Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267114 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Yanlışsa yanlış diyebilin yahu dipsiz kuyuya çeviriyorsunuz konuşmaları. :)

Hesaplamanı isteyeceğim bir şey var: vergileri düşünce mandanda ne alıyor sirigu ne alıyor?

32 lik mandandayı son sözleşmesinde para ile ikna edebilirsin 28lik siriguyu? Psgnin, yedek kalecisine dahi 10 dakikada yeni sözleşmeyi imzalatacak yüksek ücret gücü var mı yok mu?

Bir de mandanda ile alakası olmayan 20 küsür yıllık kupadan bahsetmişsin gidip alt liglerde müzesinde birçok kupa bulunan ingiliz kulüpleri transferde bizimle yarışabilecek konumda mı?

Bence kurduğun mantığa dönüp gülmelisin. :)

Mandan'da ya 4 yıllık 8 milyon € vermiştik kabul etmemiş.Senelik 2 milyon € gibi bir parayı kabul etmemiş.

32 yaşında değil 30 yaşında :) Kaleci için yaş farketmiyor 40 yaşına kadar bile oynuyabilir :)

Bakın eski konulardan ne buldum :)

Tolga sanada gelsin bu :) Adam yıllık 2 milyon €'ya red kararı vermiş :)
-----------------------------------------------------------
Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV
TRANSFER | Beşiktaş, Mandanda için kulübü Marsilya'yla anlaşmasına rağmen oyuncudan ret yanıtı aldı (France Football)

DETAY-2 | Beşiktaş, Mandanda'ya 4 yıl için 8 milyon Euro ücret önerdi ancak oyuncu Fransa'dan ayrılmak istemediği gerekçesiyle reddetti.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 19:12:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Ozan E.

Keske almanyadan bir kaleci alsak :) dusmemeye oynayan bir takimdan alsak bile faydali olur. Mukemmel kalecileri var almanlarin

Çevrimdışı Kadir G.

Mandan'da ya 4 yıllık 8 milyon € vermiştik kabul etmemiş.Senelik 2 milyon € gibi bir parayı kabul etmemiş.

32 yaşında değil 30 yaşında :) Kaleci için yaş farketmiyor 40 yaşına kadar bile oynuyabilir :)

TRANSFER | Beşiktaş, Mandanda için kulübü Marsilya'yla anlaşmasına rağmen oyuncudan ret yanıtı aldı (France Football)

DETAY-2 | Beşiktaş, Mandanda'ya 4 yıl için 8 milyon Euro ücret önerdi ancak oyuncu Fransa'dan ayrılmak istemediği gerekçesiyle reddetti.

Onu düzeltecektim. :)

Sorduklarım vardı onlara cevabın yok mu? :)

Çevrimiçi Samet Ç

@MedyaBesiktasTV son noktayı koymuş. :D

Çevrimdışı brkntcnr

Ama bildiğim kadarıyla Mandanda para için değil biz teklifi son anda yaptığımız için reddetti. Hatta burası benim için çok önemli ve kaçarmış gibi gitmek istemiyorum gibi bir açıklama yapmıştı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu düzeltecektim. :)

Sorduklarım vardı onlara cevabın yok mu? :)

Verdim ya cevaplarını :)

Çevrimdışı Kadir G.

Verdim ya cevaplarını :)

İyi güldürdün beni sağol. :D

Neyse geçer bunlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçin şu Fabricio'yu bize maç kurtaran kaleci lazım. Tolga'nın bir tık üstü değil. Mandanda'yı 2-3 alırsın 2,5'dan dört senelik kontrat yaparsın sonra önüne bakarsın. Sirigu hayallerine de kapılmayalım bence.
Neden hayal olsun :alala:
Adam sene basindan beri Kulübede oturuyor
Ben bugune kadar kulubede oturmaktan memnun olan bi tane adam görmedim
Ha Maliyetini karsilayamayiz dersen oradi ayri deminde de digim gibi minimum 3,5 ister 1 kurus altinada oynamaz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İyi güldürdün beni sağol. :D

Neyse geçer bunlar.

Bu konuyu incele :)
O zamanda mandanda'nın gelmeyeceğini söylemişim şimdide söylüyorum sizde beni iyi güldürdünüz :)
Sen halen adamın orda ne aldığını vergile kesilince ne kaldığını soruyorsun :)
Adamın orda oynadığı gibi bir ücretle oynayacağını zannediyorsunuz burda :)
Şampiyonlar ligi şampiyonluğu görmüş klübü bırakıp bizim klübe daha ucuz oynamaya gelicek bumu mantık ? :) Ben burda bunu kastetmiştim sen 22 yıl once alınmıs filan dedin ne zaman alınırsa alınsın sonuçta alınmış adam o klüpte oynuyor :)

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/86825

Çevrimdışı Kadir G.

Bu konuyu incele :)
O zamanda mandanda'nın gelmeyeceğini söylemişim şimdide söylüyorum sizde beni iyi güldürdünüz :)
Sen halen adamın orda ne aldığını vergile kesilince ne kaldığını soruyorsun :)
Adamın orda oynadığı gibi bir ücretle oynayacağını zannediyorsunuz burda :)
Şampiyonlar ligi şampiyonluğu görmüş klübü bırakıp bizim klübe daha ucuz oynamaya gelicek bumu mantık ? :) Ben burda bunu kastetmiştim sen 22 yıl once alınmıs filan dedin ne zaman alınırsa alınsın sonuçta alınmış adam o klüpte oynuyor :)

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/86825

:)

Çevrimdışı Batuhan1903

Gomez 3.5 almıyor mu gayette Sirigu'ya 3.5 verilebilir oyuncuyu 1-2 sene sonra satabilirsin bile ki bu rakam 7-8den aşağı olmaz. Biz artık Fabricio gibi ucuz mal alcak kadar zengin değiliz hele bu Sambade'nin önerdiği biriyse yıllardır bu kulupte bir tane kalecinin performansını yuükseltti mi Sambade o zaman neyine güvenip bu adamın aklıyla transfer yapılır ki. Kaleci olcaksa Sirigu Mandanda Boyko hiç olmadı Berisha kalitesinde olmalı aksi takdirde Tolga'dan bir gr fazlası olmaz alacağımız kalecinin.

Çevrimdışı Tolga

Ben de tam tersi diye biliyorum.

Yani Mandanda yıllık 2 m euro'dan 4 yıllık sözleşme istedi fakat yönetim uzun süreli kontrat yapmaya yanaşmayınca bu transfer geerçekleşmemişti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

fabricio 2 milyon € mandanda 10 milyon € sırf ismi var diye :) Ben 2 kaleciyide şahsen birbirinden üstün görmüyorum kendi fikrim :) Sırf ismi var diye 10 milyon € vermek enayilik olur :)
2 kaleciyi kıyaslaman çok yanlış bu 2 kaleci arasındaki fark gençlerbirliği kalecisi Ferhat la Muslera arasındaki farktır. 2side şampiyon yaptırıyor gerçi  :bandit:. Ferhat ne kadar maaş alıyor 800 falandır en fazla o kadar bile yoktur Muslera 3.5 falan alıyor. Sen ucuz diye Ferhatı alırsan Gençlerbirliği olursun Muslerayı alırsan şampiyon. şampiyonluk 20 milyon euro 2 kalecinin arasındaki maaş farkı 2.7 dahası muslerayı satabilirsin Ferhat ı istesende satamazsın...

2 kaleciyi kıyaslaman çok yanlış bu 2 kaleci arasındaki fark gençlerbirliği kalecisi Ferhat la Muslera arasındaki farktır. 2side şampiyon yaptırıyor gerçi  :bandit:. Ferhat ne kadar maaş alıyor 800 falandır en fazla o kadar bile yoktur Muslera 3.5 falan alıyor. Sen ucuz diye Ferhatı alırsan Gençlerbirliği olursun Muslerayı alırsan şampiyon. şampiyonluk 20 milyon euro 2 kalecinin arasındaki maaş farkı 2.7 dahası muslerayı satabilirsin Ferhat ı istesende satamazsın...

yapma ya :) Nerden vardı bu kanıya :)

Mandanda italya liginde oynuyor :)

Fabricio ispanya liginde oynuyor :)

İzle 2 sinide fark varmı bakalım :) Fark var aslında birisi messi'nin şutlarını kurtarıyor ronaldo'nun şutlarını kurtarıyor :)

Başka farklarda var birisi 2 milyon €'yu beğenmiyor 2.5-3 milyon €'ya oynatırsın.

Birisini 1.250 milyon €'ya en fazla 1.5 milyon €'ya oynatırsın :)

Fabri'nin videosun daki özellikle 4:48'ci dakikasını izle tolga'dan 1-2 tık ilerde diyorsunuz ya :)
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 20:08:39 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ozan062

cincon efendiler evet denizliye teklif göndermemiş yani gonderdikte adam hayır dedi tercümesi budur

fakat senol hocanın bu olaya karısması verdiği demecle ben kızdırm acıkcası diyorki

hocalarla bir değil 5 yıllık anlasılmalı diyor,, fakat kendisi bi sunu idrak etmeli, sen bu sene bu müthiş fırsatta bu sampiyonlugu alamazsan

cok zor durursun ki 500binlik feshetme hakkı varken :)) bunu neye dayanarak savunuyor vallahi sasıyorum...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 20:08:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fabricio 2 milyon € mandanda 10 milyon € sırf ismi var diye :) Ben 2 kaleciyide şahsen birbirinden üstün görmüyorum kendi fikrim :) Sırf ismi var diye 10 milyon € vermek enayilik olur :)

Mandanda 10 milyon euro değil ne yaptın yahu.

Adamlar sene başı 3.5 milyon euro istedi bizden kaleci de yıllık 2 milyon euro istedi. Ancak 4 yıllık istedi biz 2+1 gibi bir şey önerdik.

Yönetim son anda veto etti yoksa rakamlar bunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Mandanda 10 milyon euro değil ne yaptın yahu.

Adamlar sene başı 3.5 milyon euro istedi bizden kaleci de yıllık 2 milyon euro istedi. Ancak 4 yıllık istedi biz 2+1 gibi bir şey önerdik.

Yönetim son anda veto etti yoksa rakamlar bunlar.

Bune o zaman ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 20:12:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Sirigu'nun da 3.5 milyon alacak bir hali kalmadı merak etmeyin.

Oyuncuları sadece transfermarkt değerleri ya da isimleri üzerinden değerlendirmeyin. Yaş ve son yıl performansı büyük odaktır bu işlerde.

Sirigu'yu şuan satmak istese 6-7 milyona alıcı anca bulur Paris. Kendi fiyatını kendi düşürdü çünkü.

Mandanda da aynı şekilde. Devre arası 3 milyondan fazla veren çıkmaz 6 ayı kalan oyuncuya.

Sirigu'nun net maaşı 3 milyon euro, Mandanda'nın 1.7 milyon euro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 20:14:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bune o zaman ?

Ben direk içeriden duyduğumu söylüyorum.

Bu doğru olamaz zaten 4 yıllık sözleşme veremeyiz biz bu bedellerden finansal fair play'den ötürü. Çoğu sözleşmemizde opsiyon koyuyoruz belli bir maaş kotamız var.

Şimdi alalım yine 4 yıllık olmaz 2.5+1 gibi bir anlaşma olur. Adam da buna yanaşmıyor çünkü 33 yaşına gelince bu paraları alamayacağını biliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 20:15:52
  • Beşiktaş / Bodrum
cincon efendiler evet denizliye teklif göndermemiş yani gonderdikte adam hayır dedi tercümesi budur

fakat senol hocanın bu olaya karısması verdiği demecle ben kızdırm acıkcası diyorki

hocalarla bir değil 5 yıllık anlasılmalı diyor,, fakat kendisi bi sunu idrak etmeli, sen bu sene bu müthiş fırsatta bu sampiyonlugu alamazsan

cok zor durursun ki 500binlik feshetme hakkı varken :)) bunu neye dayanarak savunuyor vallahi sasıyorum...

Ozan Allah'ını seversen devrik cümle kurma artık anlayana kadar çatlıyorum :D

He ama şunu söyleyeyim. Şampiyon olacağız bence ama 2. bile olsak hocayı kimse göndermez emin olabilirsin :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

yapma ya :) Nerden vardı bu kanıya :)

Mandanda italya liginde oynuyor :)

Fabricio ispanya liginde oynuyor :)

İzle 2 sinide fark varmı bakalım :) Fark var aslında birisi messi'nin şutlarını kurtarıyor ronaldo'nun şutlarını kurtarıyor :)

Başka farklarda var birisi 2 milyon €'yu beğenmiyor 2.5-3 milyon €'ya oynatırsın.

Birisini 1.250 milyon €'ya en fazla 1.5 milyon €'ya oynatırsın :)

Fabri'nin videosun daki özellikle 4:48'ci dakikasını izle tolga'dan 1-2 tık ilerde diyorsunuz ya :)
Çok küçük düşünüyorsun İbrahim Kaş'ta İspanya'da oynadı. O zaman İbrahim Kaş Rhodolfodan daha iyi sana göre çünkü Rhodolfo en fazla Türk liginde oynayabildi. Kendin söylüyorsun 1.5 fabricio ya verilir mandanda olsa 2.5 olur diye aradaki fark 1 milyon euro 4 yıllık çarpınca 4 milyon euro yapıyor Mandanda 4 maç kazandırınca zaten bu para bizim kasamıza giriyor. Fabriciyo ya 2 milyon bonsevis mi vericez bide :s20: Mandandanın kulubune 2 milyon euro verdiğimizde devre arası gelir sene sonu sözleşmesi bitiyor çünkü Son olarak videodan futbolcu beğenilmez hiç izlemediysen hiçbir şey bilmiyorsan futbolcu hakkında açarsın transfermarktı oyuncu napmış son sezonunda kaç maç yapmış onu öğrenirsin yada en basitinden açarsın Fm 'yi yada Fifa yı ordan futbolcunun özelliklerine bakarsın bu oyunu yapan insanlar kafalarından salamıyor fifa yı bilmiyorum ama Fm dediğmiz oyunun tüm dünyada scoutları var hatta o çok övülen Ersun bile Fm sayesinde buralara gelmiştir. Bilmem anlatabildim mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 20:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Fabricio filan da gelmez merak etmeyin adamın yedikleri buradan Boğaz köprüsüne yol olmuş kimse kalkışamaz öyle saçma transfere.

Bursaspor için çok iyi kalecidir yeteneklidir ama Beşiktaş'ın ileri ucunda Gomez varken çizgisinde Fabricio duramaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Katilmiyorum, sampiyon olmak onemli tabi ama hersey bu sonuca bagli degil. Bir de oyle bir yazilmis ki sanki Besiktas bu seneye muazzam bir avantajla baslamis da sampiyonluk cantada keklik olmaliymis gibi bir mesaj var. Oysa transfer butcesi konusunda sikintiliyiz ve bu devam edecek, kendi saha ve seyirci avantajimiz diyebilecegimiz bir durum stad bitene kadar olmayacak, en onemli oyuncularimizdan ikisi halen sakat; yani takimin bu noktada olmasi zaten hocanin basarili gittiginin ve dogru isleri yapabildiginin gostergesi. Sampiyonluk hicbir teknik direktorun garanti edebilecegi bir sonuc degil, bunu unutursak futbolda ilerlememiz mumkun degil.

Neyse, insallah sene sonu hakettigimiz Sampiyonlugu alacagiz ve bu tartismaya gerek kalmayacak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 20:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Büyük ihtimal Djibolodji'yi alacağız şuan öyle görünüyor.

Boy açından çok iyi olur. 1.92 üzeri 2 stoper üstelik Djib çevik bir oyuncu. Pozisyon alma sıkıntısı var onu da Rodi kapatacak artık.

Ancak Köybaşı'nın yerine birini bakmazsak o da ciddi dert olur başımıza özellikle Avrupa'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Büyük ihtimal Djibolodji'yi alacağız şuan öyle görünüyor.

Boy açından çok iyi olur. 1.92 üzeri 2 stoper üstelik Djib çevik bir oyuncu. Pozisyon alma sıkıntısı var onu da Rodi kapatacak artık.

Ancak Köybaşı'nın yerine birini bakmazsak o da ciddi dert olur başımıza özellikle Avrupa'da.
Ismail simdilik iyo gidiyor , Ofsayti bozmasin Kafi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık