Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Töre bu takımın başyapıtıdır, öyle kalacak!

Töre sahneye çıkacak hangi maçta biliyor msunuz?

14 aralık, 2015 Galatasaray.

İzleyeceğiz hepimiz bakalım  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre bu takımın başyapıtıdır, öyle kalacak!

Töre sahneye çıkacak hangi maçta biliyor msunuz?

14 aralık, 2015 Galatasaray.

İzleyeceğiz hepimiz bakalım  :eyes
Kardesim senin anlamadigin olay şu :

Formda bir Toreyi zaten kimse kesemez , Ne Senol hoca kesebilir nede Quaresma

Ama Görünen koyde kılavuz istemez 4 haftadir Dökülüyor her mac bu mac onun maci diyoruz ama yine yok yine yok

Hoca kesinlikle dogru karari verdi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Hocanın maç içinde biraz daha yenilikçi olması lazım. Bu maç bunu gösterdi.

Çevrimdışı ebabil

bu yazıyı nisan ayında ligler bitmeden yazmıştım. düştüğümüz durum bu. sezon biter bitmez evi arabayı satıp kaleci alması gereken yönetimin sebebidir bu tablo. geçen sene kalemizde muslera hatta volkan olsa şampiyonduk ve uefada daha ileriye gidecektik. bu sene de durum farklı değil.

Alıntı
kaleci almayacağız açıklamasının iki anlamı olabilir:

1- Biz çok profesyonel yöneticileriz, mevcut kalecilerin moralini bozmak istemeyiz, yoksa tabi ki ilk işimiz kaleci almak olacak
2- Önümüzdeki sezon da ne lig de ne de avrupada beşiktaştan başarı beklemeyin

2. açıklamanın da iki sebebi olabilir:

a- paramız yok alamıyoruz
b- yıllardır kanayan yara, kaleci sorununu göremeyecek kadar basiretsiziz

Şampiyon olacak takım,Rakibin üzerine psikolojik oynar,hakeme oynar,penaltı almaya çalışır.
Kusura bakmasınlar ama takımda çocuk diye nitelendirebileceğimiz ve bu işlerden çok uzak isimler var.

Oğuzhan,Töre,Olcay,Frei,Tosun...

Yeri geldi mi çirkef olacaksın arkadaş.Sistem belli zaten hakeme oynayacaksın,oynamazsan hakem rahat rahat yönetir maçı sen de izlersin.

Bugünkü malubiyetin sebebi hakem değil tabiki hocanın yaptığı hatalar kesinlikle.Ama genel olarak bu karakteri kazanamazsan şampiyon O-LA-MAZ-SIN

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Paşa'nın da Trabzon'un da bize oynadığı gibi oynamasını hayal olarak görüyorum.

Bu zamana kadar bu böyle oldu. Bundan sonra da değişmez heralde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Şampiyon olacak takım,Rakibin üzerine psikolojik oynar,hakeme oynar,penaltı almaya çalışır.
Kusura bakmasınlar ama takımda çocuk diye nitelendirebileceğimiz ve bu işlerden çok uzak isimler var.

Oğuzhan,Töre,Olcay,Frei,Tosun...

Yeri geldi mi çirkef olacaksın arkadaş.Sistem belli zaten hakeme oynayacaksın,oynamazsan hakem rahat rahat yönetir maçı sen de izlersin.

Bugünkü malubiyetin sebebi hakem değil tabiki hocanın yaptığı hatalar kesinlikle.Ama genel olarak bu karakteri kazanamazsan şampiyon O-LA-MAZ-SIN

Yalniz gercekten takimin hakkini arayacak nitelikte lider bir oyuncu da yok sahada...Herkes sut kuzusu gibi takimda, Olcay tek bir laf etti direk sariyi verdi hicbir arkadasi yaninda degil...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ooff off.
Benimde Canim cok sikkin
Ama Daha yikilmadik kardesim hala lideriz
Tek tesellim rakiplerinde zor maclara cikacak olmasi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Bir takım defansı hatti ile en uc noktasının arası bu kadar açık olamaz. Orta saha bomboş. Futbolcular ileriye yigilmis hepsi olduğu yerde bekliyor. Orta acabilen kimse yok. Araya kaçan bir Allahın kulu yok. Sut çeken adam yok. Şu lanet olası gol altı pasin içerisine girince atılıyor diye bir kural yok. Bu nedir yahu kaleyi gördüğün zaman zimbala. Ayrıca acilen Tolga nin sözleşmesini fesh edip eline vermeleri gerek. Yeter be kardeşim yeter.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Şimdi Gs Mustafa Denizli ile %90 kazanır Fener zaten hava yakalamışken kaybetmeyecek. Haftaya Ozi yok. Sıkıntı çok büyük ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

25 şut 61 orta girmeyen top girmiyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benimde Canim cok sikkin
Ama Daha yikilmadik kardesim hala lideriz
Tek tesellim rakiplerinde zor maclara cikacak olmasi..

Taraftarın ve takımın bu kadar kötü olmasına canım sıkıldı ya.

Çevrimdışı can1903

Fenerin yarın akşam maçı almaması gibi bi etken yok beyler. Kandırmayın kendişnizi.

Galatasarayı merak ediyorum. Kendi ellerimizle yarışa ortak edicez
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:15:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maç konusu kilitlenmiştir. Benzer yorumlar olması taktirde burayı da kitleyeceğim bugün.

