Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267086 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada poşet dediğiniz kaleci fabricio'yu sambade ısrarla öneriyor klübe bilginiz olsun istedim :)

Çevrimdışı brkntcnr

2 sene sonra Balanta'yı alamazsın. :)
Ben Balanta nın öyle madridlere falan gideceğini düşünmüyorum 2 senede. Tamam genç yetenekli ama sonuçta her genç yetenekli futbolcu parlamıyor bazıları da sönebiliyor. Şimdi alsak elimizde patlama ihtimali de var pedro milo gibi tamam balanta daha iyi ama geldiği yer oynadığı ülkenin futbol kültürü bambaşka ve buraya alışması sıkıntı olabilir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada poşet dediğiniz kaleci fabricio'yu sambade ısrarla öneriyor klübe bilginiz olsun istedim :)
Ben riske girmememiz gerektiğini düşünüyorum. Kendini ispatlamış birini alalım 3-4 yıl kaleyi garantiye alalım.

Ben riske girmememiz gerektiğini düşünüyorum. Kendini ispatlamış birini alalım 3-4 yıl kaleyi garantiye alalım.

fabricio 2 milyon € mandanda 10 milyon € sırf ismi var diye :) Ben 2 kaleciyide şahsen birbirinden üstün görmüyorum kendi fikrim :) Sırf ismi var diye 10 milyon € vermek enayilik olur :)

Çevrimdışı brkntcnr

fabricio 2 milyon € mandanda 10 milyon € sırf ismi var diye :) Ben 2 kaleciyide şahsen birbirinden üstün görmüyorum kendi fikrim :) Sırf ismi var diye 10 milyon € vermek enayilik olur :)
Fabri yi izlemedim ama Mandanda Ospina veya Handanovic le ilgili bi şüphem yok. 4 yıl 2,5 dan anlaşabilirsin üç oyuncuyla da ama bu kaleciler seni bir sene şampiyon yapar 4 yıllık parasının kat kat fazlasını kazandırır. Muslera yıllık 3-3,5 net alıyor ama galatasarayı geçen sene tek başına şampiyon yaptı. Ve şampiyonlukla gs nin kazandığı para Muslera nın masrafının kat kat fazlası.

Çevrimdışı TØLGA

biliyorum  :biggrinking:

fabri hakkında söylemek istediğim şu tolga'dan üstün aman aman ne özellikleri var bu kalecinin söyler misin?

macera aramayalım net biri olsun diyorum
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 18:20:33 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ben Balanta nın öyle madridlere falan gideceğini düşünmüyorum 2 senede. Tamam genç yetenekli ama sonuçta her genç yetenekli futbolcu parlamıyor bazıları da sönebiliyor. Şimdi alsak elimizde patlama ihtimali de var pedro milo gibi tamam balanta daha iyi ama geldiği yer oynadığı ülkenin futbol kültürü bambaşka ve buraya alışması sıkıntı olabilir.

Elimizdekilerle kıyaslamak ne kadar doğru olur? Pedro için hiçbir zaman Balanta tarzı haberler çıkmamıştı geldiği dönem vasat altı ispanyol takımlarından biriyle adı geçiyordu. Miloseviç ise haybeye yapılmış bir transfer.

Balanta'nın kulübünden 2 senede top class kulüplere gitmesi imkansız derecesinde bunda herkes mutabık. Oyuncu 22 yaşında sen alırsın yetiştirir 2 sene sonra 20 milyona elit liglerin ilk üçüne oynayan takımlara satabilirsin.

Yani demem o ki 2 sene sonra almamızın imkansız olması için madride gitmesi gerekmiyor. Avrupada ortalama bir takıma gittiği an imkansız çünkü 2-3 sene içinde bir stopere 10 milyon verecek maddi durumumuz olmayacak.

Balanta'yı transfer etme ihtimalimizin ortaya çıkması da sözleşmesinin bitecek olması. Ona rağmen 3 m civarı para gidecektir. Şimdi sence transfer olmuş 2019 a kadar sözleşme imzalamış oyuncuyu alabilir miyiz? Takımından bağımsız bu iş.

Elde kalma ihtimaline gelirsek olabilir fakat olmaması için o tarza uygun hoca seçimi yapmışsan kulübü ona göre yapılandırmışsan bu riskleri de alacaksın demektir. Risksiz sadece yerinde sayarsın.

Alacağın 3 milyonluk risk tuttuğu zaman sana 6-7 kat kazandıracaksa gayet alınabilir kanaatindeyim.

Çevrimdışı Kadir G.

Sözleşmesi bitecek kaleciye 10 milyon vermek enayilik olur evet.

Çevrimdışı Tolga

Mandanda için 10 m euro'yu kim söyledi :D

Sezon başı uygun bir fiyata geliyordu ama Mandanda'nın uzun süreli kontrat talep etmesinden ötürü son dakikada vazgeçildi diye biliyorum.

Taş çatlasa 2.5-3 m euro'ya bu iş biter :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Sözleşmesi bitecek kaleciye 10 milyon vermek enayilik olur evet.

Haklısın adamlarda Beşiktaş gelsede bedavaya versek diye bekliyorlardı.

Çevrimdışı Kadir G.

Haklısın adamlarda Beşiktaş gelsede bedavaya versek diye bekliyorlardı.

:)

Ben uzmanı değilim sadece piyasası hakkında tahmin yürütüyorum. Fiyatı sen biçersin.

Mandanda için 10 m euro'yu kim söyledi :D

Sezon başı uygun bir fiyata geliyordu ama Mandanda'nın uzun süreli kontrat talep etmesinden ötürü son dakikada vazgeçildi diye biliyorum.

Taş çatlasa 2.5-3 m euro'ya bu iş biter :)

2.5 3 milyon €'ya oyuncuyu aldın diyelim sözleşmesi bitiyor diye.Senelik adama ne vericen öpücük mü :) sence 1.5 milyon € ya oynarmı mandan da ? :)

:)

Ben uzmanı değilim sadece piyasası hakkında tahmin yürütüyorum. Fiyatı sen biçersin.

Adamın piyasa değeri transfermarkt'e göre 10 milyon €.

Hadi sözleşmesi bitiyor diye devre arası 2.5 milyon 3 milyon € aldık vermezler ya verdiler diyelim.

Sence mandanda senelik 1 milyon € 1.5 milyon €'ya oynarmı :)

Çevrimdışı Kadir G.

Adamın piyasa değeri transfermarkt'e göre 10 milyon €.

Hadi sözleşmesi bitiyor diye devre arası 2.5 milyon 3 milyon € aldık vermezler ya verdiler diyelim.

Sence mandanda senelik 1 milyon € 1.5 milyon €'ya oynarmı :)

Maaşını ne ara dahil ettik? :)

1.5 a oynamaz 2 ye oynar Gomez misali birkaç bonus koyulur onlarında yarısı sözde kalır zaten.

10 milyonluk işi yok sene başında anlaşıldı vazgeçildi haberleri döndü sürekli. Transferi gerçekleşir mi bilemem lakin futbolcu tarafında sıkıntı yoksa ki bir kere anlaşıldığına göre yok demektir, biz istersek alırız. :)

Maaşını ne ara dahil ettik? :)

1.5 a oynamaz 2 ye oynar Gomez misali birkaç bonus koyulur onlarında yarısı sözde kalır zaten.

10 milyonluk işi yok sene başında anlaşıldı vazgeçildi haberleri döndü sürekli. Transferi gerçekleşir mi bilemem lakin futbolcu tarafında sıkıntı yoksa ki bir kere anlaşıldığına göre yok demektir, biz istersek alırız. :)

Sizin hesap şuna benziyor :)

Sirugu'nun sözleşmesi 30.06.2016 da bitiyor diyelim piyasa değeri 13 milyon €.

Piyasa değerinin önemi yok nasılsa :)

Biz bu sirugu'yu devre arasında 2.5-3 milyon €'ya alırız.

Senelik elinede 2 milyon € veririrz gelir bu :)

Bence almışken sirugu'yu alalım derim :) Daha iyisi olsun :)
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 18:53:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Kadir G.

Hesap işlerinde uzman sensin yorum yok. :)

Yalnız şişlideki 140m2 daire ile etilerdeki bir olmuyor. :)

Çevrimdışı uğur07

sambade istiyorsa kesinlikle almamamız lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nokta atisi yapacaksak Sirigu olsun
Adam Pariste Yedek kaliyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hesap işlerinde uzman sensin yorum yok. :)

Yalnız şişlideki 140m2 daire ile etilerdeki bir olmuyor. :)

Haklısınız :)

Marsilya'nın 1 tane Şampiyonlar ligi şampiyonluğu varken :) Mandanda'nın takımı :)

Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar ligi şampiyonluğu bulunmuyor :) Sirigu'nun takımı :)

O yüzden ben sirigu'ya yönelelim diyor.Mandanda bizi aşar :)

Sizin mantığınıza göre Mandanda bizi aşıyor :)

Çevrimdışı brkntcnr

Piyasa değerinin önemi yok nasılsa :)

Sirigu ya yıllık 4,5-5 falan ödersin he oyuncu seçmez orası ayrı ama Mandanda ya, Handanovice 2,5-3 ödeyerek alabiliriz. Kaleci piyasası böyle zaten. Sözleşmesi biten oyuncuya çok fazla bonserviste verilmez yani imkansız birşey değil :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marsilya'nın 1 tane Şampiyonlar ligi şampiyonluğu varken :) Mandanda'nın takımı :)

Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar ligi şampiyonluğu bulunmuyor :) Sirigu'nun takımı :)

Kalite olarak bakarsak zaten Sirigu daha onde Mandanda dan ama Sirigunun maasi da Mandanda dan daha fazla minimum 3,5 a oynar Sirigu
Mandanda 2-2,5 arasına rahat oynatirsin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

2.5 3 milyon €'ya oyuncuyu aldın diyelim sözleşmesi bitiyor diye.Senelik adama ne vericen öpücük mü :) sence 1.5 milyon € ya oynarmı mandan da ? :)
Verirsin 2-2.5 arası 3-4 yıl burada kalır.

Mandanda'nın Marsilya'da aldığı para vergiyi düşünce bundan azdır emin ol. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

Fabricio transfermarktta sakat gozukuyor. Geri donus tarihi de bilinmiyor yaziyor

Çevrimdışı Kadir G.

Yanlışsa yanlış diyebilin yahu dipsiz kuyuya çeviriyorsunuz konuşmaları. :)

Hesaplamanı isteyeceğim bir şey var: vergileri düşünce mandanda ne alıyor sirigu ne alıyor?

32 lik mandandayı son sözleşmesinde para ile ikna edebilirsin 28lik siriguyu? Psgnin, yedek kalecisine dahi 10 dakikada yeni sözleşmeyi imzalatacak yüksek ücret gücü var mı yok mu?

Bir de mandanda ile alakası olmayan 20 küsür yıllık kupadan bahsetmişsin alt liglerde müzesinde birçok kupa bulunan ingiliz kulüpleri transferde bizimle yarışabilecek konumda mı?

Bence kurduğun mantığa dönüp gülmelisin. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Geçin şu Fabricio'yu bize maç kurtaran kaleci lazım. Tolga'nın bir tık üstü değil. Mandanda'yı 2-3 alırsın 2,5'dan dört senelik kontrat yaparsın sonra önüne bakarsın. Sirigu hayallerine de kapılmayalım bence.