Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269480 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Aynen, karizma konusunda Fikret baskani tek gecerim.. gerek giyim tarzi, gerek konusmasi baskanlar icinde en iyisi.

Çevrimdışı panic13

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/

Yıllık ücretlerde euro/tl kurunun düşüşünün etkisi gösterilmek istenmiştir.Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda maç başı ücret olayını kaldırmayı düşündüklerini söylemişti.İlerleyen yıllarda bu kararın faydalarını göreceğiz.

eline sağlık, güzel çalışma.

Yemin ediyorum Pektemek'i burada görmek Sezer ve Gökhan Süzen'den daha fazla geriyor beni. en sonda Pektmek'i diye okuyunca kan beynime sıçradı yine. Sezer ve Süzen'den kurtulduk, hayırlısı ile Pektemek de giderse tam olacak. almeida kadar katkısı yok adamın yaa.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ozan E.

eline sağlık, güzel çalışma.

Yemin ediyorum Pektemek'i burada görmek Sezer ve Gökhan Süzen'den daha fazla geriyor beni. en sonda Pektmek'i diye okuyunca kan beynime sıçradı yine. Sezer ve Süzen'den kurtulduk, hayırlısı ile Pektemek de giderse tam olacak. almeida kadar katkısı yok adamın yaa.
Cok tesekkur ederim abi
Ben isterdim onu eklememek ama maalesef gonderemedik onu :/ uzun sozlesmesi olmasi sorun kendinin gitmek istemesi gerekecek. Kariyeri icin dusunurse gider yoksa kadroya bile zar zor giren bir oyuncuya para vermeye devam ederiz

Çevrimdışı Kalyoncu

Yo bence gayet güzel konuşuyor :) Ya mazallah aziz yıldıvım gibi olsaydı napavdık o zaman :D Yada giyinmesini bilmeyen dursun özbek gibi ? :D

En şık giyenen başkan'da bizim başkan en güzel konuşunda bizim başkan :) Sıkılmadan saatlerce dinleyebilirim :)
Mevcut başkanların arasında en iyisi dedim zaten ama düzeltmesi gerekenleride söyledim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Mevcut başkanların arasında en iyisi dedim zaten ama düzeltmesi gerekenleride söyledim :)

Biz Türk'üz Türkiye'nin 4 bir yanı Türkçe'yi aynı mı konuşuyor :) Aksağan diye birşey var.Ayrıca başkanın yapmağa sözüne takılı kalmışsınız dilimizde "yapmaya" veya "yapmağa" diye kullanılabilir :)

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 09:16:35 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz Türk'üz Türkiye'nin 4 bir yanı Türkçe'yi aynı mı konuşuyor :) Aksağan diye birşey var.Ayrıca başkanın yapmağa sözüne takılı kalmışsınız dilimizde "yapmaya" veya "yapmağa" diye kullanılabilir :)
Ben etkili konuşmanın yolunu söyledim bundan niye tartışma çıkartıyosunki onu anlayamadım ben gir elinin altında internet var bak bazen pişman ediyosunuz yazdığım yazılara :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben etkili konuşmanın yolunu söyledim bundan niye tartışma çıkartıyosunki onu anlayamadım ben gir elinin altında internet var bak bazen pişman ediyosunuz yazdığım yazılara :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok güzel bir görüntü ya :D
Olcay her zamanki gibi bu karede de var
Adam bir sekilde her resime girmeyi başarıyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kuarizma , Almedya :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

Yapmağaa ııı elini yüzüne götürmesi felan bunlar hep bozuyo divan konuşmalarını diyosan onlar hazırlanılmış olduğu için etkili tabi diğer takımlara göre herşeyiyle iyi bir başkana sahibiz.oğuzhan olcay gökhan atiba sosa gomez bide tolgay geldimi kimse bu pas trafiginin önüne Gecemez bu kadro efsane olacak hissediyorum.

:) onun yapmagaa diyisi beni benden alıyor zaten :D boşver takılma o kadar gayet yakışıyor sempatiklik katıyor bence olduğu gibi ışte adam :D sosayi mümkünse ordan çıkaralım hiç yakıştıramıyorum bu adamı kadroya artık :) ah tolgay olaydı o zaman çok farklı olacaktı herşey
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Olcay her zamanki gibi bu karede de var
Adam bir sekilde her resime girmeyi başarıyor :alala:
17 numara yok olcay var ışte , olcay , adamın hası :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

17 numara yok olcay var ışte , olcay , adamın hası :D
17 Numaranin yeri cok ayri
O ayagimizin dışı Canimizin İçi :tabe:

Bizimkiler hibrit çim'i görünce çocuk gibi sevinmişler :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 13:41:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hamza Tolgay'ın transferini istememiş bizim aldığımız devre arası :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fırat günayer periscope yayını yapmış 23 dakikalık hem çimi hem takımın durumunu görün :) Takımdaki hırs çok fena :)

https://www.periscope.tv/w/aR2a_TExMzYzNzh8MUx5eEJ2a096cWt4TvJP5XKZtxgAQMRM87GJOkQqzsBFzkymbZ1EA_na1_l3

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 13:48:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan Mayıs'taki seçime;

Vodafone Arena

Hibrit Çimli yenilenmiş tesisler

Yıkılıp yeniden yapılmış sosyal tesisler

Yenilenmiş alt yapı tesisleri

Ve kuvvetle muhtemel şampiyonluk ile girecek.

Elinde de sonraki dönem projesi olarak Basketbol Arena ve Şan Ökten tesisleri olacak.

Eğer Mayıs ayı geldiğinde elinde bunlar olursa sanırım aday bile çıkmayacaktır karşısına çünkü karşı cepheden de baya oy alır özellikle şampiyonluk ile girerse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Vodafone Arena

Elinde de sonraki dönem projesi olarak Basketbol Arena ve Şan Ökten tesisleri olacak.

Eğer Mayıs ayı geldiğinde elinde bunlar olursa sanırım aday bile çıkmayacaktır karşısına çünkü karşı cepheden de baya oy alır özellikle şampiyonluk ile girerse.
Artı kamp tesisleri bolu geredede yapılacak olan bu toz dumandan ok gibi fırlamalıyız bu mümkün şenol hocanın söylemlerinden bu üç maç çok önemli dedi üçüde içeride takımda seyahat zorluğu çekmeyecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena

"Nerden nereye" dedirtiyor başkan. Helal olsun :claps: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 13:59:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Artı kamp tesisleri bolu geredede yapılacak olan bu toz dumandan ok gibi fırlamalıyız bu mümkün şenol hocanın söylemlerinden bu üç maç çok önemli dedi üçüde içeride takımda seyahat zorluğu çekmeyecek

Aynen öyle 3 maçı alırsak ardından Kayseri deplasmanı da kayıpsız geçer.

Devamında Lizbon maçında yedeklerle çıkarız Galatasaray'ı dağıtırız Olimpiyatta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle 3 maçı alırsak ardından Kayseri deplasmanı da kayıpsız geçer.

Devamında Lizbon maçında yedeklerle çıkarız Galatasaray'ı dağıtırız Olimpiyatta.

Şenol Hoca'yı bu yüzden seviyorum o da farkında.

Basınla sohbetinde şöyle söyledi; "Sivas, Skenderbeu, Akhisar maçları var. Bu 3 maç önemli."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İlk yarıyı en kötü 42 puanla bitirmemiz lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 14:06:53
  • Beşiktaş / Bodrum

44 ya da 42 olacaktır.

Önemli olan rakipler. Biz Galatasaray'ı yenersek onlar maksimum 32 görür gibi duruyor 30 bile olabilir o fikstürle.

Fener'in de 6 maçın 5'i kolay değil. 2 beraberlik alsalar onlarla da 6 puan olsa süper olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

kaç maç kaldı ? kaç kere kaybetme lüksümüz var ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 14:08:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız 51'de 44 inanılmaz başarı olacak Güneş için ilk yıldan daha.

İkinci yarı bu puanlar düşecek çünkü can derdine düşecek herkes.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

44 ya da 42 olacaktır.

Önemli olan rakipler. Biz Galatasaray'ı yenersek onlar maksimum 32 görür gibi duruyor 30 bile olabilir o fikstürle.

Fener'in de 6 maçın 5'i kolay değil. 2 beraberlik alsalar onlarla da 6 puan olsa süper olacak.
Bence fenere zor kolay farketmiyo çünkü ortada bir futbol yok karambol oyunu gibi birşey bu hafta herkes banko diyo ama bence mersin puan alacak bunu buraya bıraktım cumartesi 19.00 gibi alıntılarım :)