Konu Beşiktaş ise itibarı ise site hiti umrumuzda değil dilerim herkes farkındadır bunun.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi Gs Mustafa Denizli ile %90 kazanır Fener zaten hava yakalamışken kaybetmeyecek. Haftaya Ozi yok. Sıkıntı çok büyük ya
Oğuzhanın GS maçında cezalı olmasından iyidir Kayseri maçında cezalı olması.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Maç konusu kilitlenmiştir. Benzer yorumlar olması taktirde burayı da kitleyeceğim bugün.

Konu Beşiktaş ise itibarı ise site hiti umrumuzda değil dilerim herkes farkındadır bunun.

Yeni uyeler moderatorle baslasin, ilk 50 mesaja kadar denetimli gitsin...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Boş kaleye ayağının dışıyla vurmak nasıl bir akılsızlıktır biri açıklayabilir mi ? Ayrıca Tolga bundan sonra oynamamalı. Hadi ilk golü es geçiyorum ikinci golü nasıl yiyebilir bir insan ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sinirlerinizi bozmayın bir maçla . İtidalli kalmaya özen gösterin . Sezon içinde iniş çıkışlar olacaktır elbet. Panik , karamsarlık bize fayda değil zarar getirir. İlk yarıyı olabilecek en iyi şekilde kapatıp devre arasına kendimizi atmamız şart. Beşiktaş yöneticilerinden ricam  bu takımda ilk 11 oynayamayacak ya da bu rotasyonda bile olamayacak kalitede oyuncuları bize zorla kabul ettirmeye çalışmasınlar . Şimdilik paramız , imkanımız yok yeterince desinler ona bile razıyım.
Gerçeklere yüzünü dönersen o gerçekler zamanı gelir tokat gibi yüzüne çarpar.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı can1903

Boş kaleye ayağının dışıyla vurmak nasıl bir akılsızlıktır biri açıklayabilir mi ? Ayrıca Tolga bundan sonra oynamamalı. Hadi ilk golü es geçiyorum ikinci golü nasıl yiyebilir bir insan ?
Günay olsa daha iyi

Çevrimdışı brkntcnr

Öncelikle maç bitti ve büyük ihtimalle liderlikte gitti. Bunun için başta tolga ve quaresma ya ardından diğer tüm takım oyuncularımıza ve bizi şu iki adama muhtaç eden yönetime teşekkürler. Sene başından beri bana göre en kötü oynadığımız maç bu maçtır. Artık şu takımın disiplinli oynaması lazım. Yaklaşık 5-6 haftadır takım o kadar pozisyon harcadı ki şu 6 haftada harcadığımız pozisyonlar kadar ligde gol atamayan anadolu takımları var. Artık Şenol Hocanın bu işe bi dur demesi lazım. Quaresma bu takımda yalnızca sonradan oyuna giren o da yerinde oynayan adam sakatlandıysa veya çok kötüyse veya sarısı var atılacak gibiyse veya da farka giden bir maçsa oyuna girmeli. Birazcık zekası olan insan ayak dışıyla orda o topa vurmaz. Hadi onu geçtim Yahu 32 yaşına gelmişsin sana orta kesmeyi hala öğretecekler mi? Duran Top atmayı hala öğretecekler mi? Atamıyorsan atma işte gitme topun başına işi gücü artistlik. Gomez de çok gol kaçırmasına rağmen hala oyunda kalıyor anlayamıyorum. Cenk bugün öyle saçma bir yerde oynadı ki yani hiçbirşey yapamaz. Tamam saçma top kayıpları oldu ama Cenk Gomez ikilisi yan yana oynar ancak biri kanatta öteki merkezde bi işe yaramaz. Cenk bugün gomez in yerine girmeliydi Töre de Quaresmanın. Quaresma iki asist yaptı formunda diye 90 dakika oynadı isterse 10 tane gol atsın yine de bi oyuncu istediklerini yapamıyorsa oyundan çıkar bu kadar basit. Şenol Hoca fazla müsamaha gösteriyor bu takıma. Sosa zaten evlere şenlik. Keşke o gece yengenin başı ağrısaydı da bizde şu derdi tasayı çekmeseydik geçen sezon ikinci yarısından beri sürekli kötü oyun. Sol stoperde Ersan yokken zaten defans error veriyor kaleci tolga da tamamiyle bir boşluk. Yani kale boş kalsa yine aynı şeyler olurdu pek bişey farketmezdi. Oğuzhan ve Beck bana göre bu maçta en iyilerdi hatta onlardan başka iyi oynayan kimse yoktu. Son olarak Şenol hocaya da bişey söylemek istiyorum. Sevgili hocam illa gol atabilmek için hücumcu oyuna almaya gerek yok orta sahada Necip olsaydı dinamik bir necip kaptığı toplarla takımı ileriye seri çıkarırdı böylece atiba da defansı bu kadar düşünmek zorunda kalmazdı çünkü golü yedikten sonra atiba da yüklendi ileriye orta saha bomboş kaldı iki pasla adamlar stoperlerimizle karşı karşıya kaldılar. Formda quaresma oynayacak tabi diye şu adamı kollayacağınıza Sosa yerine Necip in oynamamasını eleştirin.
Uzun oldu kusura bakmayın ama kaç haftadır maçı alıp günü kurtarmaların üstüne böyle bir yazı yazmam gerekiyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yerine oynayacak kaleci gelene kadar Tolga nın oynamaması zor gözüküyor bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozan062

oguzhan ve quaresma sarıyı yediklerinde hepsinin bolca kulaklarını cınlattım,,, dedim nasıl adamsınız gs macı var haftaya sattınız resmen

derken önceki yorumlarda gordum kayseriden sonra gs ile oynucakmısız:;) ve o dakikadan sonra topcularımıza olan sevgim saygım tekrar eskiye dondu  :kop: :kop:

acayip bi duygusal travma yasıyoruz yok boyle bir iş:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi