Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ben Tümer'e Küfür Edicem

Kendisini pek sevmesem de bu konusmasi cok güzeldi. amigo nun baslica gorevlerinden birisi de budur,tribune hakim olacaksin kulubunu koruyacaksin.özellikle son dönemlerde malum durumlarin da etkisiyle tribunde amigolarin etkinligi ciddi oranda azaldi.hemen hemen her mac oley oley Beşiktaş im oley ile baslayan o malum tezahurat yuzunden 2 senedir yedigimiz cezanin haddi hesabi yok.mevcut amigolar 1 tezahurati bile taraftara ettirmemeyi basaramiyorken bizim bu haftayi cezasiz atlatmamiz mucizelere kalacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 00:32:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir şeyler karaladım pek iç açıcı mutlu edici değil ama okumak isterseniz;

http://haber.besiktasarena.com/rabona-akil-vermis.html
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

Yahu bu Barcelona'nın çoğu golü defansın arkasına atılan toplardan.

Oyuncu yapıları mı buna uygun, temel hücum prensipleri mi böyle anlamıyorum.

Her takım kaçırıyor arkaya mutlaka Barçalı.. :alala:

Bizim kanat oyuncularımızda bunu denesek başarısız oluruz. Neden?
Her takım 10 kişi ceza sahasında bekliyor da ondan :akuma:
biz de bunu istiyoruz ama bizdeki oyuncular ayaklarına topu istiyor şenol güneş ısrarla savunma arkasına koşu yapmalarını istemeli hala anlamıyorlarsa sopayı bassın ben kendi adıma bu durumdan çok sıkıldım

Çevrimdışı ozan062

ilerde cok pozisyon harcıyoruz bunlar içn daha comert olmalıyız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Eline,  diline  sağlık Çağrı

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Katılmamak elde değil, gayet güzel bir yazı olmuş.

3 kuruş bile kazanamayacağın q7 için 15 m edecek oyuncuna sövüp diğer 15 m luk oyuncunun kötü formunu öne sürüp gömen,ffp yi unutup sene sonu da bilmem kaç mevkiye kelli felli oyuncuları isteyecek taraftar yine bunlar olacaktır. Alamayınca üstelik bir de yönetime sövecektir. Gerçi pişmiş aşa su katan yönetim de az suçlu değil ya neyse iyi düşünelim iyi olsun.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 02:15:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Rasim

algı operasyonuna başladı şeref yoksunu renkli medya Gürcan bilgic :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 10:19:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu dakikadan sonra algı vergi önemli olmamalı. 2-0 öne geçtiğimiz hiçbir maç'i vermeyiz çıkıp Çatır Çatır oynayıp alacağız maçaları ipler bizim elimizde biz
Kazandıkça onlar kıvranacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

Bu dakikadan sonra algı vergi önemli olmamalı. 2-0 öne geçtiğimiz hiçbir maç'i vermeyiz çıkıp Çatır Çatır oynayıp alacağız maçaları ipler bizim elimizde biz
Kazandıkça onlar kıvranacak.
inşallah @Çağrı
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Portekiz Devinden Cenk Tosuna kanca

Besiktas iskenderbey macini tribunden izleyen Jorge Jesusun yardimcisi Cenk Tosun icin " Bebetoya benziyor , bize Guc katar diye konustu.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zor mac olacak , Fizik kalitesi yuksek rakibi onde karsilayan bir takimla oynayacagiz

Rodellagayi iyi savunup , Guraya uzaktan şut sansi vermezsek 2-0 gibi bir skorla galip geleceğimizi düşünüyorum
Lakin ilk golu yersek En fazla beraberlik olur oyuzden dedigim gibi Rodellega ve Guraya dikkat etmemiz gerekiyor
Diger maclardaki gibi kolay sut imkani vermememiz lazim Cunku Guray sut sansi bulursa affetmez mutlaka atar bir Gol..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 12:03:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligin en az gol yiyen takımlarına en çok golü atan biziz.

