

Çevrimdışı Çağatay

ne bekliyorduk biz bundan sonra namağlup şampiyonluk mu ?
tabiiki takım tökezleyecek bir yerde, yorgunluk baş gösterecek
önemli olan bu mağlubiyetten gereken mesajı alabilmektir.

bu mesaj okunabilirse devre arası gerekli düzenlemeler yapılır
2.yarıya da bomba gibi gireriz
ama eger idare ederiz ya denilirse o zaman eleştirmeye başlayın işte
bazı mevkilerden başlayarak

dibe vurmadık dibe gitmiyoruz, lideriz...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:34:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerekirse şunu 30 defa izlesin 3. oluruz diye borazan öttürenler. Biraz özgüvenli olun bu kadar da olmaz!

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ne bekliyorduk biz bundan sonra namağlup şampiyonluk mu ?
tabiiki takım tökezleyecek bir yerde, yorgunluk baş gösterecek
önemli olan bu mağlubiyetten gereken mesajı alabilmektir.

bu mesaj okunabilirse devre arası gerekli düzenlemeler yapılır
2.yarıya da bomba gibi gireriz
ama eger idare ederiz ya denilirse o zaman eleştirmeye başlayın işte
bazı mevkilerden başlayarak

dibe vurmadık dibe gitmiyoruz, lideriz...

öyle zamanlarda puan kaybediyoruzki rakiplere resmen sifa dagıtıyoruz :)) zamanlama cok cok kotu

misal gecen hafta kaybetseydik cok buyuk sıkıntı olmucaktı rakipte hocasını kaybetmiş zaten

hele gecen sene cok daha berbattık bu zamanlamada bakalım bu sene nereye kadar can iksiri olucaz rakiplere "lol mode on"

Çevrimdışı Tolga

G.Töre için de şunu söyleyeyim.

Milli maçta gördüğü o kırmızı karttan bu yana düşen bir formu vardı ama bugün inanılmaz kötüydü.

Oyuna girdiği an takımı ateşler diyordum ilk 15 dakika ortalarda yoktu zaten sonrasına gerekte kalmadı.

Bu arada kimse bugün yenildik diye havlu atmasın ya da umutsuzluğa düşmesin çünkü bugün eksiklerimiz de olsa hatalarımız da olsa bu temponun belki yarısını başka takıma uygulasaydık 3-4 olabilirdi ilk yarıda.

Bazen futbol şansı da olacak bazen top da seni sevecek.Olmadı mı olmuyor işte.

Ek olarak Gs'nin puan kaybetmesini bekliyordum ama bugünkü sonuçtan sonra 1-0 olsun bizim olsun diyecektir M.Denizli ve bence kazanacaklar.Yarın da Fb kazanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Fener kazanırsa (ALLAH KORUSUN) ilk yarıyı lider kapatır. Transfer şart oğlu şart artık fakir edebiyatı duymak istemiyoruz arkadaş tribünlerin her parselinin isim hakkını sattınız madem alacaksınız o kaleciyi, stoperi, sol beki..

Çevrimdışı wbishop82

iyi akşamlar arkadaşlar çok sık yazamıyorum ama burada ki arkadaşların sohbetini düzenli olarak takip ediyorum.konu kilitlenmiş o yüzden maçtan ziyade genel yorumumu yazmak istedim.beşiktaş ın özellikle 3 senedir en büyük problemi bence kapanan rakibe karşı oynadığı oyun.bu sistemde kanat beklerin kadar konuşursun.beck durumu kurtarsa da ismail in olmasını beklemek büyük hata maalesef.hücümcu kanatlarını içeri sokamıyorsun çünkü beklerin ya kötü orta ya da top kaybı yaptıkları için çok fazla kontra yeme riskimiz doğuyor.buda kanat oyuncularını ve santraforları olumsuz etkiliyor.ortalar zaten yerini bulmadığı için sonuçta gelmiyor.stoperler yeteriz.bence iki bölgede yetersiz.sert,hızlı ve topla ileri katedebilen stoperler lazım.yediğimiz 2 gol de foyalarımız ortaya çıktı bunu kabul etmek gerek.hemen kısaca hatırlayalım.2 pozisyonda da orta sahada son derece rahat top alıp katedip pas verdiler.veli tarzı ısıran orta saha ihtiyacı göze çarptı.hemen ardından 2.golde rhodolfo çok kolay geçildi ve kaleci zaten söylenecek bir şey yok.şampiyonluk maçlarında böyle hatalar beşiktaşım a yakışmıyor.büyük takıma yakışmıyor.ve oyuncuların çok çabuk bıraktıklarını düşünüyorum.3 senedir aynı sorunlar içinde dönüp duruyoruz maalesef.bu takıma ÜST DÜZEY kaleci-2 stoper-sol bek ve orta saha şart

baya doldum toptan yazmak istiyorum.gökhan töre ya çok iyi ya çok kötü ve kötü hali hiç çekilmiyor.olcay formsuz ve güvensiz.sosa nın beden burada ama ruh gitmiş.umarız devre arasında bunlar görülür diyecem ama maddi durumlar malum hepsinin giderilmesi çok zor

Çevrimdışı Ensar

herkes biraz durulduğuna göre artık daha mantıklı konuşabiliriz , sene başından beri söylediğim birşey var sosa bu takımın oyuncusu değil derhal gönderilmeli devre arası , 17 numara konusunda başkana hakkımı helal etmiyorum bunu bize yapmayacaktı , gökhanın hallerine hiç anlam veremiyorum milli maçta ki kırmızı felan hikaye başka bir sorunu var bunun ve çok can sıkıcı olmaya başladı , beyfendi topa ayağını uzatmaya üşeniyor hiç bir rakibini kovalamiyor kendini toparlasın artık sıktı yani , tolgayı allaha havale ediyorum diyecek bişey yok , Gomezi de hiç anlamıyorum sanki başına bişey geldi ulan ben 3 tane darbe yaşadım her sokak başında eli palalı adamlar üzerimizi aradı hesap sordu hiç moralimiz bozulup işimizi kötü yapmadık bu neyin formsuzlugu

neyse haftaya çatır çatır oynayan bir takım görmek istiyorum , inşallah toparlariz , bir gün değil her gün Beşiktaş !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

rakip oyuncuların bizim maçlara bakıs acıları eskiye oranla değiştiğinin farkındasınız dimi???

yani büyük takımı yenmek için cok daha derli toplu düzgün oyun ve karaktersizlesmeden pislesmeden saygıyla oynuyorlar,,

aynı sekilde bana göre maçın hakemleride bizim bu pozisyonumuza saygıları arttı,, bilmiyorum farkındamısnız cok ustunde durmak istemem nazar degdirmeyelim ama durum budur bilginize

Çevrimdışı Çağatay

öyle zamanlarda puan kaybediyoruzki rakiplere resmen sifa dagıtıyoruz :)) zamanlama cok cok kotu

misal gecen hafta kaybetseydik cok buyuk sıkıntı olmucaktı rakipte hocasını kaybetmiş zaten

hele gecen sene cok daha berbattık bu zamanlamada bakalım bu sene nereye kadar can iksiri olucaz rakiplere "lol mode on"

ona bakarsan fikstürümüzde kasımpaşa ve ts maçları yer değiştirseydi şu an sadece bir beraberliğimiz bir de malubiyetimiz olabilirdi
çünkü ikisini de yenerdik şu durumda ama öyle denk geldi yapacak bir şey yok
rakiplerde abuk sabuk puanlar kaybetti bizde öyle
rotasyon zayıflığımızın bedelini ödüyoruz o kadar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

Sosa morali bozuk diye eşine tüp bebek danışmanlığı bile sağlamadı mı bu kulüp arkadaş bu neyin tripleri ?

Çevrimdışı Fatih_

Bir mağlubiyette içimizi bu kadar karartmayalım. Ligde bunlar olacak, önemli olan sonunu getirmek.Takımımız bu gün kaybedecek bir oyun oynamadı bu topun yarısını oynayamayan takımların şampiyonluklarını izledik. Takımımız iyi bazı eksiklerimiz var bunları da gidereceğiz,bu yönde baya yoğun bir çalışma var önümüz açık siz gönlünüzü rahat tutun. Her şartta takımınıza sahip çıkın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:40:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'yı bitirmek üzereyim gözümde. Sona geldik artık tamamen durdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sosa'yı ben de kafamda bitirmek üzereyim az kaldı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

ben daha ileriye götüriyim işi şu orta saha rotasyonu biraz daha kalabalık olsa kardo dışı bırakılmalı

felaket yaa geçen seneye göre hiçbirşey yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gerekirse şunu 30 defa izlesin 3. oluruz diye borazan öttürenler. Biraz özgüvenli olun bu kadar da olmaz!

:claps: :claps: :claps:

Abi bunun sebebi biraz da taraftarımızdaki bıkkınlık olabilir mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."