Şu anki yönetimden ismini vermeyim birisinin Marmara Eğrelisi'ndeki fabrikasından seçim günü 2 otobüsün hareket edip içlerinden samimi olmasamda bildiğim iki kişinin birisinin Fenerli,birisinin Trabzonlu olduğunu bizzat biliyorum.Seçim günü salonun dışında gördüklerinde bende şok olmuştum,onlarda.Şu an Mart ayından beri başvurusunu bekleyen Silivri derneğinden arkadaşım var.Söylediğine göre 4-5 kişi daha bekliyormuş.Sosyal medyada da Beşiktaş için iyi bir şeyler yapmaya çalıştığına inandığımız insanların tepkileri var üyelik başvuruları neden bekletiliyor diye..
mışlarla mişlerle konuşmak doğru değil bak yeni baş vuran ve üyeliğe kabul edilen insanları
isimleriyle söylüyorum. Ben farazi konuşmuyorum somut gerçekler üzerine konuşuyorum. Bekletilen yok demiyorum
belki vardır ama bilmiyorum benim bildiğim üyeliğe baş vuranların üyeliğinin kabul edildiği. Bunu görürkende tersini
söyleyemem. Diğer konuda evet haklısın yıllardır bir sürü renkli insanı toplayıp üye yaptılar. Bu saatten sonra
bunlara ne kadar müdahale edilebilir. Kimseyi sen şu takımı tutuyorsun diye üyelikten men edemezsin kimsenin alnında
tuttuğu takım yazmıyor. Ne yapacaksınki aslında yapılacak en iyi şey bütün üyeliklerin iptali olur ama buda yasal olarak mümkün olmaz herhalde
en mantıklı olan her yıl üye aidatının yatırılması zorunlu olacak şekilde tüzük yapılıp üye aidatı belli bir süre yatırılmadığında üyeliğin otomatik düşürülmesi
yoluna giderek böyle toplu aidat yatırmalarının önüne geçilebilir seçim dönemlerinde toplu aidat için havuz yaratabilirler ama bunun için her sene havuz yapamazlar
o nedenle bir kaç senede bu üyelikleri düşürmüş olursun. Böyle böyle arıtabilirsin aslında kafa yorulur mutlaka buna bir çözüm bulunur
yeterki neşteri vurabilecek birinin gelmesi buda anca bütün camianın birleştiği bir isim yapabilir. Diğer taraftanda mümkün olduğu kadar Beşiktaşlının bireysel olarak
Beşiktaş kongre üyesi olması o zaman bu tip oyların hükmü kalmaz 50000 üye varken kontrolsüz senin elindeki 300 üyenin bir hükmü olmaz
zaten seçimlerde toplu üyeliklerin çok büyük bir etkisi olmaz onlar pazarlık oylarıdır Başkan olmak için değil yönetimde koltuk sahibi olmak
için kullanılan oylardır. Bunların hepsi dedikodu kongrenin salt çoğunluğunun oyuyla seçilirsin kongrenin yarısınımı satın alacaksın Blok oylar
siyasi parti seçimlerindede her zaman olan olağan durumlar illaki satında almaya gerek yok siyaset dediğin zaten bu tür şeylerin toplamıdır.