Fener'e 3

Paşa'ya 3

Belediye'ye 2

Sırada Akhisar var :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 12:04:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Besiktas iskenderbey macini tribunden izleyen Jorge Jesusun yardimcisi Cenk Tosun icin " Bebetoya benziyor , bize Guc katar diye konustu.

Konuşmaz @Yunus Emre Dökmeci konuşturur Fanatik  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

:nerd: şu anda bu konuda avrupanın en iyilerinden biriyiz.
attığımız goller ders niteliğinde okutulur. Aslında tam tersi bizim takımın en
kötü alışkanlığı zaten fazla pas yapması 3 pasda gol vuruşu yapmak varken altı yedi pasla birbirlerine ikram
ediyorlar biz avrupanın pas yüzdesi en yüksek ekiplerindeniz bu konuda kafaya oynuyoruz :D
zaten bütün maçlarda oyunu forse ediyoruz sıkıntıda bu ya nasılsa atar kazanırız rahatlığı oluşmaya
başladı takımda o nedenlede bol bol kaçırıyorlar bu rahatlık bir nevi M.A.F dönemine andırıyor.

Abi bir sonraki mesajımda anlattım neyi kastettiğimi buradan, mobil yazdığım için biraz havada kalmıştı. Hala da aynısını düşünüyorum, bahsettiğim şeyi somut örneklerle açıklamam gerekirse; Sivas maçında skor 1-0'ken topun bilardo topu gibi bizim ceza sahamızla sivas ceza sahasında gidip gelmesi (sivas'a daha çok olmak üzere tabi), iskenderbey maçında yine skor 1-0'ken kontrollü oynayamamamız, daha çoğuna kendimiz girmekle beraber, rakibe de bolca hızlı/tehlikeli atak şansı vermemiz, birinci iskenderbey maçının ikinci yarısı, bursa, sporting lizbon maçlarının son 20dk'lık kısımlarının neredeyse tamamı vs. vs.

Alıntı
Tam olarak onu kastetmedim, evet boğuyoruz rakibi; presle kapıyoruz, saldırıyoruz, çabuk çıkıyoruz sonra aynı şekilde kaybedip geri dönüyoruz. Ilkini ikincisinden fazla yaptığımız için de forse etmiş oluyoruz. Yani bizim forse etmemiz kontrollü bir forse etme değil mesela atletico gs maçındaki gibi değil, tabi ki aynısını beklemiyorum ama biz hangi yöne gitsek Allah Allah nidalarıyla..

Çevrimdışı LuceGel

Bebetomu ya ne alakası var Cenkle  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 12:46:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Rastgele oradan oraya bir şeyler okurken denk geldim.

Galatasaray'ın Fatih İşbecer adlı yöneticisi. Pozistronun kurucusu, baya başarılı sağlam da mülk yapmış bir adam.

Gs döneminin en kötü yönetimlerinden biri bu ama böyle bir adam çıkıveriyor ortaya bu kadar zor mu iş Beşiktaş'ta? Burada mesele parası değil adamın belli ki adam yaratıcı zekaya da sahip baya.

Proje üretecek, geleceği olan biraz olsun da kendini kanıtlamış ama bir parça da olsun Beşiktaş'a katkı yapacak hiç mi adam kalmadı? Bu kulübün zaten artık parası var, kendini döndürecek ama yaratıcı insanlara ihtiyacı var.

Tamam yine olsun demirci de inşaatçı da ama biraz olsun da yaratıcı zeka görmek istiyor insan artık. Sosyal medya için öyle bir yönetici olmalı ki mesela şu kulübe çağ atlatmalı proje ve app'ler ile.

Basına basından güçlü biri, ekonomiye gerçekten ekonmist. Bu kadar zor mu bu iş. Yıllarca Beşiktaş iyiyken reklamlarını yaptılar yönetime girip saçmasapan adamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eline sağlık @Çağrı döktürmüşsün yine :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Töre ilk 11 başlamıyacakmış.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 13:08:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli