Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257692 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Touluse'un eti ne budu ne yahu bize takımdan ayrılırsa.

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Ersoy

Fikret Orman : ''Beşiktaş UEFA kupasında bir üst tura çıkacak, Fenerbahçe'de öyle, Galatasaray'da büyük ihtimal UEFA kupasında olacak.

Sanki inceden vermiş baskan ayarı. Aslında sadece doğruyu söylüyor ama nerelere çekilecek kim bilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su oturus Sekli bile herseyi anlatıyor
Tam bir Efendilik abidesi ( Bacaklarini ayirmadan oturuyor )
Fikret Orman : Kuarizma Pirlanta gibi bir çocuktur , Mario Gomezle daha uzun süreli kontrat yapmak istiyoruz :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Şampiyonlar Ligi konusuna gelin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mahmut

@Mahmut  olaya nasıl bir mantıkla baktığınızı anlamıyorum
aslında bütün korku derbi kaybetme korkusu bunun altında başka birşey
aranmaz peki bu hafta hakemde bunun hesabını yaparda sarı yerine kırmızı verirse ne olacak
iki maç alır cezayı gene oynayamaz birde üstüne üstlük kayseridede oynayamaz
birde kayseri maçını alacağın garantimi de oyuncu saklıyorsun
birde derbi nedir gs nin 22 puanı var akhisarında 22 puanı var
nasıl oluyorda gs ye kaybetmek akhisara kaybetmekten daha
önemli oluyor bu gün gs nin şampiyon olma ihtimali kadar akhisarında var.
siz kendinize kağıttan devler yaratıyorsunuz sonrada o devlerden korkuyorsunuz.
nerden biliyorsunuz şenol hoca gs maçında oğuzhana şans verecek belkide kafasında necip sosa yapmak var.
şampiyonluk yolunda küçük takımamı puan kaybetmek kötü büyük takımamı
sen önce alman gereken puanları alacaksın gençlere kasımpaşaya puan kaybetmeyeceksinki
büyüklerle oynadığın maçların hayati önemi olmasın bizim rakibimiz fener o nedenle
kayseriye veya gs ye puan kaybetmenin bir önemi yok her ikiside aynı önemde
ve ikisinide kazanmak zorundasın ve önce önüne ilk düşeni ve kazanma ihtimalin yüksek olanı kazan
önce 3 puanı cebe koy sonra diğerini düşün birini kurtaracağım diye diğerini riske atarsan bir bakmışsın ikisindede
puan bırakmışsın  o nedenle bizim için kayseri maçı daha önemli bir maç puan kaybetmemen gereken maçlarda
kaybettiğin puanlarla şampiyonluğu verirsin

@Necmi abi senin olaya biraz duygusal (ya da psikolojik) açıdan baktığını düşünüyorum.

İlk olarak Oğuzhan oynamayacak da Kayseri maçından puan kaybetme riski oluşacaksa , o zaman gs maçından sonraki bir maçta atıyorum Konyasporda da o risk oluşacak (Kayserinin en güçsüz takımlardan biri oldugunu düşünüyorum ligin, yani risk daha az). Sonuçta Oğuzhan Kayseri maçında oynamayacaksa alacağımız risk en düşük ve mantıklı olanı, sonuçta bu adam bir maçta oynamayacak yani lig sonuna kadar sarı kart görmeme ihtimali çok düşük bana kalırsa.

Gs yi niye bu kadar hafife alıyorsunuz anlamış değilim, aradaki fark 7 yani. 7 fark bence şu an hiçbir şey. Eğer yenersek o zaman fiş çekilmiş olacak. Bu Oğuzhanın yerine Bu Sosa nın tercih edilebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Akhisar ı hiç katmayalım olaya zaten o maç da oynayacak zaten, ben de zaten maçın başında falan sarı kart görsün demiyorum maç sonunda düdükten sonra vursun işte topa. Kesin çözüm.

Ayrıca Akhisarla gs karşılaştırıyorsan gs yi, akhisar gibi takımların(vestel manisa) 1. iken bile ligden düştüğü durumlar vaki. Ki ben gs yi 3.lükten edecek takım olduğunu düşünmüyorum. Azımsanmayacak bir kadro kalitesi var gs nin öyle boş beleş adamlar değil, geçen seneden sadece melo ve telles ayrıldı bu takımdan belirtmek isterim. Bizim kadronun bie tık altında görüyorum kalite olarak.

Derbiyi kaybetme korkum tabii ki var, belki bu korkum sayesinde Oğuzhan gibi bir oyuncumu bu maçta oynatmama ihtimalimi ortadan kaldırabiliriz böylece. Sanki her gs derbisini kazanıyoruz, bu futbolcular derbi kaybetme korkusunu yenemiyorsa zaten şampiyonluk ihtimali yok kadar az gözümde. Geçen sene gördük bu durumun sonucunu. Ki bu gs maçını da kazanırsak nasıl bir moral olacağını biliyoruz, fb den sonra gs yi de yenerek derbi olayını tamamen bitirebiliriz. Oyuncular bunun önemini bilmeli, ona göre strateji uygulanmalı, bu gibi kritik eşikler ve baskıların göğüslenmesi şampiyon yapacak bizi, burda ne kadar ufak da olsa her yönden katkı sağlamamız lazım.

Belki de ben fazla ayrıntılara takılıyorum bilmiyorum, bölümüm İktisat onun da etkisi olabilir. Ama artısı çok eksisi yok Oğuzhanın maçın sonunda kart yemesi bana göre. Diğer arkadaşların fikirlerini de gerçekten merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 22:33:11 Mahmut ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 22:55:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
pappy'yi ben sevmedim videolardan izlediğim kadarı ile.Çok kasap hız var tamam teknik var tamam ama çatur çutur giriyor adama savunmada canlı el bombası olur.

Balanta daha iyi bu benim fikrim.

Balanta'yı severim yalnız kasaplık konusunda Melo bile eline su dökemez emin ol Papy filan hikaye olur  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 23:07:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Balanta'yı severim yalnız kasaplık konusunda Melo bile eline su dökemez emin ol Papy filan hikaye olur  :evillol:

aha tam da istedigim oyuncu.  :bandit:
hic kasabimiz yok. bir de ortasahada lazim kasap
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Ulan Ertuğrul adamlar atıyor atıyor 9 olmuyor. nasıl bi şeyi başarmışsın be
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı TALAT

Ve Mbia serbest kalır.

yakinda ben de tranzonspordan serbest kalcam alacaklarima istinaden. bu nasil bir takim yonetimidir.

Çevrimdışı celiker1

Ve Mbia serbest kalır.
Bu çok kötü oldu.Gs çökebilir buna.Selçuk-M'Bia çok kuvvetli orta saha olur
Hayatta Beşiktaş

Hngi parayla :D

Çevrimdışı cursedofdragon

gs senelik 2.5 milyon € vercek para mı var :)

Atiba Hutchinson Yillik 1 Milyon € Garanti ücret + Mac başı 10.000 € aliyor eger 30 maca cikarsa 200.000 € da Bonus alacakmis ki suana kadar 16 Maca cikti , 30 u gecer ve 200.000 € Bonusu da alir HELALI HOS OLSUN her Kuruşu...

Çevrimdışı atalay

Dakika 90+3, skor 2-0. Maçın bitimine 2 dakika var. Atiba, rakip oyuncu ile mücadele ediyor, faulü aldırıyor. Taraftar ayakta alkışlıyor; adına tezahürat yapacak iken o topu direkt oyuna sokup, gol arıyor.

Esprisi alkışlar ile kesilmesin isteyen komedyenler gibi, sahne şovuna devam ediyor. Sahaya negatif kattığı tek bir şey bile yok.

Çevrimdışı atalay

Papy'in, agresyon derecesi yüksektir. Karta yakın oyuncudur. Lakin dengesiz değildir.

Balanta'nın da agresyon derecesi yüksektir; aynı zamanda dengesizdir. 

Çevrimdışı ekrembaser

Ve Mbia serbest kalır.
Gerçekten serbest kaldı mı o Hakkı mı kazandı

Çevrimdışı Kadir G.

Gerçekten serbest kaldı mı o Hakkı mı kazandı

Hak. Kullanacaktır her halükarda.

Çevrimdışı celiker1

Hngi parayla :D
Gs'nin maaş skalası bu zaten :evillol: Şaka maka bu kadar batık olsalarda bonservizsiz,Denizli'nin Ernst'i olacak adamı kaçırmazlar diye düşünüyorum...Keşke biz almayı istesek.Türkiye'yi geçtim Avrupa'da kupa kaldırmak için şart M'Bia-Atiba orta sahası özellikle deplasman maçlarında👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Doğuhan

yıllarca fener sırf rakibi almasın diye oyuncular aldı neden mbia yı almayalım

Çevrimdışı TALAT

Gs'nin maaş skalası bu zaten :evillol: Şaka maka bu kadar batık olsalarda bonservizsiz,Denizli'nin Ernst'i olacak adamı kaçırmazlar diye düşünüyorum...Keşke biz almayı istesek.Türkiye'yi geçtim Avrupa'da kupa kaldırmak için şart M'Bia-Atiba orta sahası özellikle deplasman maçlarında👍🏻

valla uefa ile baslari bu kadar dertte iken boyle bir maasa imza atacaklarini sanmiyorum. zaten basa bas aciklari oldukca fazla.