Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260266 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Eyvah eyvah
Yarin ins Koy su Akhosara ins tezahurati yapilmaz :by2:
Perşembe kararı bekleriz vallahi dikkat..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız tesisler de insanın içini ferahlatıyo be. :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

Yarın maç için satılan bilet sayısı çok az, kale arkaları neredeyse bomboş, takıma daha çok destek vermemiz gerek,,

Çevrimdışı brkntcnr

Kenan Karaman için ne düşünüyorsunuz? Ben bugün baya beğendim ama istikrarsız bi kerelik bi performans mı bu yoksa düzenli mi bilmiyorum ama bugünkü performansı baya iyiydi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Yalnız tesisler de insanın içini ferahlatıyo be. :icool:

Tesisler cok guzel olmus gercekten
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/Besiktas/status/670697610043383809

arkadaslar DİKKAT!
Yarın statta küfür eden görürseniz etmemesini söyleyin. Uyarın.

Yarınki maçta küfür eden HAİNDİR!

Çevrimdışı TALAT

bugun atm macini kupon dolayisi ile taraftarmis gibi izledim (hepsini deil belli kisimlari). izledigim kadriyla macin buyuk bolumunde atm hakimdi. fakat mac hep 1-0 giti ve 2. golu atamadilar. son 10 dakika ise adamlar maci oyle bir bitirdi ki, rakip takim kale onune bile gidemedi.

biz ne zaman atm gibi maci bitirirsek o zaman avrupada da ligde de bu takim ile durdurulamayiz. gercekten biz bu isi yapamiyoruz. ins tolgay veli ve trabsfer ile bu sorunu cozebiliriz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu bu Barcelona'nın çoğu golü defansın arkasına atılan toplardan.

Oyuncu yapıları mı buna uygun, temel hücum prensipleri mi böyle anlamıyorum.

Her takım kaçırıyor arkaya mutlaka Barçalı.. :alala:

Bizim kanat oyuncularımızda bunu denesek başarısız oluruz. Neden?
Her takım 10 kişi ceza sahasında bekliyor da ondan :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet K

Adamlar 6-7 kişinin arasında birbirlerine 3 ara pası atıyorlar.

Çevrimdışı F1903

Barcelona'da on tarafta oynayan futbolcular devamli yer degistiriyorlar, hep hareket halindeler ve rakip defanslar duzgun bir adam paylasimi yapamiyor. Izlerken benim bile basim donuyor.

Biz de zaman zaman mac icerisinde bu tarz oynayabiliyoruz, Antalya macinda, Bursa macinda ve Sivas macinda belli kisimlarda bunu yakaladik.

Devamli yer degistirerek hizli, kisa ve tek pas ile oyunu macin geneline yayabilirsek zaten rakipler 10 degil 15 kisiyle de defans yapsa yine cok fazla pozisyon buluruz, yeter ki laubalilik ile bu pozisyonlari harcamayalim. Sivasspor macinda en az 10 tane net gol pozisyonu var ama macin skoru 2-0

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Barcelona'da on tarafta oynayan futbolcular devamli yer degistiriyorlar, hep hareket halindeler ve rakip defanslar duzgun bir adam paylasimi yapamiyor. Izlerken benim bile basim donuyor.

Biz de zaman zaman mac icerisinde bu tarz oynayabiliyoruz, Antalya macinda, Bursa macinda ve Sivas macinda belli kisimlarda bunu yakaladik.

Devamli yer degistirerek hizli, kisa ve tek pas ile oyunu macin geneline yayabilirsek zaten rakipler 10 degil 15 kisiyle de defans yapsa yine cok fazla pozisyon buluruz, yeter ki laubalilik ile bu pozisyonlari harcamayalim. Sivasspor macinda en az 10 tane net gol pozisyonu var ama macin skoru 2-0

Valla ben de anlam veremiyorum artık Barcelona'ya. Adamlar çağın üzerinde bir futbol oynuyolar :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı eski inönü

Koyman iyi olmuş videoyu bakın kaç gün Oğuzhan'ın atmadığı pas konuşuldu şunu farkeden oldu mu o arada?

Video'nun 1.14'ünde çalım attıktan sonra kaleye vurduğu pozisyon.

Quaresma'nın oyun görüşü zayıf. Gokhan Toreyle karıştırmayın. Çoğu zaman kafası yerde ve etrafını görmüyor. Kenardan yaptıgı ortalardaki isabetsizligi de bundan, bencillik dedigimiz çoğu pozisyonda pas vermemesi de bundan. Quaresma yetenekleri kısıtlı bir futbolcu. Biz onu gozumuzde cok buyutup, beklentilerimizi karşılayamadıgında da kendimizce bahaneler uretiyoruz bencil, isteksiz vs. diye. Aslında adamın kapasitesi bu kadar. Trivela veya rabona yapabiliyor olması bir futbolcuyu yetenekli kılmaz.

Çevrimdışı F1903

Kaleci konusunda benim bir iddiam var; kaleci alacaksan Guney Amerikali alacaksin.

Zamaninda bizde Cordoba, Gs'de Taffarel ve Mondragon ne kadar buyuk katki yapti biliyoruz, simdilerde de hepimiz Muslera'nin Gs'ye ne kadar cok mac kazandirdigini tartisiyoruz.

Ospina veya Ochoa bizim icin iyi bir hamle olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleci konusunda benim bir iddiam var; kaleci alacaksan Guney Amerikali alacaksin.

Zamaninda bizde Cordoba, Gs'de Taffarel ve Mondragon ne kadar buyuk katki yapti biliyoruz, simdilerde de hepimiz Muslera'nin Gs'ye ne kadar cok mac kazandirdigini tartisiyoruz.

Gs kaleci konusunda cok sansli takim bu konuda hic sikinti yasamadilar cok sansliydilar

Taffarel , Mondragon , De sanchis ve Muslera

Keza Fenerde oyle Yillarca Rustu ( En iyi dönemlerinde ) sonrada Volkan , Volkan zaman zaman Hatalar yapsada ve kisilik olarak 5 para etmez bir adam olsada Cok iyi bir kaleci...

Biz ise en bahtsiz takimiz
Cordobadan bu yana dogru duzgun bir kalecimiz olmadi bizim , Ospina bu sorunu ortadan kaldirir Ochoa da supheliyim.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Barcelona futbolcularinin 0 ego su var  , adam messi olmuş  maç 3 0 olmuş önde, hala kale önünde pas veriyor vurmuyor,  neymar suarez boş kaleye yuvarliyor , ama 1 i değil hepsi böyle . Birde bizim maçlara bakın .

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yarın statta küfür eden görürseniz etmemesini söyleyin. Uyarın.

Yarınki maçta küfür eden HAİNDİR!
Ben Tümer'e Küfür Edicem

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 23:52:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"msglar" ve "editleyiniz" kelimelerini kullanmanız beni rahatsız etti.

----

Bu mesajımı silmeye devam eden sansürcü zihniyet umarım bir gün senin de fikirlerini söylemen engellenir...

Silinen mesajlarınızı da bu mesajınızı da okudum.

Yazdığınızın ne Beşiktaş ile ne de konu ile ilgisi var. Yazılan şeyden rahatsızsanız üye olarak sorumluluğunuz buraya cevap bırakarak konu dışı yapmak değil moderatöre rapor et butonunu kullanıp oraya sebep yazmanız.

Defalarca uyardık tartışmalardan, tenkitlerden konu başlıklarında uzak durun moderatöre rapor et'i kullanın diye.

Burası sansürcü zihniyete sahip bir yönetim değil. Ancak özgürlüğü kuralları çiğnemek olarak algılamaya izin veren bir yönetime de sahip değil.

Amacınız gerçekten bir şeyi düzeltmekse ve burada işi defalarca yazıp birilerinin görmesini sağlamak değilse ya özel mesaj atarsınız ilgili kişiye, ya da rapor edersiniz.

Şimdi mesajınızı ben konu dışı olduğu için siliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı talha

Benim tanıdığım Beşiktaş taraftarı o cezayı aldırır sonra da tutar bi de satılmış TFF der.

Yani bu yüzde yüz. Hele bir grup var onları uzaklaştırmadan o işi çözemessin. O yüzden boşa bu açıklamalar. Yarın o ceza gelecek. Artık o küfür edenlerde liderlik giderse bir taraflarına kınayı yakarlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle  çok doğru yorum. Barcelonalı oyuncular inanılmaz hızlı yer değiştiriyorlar. En son roma maçında ben izlerken yoruldum. Bizim buna yakın oyun oynamamız için çok çalışmamız gerek. ayrıca forvet gomez olmamalı. daha teknik biri olmalı.

Çevrimdışı Deniz

Kesinlikle katiliyorum ozellikle ospina uzun yillar kaleye ilac olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Futbol'u güzelleştiren çalımlardır :)