Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

‘İki transfer yapacağız’

“Ara transferde kaleci ve stoper takviyeleri düşünüyoruz. Cenk Gönen’i gönderdik ama yerine birisini almadık. Alacağımız stoper çok yönlü olacak. Kulübün imkanları çerçevesinde bu iki transferi yapmaya çalışacağız.” (Şenol Güneş)

Evet arkadaşlar tamin ettiğimiz gibi hoca tolga ya yedek kaleci bakıyor sirigu mandanda falan alınmayacak fabri yi alıcaklar ve şampiyon olamayacağız...
Şenol Güneş: "Ne gönüllerin birincisi ne de şerefli ikinci olmak için buradayım. Biz şampiyon olacağız, güzel günler yakın herkes inansın."

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş: "Ne gönüllerin birincisi ne de şerefli ikinci olmak için buradayım. Biz şampiyon olacağız, güzel günler yakın herkes inansın."

hocayı bu konularda cok begeniyorum ama çenede bazen acıldımı durmak bilmiyor farklı yerlerede dalıyor dalmıyor değil

bu atmosferde kacmaz bu lig kupası
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci alınacaksa Tolga'ya yedek alınmaz. Tüm sorulara ilk 11 için düşündüklerini söyleyip Tolga'nın olmayan formunu da mı düşürmeyi göze alsın?

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga'ya yedek alınmaz şenol hoca kendisi açıklamıştı tolga'yı zorlayacak ondan daha iyi kaleci alıcaksak alalım yoksa almayalım demişti.Hatta valdesi'de bu yüzden almadık :)

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar farketmiştir herkes bizle oynayan takımların b.ku çıkıyo Bursa 2 pas yapamadı daha üst üste hepsi bize bileniyo ama bi 5 hafta kendilerine gelemiyolar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 4-5 haftada Gs kopar, Fener'le şampiyonluk yarışına gireriz diye düşünüyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Devre arası kaleci alınacağını sanmıyorum.Tolganın performansına bakacaklardır ve muhtemelen sene sonunda alacaklardır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 15:25:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Devre arası kaleci alınacağını sanmıyorum.Tolganın performansına bakacaklardır ve muhtemelen sene sonunda alacaklardır.

Sene sonunda Euro 2016 var kaleci almak imkansız hale gelebilir Avrupa'dan.

Şimdi sözleşmesi bitenlerden birine az bonservisle çöktük, çöktük yoksa zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sene sonunda Euro 2016 var kaleci almak imkansız hale gelebilir Avrupa'dan.

Şimdi sözleşmesi bitenlerden birine az bonservisle çöktük, çöktük yoksa zor.
Biz zaten transferleri ağustos sonuna bıraktığımız için bizim için çok fazla birşey değişmeyecektir  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 16:04:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Vitor Caner'i ısrarla oynatmıyor mutlaka asılmamız gerek boşa çıktığında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Caner sakat değilmi ya

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 16:08:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Caner sakat değilmi ya

Sakat mı? Takip etmedim Fener'i bu ara hiç?

Edit: Menisküs hatırladım şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sakat o artık eski formunu zor tutar

Çevrimdışı Kalyoncu

Sakat mı? Takip etmedim Fener'i bu ara hiç?

Edit: Menisküs hatırladım şimdi.
Aynen ameliyat oldu devreyi kapattı diyolardı

Çevrimdışı Tolga

Fb onunla sözleşme uzatır başka sol beklere bakmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Fb onunla sözleşme uzatır başka sol beklere bakmak lazım.

nagatomo :D Tak fişi bitir işi japon işi :D

Çevrimdışı dlcs

Şu devre arası biraz paraya kıyıp alabileceğimiz harika kaleciler var. Yani bir takım para harcayacaksa bundan iyi fırsat olamaz. kiralık papy ve 5-6 milyon bandında iyi bir kaleci transferini artık yapabilmeli bu kulüp. Her zaman üç kuruşa beş köfte olmaz. Sene sonunda çok kişinin canı yanar yoksa.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 16:42:22 dlcs ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

nagatomo :D Tak fişi bitir işi japon işi :D
Olmaz adam takır takır oynamaya başladı iyide oynuyo takipteyim bende onu bu haftada oynar

Çevrimdışı brkntcnr

Nagatomo yu almamız çok zor değil çünkü İnter Telles in bonservisini alacak gibi görünüyor devre arasında Bosmana girer girmez imzalatmamız lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Kaçıncı haftadır en son biz oynuyoruz, bir türlü düzelmedi buna da kimsenin sesi çıkmıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaçıncı haftadır en son biz oynuyoruz, bir türlü düzelmedi buna da kimsenin sesi çıkmıyor.

Geçen sene son haftalarda da böyle yapmışlardı, çoğunda puan kaybettik.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hocayı bu konularda cok begeniyorum ama çenede bazen acıldımı durmak bilmiyor farklı yerlerede dalıyor dalmıyor değil

bu atmosferde kacmaz bu lig kupası
SENOL GÜNEŞ :
Gazeteci olani yazmali , Söylemediğim seyleri yaziyorlar . Benim bir dusuncem varsa zaten söylerim , Babamdan bile cekinmem....
Yeterlimi senin icin bu cevap ?? @ozan062
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık