Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267521 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Katilmiyorum @Anıl
Gol attigi asist yaptigi ve gayet iyi oyandigi maclarda bile yerden yere vuruldu burada inanmiyirsan ac eski sayfalari bak.
Olcaya gelince onun standarti yok 3 mac cok iyi takimin skor yukunu çekiyor 3 mac cok kotu sahada varli ile yoklugu belli olmuyor
Yani olcayin kotusu hic cekilmiyor.
Başkasının ne dediği beni ilgilendirmez ki. Ben iyi oynarsa överim, kötü oynarsa da eleştiririm. İyi oynayabilir allah razı olsun verdiği her katkıdan ama yine de yanlış transfer olduğunu düşünüyorum. Olcay konusuna hiç girmiyorum hele sadece hücum olarak değerlendirirsek en çok küfrü o yer belki ama oyunda takıma verdiği genel katkıyı düşünürsek 1. sıraya yazılır tartışmasız.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkasının ne dediği beni ilgilendirmez ki. Ben iyi oynarsa överim, kötü oynarsa da eleştiririm. İyi oynayabilir allah razı olsun verdiği her katkıdan ama yine de yanlış transfer olduğunu düşünüyorum. Olcay konusuna hiç girmiyorum hele sadece hücum olarak değerlendirirsek en çok küfrü o yer belki ama oyunda takıma verdiği genel katkıyı düşünürsek 1. sıraya yazılır tartışmasız.
Simdi diyorsunuz ki asiri savunuyorsunuz
Ben hem burada hemde mac sayfalarında kotu oynadigi zaman Elestirdim defalarca bugun kotu dedim cikmasi lazim dedim hatalarini yazdim
Ama sizin gibi gommedim hicbir zaman buraya ayri bir parantez açıyorum..
Mustafa haric hicbir futbolcumuzu gommedim..
Olcayin cok iyi odlugu maclarda bende Olcayi ovdum mesela Bursa macinin mimari olcaydir
Olcay girmeden once ust uste 3 pas yapamazken olcay girdikten sonra ucgenler kurup oyunu rakip sahaya yiktik
Bem yeri gelince objektif oluyorum ama siz olamıyorsunuz mesele bu
Surekli gömdugunuz icin bizde savunuyoruz bu hep böyledir elestiri ne kadar sertse karsidakinin savunmasida okadar serttir
Yani siz koru korune elestirirsenzi karsidaki adamda koru korune savunur bu kadar basit
Adami elestirecegim ama yazilanlari gorunce vazgecip savunmaya geçiyorum çoğu zaman..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Simdi diyorsunuz ki asiri savunuyorsunuz
Ben hem burada hemde mac sayfalarında kotu oynadigi zaman Elestirdim defalarca bugun kotu dedim cikmasi lazim dedim hatalarini yazdim
Ama sizin gibi gommedim hicbir zaman buraya ayri bir parantez açıyorum..
Mustafa haric hicbir futbolcumuzu gommedim..
Olcayin cok iyi odlugu maclarda bende Olcayi ovdum mesela Bursa macinin mimari olcaydir
Olcay girmeden once ust uste 3 pas yapamazken olcay girdikten sonra ucgenler kurup oyunu rakip sahaya yiktik
Bem yeri gelince objektif oluyorum ama siz olamıyorsunuz mesele bu
Surekli gömdugunuz icin bizde savunuyoruz bu hep böyledir elestiri ne kadar sertse karsidakinin savunmasida okadar serttir
Yani siz koru korune elestirirsenzi karsidaki adamda koru korune savunur bu kadar basit
Adami elestirecegim ama yazilanlari gorunce vazgecip savunmaya geçiyorum çoğu zaman..
Hala yapmadığım bir şeyle alakalı beni suçluyosun. Yazdıklarımı mı okumuyosun anlamadım ki :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay hakkında diyebileceklerim Olcay yetenek fakiridir fakat birkaç maç hariç kötü oynasa dahi oyunda tutulacak oyuncudur. Maçı tamamen olcaya odaklanarak izleyen herkes bunu fark eder. Aynı tarzın daha iyisini alana kadar da kanatlara ilk olcay yazılır.
Olcay adamdır bu takımın yüzüdür Allah onu saptırmasın bu takım için çok şey ifade ediyo kaptanlıkta yakışır diyorum ben onu hissettiriyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 22:20:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi siz galiba bu seneki yenildiğimiz Trabzon maçını izlemediniz. O gün Motta değil @Çağrı abi sol bek oynasa almıştık maçı :evillol:

Hiç! Ben en azından tüttürmüyorum Motta gibi  :dry:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 22:22:24
  • Beşiktaş / Bodrum
@Yunus Emre Dökmeci

Bana hazırlık maçında 1 penaltı kaçırıp ( kaçırabilir doğaldır ) 2.sini 21 yaşında maçlarda 8-10 dakika süre bulabilen çocuğun ısrarla istemesine rağmen eliyle git işareti yapıp vermeyip onu da kaçırmanın, 3.yü de aynı şekilde vermemenin Güneş'in talimatı ile bırakmanın savunmasını yapabilir misin?

Ama rica ediyorum sadece soruya cevap alayım konu dağılmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hala yapmadığım bir şeyle alakalı beni suçluyosun. Yazdıklarımı mı okumuyosun anlamadım ki :)
Genel konuşuyorum @Anıl
Bir kac tespitte bulunacağım
Bizim taraftar yapımız Eleştirmeye degilde Gommeye meyilli
Mesela Gomez yarin birgun 3-4 Mac gol atamasin herkes yaptıklarını unutup gommeye baslar buna adim gibi eminim
Her futbolcumuz değerlidir hepsine Esit mesafede duralim
Her futbolcumuzun katki sagladigi verimli oldugi maclarda var ama Cok kotu oynadigi macalrda var
Mesela Bursa macini ozininde hakkini vererek soyluyorum bunu Olcay aldirdi
Ayni sekilde Rize macinida Quaresma aldirdi
Her ikisinde Gol atip asist yaptigi maclar var
Ayni sekilde Gokhanda , Ozide , Gomezde
Ama benim bu takimda özellikle elestirmeyecegim tek adam var oda Atiba...

Çevrimdışı Deniz

Başkan Mayıs'taki seçime;

Vodafone Arena

Hibrit Çimli yenilenmiş tesisler

Yıkılıp yeniden yapılmış sosyal tesisler

Yenilenmiş alt yapı tesisleri

Ve kuvvetle muhtemel şampiyonluk ile girecek.

Elinde de sonraki dönem projesi olarak Basketbol Arena ve Şan Ökten tesisleri olacak.

Eğer Mayıs ayı geldiğinde elinde bunlar olursa sanırım aday bile çıkmayacaktır karşısına çünkü karşı cepheden de baya oy alır özellikle şampiyonluk ile girerse.
Bu dediğin benim için en önemli unsur.Bununla gelsin canımı yesin  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Yunus Emre Dökmeci

Bana hazırlık maçında 1 penaltı kaçırıp ( kaçırabilir doğaldır ) 2.sini 21 yaşında maçlarda 8-10 dakika süre bulabilen çocuğun ısrarla istemesine rağmen eliyle git işareti yapıp vermeyip onu da kaçırmanın, 3.yü de aynı şekilde vermemenin Güneş'in talimatı ile bırakmanın savunmasını yapabilir misin?

Ben hatalarini yazıyorum @Çağrı Hatalidir
Quaresma bu yapisi bu Hirsina yenik düşüyor her zamanki gibi
Ama senin dedigin gibi takimin hziurunu bozuyor hemen gönderilmeli sözlerine asla katilmiyorum.
Tuttrurmususuniz takimin huzurunu bozuyor asik suratli diye
Yahu antrenmnalri izliyorum en neseli adam q17 , Herkesle sakalasmalar bağırıp cagirmalar herkeslede iyi anlaşıyor. En bastada Gokhan , Gunay ve Ismaille , takiminda Q17 ninde nesesi gayet yerinde yani sizin dediginiz gibi komse Quaresmayi idare falan etmiyor
Haa macta oyindan cikarken yaptigi hareketlere gelince evt suratini asiyor Sinirleniyor ama onun yapisi bu oyindan her alinan futbolcunun morali bozulur.
Onemli olan genele yayilmasidir genelde ( Antrenmanlar ve ozel hayat ) boyle olmadigi icin takimin huzurunu bozuyor , Herkes quaresmayi idare ediyor falan diyemeyiz bu kadar Net !

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben kerim'i izlemek istiyorum artık.Ne olcay ne töre ne quaresma :) İnşallah sivas maçında kerim oynar.Diğer kanatta kim oynarsa oynasın.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci

Hırstır ya olacak ya olacak mantığıdır...! @Çağrı 8-10 dk oyunda kalan oyuncu bence düşünmesi azım neden 10 dk  :alala: daha çok çalışmalıyım daha çok azim etmeliyim demesi lazım

Sonuç olarak hazırlık maçıdır 1000 tane atsan hikayedir 1000 tane yesen de hikayedir...!

Ben kerim'i izlemek istiyorum artık.Ne olcay ne töre ne quaresma :) İnşallah sivas maçında kerim oynar.Diğer kanatta kim oynarsa oynasın.
+1903 :claps:
Ben aynisini gecen senede söylüyordum..

Çevrimdışı Ensar

Hırstır ya olacak ya olacak mantığıdır...! @Çağrı 8-10 dk oyunda kalan oyuncu bence düşünmesi azım neden 10 dk  :alala: daha çok çalışmalıyım daha çok azim etmeliyim demesi lazım

Sonuç olarak hazırlık maçıdır 1000 tane atsan hikayedir 1000 tane yesen de hikayedir...!
Hırs değil abi o , ego !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Ama senin dedigin gibi takimin hziurunu bozuyor hemen gönderilmeli sözlerine asla katilmiyorum.
Yahu antrenmnalri izliyorum en neseli adam q17 , Herkesle sakalasmalar bağırıp cagirmalar herkeslede iyi anlaşıyor. En bastada Gokhan , Gunay ve Ismaille , takiminda Q17 ninde nesesi gayet yerinde yani sizin dediginiz gibi komse Quaresmayi idare falan etmiyor
Haa macta oyindan cikarken yaptigi hareketlere gelince evt suratini asiyor Sinirleniyor ama onun yapisi bu oyindan her alinan futbolcunun morali bozulur.
Onemli olan genele yayilmasidir genelde ( Antrenmanlar ve ozel hayat ) boyle olmadigi icin takimin huzurunu bozuyor , Herkes quaresmayi idare ediyor falan diyemeyiz bu kadar Net !
Hırsına yenik düşmüyor , egosuna yediremiyor.

Oyundan her çıkan oyuncunun morali bozulmaz , mesela gomez ve olcayın çıkarken nasıl çıktığına dikkat edersen görürsün abi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

:evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop: :kop:
Lan olm yapmayin böyle şeyler

Çevrimdışı ALI RIZA

Hırs değil abi o , ego !
Görecelidir...! Gol atma isteğidir...! Kerim dışında kimse gitmiyor acaba  :alala: Kerimde Q7 ile Egosunu tatmin ediyor...!
Penaltıyı kullandığıdan kaçırdığında kaleciyi tebrik ediyor yani...! Kaçırdım arkamı döndüm girmedim...! Madalyanın görünen yüzü ile ilgileniyorsunuz belkide Hafızanızda kalan Medya ve kişilerin fikirlerine göre yorumluyorsunuz...! Siz Olsanız ne yapardınız ? önemsiz maç sonuçta hakem ofsayt vs yok..! mahalle maçında halı sahada penaltı atmak isteyen bir oyuncu ve illa kullanacağım diyen oyuncu arasındaki egoyu mu sürdürür müydünüz...!

Kerim gitmesi olumlu onun da kendine güveni gelmesi istekli olması güzel bir durum...! 

Çevrimdışı Çağatay

Kötü bir olcay ile yine 11 kişi oynarsin en kötü de berabere kalirsin
Quaresmanin kötü haliyle hem 1 kişi eksik oynarsin,  en kötü yenilirsin
Olcay ile quaresmanin farkı budur.
Ayrica ben bir kez bile olcayin (kötü oynadigi bir macta bile olsa) oyundan cikarken surat astigini hatırlamıyorum maç ne maci olursa olsun...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Görecelidir...! Gol atma isteğidir...! Kerim dışında kimse gitmiyor acaba  :alala: Kerimde Q7 ile Egosunu tatmin ediyor...!
Penaltıyı kullandığıdan kaçırdığında kaleciyi tebrik ediyor yani...! Kaçırdım arkamı döndüm girmedim...! Madalyanın görünen yüzü ile ilgileniyorsunuz belkide Hafızanızda kalan Medya ve kişilerin fikirlerine göre yorumluyorsunuz...! Siz Olsanız ne yapardınız ? önemsiz maç sonuçta hakem ofsayt vs yok..! mahalle maçında halı sahada penaltı atmak isteyen bir oyuncu ve illa kullanacağım diyen oyuncu arasındaki egoyu mu sürdürür müydünüz...!

Kerim gitmesi olumlu onun da kendine güveni gelmesi istekli olması güzel bir durum...!
Tek birşeye çok takıldım abi gerisi kendi görüşündür saygı duyuyorum :) o kaleciyi değil kaleci onu tebrik etti orda , hatta dedim ulan penaltıyı kurtarmışsın bi de gidip tebrik ediyorsun bırak o seni tebrik etsin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 23:46:43
  • Beşiktaş / Bodrum

@Yunus Emre Dökmeci sorduğum dışında her şeyi yazmışsın. Hem de hep yazdığın şeyleri yazmışsın. Bak bunlarla ilgilenmiyorum ben bunlar tartışmaya açık sen de haklı olabilirsin ben de.

Bana sadece sorduğum soruya detaylı yanıt vererek gel. Çünkü bu konu sadece hırsına yenik düşüyor hatadır denecek kadar basit konu değil.

Bana şu yukarıda anlattığım olayı derince analiz et ve çıkarabileceği sorunları ve bir de aslında Quaresma'nın şu maçta yapması gerekeni söyle lütfen.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 23:48:25 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli