Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264511 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Ramirez gelirse Tosic transferinin kaleci versiyonu olur.Sene sonu yine kaleci ararız.

Seri sol ayaklı bir stoper alırsak sene sonuna kadar kaleci ciddi problem çıkarmaz diye düşünüyorum.Yarım yamalak iş yapacağımıza sene sonu adam gibi kaleci alalım.

Çevrimdışı Tolga

Burda Çağrı abi fabricio alınmaz diyordu inşalla alınmaz. Zaten bizim tolga yı yedekliyecek bir kaleciye ihtiyacımız yok senede 4-5 maç kurtarıcak as bir kaleciye ihtiyacımız var
Katılıyorum tabi bize Tolga'dan daha iyi bir kaleci lazım.

Fakat bu konuda Şenol Hoca bizim gibi düşünmüyor olabilir.

Yine de transfer dönemi başlayana kadar sağda solda çıkan transfer haberlerine temkinli yaklaşmakta fayda var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Kaleciye ciddi para yatırmaktan kaçmamak lazım. Gs Muslera'yı 7 milyona aldı ama Muslera Gs'ye çok daha fazlasını kazandırdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 01:44:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En kötü pahalı gelirse Berisha'ya gideriz. 2-3 milyon arası bonservis ile 1.5 milyon maaşa oynar.

Gönlüm kesinlikle Sirigu veya Mandanda'dan yana. Bu kadar iyi yapılanıyorken kalede hata yapılmamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Fabri, sezon öncesi de sık sık yazılmıştı. Uzun uzun anlatmıştım.

Transfer edeceğimizi zannetmiyorum. 1v1 becerisi dışında vasat bir kaleci.

Çevrimdışı Ensar

Ersan kendini buz dağında mı görüyor? https://twitter.com/SporGundemi35/status/667819094213722112
Yapmayın şunu kardeşim, bu futbolculara sahip çıkmamız gerekiyor , tamam yanlış bir hareket yapmış , belli ki o gün biraz kafası bozuk , kafanız bozuk olunca sevgilinize eşinize arkadaşlarınıza kızıp ters yaptığınız olmuyor mu ? Bunu bu platformlara taşıyarak ne kazanacağız. Kronik bir sorun haline gelirse bakılır çaresine.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ersan kendini buz dağında mı görüyor? https://twitter.com/SporGundemi35/status/667819094213722112

Yalnız Ersan haksız da değil, hazırlık maçında gereksiz sert dalıyor adam. Topu da abanmamış normal vurmuş bu kadar abartmaya gerek yok o sayfa bildiğim kadarıyla senin taraftarın önüne atma oyuncularımızı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/667814237612302336
Bu adam güvenilir. kaleye yine vasıfsız bir adamı aldık bunun sorumlusu Tolga yı oynatmak isteyen Şenol hoca mı yöentimmi bilemem ama şampiyonluğu bu yılda kaybederiz sonrada hakem diye sızlanırız her sene aynı şey. Burda Fabricio yu beğenenler mutludur umarım...

Durun bakalım doğmamış çocuğa don biçmeyin. Alırlarsa o zaman söveriz.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Balanta,Papy ve Barzagli ile ilgileniyormuşuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balanta,Papy ve Barzagli ile ilgileniyormuşuz.
Balanta + Papy alalım Balanta yı sol bekte oynatırız

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Batuhan1903

Durun bakalım doğmamış çocuğa don biçmeyin. Alırlarsa o zaman söveriz.  :)
Asıl şimdiden sövmeye başlamazsak iş işten geçmiş olur  :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Asıl şimdiden sövmeye başlamazsak iş işten geçmiş olur  :evillol:
Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyelim.  :) Belki gündemlerinde yok konu olunca haberdar olup alırlarsa ne olacak.

Çevrimdışı Batuhan1903

Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyelim.  :) Belki gündemlerinde yok konu olunca haberdar olup alırlarsa ne olacak.
Yok haber1903 tede özel haber yapıldı. Belli ki ilgileniliyor taraftar tepkisi olmazsa kaleye bu adamı alıp 2. pektemek skandalını yaşarız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İNGİLİZ BASINIna konusan Mario Gomez :

Zorlu Gecen 2 Yilin ardindan suanda kendimi cok iyi hissediyorum , Sezon sonunda Fiorentinaya geri dönmek istemiyorum Besiktas ta mutluyum diye konustu

Beşiktaş sayesinde yeniden Milli takima yükseldim , Bunda takim arkadaslarim ve teknik heyetin buyuk payi var . Turkiyeden ayrilmam icin herhangi bir neden yok diye Konustu..

Kaynak : Ajansspor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yok Yasaklı Link tede özel haber yapıldı. Belli ki ilgileniliyor taraftar tepkisi olmazsa kaleye bu adamı alıp 2. pektemek skandalını yaşarız.

Bu kadar borç varken bir tosic bir q7 hatasını aynı sezon yapmışken bir de bu adamı almak büyük hata olur. Bindiğin dalı kesmek olur. Zaten kaleci millete göre 3 bana göre 4. öncelik stoper-sol bek-10 numara dan sonra geliyor benim için.

Çevrimdışı src35

atibaya çok yük bindi bu ara.. dinlendirmenin bir yolunu bulmamız lazım

Çevrimdışı LuceGel

Hafta içi Skenderbei maçında yedek soyunur tahminim.Yeterli sonuçlar alınırsa Lisbon maçındada dinlendirilir veli ilk yarı sonuna 2-3 maç oynasa bari.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Bisey diyimmi size

Hem Djilobodji hemde Balantayi alalim Kaleci almamiza gerek kalmaz Tolgayi birak kaleyi Cenki koy yine dampiyon olursun :bandit:

Kaleci alacaksak Oncelik Sirigu ve mandanda olmali bunlarin altinda bir kaleci alacaksak hic almayalim Tolgayla devam edelim...

Sivas macinda dinlendirmeyi düşünüyormuş Senol hoca..
Buyuk hata olur , Sivas macinda oynamali , Iskenderbey macinda Dinlendiririz...

Çevrimdışı alimm

gerçekten yönetim SALVATORE SİRİGU ile ilgileniyor mu...?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ozan062

adam hatırladıgım milli takımındada oynuyor yahu boyle birsey yok:D dinlensene bi yav
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş: "Ne gönüllerin birincisi ne de şerefli ikinci olmak için buradayım. Biz şampiyon olacağız, güzel günler yakın herkes inansın."

Çevrimdışı Batuhan1903

‘İki transfer yapacağız’

“Ara transferde kaleci ve stoper takviyeleri düşünüyoruz. Cenk Gönen’i gönderdik ama yerine birisini almadık. Alacağımız stoper çok yönlü olacak. Kulübün imkanları çerçevesinde bu iki transferi yapmaya çalışacağız.” (Şenol Güneş)

Evet arkadaşlar tamin ettiğimiz gibi hoca tolga ya yedek kaleci bakıyor sirigu mandanda falan alınmayacak fabri yi alıcaklar ve şampiyon olamayacağız...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 14:36:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş: "Ne gönüllerin birincisi ne de şerefli ikinci olmak için buradayım. Biz şampiyon olacağız, güzel günler yakın herkes inansın."

Ulan Bilic bir kere duyamadık ağzından şunu be. Biraz özgüven be kardeşim!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 14:37:43
  • Beşiktaş / Bodrum
‘İki transfer yapacağız’

“Ara transferde kaleci ve stoper takviyeleri düşünüyoruz. Cenk Gönen’i gönderdik ama yerine birisini almadık. Alacağımız stoper çok yönlü olacak. Kulübün imkanları çerçevesinde bu iki transferi yapmaya çalışacağız.” (Şenol Güneş)

Evet arkadaşlar tamin ettiğimiz gibi hoca tolga ya yedek kaleci bakıyor sirigu mandanda falan alınmayacak fabri yi alıcaklar ve şampiyon olamayacağız...

Tolga'ya yedek alınırsa mı olamayacağız :D

Yahu nasıl düşünüyorsunuz şöyle şeyler çok şaşırıyorum. Kaleci evet büyük fark yaratır, bence kaliteli isim de alınacak ama diyelim ki alınamadı şampiyon olamayacağız ne demek tek mevki üzerinden mi oynanıyor futbol :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli