Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269618 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Stadyum sayfasında son sayfa acılmıyor pc'de de aynı. Bu arada bu video süper olmuş :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tapatalkta hata veriyor abi.
Ben tapatalk kullanmıyorum mobilim ama mobilde kullanmiyorum :D
Direkt Masaustu ile giris yapiyorum ama bende giremiyorum suan Stad basligina :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ben tapatalk kullanmıyorum mobilim ama mobilde kullanmiyorum :D
Direkt Masaustu ile giris yapiyorum ama bende giremiyorum suan Stad basligina :alala:

Tapatalk kullanmıyorsan gereksiz zahmet çekiyorsun bence. Çok kullanışlı.

Tapatalk kullanmıyorsan gereksiz zahmet çekiyorsun bence. Çok kullanışlı.
Hadi yaa
Ben buraya uye oldugumdan beri hep masaustu ile griris yapiyorum yaklasik 1,5 senedir
Ne mobil versiyonu nede tapatalki denemedim hiç ne gibi rahatligi var ???
Bildigim sey tapatalkta Mentions atamiyorsun ve kisinin profil bilgilerini goremiyorsun
Bide Tapatalk sarji daha mi az harciyor ?? Oyle bir etkisi varsa gecebilirim bende @Kadir Güney

Çevrimdışı Necmi

Simdi bende aynisini yazacaktim 15 dakikadir giris yapamiyorum Stad basligina @Hasan Tahsin abi
@Çağrı @Necmi @Altuğ bi problem mi var :alala:
499 u pas geçin bug oluştu çözmeye çalışıyoruz
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 16:41:40 Necmi ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Burada konu dışı yapayım o zaman .... bu günün videosu

http://www.youtube.com/watch?v=g7mANXN7Ru4&feature=youtu.be
Tek Büyük Beşiktaş

499 u pas geçin bak oluştu çözmeye çalışıyoruz
Tamam tesekkurler @Necmi abi
Bu arada Bak ne oluyor abi :alala: :D

Çevrimdışı Tolga

Stadyum başlığında son sayfa açılmıyor ... acaba sadece bende mi öyle
Ben de giremedim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi yaa
Ben buraya uye oldugumdan beri hep masaustu ile griris yapiyorum yaklasik 1,5 senedir
Bildigim sey tapatalkta Mentions atamiyorsun ve kisinin profil bilgilerini goremiyorsun
Bide Tapatalk sarji daha mi az harciyor ?? Oyle bir etkisi varsa gecebilirim bende @Kadir Güney

Tapatalkta arada boşluk varsa mention atamıyorsun yoksa tek kelimelik nicklerde sorun olmuyor. Üye bilgilerinide kişinin avatarına tıklayıp görebiliyorsun. Şarj konusunda bilgim yok daha az mı harcıyor bilmiyorum.

Masaüstü versiyonundan girince yakınlaştırma yaptıysan sürekli ekranı kaydırman gerekiyor tapatalkta öyle sıkıntın yok.

Dene bence ben çok daha rahat buluyorum beğenirsen kullanırsın.

Tapatalkta arada boşluk varsa mention atamıyorsun yoksa tek kelimelik nicklerde sorun olmuyor. Üye bilgilerinide kişinin avatarına tıklayıp görebiliyorsun. Şarj konusunda bilgim yok daha az mı harcıyor bilmiyorum.

Masaüstü versiyonundan girince yakınlaştırma yaptıysan sürekli ekranı kaydırman gerekiyor tapatalkta öyle sıkıntın yok.

Dene bence ben çok daha rahat buluyorum beğenirsen kullanırsın.
tamam eyv :ok:

Çevrimdışı talha

Marin fesh ediyorsa kaçırmayalım sol sağ lazım olduğunda koyarız

Kerimin akıllısı Marin onbir olmayabilir ama kesinlikle harika bir alternatif olur

Gör duy beni eey yönetim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Marin fesh ediyorsa kaçırmayalım sol sağ lazım olduğunda koyarız

Kerimin akıllısı Marin onbir olmayabilir ama kesinlikle harika bir alternatif olur

Gör duy beni eey yönetim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marin olutsa bu kadro yapisi ve oyun sistemi icerisinde ilk 11in vazgecilmezi olur bence.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

marko marin ayku demir barışmış arkadaşlar :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Burada konu dışı yapayım o zaman .... bu günün videosu

http://www.youtube.com/watch?v=g7mANXN7Ru4&feature=youtu.be

İzlemelere doyamadım be. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Hadi yaa

Şarj konusunda yüzde yüz farkeder hemde , mentions olayı ve emoji olayı sıkıntı onun dışında acayip rahat , çok hızlı , diyelim sayfayı okumayi yarıda bıraktın kapattın programı , daha sonra tekrar o başlığa girdiğin zaman kaldığın yerden acıyor felan , acayip bir kolaylık abi dene bence :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sarp

Şarj konusunda yüzde yüz farkeder hemde , mentions olayı ve emoji olayı sıkıntı onun dışında acayip rahat , çok hızlı , diyelim sayfayı okumayi yarıda bıraktın kapattın programı , daha sonra tekrar o başlığa girdiğin zaman kaldığın yerden acıyor felan , acayip bir kolaylık abi dene bence :)

Deneyeceğim, özendirdiniz doğrusu  :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Favorilere ekledigin konulara yorum yapildiginda gelen bildirim sesi sayesinde telefonu nereye koydugunu unutunca rahatlikla bulabiliyorsun. Bir de boyle bir guzelligi var.:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ensar

Deneyeceğim, özendirdiniz doğrusu  :ok:
Dene abi denemekten zarar gelmez :) şahsen ne bilgisayardan ne de telefonda tarayicidan girmiyorum , hele son mesaj atılan başlıklar alt alta tek sayfada oluyor felan bayagı iyi :)

Çevrimdışı 38life

Bu hafta kanada maçlarını seyreden oldu mu? Atiba FIFA 16 Ultimate Team'de haftanın takımına seçilmiş. Oynayanlar kaçırmasın bu IF kartı.

Çevrimdışı Ensar

Favorilere ekledigin konulara yorum yapildiginda gelen bildirim sesi sayesinde telefonu nereye koydugunu unutunca rahatlikla bulabiliyorsun. Bir de boyle bir guzelligi var.:)
:) favori ekleyince zırt pırt ötüyor ya :D insan merak ediyor mecbur bakıyorum işler gecikiyor bu sefer :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 18:14:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Marin'den sonra senden bir de "Robben iyi çocuktur" demeni bekliyorum :D
Adam Şota'nın ekmeğiyle oynadı, yazıktır günahtır.  :D
@Çağrı abi  :evillol:
@Çağrı 'nın maşallah dediği 3 gün yaşamıyor zaten  :kop:

Ayıp oluyor beyler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 18:16:19
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/TransferMerkez/status/666957458427002881

Son penaltıda Kerim zorla almış penaltıyı atmış..

Bu doğruysa yazık be.

Yahu altı üstü hazırlık maçı. Şu surata bakar mısınız.

Kimse kusura bakmasın kimse bu suratı çekmek zorunda değil. Olmaz böyle şey. Hedeflerimiz var ve iyi gidiyoruz ama her maç herkes kazandık diye mutlu olurken bir oyuncu kötü maç çıkardı diye herkes onu mutlu etmeye çalışıyor.

Yarın öbürgün yenilince bu iş daha kötü hale gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 18:27:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası Quaresma'yı Porto'ya geri yollayıp Marin'i kiralayalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli