Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256663 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı murat_

Zaten uluslarası düzeyde iyi bir kaleciydi kötü bir sezon geçirdi bir de Leno gelince ondan elden çıkarmıştı Leverkusen.

30 yaşında, kaleyi dolduran gerçekten fark yaratacak bir kaleci çok iyi hamle olur.

Yalnız şimdi baktım Almanya'da vergiyi düşünce 1,5 milyon euro gibi bir para kazanıyor. Getirmek için 2 milyon maaşı belki fazlasını gözden çıkarmak gerekir.
valla ben sahsen artik tolgayi kalede gormek istemiyorum bide cenkide gs ye vermistik zaten sezon basinda yanlisim yoksa onun getiridigi maas yuku ve cenkten kazandigimiz bonserviside ekleyince cok ucuza gelmis oluyor  :icool:

Çevrimdışı atalay

Kaleci, stoper, sol bek ✓

Kısa vadede çözüme kavuşturulması gereken esas sorun. Telaş oyunununda takıma oyun dinginliği katacak orta saha.

Ligde tolere ediliyor; lakin Avrupa'da belli bir seviyeden sonra yetmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Abi bence macin sonlarinda itirazla topa vurmayla dogru bir sari gormesi mantikli cunku

1. Zaten oguzhan bir ara sari kart gorup yine bir mac kaciracak her turlu.
2. Derbiler hic de anadolu maclariyla bir degil bana gore, mesela fenere yenilmis olsaydik 4 puan gerideydik bence 2 mac degerinde derbiler.
3. O macta Necipi oynatabilicez , yerine idare edebilecegimiz adam var.
Bence ilk secenek unutuluyor, bu adam eninde sonunda bi mac kaciracak zaten bu hareketle o macin gs olma ihtimalini ortadan kaldiriyoruz.

@Mahmut  olaya nasıl bir mantıkla baktığınızı anlamıyorum
aslında bütün korku derbi kaybetme korkusu bunun altında başka birşey
aranmaz peki bu hafta hakemde bunun hesabını yaparda sarı yerine kırmızı verirse ne olacak
iki maç alır cezayı gene oynayamaz birde üstüne üstlük kayseridede oynayamaz
birde kayseri maçını alacağın garantimi de oyuncu saklıyorsun
birde derbi nedir gs nin 22 puanı var akhisarında 22 puanı var
nasıl oluyorda gs ye kaybetmek akhisara kaybetmekten daha
önemli oluyor bu gün gs nin şampiyon olma ihtimali kadar akhisarında var.
siz kendinize kağıttan devler yaratıyorsunuz sonrada o devlerden korkuyorsunuz.
nerden biliyorsunuz şenol hoca gs maçında oğuzhana şans verecek belkide kafasında necip sosa yapmak var.
şampiyonluk yolunda küçük takımamı puan kaybetmek kötü büyük takımamı
sen önce alman gereken puanları alacaksın gençlere kasımpaşaya puan kaybetmeyeceksinki
büyüklerle oynadığın maçların hayati önemi olmasın bizim rakibimiz fener o nedenle
kayseriye veya gs ye puan kaybetmenin bir önemi yok her ikiside aynı önemde
ve ikisinide kazanmak zorundasın ve önce önüne ilk düşeni ve kazanma ihtimalin yüksek olanı kazan
önce 3 puanı cebe koy sonra diğerini düşün birini kurtaracağım diye diğerini riske atarsan bir bakmışsın ikisindede
puan bırakmışsın  o nedenle bizim için kayseri maçı daha önemli bir maç puan kaybetmemen gereken maçlarda
kaybettiğin puanlarla şampiyonluğu verirsin

Çevrimdışı Alper1903

Uyku tutmadı biraz inceledim Şenol Güneş 10/11 sezonunda sadece "2" mağlubiyet almış. Bu hakikaten müthiş bir iş. İlk devre gidişatı da hemen hemen şimdiki ile aynı. Fakat her ne kadar "şaibeli" olsa da o sezon fb'nin ikinci yarı istatistiği 17/16, 1 berabere. Yok, bu sene kimse öyle bir şey yapamaz. Bu şekilde devam edersek yolumuz açık 1-2 takviyeyle :ok:

Çevrimdışı Alper1903

Ayrıca Şenol Güneş'in gs maçı maceraları için baz alınacak en ideal maç 3-2 kaybettiği kupa finali olur. O maçta bursa'nın kadrosu çok zayıftı (özellikle defansif anlamda) ona rağmen çatır çatır top oynatıp ilk golü buldu, geriye düştü yine gol attı. Maçın ağırlığı, baskısı vs. buna benzer bir şey olur (bursayla bizi bir tutmuyorum burada) oynanan futbol da yine buna benzer olur. Kadromuz geçen senenin bursa'sına göre çok çok daha iyi. Yani ilk yarıda yine baş döndüren bir Beşiktaş olur sahada önemli eksiklikler olmazsa. E zaten ilk yarıları önde kapattığımız maçları da kaybetmedik?  :icool:

Çevrimdışı Alper1903

Slaven Bilic, baskıdan çabuk etkileniyordu. O etkilenince takım da duygusal olarak çöküyordu puanları kaybediyorduk. Şenol hoca'nın anadolu maçları karnesi ortada zaten söylenecek fazla bir şey yok. Gece gece umutlandım hayırlara vesile olsun  :D

Çevrimiçi golazokartal

Sezon sonu her türlü oyuncu satışı yapacağız başka yolu yok :)
peki şampiyon olursak şl den gelecek olan paraları gelir gösteremiyor muyuz?İllaki oyuncu satışı mı gerekli?yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Herkesin hem fikir olduğu üzere takımın 4 pozisyona transfer ihtiyacı mevcut. Kaleci, sol bek, stoper ve orta saha. ama eldeki şartlar malum. daha önce de yazmıştım, benim açımdan devre arasında transfer yapılması gereken en acil 2 pozisyon önce orta saha, sonra kaleci. Stoper düşerse ve kaliteli bir adamsa yapılabilir, sol bek içinse gelecek seneyi beklemekte fayda var diyorum.

açıkçası bu yıl AL'nin gözden çıkarılması taraftarıyım. Öncelikle lig, sonra Türkiye Kupası. Ligimizde baş altı takımlar son 2-3 sezondur yeterince iyi değil, İBB, Akhisar ve biraz Kasımpaşa dışında istikrarlı takımlar yok. İşte geçen seneki Bursa gibi TD müdahelesi ile parlayanlar var ama genelde biz, FB ve GS maçları kazanıyor.

Eğer hedef lig ve Türkiye kupası ise, Ersan ve İsmail ile onları yedekleyen Tosic bu yıl idare edecektir. Ersan'ın pozisyon hatalarının, İsmail'in yeterince bindirememelerinin ben de farkındayım. Bek özelinde konuşuyorum, bek pozisyonu zaten dünyada bile zor bulunan veya yetiştirilen oyuncu grubu barındırıyor. Milli takım seviyelerinde dahi sağ/sol bek sıkıntısı çekiliyor. almanya bile Lahm'dan sonra kim gelecek diye düşünüyor. O sebeple sol bek konusunda daha tamahkar olmalıyız. İsmail yeterli demiyorum, gelecek oyuncu İsmail'den iyi olmayacaksa gerek yok diyorum bu yıl için.

Stoper transferi ise biraz netameli. Herkesin bildiği gibi baskılı ve oyunu önde karşılayan bir oyun yapımız mevcut. Necip ve Atiba bile rakip ceza sahası önlerinde bulunuyor çoğu zaman. Bu nedenle en az bir bekimiz ile iki defansın kontralara karşı rakibi önde karşılaması gerekiyor. Ersan'ın en önemli özelliği rakibi önde karşılaması. Bunu biraz dengesiz yaptığı doğru ama bu özellik onu dünyada dahi birçok mevkidaşından öne çıkarıyor. Pedro kötü bir defans mı? Hayır, bana geçen sene Ersan'dan daha çok güven veriyordu. Milo kötü mü? Genel kanı aksine Kasımpaşa maçında da onu beğendim. Pozisyon alışı ve etrafını kollayışı vasatın üzeri idi. Yedek olarak iş yapar. Hatta ikisinin de ilk hamlesi Ersan'dan iyidir. Ama bizim yapımıza uymuyor, ne hızları ne de atletik yapıları oyunu önde karşılamaya müsait değil. biraz fantastik olacak da şöyle bir projem var; altyapıda forvet veya merkez ortasaha oynayan bir adamı stopere devşirelim. Önde karşılama özelliği ile defans özelliklerini birleştirelim, belki de Avrupa çapında bir defansa dönüşür :)

Bana göre bu takımın en acil ihtiyacı orta saha ve kalecidir. Orta saha için bence Veli'ye de ihtiyaç yok bu sezon için. Zaten hem Atiba, hem Necip Veli'nin yaptığı işi gayet formda bir halde yapıyor. Çok iyi bir tamamlayıcı olacak iyileştiğinde. Tolgay'dan bu yıl verim almamız mümkün değil. Devre arasında Almanya, Belçika veya Hollanda'da yetişmiş, bu liglerde oynayan mümkünse en az 1-2 defa milli olmuş ve son 2 yılda en az 50-60 maça çıkmış Tolgay türünde box to box bir orta sahaya ihtiyacımız var. Resmen oyunu tutamıyoruz tempo düştüğü anda. Geçen sene Tolgay orta sahada resital veriyordu çoğu maçta, 50-60 metreye sağdan sola, soldan sağa attığı pasları hatırlayın ya. Mutlaka bu tipte bir oyuncuya ihtiyaç var.

Kale içinse zaten yoruma gerek yok, son maçta bile eneramo'nun kaçan bir pozisyonu vardı, direğin dibinden giden. Muslera o pozisyonda topu koltuk altınan tutup maça sokmuştu bile, tolga yine seyretti, şansa top kaleye değil de auta gitti. O pozisyonda bile müdahele edemeyen bir kalecimiz var. Tolga çok iyi bir yedek olur, takım zaten önüne gelene 5 atacak şekilde oynuyor. Takım gününde olmadığında tutacak adama ihtiyaç var. Tolga o adam değil.

Öyle iken böyle...

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Mübarek nasıl harika bir oyuncu ya , yemin ediyorum içim acıyor su adamı kaybettik , ya çık ikinci yarı ilk maçta oyna allah aşkına.

Bu sene ki oğuzhan ile tolgay beraber oynadığı zaman avrupanın açık ara en iyi iki üç ortasaha ikilisi   olabileceğinin farkında misiniz , bazı abiler fazla abartmayın felan diyor ara sıra ama böyle oyuncuyu (takımında oynayan) şimdi almaya kalksan 15ten aşağı alamazsın.

Mest oldum resmen. Unutmuşum , gözlerimin pası silindi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar o bu değilde Şenol Hoca'ya ceza aldırmaya çalışıyolar sistemli bir şekilde üstüne gidilmeye başladı. Gerçi hoca tribünde de olsa artık bi korkum yok ama kaç haftadır yenilmeyip manşetlerde birinci sıraya çıkamamış takım 3 gündür bu haberlerle birinci sayfalarda çok ilginç

Çevrimdışı Sarp

Kesinlikle böyle bir durum var. Özellikle pazar geceki o sevimsiz programda 1 saat her şeyi bırakıp buna odaklandılar.
Gazete ve televizyonlarda takımın kimyasını bozmaya yönelik yayın yapıyorlar. Lider takım spor haberlerinin sonunda
kendine yer buluyor.... :akuma:

Çevrimdışı Çağatay

1,5 sene önce kulübe sayfalarca rapor sunduğum; sezon öncesi ve başında burada defalarca yazdığım, Marco Sportiello'yu Roma istiyormuş.

2,5 - 3 milyona alınacak bir kaleciydi.

şöyle yazıyorsun ya içim sızlıyor resmen  :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Başkanımızın katıldığı program saat 20 de ntvsporda yayınlanacak.

Çevrimdışı LuceGel

Başkanımızın katıldığı program saat 20 de ntvsporda yayınlanacak.
Bakalım kimlere ne laflar sokacak ailecek hastasıyız  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Bakalım kimlere ne laflar sokacak ailecek hastasıyız  :D
+1 burda bi kaç sözü paylaşıldı o katıldığı programın tamamı sanırım bu :D

Çevrimdışı Tolga

peki şampiyon olursak şl den gelecek olan paraları gelir gösteremiyor muyuz?İllaki oyuncu satışı mı gerekli?yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
Bildiğim kadarıyla oradan gelen parayı transferde kullanamıyoruz.

Sadece oyuncu satıp elde ettiğimiz parayla oyuncu transferi yapabiliyoruz yani bu yıl ki uygulama gelecek yıl da devam edecek.

Tabi atladığımız, bilmediğimiz ya da sonradan değiştirilen şeyler varsa bilemem.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bildiğim kadarıyla oradan gelen parayı transferde kullanamıyoruz.

Sadece oyuncu satıp elde ettiğimiz parayla oyuncu transferi yapabiliyoruz yani bu yıl ki uygulama gelecek yıl da devam edecek.

Tabi atladığımız, bilmediğimiz ya da sonradan değiştirilen şeyler varsa bilemem.

3 sene böyle malasef 1 senesi gitti kaldı 2 sene :)

Çevrimdışı Ensar

Seneye transfer bütçesi acmak için şöyle birşey geldi aklıma , mesela sosa için devre arası teklif var , adamlarla konuşalım böyleyken böyle gelin biz size bunu 6 ay kiralik verelim , sene sonu bonservisi ödeyin sizde kazanın biz de :D tabii satın alma zorunluluğu olan bir madde olacak sözleşme de , cayma yok

Çevrimdışı Tolga

Söylemeyeyim söylemeyeyim diyordum ama valla bugün dayanamadım artık.

A Spor'u yazın transfer döneminde transferlerimize gereken değeri verdiği için teşekkür etmiştim fakat son 1 ay da iyice sinirimi bozmaya başladılar.

Ligin lideri olan biziz, en iyi futbolu oynayan biziz, en sorunsuz olan takım yine biziz adamlar ya son 5 dakikada bizi konuşuyorlar ya da araya bir yere sıkıştırıp geçiyorlar.

Şimdi bile bir 5 dakika konuşup Başakşehir'e geçtiler bu kadarı da ayıptır.

Bunun artık bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım iyice.

Çevrimdışı cursedofdragon

A Spor'u yazın transfer döneminde transferlerimize gereken değeri verdiği için teşekkür etmiştim fakat son 1 ay da iyice sinirimi bozmaya başladılar.

Ligin lideri olan biziz, en iyi futbolu oynayan biziz, en sorunsuz olan takım yine biziz adamlar ya son 5 dakikada bizi konuşuyorlar ya da araya bir yere sıkıştırıp geçiyorlar.

Orası konuşmuyor.

Beyaz futbolda Beşiktaş'ı kötülüyor sürekli hakemlerle kazanıyor diyor.

Ntvspor öyle hasan şaş,metin tekin.

Bütün basın üstümüze oynuyor en güzeli hiçbirini izlememek :)

Çevrimdışı ekrembaser

asporun müdürü koyu fenerli yayında onun istediği gibi yapılıyo sebebi çok basit yazın Hakan Gündoğar 3 tane program yapıyodu şimdi doğru düzgün görmüyorum Hakan'ı geri plana alıp Hakan Can ve Haldun Domaç'ı ön plana atıp dizginleri onlara verdiler bence sebebi bu

Çevrimdışı Tolga

Orası konuşmuyor.

Beyaz futbolda Beşiktaş'ı kötülüyor sürekli hakemlerle kazanıyor diyor.

Ntvspor öyle hasan şaş,metin tekin.

Bütün basın üstümüze oynuyor en güzeli hiçbirini izlememek :)
Aslında hiçbirini izlemeyeceksin en doğrusu bu tabi ama bazen izleyecek birşey bulamayınca bakmak zorunda kalıyorsun o zaman da sinirleniyorsun.

Çevrimdışı LuceGel

Türkiyede spor medyası denilen bir şey yok spor üzerinden kaos yaratıp rating yapmaya çalışan bir medya var,birde herşeyi dengede götürüp sporumuzu üst seviyede gösterip rating almaya çalışan yayıncı kuruluşlar medyası var.Bizim başarılı olup farklı güzel futbol oynamamız bunların işlerine gelmiyor.Farklı etkenlerde var adam akıllı oturup izleyeceğimiz spor programı kalmadı maalesef.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Türkiyede spor medyası denilen bir şey yok spor üzerinden kaos yaratıp rating yapmaya çalışan bir medya var,birde herşeyi dengede götürüp sporumuzu üst seviyede gösterip rating almaya çalışan yayıncı kuruluşlar medyası var.Bizim başarılı olup farklı güzel futbol oynamamız bunların işlerine gelmiyor.Farklı etkenlerde var adam akıllı oturup izleyeceğimiz spor programı kalmadı maalesef.
Ali ece önder özen gerisini boşver at çöpe gitsin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena'da ilk derbiye şöyle başlasak nasıl olur? :)

İlk 45 saniyedeki baskıya dikkat.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."