Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264978 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Büyük ihtimal Djibolodji'yi alacağız şuan öyle görünüyor.

Boy açından çok iyi olur. 1.92 üzeri 2 stoper üstelik Djib çevik bir oyuncu. Pozisyon alma sıkıntısı var onu da Rodi kapatacak artık.

Ancak Köybaşı'nın yerine birini bakmazsak o da ciddi dert olur başımıza özellikle Avrupa'da.

hem djilo hem balanta yapalım bizde
en ideali o olur :D
o zaman kaleye ben bile geçsem top gelmez  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi COB

Sirigu - Djilibodji - sol bek direkt şampiyon yapar bizi...

Çevrimdışı Batuhan1903

Sol bek için Nagatamo düşünülüyormudur acaba sene sonunda sözleşmesi bitiyor keşke alınsa hem uzak doğudan taraftarda kazanmış oluruz baya bi ek gelir getirebilir böyle transferler.

Çevrimdışı Mehmet K

Sirigu benim hayalim ya.   Gelirse Muslera falan fıs kalır yanında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uzerinede Mevcut kadroyu bozmazsak 3 Yil ust uste sampiyon yapar hemde..
UEFAda da Final Hayal olmaktan cikar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Ozan Allah'ını seversen devrik cümle kurma artık anlayana kadar çatlıyorum :D

He ama şunu söyleyeyim. Şampiyon olacağız bence ama 2. bile olsak hocayı kimse göndermez emin olabilirsin :)

sozelde iyi değiliz maalesef:(

Katilmiyorum, sampiyon olmak onemli tabi ama hersey bu sonuca bagli degil. Bir de oyle bir yazilmis ki sanki Besiktas bu seneye muazzam bir avantajla baslamis da sampiyonluk cantada keklik olmaliymis gibi bir mesaj var. Oysa transfer butcesi konusunda sikintiliyiz ve bu devam edecek, kendi saha ve seyirci avantajimiz diyebilecegimiz bir durum stad bitene kadar olmayacak, en onemli oyuncularimizdan ikisi halen sakat; yani takimin bu noktada olmasi zaten hocanin basarili gittiginin ve dogru isleri yapabildiginin gostergesi. Sampiyonluk hicbir teknik direktorun garanti edebilecegi bir sonuc degil, bunu unutursak futbolda ilerlememiz mumkun degil.

Neyse, insallah sene sonu hakettigimiz Sampiyonlugu alacagiz ve bu tartismaya gerek kalmayacak.

yok yok suanda lidersek sonundada lider oluruz yeterki hoca faktoru etki edebilsin inan burdaki oyunculardan cok bir takıma hoca etki ediyor bunu bilirim bunu soylerim ve defalarca bunu kanıtladı

ve cidden cantada bu lig top hocada

hele hele gsyi yenersek bak simdiden ben ilan ederim
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 22:36:25 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şunu daha önce paylaşmıştım ama arada kaynamıştı sanırım izleyin mutlaka süper olmuş :)

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 22:49:29 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunu daha önce paylaşmıştım ama arada kaynamıştı sanırım izleyim mutlaka süper olmuş :)

Harika olmuş yapanın ellerine sağlık baya uğraşılmış belli. :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Sol bek için Nagatamo düşünülüyormudur acaba sene sonunda sözleşmesi bitiyor keşke alınsa hem uzak doğudan taraftarda kazanmış oluruz baya bi ek gelir getirebilir böyle transferler.
Zor yine döktürmeye başladı uzatırlar sözleşme uzatmadılar diyelim bizden iyi alıcısı çıkar büyük ihtimal

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

birisi bu bilgiyi verdi twtte

Ramon MOTTA --->>>Flamengo'da

detayda su alacaklarına karsılık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devre arası mı sezon sonu mu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

doğruluk payı nedir ?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 23:47:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa'nın yerine  :us:

http://www.transfermarkt.com.tr/giorgian-de-arrascaeta/profil/spieler/248410

Bedeli yüksek olur ama satarken çarpı 2.

En önemli 2 özelliği kutuya girmesi ve driblingi. Çok hızlı ve rahat adam geçiyor.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şunu daha önce paylaşmıştım ama arada kaynamıştı sanırım izleyin mutlaka süper olmuş :)

Şenol hocanın alıntısından sonra olay bitmiş zaten

Çevrimdışı TØLGA

En önemli 2 özelliği kutuya girmesi ve driblingi. Çok hızlı ve rahat adam geçiyor.

ismi zormuş beğenmedim geçelim  :ebebe: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Devre arası mı sezon sonu mu?

alacaklarına karsılık ve bu sene sonu sozlesmesi bitiyor bu adamın yani devre arası diye anlıyorum ben zaten hjayli mantıklı

Çevrimdışı EMİR EMRE

Brezilya'dan 5-6 milyon euro altında adam getirmek zor oluyor yav, hele ki ara transferde köpek ederler peşlerinde. Brezilya klüpleri kadar paracı başka bir ülke klübü olamaz diye düşünüyorum. Ronaldinho'yu çakacak klüp aradılar en sonunda bi yerlerinde patladı. Halen Antalya'ya yamamaya çalışıyolar, bir 5 sene sonra da Şanlıurfa'ya felan önerirler.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/667814237612302336
Bu adam güvenilir. kaleye yine vasıfsız bir adamı aldık bunun sorumlusu Tolga yı oynatmak isteyen Şenol hoca mı yöentimmi bilemem ama şampiyonluğu bu yılda kaybederiz sonrada hakem diye sızlanırız her sene aynı şey. Burda Fabricio yu beğenenler mutludur umarım...

Çevrimdışı Tolga

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/667814237612302336
Bu adam güvenilir. kaleye yine vasıfsız bir adamı aldık bunun sorumlusu Tolga yı oynatmak isteyen Şenol hoca mı yöentimmi bilemem ama şampiyonluğu bu yılda kaybederiz sonrada hakem diye sızlanırız her sene aynı şey. Burda Fabricio yu beğenenler mutludur umarım...
Ben twitter'da kimseye güvenmiyorum.

Tabi haber doğruysa da Tolga'ya yedek alınmış derim.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 01:23:41 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dlcs

Fabricio Ramirez'i tam olarak bilen kimse yok mu yahu?

Çevrimdışı Batuhan1903

Ben twitter'da kimseye güvenmiyorum.

Tabi haber doğruysa da Tolga'ya yedek alınmış derim.
Burda Çağrı abi fabricio alınmaz diyordu inşalla alınmaz. Zaten bizim tolga yı yedekliyecek bir kaleciye ihtiyacımız yok senede 4-5 maç kurtarıcak as bir kaleciye ihtiyacımız var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 01:35:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez Mati Fernandez'e biraz burayı anlatsa da Bosman ile sokulalım duran toplarımızı kullanacak oyuncuya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 01:38:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu arkadaşlar, Fabri dediğimiz adam 2015 yılında tek bir maça bile çıkmadı.

Sezon başlamadan sakatlandı hala da dönemedi. Devre arası böyle bir adamı getirebileceklerini düşünebiliyor musunuz gerçekten?

İmkan vermiyorum.

Edit: Kötü kaleci değildir. Eldekilerden kesinlikle iyi yetenekli bir kalecidir ama bu La Liga'da 2 sezonda 80 gol yediği gerçeğini de, bize yetersiz olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 01:39:34 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli