Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena'da ilk derbiye şöyle başlasak nasıl olur? :)

İlk 45 saniyedeki baskıya dikkat.

Asıl o baskıdan çıkışa dikkat :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

Söylemeyeyim söylemeyeyim diyordum ama valla bugün dayanamadım artık.

A Spor'u yazın transfer döneminde transferlerimize gereken değeri verdiği için teşekkür etmiştim fakat son 1 ay da iyice sinirimi bozmaya başladılar.

Ligin lideri olan biziz, en iyi futbolu oynayan biziz, en sorunsuz olan takım yine biziz adamlar ya son 5 dakikada bizi konuşuyorlar ya da araya bir yere sıkıştırıp geçiyorlar.

Şimdi bile bir 5 dakika konuşup Başakşehir'e geçtiler bu kadarı da ayıptır.

Bunun artık bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım iyice.
Ben hiç birini izlemiyorum sana da aynısını tavsiye ederim.

Televizyon izlemek istemediğim zamanlarda ise BJK TV'yi açık bırakıp geçiyorum bilgisayarın başına. Maksat reytingler artsın.

Çevrimdışı Alper1903

Sozde spor programlarinda az sure almamizin sebebi bence yonetimin ve besiktasli medya calisanlarin bu isin ustune fazla dusmemesi ve bu isi yapanlar besiktas taraftarinin kimyasini iyi biliyor. Lider besiktasi izletip atiyorum %40 izlenecegine, abuk sabuk haberler yapip taraftari galeyana getirip orani %60'lara cikariyor. Bunu yapinca kufur yiyorlar ama adamlar midesiz. Reyting icin kendilerini satacak hale gelmisler.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Uzaklara bakma, geçen sene Konya'da oynanan Beşiktaş - Trabzon maçında yaptığımız baskıya dayanabilecek takım Türkiye'de yok.

http://vk.com/video242924621_171214149
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 16:12:46 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 16:11:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Boşa benzin yakmışlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Uzaklara bakma, geçen sene Konya'da oynanan Beşiktaş - Trabzon maçında yaptığımız baskıya dayanabilecek takım Türkiye'de yok.

Ciğer Reyis her yerde yalnız  :D

Çevrimdışı TØLGA

geçen sene çoğu maçta video yapıyordu bunlar devam ediyorlar mı? bilginiz var mı?

bu arada en zevk aldığım Beşiktaş maçlarından biridir bu  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 16:36:21 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

şenol güneşin saha kenarında agresif olmasına takılıyor bütün spor adamları

fakat arkadas adamın yapısı bu ayrıca sakinde olması gerekmiyor bi topcu pozisyon kacırıyor basıyor belayı ben cokca denk geldim buna yani kendi oyuncusundanda çekinmiyor ve boyle dogal adama can feda

ve bu takım bu baskıyla bu durumlara gelebiliyorsa hoca nasıl biliyorsa oyle yapsıon sizene eyy medya???

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Paylaştığınız Athletic Club - Barca maçı son yılların en iyi savunma stratejlerin uygulandığı, geometriler ile dolu bir maçtı.

Ernesto Valvarde effect...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

əvrən ‏@evrenmanchester 37 dk.37 dakika önce

Djilobodji (chelsea )

Fransanin tulus tkmiyla kiralik konusunda masada .. eger bu olay gerceklesirse #balanta hayirli olsun #besiktas a

əvrən ‏@evrenmanchester 37 dk.37 dakika önce

Djilobodji (chelsea )

Fransanin tulus tkmiyla kiralik konusunda masada .. eger bu olay gerceklesirse #balanta hayirli olsun #besiktas a

pappy'yi ben sevmedim videolardan izlediğim kadarı ile.Çok kasap hız var tamam teknik var tamam ama çatur çutur giriyor adama savunmada canlı el bombası olur.

Balanta daha iyi bu benim fikrim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbolcularimiz Ogretmen olan Senol Güneşin Ogretmenler gününü kutladi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

pappy'yi ben sevmedim videolardan izlediğim kadarı ile.Çok kasap hız var tamam teknik var tamam ama çatur çutur giriyor adama savunmada canlı el bombası olur.

Balanta daha iyi bu benim fikrim.
Katılmıyorum sert bir ligde sürekliliği olan bir oyuncu bizim istediğimiz tipte çabuk agregasyonu yüksek topla çıkan bir adam,zaten bunun bir üst seviyesi Madrid barca city gibi takımlarda oynuyor.Papy hazır adam Balantadan ne alacağımız meçhul.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kadir G.

Balanta hayırlı olsun umarım iyi verim alabiliriz.

Çevrimdışı LuceGel

Balanta hayırlı olsun umarım iyi verim alabiliriz.
Balanta kesinleştimi?

Çevrimdışı celiker1

Siyasi gelişmeler ve terör eylemleri Papy'nin bizi tercih etmemesi için bir sebep olabilir maalesef :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Balanta kesinleştimi?

Kesinlik olması mümkün değil de daha önceden yanıltmayan kişiler balanta bitti diyor. Papy fransaya kiralanmış sanırım.

Bir de hakim konusu var olursa buralar bayram yerine döner.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazi haber sitelerinde Senol Gunesin Carl medjani icin kesinlille alinsin dedigi ve yonetiminde Menajeri ile gorusme gerceklestirdigi yaziyor
Ersan 2 olur aman uzak olsun ben beğenmiyorum cok dan dun giriyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Katılmıyorum sert bir ligde sürekliliği olan bir oyuncu bizim istediğimiz tipte çabuk agregasyonu yüksek topla çıkan bir adam,zaten bunun bir üst seviyesi Madrid barca city gibi takımlarda oynuyor.Papy hazır adam Balantadan ne alacağımız meçhul.

savunmada ersan 2 yi görmek istermisin abi :)

Çevrimdışı LuceGel

savunmada ersan 2 yi görmek istermisin abi :)
Oyuncuyu biliyorum Ersandan çok iyi.