Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Barzagli ile de ilgileniyormuşuz diye duyumlar var. Nasıl olur işimizi görür mü ? @Çağrı @atalay

Barzagli, Juve'nin as oyuncusu. Çokta formda. Devre arası zor...

Ayrıca sağ stoperdir. Profil açısından Rhodolfo'nun yanına aradığımız isim değil.

edit: Çok kaliteli bir stoper.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 23:40:17 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Kim gitse uzulmezsin
Pektemek, ismail tosic motta veli necip disinda :D
Şuan ki performansına bakarsak çok beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen Sosa giderse çok fazla üzülmem :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 23:42:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Barzagli ile de ilgileniyormuşuz diye duyumlar var. Nasıl olur işimizi görür mü ? @Çağrı @atalay

Çok iyi oyuncuydu, bence hala da öyle ama bize uymaz şuan ağırlaştı çünkü. Rhodolfo daha hızlı ondan. Bence yanlış tercih olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çok iyi oyuncuydu, bence hala da öyle ama bize uymaz şuan ağırlaştı çünkü. Rhodolfo daha hızlı ondan. Bence yanlış tercih olur.

Çağrı, armero'yu güya kulübe önermişler. :)

Çevrimdışı Tolga

Turgay Demir Fabricio ile anlaşıldı diyor.

Çevrimdışı TØLGA

turgay demir fabrico alındı diyor :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 23:52:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı, armero'yu güya kulübe önermişler. :)

Ben komisyondna vazgeçtim yeter ki denesinler :D

Ama yeni favorim Everton'dan Oviedo :D

http://www.transfermarkt.com.tr/bryan-oviedo/profil/spieler/124983
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 23:53:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Turgay Demir Fabricio ile anlaşıldı diyor.

Dayının dedikleri buradan Bursa'ya yol olur  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zaten bu yüzden şimdilik yorum yapmıyorum :D

Çevrimdışı TØLGA

biliyorum da insan ister istemez inşallah olmaz bu iş ya çok adı geçmeye başladı bizle bu adamın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 23:58:37
  • Beşiktaş / Bodrum
biliyorum da insan ister istemez inşallah olmaz bu iş ya çok adı geçmeye başladı bizle bu adamın

Adamdan bu kadar ürkmeyin yalnız kötü kaleci değil. Eldeki tüm kalecilerden iyi bir kaleci.

Mandanda ve Sirigu ne istiyor bilmiyoruz çok abartı değilse, maaş kotasını geçmiyorsa mutlaka ikisinden biri tercih edilmeli.

Ama kotayı aşıyorsa bir şeyler, söyleyecek bir şey kalmıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Mandandayı dün st etienne maçında izledim. İnanılmaz 2-3 top çıkarttı. Galibiyette büyük pay sahibiydi. Bir şekilde ayarlanıp alınabilse çok başarılı olur.

Çevrimdışı Kadir G.

Adamdan bu kadar ürkmeyin yalnız kötü kaleci değil. Eldeki tüm kalecilerden iyi bir kaleci.

Mandanda ve Sirigu ne istiyor bilmiyoruz çok abartı değilse, maaş kotasını geçmiyorsa mutlaka ikisinden biri tercih edilmeli.

Eldekiler çok kötü olduğundan onlardan iyi olması ölçü değil bence. :)

Sirigu satış listesine konuldu sanırım yoklanır belki. Hadi onu geçtim alt sınır mandanda ayarı olmalı yoksa kaleci alıp min 3 yılımızı ondan kurtulmaya harcamayalım.

Çevrimdışı Batuhan1903

Ffp'nin için maaş kotası var mı varsa ne kadar biliyormusunuz?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:04:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Eldekiler çok kötü olduğundan onlardan iyi olması ölçü değil bence. :)

Sirigu satış listesine konuldu sanırım yoklanır belki. Hadi onu geçtim alt sınır mandanda ayarı olmalı yoksa kaleci alıp min 3 yılımızı ondan kurtulmaya harcamayalım.

Şuan maaş bütçesi 30 milyon euro. Ben de kesinlikle nokta atışı taraftarıyım ama bütçede başa baş durumumuz nasıl bilmiyoruz bu çok can sıkıcı.

Kaba hesapla Sirigu + Djibolodji vergileriyle 5 milyon euro demek. 35 milyon euro maaş bütçesine çıkar ki bu son 3 yıldır çıkmadığımız kadar yüksek olur.

Şans varsa eminim onlar da bu 2 kaleciden birini isterler tutup da İspanyolu kimse tercih etmez, umarım etmez :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Djilobodji bizim için çok kritik transfer , Sivasspor maçında yine buna şahit olduk topu sogutup oyun kurup çıkacak stoper yok takımda .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:06:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Ffp'nin için maaş kotası var mı varsa ne kadar biliyormusunuz?

Maaş kotası kurallarda yok ama anlaşmada ek madde var mı bilmiyorum.

Ama break even kuralında gelir gider dengesi arasında max 10 milyon euro hakkımız var sanırım.

Sadece maaş değil tüm giderleri düşünmemiz gerekiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Şuan maaş bütçesi 30 milyon euro. Ben de kesinlikle nokta atışı taraftarıyım ama bütçede başa baş durumumuz nasıl bilmiyoruz bu çok can sıkıcı.

Kaba hesapla Sirigu + Djibolodji vergileriyle 5 milyon euro demek. 35 milyon euro maaş bütçesine çıkar ki bu son 3 yıldır çıkmadığımız kadar yüksek olur.

Şans varsa eminim onlar da bu 2 kaleciden birini isterler tutup da İspanyolu kimse tercih etmez, umarım etmez :)
Teşekkür ederim uefanın bir kısıtlaması yoksa 5 milyon euroya değer diye düşünüyorum hatta pektemeği mottayı gönderirsek 2.5 milyon euro +mız  olur fark 2.5 kalır 2.5 fark bizi zorlamaz. kaldıki fabriye 1.5 verceğime 2.5 mandandaya veririm. inşallah sambadeyi dinlemeyiz.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Valla olmazsa da almasınlar cidden gereksiz maaş yükü olur. Siriguya 3 de versen kimse itiraz etmez.

Gomez'in kaledeki muadili lazım. Kimsenin şunu alsaydık keşke demeyeceği biri ama zor işte. Bakalım neler olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:16:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben çok izlemedim Fabri'yi 7-8 maç kadar gördüğüm şu.

Refleksleri iyi bir kaleci, hava hakimiyeti Tolga gibi çok ekstra değil ama güven veriyor.

Birebir karşılamada iyi ama çıkış zamanlaması çok iyi değil. Topu oyuna vasat üstü sokar. Pozisyon alması çok iyi değil.

Yediği gollerde çok az hata yaptığını gördüm ben ama ekstra iş yaptığını gördüğüm oldu baya.

Sözün özü Deportivo'da çok gol yedi ama bizim gibi bir takımda iyi bir kaleciye de dönüşebilir. Aynı kumarı Olimpiakos oynadı Roberto ile şuan taş gibi kalecisi var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Transferlerden önce; gs ile fark olmuş 7 fakat derbiyi kazanmadan en azından ilk yarıyı rahat geçireceğimizi sanmıyorum. Denizli'nin gs'ye gelmesi Ersun Yanal'ın gelmesinden daha iyidir. Fakat biz defansif takımlara karşı zorlanıyoruz. gs derbide büyük ihtimalle atak oynamaz. İlk yarıda gol bulursak büyük ihtimalle en azından 1 puan alırız diye düşünüyorum. Yalnız fb'nin Şenol Güneş ve Denizli'nin altında kalacağını sanmıyorum, en geç ikinci yarıda falan td değiştirir hatta Ersun Yanal'ı getirebilir. Lig 2. yarıda çok daha zor olacak. Evimizdeki derbileri kazanırsak 2. yarıda çok daha rahat ederiz, deplasmanlardan en kötü berabere dönme seçeneğimiz olur. İnşallah takımdaki eksiklikler devre arasında takviye edilir. İlk yarıda yapacaklarımız çok çok önemli hazır diğerleri sallantıdayken. 2. yarıda puan farkı kapanırsa falan bocalayabiliriz.

Çevrimdışı ozan062

benim kaleci anlayısımda su makbuldur

oda yerden ne kadar hızlı kalkıyorsa bir kaleci işte o aradıgımız adamdır

bu adam refleks ve ellerini kullanıyor gibi gorunuyor bu bence yeterli biridir, malum olan konu maddi, bonservis vericeğimizi sanmıyorum  bizim ispanyol bulur bi yolunu onun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Konu başlığı kilitli olduğu için alıntılıyamıyorum.

Bunu 17 Ağustos'da yazmışım.

İspanyol basınına göre; Paradas Fabricio "Fabri" ile ilgileniyormuşuz.

İyi kaleci. Refleksleri iyidir; açıyı iyi kapatır; birebirlerde kolay geçit vermez. Biraz blokaj sorunu var. Topu tehlikeli alanın içine doğru savuşturuyor lakin kaleci kumaşı çok iyidir. Deportivo'nun takım savunması o kadar kötü ki geçen sene hangi maçına denk gelsem "Fabri" kritik 4-5 maç kurtaran hareket yapıyordu.

Sambade istiyorsa gelsin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sonra 4-5 maçını izledim. -Oyuncu o tarihten beri sakat elbette. Wyscout üzerinden eski maçlarını-

Blokaj sorunu var. Yan toplarda kötü. Adımlama tekniği vasat. Pozisyon alışı keza öyle. Refleksleri, 1v1 becerisi ve reaksiyon hızı yüksek. Ayakları ve oyun başlangıçları kötü. Daha iyisi olsun isterim lakin yineliyorum Sambade istiyorsa; gelsin!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:34:13
  • Beşiktaş / Bodrum
benim kaleci anlayısımda su makbuldur

oda yerden ne kadar hızlı kalkıyorsa bir kaleci işte o aradıgımız adamdır

bu adam refleks ve ellerini kullanıyor gibi gorunuyor bu bence yeterli biridir, malum olan konu maddi, bonservis vericeğimizi sanmıyorum  bizim ispanyol bulur bi yolunu onun

Kalecinin yere yatmayanı mümkünse tüm toplar üstüne geleni makuldur Ozan :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli