Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274925 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar profillerinize mutlaka yaşınızı ekleyin.Burada hitap ederken ona göre hitap kelimeleri seçelim birbirimize karşı.

Üyelik adlarınızı da kendi isimleriniz yapmanızı tavsiye ederiz buradaki aile ortamı açısından isimleri kullanmak daha samimi oluyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BJKTÜRK23

@Tuncay Heliya Sîa adı gibi sırf rüzgar yapıyor başka numarası yok başkan olma ihtimali de yok eğer bizde belli bir üyenin imzası gerekiyorsa adaylık için onu bile zor alacaktır.

Borcun içinde avanslar dahi var aklına gelebilecek her şey ama sıkıntı şu 1.117 demiyorlar 926 diyorlar mantıkta doğru ama kendi işimde hesap yaparken düşmem çünkü "alacakla borç ödenmez" bana göre. Psikolojik sınır diye düşürüyorlardır 999 ile 1000 arasında fark yok ama algıda çok  :) 30.09 tarihli o hesaplama şuan zaten 1 milyarın üstündeyiz ama stad bitsin inşallah düşürmeye başlarız yavaş yavaş kimse de 0 beklemesin zaten 3 büyükler yine hep en az 300-500 arasında gezecekler mecburen.

1 Yalçın karadeniz 2 Atıf keçeci daha da var bir 20 tane kongre yapısından dem vuruyor ya başkan şunları ihraç etse sorun kalmayacak zaten. Muhalefet yaptıkları için değil Beşiktaş'a alanen zarar verdikleri saygısızlık yaptıkları için.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Hala toplu üyelik aidatları yatırılıyor.Suç olmasına rağmen yatırılıyor😡Beşiktaş'lı olsun olmasın köylüsünü,fabrikasındaki işçisini üye yapanlar ve bu üyeler temizlenmiyorken neden yüzlerce has Beşiktaş'lı olduğu referanslarıyla dahil bilinenlerin üyelik başvuruları bekletiliyor?Başkan daha önceki konuşmalarında aidat ve üylelik ücretlerini 200-1200 liraya çekerek halkın takımını halka açtık gelin üye olun diye övünürken pazar günlü konuşmasında saçını tarayamayanlar gelip burada konuşuyor,Fb ve Gs üyelik ücretleri on bin-yirmi bin seviyelerinde.Ücretleri bu seviyeye çekeceğiz dedi?
toplu üyelik yapılıyormuş bekleyen üyeliğe kabul edilmeyen insanlar varmış peki bunun kanıtı varmı kardeşim
yoksa duyduklarınımı söylüyorsun diyelim yalan söylüyorlar neden başkasının söylediği yalana ortak oluyorsun samet yeni üye oldu
başvurdu iki ay kadar sonra sanırım üyeliği kabul edildi yunus başvurdu onunda üyeliği kabul edildi bu forumda kongre üyeliği için başvurupta bekletilen kimse yok
al ben sana kanıt sunuyorum bizzat üye olanlara sor bunu biride çıksın burda baş vurdum şu kadar zamandır bekliyorum desin
ne yani burda bunun tersini yaşamış insanlar varken sen nerden çıkarıyorsun üyeliklerin bekletildiğini belki vardır bekletilen üyelikler
ama makul de açıklaması vardır belki toplu üyelik yapılmaya çalışılıyordur ve onlar bekletiliyordur yoksa burda insanlar bireysel başvuru yaptı ama beklemediler.
kongre üyesi oldular. şimdi bu söylediğinemi inanalım yoksa burda bizzat şahit olduklarımızamı @celiker1
bence Rüzgar gibi adamların söylediklerine inanıpta bunu doğru kabul etme 3 kelime konuşuyor 2si yalan
stadın hiç bir harcamasına bakmayıp bu kadar para gitmiş bunlar çalmıştır diyen sermaye arttırımından şu kadar girdi diyen
insanın sözlerine inanıptamı yorum yapalım Boş beleş konuşmalar bunlar ciddiye bile alma
ve burdada yeterince reklamını yaptınız şu konuyu kapatın artık yalan kelimeler üzerinden rant sağlamaya çalışan insanların burda reklamını yapmayalım
bu doğru değil

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş Başkanının doğruları yok mudur elbette vardır. Divanda söz alan rüzgar sağnak'ın doğruları yok mudur elbette vardır.

Burada sanki bir si.ik yarışması havası yaratılmaya çalışılıyor ki bunu yeri burası asla değildir. Bunun yeri sandıktan geçmektedir.

Ama ben Beşiktaş'lı olarak divanda başkanımızın "1 senelik kombine sattık 2.5 senedir bedavaya" giriyorsunuz sözüne takıldım. Bir başkana yakışmayacak sebebi her ne olursa olsun kimseyi "bedavacılık" ile suçlayamayacağın bir mevkiden bunu söylemesi hoş olmadı.

Diğer takıldığım önemli ayrıntı ise sürekli olarak transferlerde başkan yerin dibine batırırken bir diğer kısım sürekli ayakta tutuyor. Peki gerçekte olan bu transfer konusunda nedir? Başkan dedi ya divanda bazı maçlara gelemiyorum kuzeye maç izlemeye gidiyorum. En son ne zaman kuzeyden transfer yaptık mesela ?   :alala: Linnes'te mi kaldı yoksa başkan hala  :alala:

Oğuzhan ve Olcay transferleri KESİNLİKLE 1.5 ay gönüllü olarak bize yardımcı olan İbrahim ALTINSAY başarısı iken neden hala başkanın transfer başarısı olarak gösteriliyor. Hadi diyelim ki başkan getirdi ibrahim altınsay'ı peki ibrahim bey şuan neden görevinde değil ?  :alala: İbrahim ALTINSAY'ın bize önerdiği isimlerden sadece bu iki isim alınırken geçmişe biraz baksak Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmıştı (almadık) Salih Uçan ile anlaşmıştı (almadık) Nouma geldiği sene listesinde 20 yaşında malmölü Zlatan İbrahimoviç vardı (almadık) buralarda kimi suçlamalıyız.

Galiba en ölümcülü Samet Aybaba hamlesi karşısında İbrahim Altınsay'ın kulüpten uzaklaşması olmuştu ki hala bende derin izleri vardır İbrahim Altınsay'ın. Cordoba ve Nouma transferlerinin yıldızı olarak yer alacağı kulüpte benim abim dediğiniz İbrahim Altınsay'ı hiç bir zaman görmeyerek sizlerde başkanımız olarak bizleri hep hasret bıraktınız İbrahim ALTINSAY'a.

Biz ne Önder Özen ne de Ali Naibi istiyoruz bizler İbrahim ALTINSAY'ı istiyoruz. En azından benim için adaylığı meçhul olan ALTINSAY başkan adayımdır.

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Muhalefet yapmak iktidarı yönetmekten daha zordur.Daha az destekçin daha çok dikkatli olmak zorundasın.
Kongremizde muhalifliği bu anlamda çok iyi yerine getiren üyelerimiz var.Eminim bundan da yönetim kurulu mutlu oluyordur.
Muhalefet dediğin iftira atmamalı gerçekler üstünden konuşmalı ki kendini destekleyecek kitleyi yalanlarla değil gerçekler üzerinden arkasına almalı.

Son kongrede 2 olay canımı sıktı.Birincisi ANÇ ye karşı nötr bir insan olarak Keçecinin kendisi ile ilgili ithamları bir muhalefete yakışmayacak derecede gerçekten uzak ve divanın adabını bozacak şekildeydi.Adam demiri vermiş parasını istememiş bir de adamı "kantara şu kadar demiri fazla tarttırdı " vs diye suçluyorlar.Yahu az biraz mantık lazım ,bu adam trilyoner değil,adam milyarder.Senin 2 kamyon demirine ihtiyacı mı var?Sen kantarın başında mıydın da böyle iddialarda bulunuyorsun.TL vermiş dolar istemiş diyorsun böyle bir şey mümkün mü ,finanstan anlamıyorsan bir başkasına sor TL hesabı ayrıdır Dolar ayrı Euro ayrı birine verip diğerinden istemesine en başta denetlemeciler izin vermez.

Diğer konu da "başkan adayımız" Rüzgar beyin konuşması.Dedikleri doğrudur yanlıştırı geçiyorum divan kuruluna karşı hepsinden önemlisi milyonlarca Beşiktaş taraftarına karşı konuşurken jest ve mimiklerini o şekilde yapmamalı.Ben dinlerken son derece rahatsız oluyorum.Ciddiyet konusunda probemleri var.Demokratik bir ülkedeyiz kimsenin adaylığına karışamayız ama kendisini Beşiktaş kulübü başkan adayı olduğunun da biraz farkına varması lazım.Sansasyonel şeyler yaratmaya çalışıp ünlenmek bireysel anlamda iyi olabilir ama kurumsal anlamda dışarıda Beşiktaşa zarar veren şeyler bunlar.

Seçim olur ,kim aday olur kim kazanır bunları sandık belirleyecek ancak bu süreçte o makama aday olan her kimse hareketlerine o makamın getireceği ağırlık ve sorumluluk bilinci ile dikkat kazanan Beşiktaş olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı celiker1

toplu üyelik yapılıyormuş bekleyen üyeliğe kabul edilmeyen insanlar varmış peki bunun kanıtı varmı kardeşim
yoksa duyduklarınımı söylüyorsun diyelim yalan söylüyorlar neden başkasının söylediği yalana ortak oluyorsun samet yeni üye oldu
başvurdu iki ay kadar sonra sanırım üyeliği kabul edildi yunus başvurdu onunda üyeliği kabul edildi bu forumda kongre üyeliği için başvurupta bekletilen kimse yok
al ben sana kanıt sunuyorum bizzat üye olanlara sor bunu biride çıksın burda baş vurdum şu kadar zamandır bekliyorum desin
ne yani burda bunun tersini yaşamış insanlar varken sen nerden çıkarıyorsun üyeliklerin bekletildiğini belki vardır bekletilen üyelikler
ama makul de açıklaması vardır belki toplu üyelik yapılmaya çalışılıyordur ve onlar bekletiliyordur yoksa burda insanlar bireysel başvuru yaptı ama beklemediler.
kongre üyesi oldular. şimdi bu söylediğinemi inanalım yoksa burda bizzat şahit olduklarımızamı @celiker1
bence Rüzgar gibi adamların söylediklerine inanıpta bunu doğru kabul etme 3 kelime konuşuyor 2si yalan
stadın hiç bir harcamasına bakmayıp bu kadar para gitmiş bunlar çalmıştır diyen sermaye arttırımından şu kadar girdi diyen
insanın sözlerine inanıptamı yorum yapalım Boş beleş konuşmalar bunlar ciddiye bile alma
ve burdada yeterince reklamını yaptınız şu konuyu kapatın artık yalan kelimeler üzerinden rant sağlamaya çalışan insanların burda reklamını yapmayalım
bu doğru değil
Şu anki yönetimden ismini vermeyim birisinin Marmara Eğrelisi'ndeki fabrikasından seçim günü 2 otobüsün hareket edip içlerinden samimi olmasamda bildiğim iki kişinin birisinin Fenerli,birisinin Trabzonlu olduğunu bizzat biliyorum.Seçim günü salonun dışında gördüklerinde bende şok olmuştum,onlarda.Şu an Mart ayından beri başvurusunu bekleyen Silivri derneğinden arkadaşım var.Söylediğine göre 4-5 kişi daha bekliyormuş.Sosyal medyada da Beşiktaş için iyi bir şeyler yapmaya çalıştığına inandığımız insanların tepkileri var üyelik başvuruları neden bekletiliyor diye..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Şu anki yönetimden ismini vermeyim birisinin Marmara Eğrelisi'ndeki fabrikasından seçim günü 2 otobüsün hareket edip içlerinden samimi olmasamda bildiğim iki kişinin birisinin Fenerli,birisinin Trabzonlu olduğunu bizzat biliyorum.Seçim günü salonun dışında gördüklerinde bende şok olmuştum,onlarda.Şu an Mart ayından beri başvurusunu bekleyen Silivri derneğinden arkadaşım var.Söylediğine göre 4-5 kişi daha bekliyormuş.Sosyal medyada da Beşiktaş için iyi bir şeyler yapmaya çalıştığına inandığımız insanların tepkileri var üyelik başvuruları neden bekletiliyor diye..
mışlarla mişlerle konuşmak doğru değil bak yeni baş vuran ve üyeliğe kabul edilen insanları
isimleriyle söylüyorum. Ben farazi konuşmuyorum somut gerçekler üzerine konuşuyorum. Bekletilen yok demiyorum
belki vardır ama bilmiyorum benim bildiğim üyeliğe baş vuranların üyeliğinin kabul edildiği. Bunu görürkende tersini
söyleyemem. Diğer konuda evet haklısın yıllardır bir sürü renkli insanı toplayıp üye yaptılar. Bu saatten sonra
bunlara ne kadar müdahale edilebilir. Kimseyi sen şu takımı tutuyorsun diye üyelikten men edemezsin kimsenin alnında
tuttuğu takım yazmıyor. Ne yapacaksınki aslında yapılacak en iyi şey bütün üyeliklerin iptali olur ama buda yasal olarak mümkün olmaz herhalde
en mantıklı olan her yıl üye aidatının yatırılması zorunlu olacak şekilde tüzük yapılıp üye aidatı belli bir süre yatırılmadığında üyeliğin otomatik düşürülmesi
yoluna giderek böyle toplu aidat yatırmalarının önüne geçilebilir seçim dönemlerinde toplu aidat için havuz yaratabilirler ama bunun için her sene havuz yapamazlar
o nedenle bir kaç senede bu üyelikleri düşürmüş olursun. Böyle böyle arıtabilirsin aslında kafa yorulur mutlaka buna bir çözüm bulunur
yeterki neşteri vurabilecek birinin gelmesi buda anca bütün camianın birleştiği bir isim yapabilir. Diğer taraftanda mümkün olduğu kadar Beşiktaşlının bireysel olarak
Beşiktaş kongre üyesi olması o zaman bu tip oyların hükmü kalmaz 50000 üye varken kontrolsüz senin elindeki 300 üyenin bir hükmü olmaz
zaten seçimlerde toplu üyeliklerin çok büyük bir etkisi olmaz onlar pazarlık oylarıdır Başkan olmak için değil yönetimde koltuk sahibi olmak
için kullanılan oylardır. Bunların hepsi dedikodu kongrenin salt çoğunluğunun oyuyla seçilirsin kongrenin yarısınımı satın alacaksın Blok oylar
siyasi parti seçimlerindede her zaman olan olağan durumlar illaki satında almaya gerek yok siyaset dediğin zaten bu tür şeylerin toplamıdır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yazışmalar tamamen üyelik mevzusuna takılmış. Neden? Çünkü kısıtlı Sayıda üyeyi ayarlayıp yol almaya çalışan kişiler var. Bunlar hep oldu. Bence esas konuşulması gereken şey kimin Beşiktaş için ne yaptığıdır. Ortaya çıkan eserlerdir. Yoksa herkes herşeyi eleştirebilir. Biz bazen taraftar kimliğimizi unutup başka şeylere taraf oluyoruz. Bu tavır Beşiktaş'a hep zarar verdi. Tamamen bilgisizce haberlerle Bilerek veya bilmeyerek Beşiktaş'a zarar veriyoruz. Ortada bu klüp için gerçekten iyiniyetle çalışan bir yönetim var. Stad bitip gelirler 4 e katlandıktan sonra herkes Başkanlığa aday olur. Ayıptır. Hep ileri sürülen sportif başarı hikayesi ise tamamen kandırmaca. Batmış komaya girmiş bir yapının önce kendini toparlaması gerekir ki ondan sonra başarı zaten kendiliğinden gelir. Fenerin Üçte biri bütçeye sahip olarak yarışa girerseniz tabi ki 10 yılda bir şampiyon olursunuz.

Çevrimiçi Necmi

birde iki otobüsdeki yüz kişimi belirleyecek bunu :D kaldıki aynısını rakibinde yapıyor biri yaparken diğeri
boş durmuyor. o yüzden merak etme kongreyi her zaman kongreye gelen üyelerin fikri şekillendirir. Diğer işler birbirini dengeler.
burda imkan sundular nerdeyse bedavaya kongre üyesi oluyorsun gireceksin kongreye üye olacaksın işte senin gibi üyelerin oylarının
yönetimi şekillendirmesini sağlayacaksın 50 kişinin oy kullandığı kongrede kimse ne oy satın almaya çalışır nede toplu aidat yatırır çünkü para sokağa atılmış olur.
bu tip hesapları yaparak aday olacak insan zaten küçük düşünüyor hiç olmasın. Aday olacaksan sağlam dökümanlarla gel kendini
iyi anlat seni koltuğa taşıyacak gerçek Beşiktaşlı kongre üyeleri hala çoğunlukta merak etme yeterki doğru kişi ol
sonrada Beşiktaş kongresine güven ben blok oy renkli toplu üyelik gibi kelimelerin kullanılarak Beşiktaş kongre
üyelerinin tamamının zan altında bırakılmasına karşıyım. @celiker1  kelimelerimize dikkat edelim bahsettiğimiz Beşiktaş kongresi

Çevrimdışı ilhan mansız

Muhalefet yapmak iktidarı yönetmekten daha zordur.Daha az destekçin daha çok dikkatli olmak zorundasın.
Kongremizde muhalifliği bu anlamda çok iyi yerine getiren üyelerimiz var.Eminim bundan da yönetim kurulu mutlu oluyordur.
Muhalefet dediğin iftira atmamalı gerçekler üstünden konuşmalı ki kendini destekleyecek kitleyi yalanlarla değil gerçekler üzerinden arkasına almalı.

Son kongrede 2 olay canımı sıktı.Birincisi ANÇ ye karşı nötr bir insan olarak Keçecinin kendisi ile ilgili ithamları bir muhalefete yakışmayacak derecede gerçekten uzak ve divanın adabını bozacak şekildeydi.Adam demiri vermiş parasını istememiş bir de adamı "kantara şu kadar demiri fazla tarttırdı " vs diye suçluyorlar.Yahu az biraz mantık lazım ,bu adam trilyoner değil,adam milyarder.Senin 2 kamyon demirine ihtiyacı mı var?Sen kantarın başında mıydın da böyle iddialarda bulunuyorsun.TL vermiş dolar istemiş diyorsun böyle bir şey mümkün mü ,finanstan anlamıyorsan bir başkasına sor TL hesabı ayrıdır Dolar ayrı Euro ayrı birine verip diğerinden istemesine en başta denetlemeciler izin vermez.

Diğer konu da "başkan adayımız" Rüzgar beyin konuşması.Dedikleri doğrudur yanlıştırı geçiyorum divan kuruluna karşı hepsinden önemlisi milyonlarca Beşiktaş taraftarına karşı konuşurken jest ve mimiklerini o şekilde yapmamalı.Ben dinlerken son derece rahatsız oluyorum.Ciddiyet konusunda probemleri var.Demokratik bir ülkedeyiz kimsenin adaylığına karışamayız ama kendisini Beşiktaş kulübü başkan adayı olduğunun da biraz farkına varması lazım.Sansasyonel şeyler yaratmaya çalışıp ünlenmek bireysel anlamda iyi olabilir ama kurumsal anlamda dışarıda Beşiktaşa zarar veren şeyler bunlar.

Seçim olur ,kim aday olur kim kazanır bunları sandık belirleyecek ancak bu süreçte o makama aday olan her kimse hareketlerine o makamın getireceği ağırlık ve sorumluluk bilinci ile dikkat kazanan Beşiktaş olur.
maalesef Eleştirilerin neredeyse Hiçbirinin gerçeklerle ilgisi yok. Kendi adıma sırf bu olaylardan nefret ettiğim için üyelikten uzak durduğumu söyleyebilirim. Bu kafayla biryere varmamız mümkün değil. BEŞİKTAŞ'A zarar veriyoruz sadece. Hayatında aile bütçesi yönetmemiş insanlar finansman ceo su modunda yorumlarda bulunup bu klübün Yönetimi'ni itibardızlaştırmaya çalışıyorlar. Bu çok yanlıştır. Gerçekten bir konuda hata veya kasıt varsa klüp zarara upratılmışsa koysunlar kanıtları hepimiz alkışlayalım. Onun dışında tamamen iğrenç kulisçiliktir bu tavırlar.

Çevrimiçi Necmi

@Tuncay Heliya Sîa adı gibi sırf rüzgar yapıyor başka numarası yok başkan olma ihtimali de yok eğer bizde belli bir üyenin imzası gerekiyorsa adaylık için onu bile zor alacaktır.

Borcun içinde avanslar dahi var aklına gelebilecek her şey ama sıkıntı şu 1.117 demiyorlar 926 diyorlar mantıkta doğru ama kendi işimde hesap yaparken düşmem çünkü "alacakla borç ödenmez" bana göre. Psikolojik sınır diye düşürüyorlardır 999 ile 1000 arasında fark yok ama algıda çok  :) 30.09 tarihli o hesaplama şuan zaten 1 milyarın üstündeyiz ama stad bitsin inşallah düşürmeye başlarız yavaş yavaş kimse de 0 beklemesin zaten 3 büyükler yine hep en az 300-500 arasında gezecekler mecburen.

1 Yalçın karadeniz 2 Atıf keçeci daha da var bir 20 tane kongre yapısından dem vuruyor ya başkan şunları ihraç etse sorun kalmayacak zaten. Muhalefet yaptıkları için değil Beşiktaş'a alanen zarar verdikleri saygısızlık yaptıkları için.

aslında bunu sayabilirsin çünkü açıklamasını yaptılar sattıkları loca ve kombineleri stad bitmediği için gelir hanesine koyamıyorlar borç hanesinde duruyor
yani biz kombine sahipleri bir ürün satın almış değiliz şu anda sadece kulübe borç vermiş görünüyoruz. ne zaman stad açılır verdiğimiz paranın karşılığını bize
kulüp verir o zaman bu para borç hanesinden çıkar gelir hanesine girer. alacakla borç ödenmez çok doğru bir kelime ama burda zaten alacak alınmış ama gelir yerine borç
hanesine işli bu nedenlede burcu şişiriyor. BJKTÜRK23 olmayan koltuğu olmayan locayı satmışsın para girmiş ama karşılığı çıkmamış giren parada kredi çekmişsin gibi
borç hanesinde duruyor borç olmadığı halde

Çevrimdışı dlcs

Seçim zamanı geldiğinde tüm adaylar projelerini anlatacaklardır.Sayın Fikret Orman'da başkan seçilirken borcu nasıl düşereceğini yıl yıl anlatarak başkan olmuştu.2017 yılında borcumuzun 100 milyon $ seviyelerine düşeceğinden bahsediyordu.Ağız yamultmalardan ziyade bunlara takılsak daha iyi bence.Benim anlatmak istediğim ben şu an kandırıldığımı hissediyorum.Demirören federasyon başkanlığını bırakıp Beşiktaş başkan adayıyım dese klübün içini az çok tanıyan çoğu kişi bilirki SE-Çİ-LİR 😡

Bu senin hüsnü kuruntun. Yd bu kulübün kapısının önünden geçemez. Bir kere bile divana katılan herkes görür bunu. Kongre yapısı artık sandığın gibi değil.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 16:02:28 dlcs ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 15:51:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Chelsea

Dijilobodji nin istenilene yakin teklif gelmesi durumunda ocak ayinfa satisina karar verildi .. #besiktas

evrenmanchester

Nerdeyse bedavaya al bize göm yakıştı mı Abraham. Demba'dan yaptığımız karı sindirememişler daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ruzgar Saganakin Tarzini , Hareketlerini ve lakaytligini begenmesemde Forumda SANSURlenmesini doğru bulmuyorum
Nitekim Kendisi Secilemeyecek olsada Besiktas Baskan Adayidir
Y.d bile sansurlenmezken Ruzgarin Sansurlenmesi garibime gitti Acikcasi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 15:55:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün eleştirirken bile yalan yanlış ya da cehaletten söylediği çok fazla bilgi var Rüzgar beyin.

200 milyon sermaye artışından girdi diyor oysaki sermaye artışının tamamı 200 milyon 120 milyon kulüp dernek üzerinden verdi 80 milyon aldı hissedarlardan yani kulübe giren nakit 80 milyon.

Borcun içinde stat yok diyor, bu konuda kısmen haklı bunu da algı yönetimiyle yapmaya kalkıyor. Normal şartlarda 150 milyon loca ve kombinelerden geldi stat için. Kalan 100 milyon borç yazdı, kredi kullanıldı.

Biz burada borcu eleştirirken ne dedik? Sadece borca ve kur farkına bakmayın. Gelirler yükselmesine rağmen borç yükseliyor asıl tehlike bu dedik. Eleştirisi iyi niyetli olan bu şekilde belirtir. Algı operasyonu yapmaya gerek yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu senin hüsnü kuruntun. Yd bu kulübün kapısının önünden dahi geçemez. Bir kere dahi divana katılsaydın görürdün. Kongre yapısı artık sandığın gibi değil.
Husnu kuruntu falan degil , Bugun aday olsa %100 Baskan Secilir bu benim görüşümdur
Kongre yapisinin degistigi falanda yok , Hala toplu uyeler ve toplu aidatlar yatiriliyor ve kongre üyelerinin buyuk çoğunluğu da Y.d nin toplica uye yaptigi kongre üyeleridir..

Çevrimdışı fatih e.

Beşiktaş Başkanının doğruları yok mudur elbette vardır. Divanda söz alan rüzgar sağnak'ın doğruları yok mudur elbette vardır.

Burada sanki bir si.ik yarışması havası yaratılmaya çalışılıyor ki bunu yeri burası asla değildir. Bunun yeri sandıktan geçmektedir.

Ama ben Beşiktaş'lı olarak divanda başkanımızın "1 senelik kombine sattık 2.5 senedir bedavaya" giriyorsunuz sözüne takıldım. Bir başkana yakışmayacak sebebi her ne olursa olsun kimseyi "bedavacılık" ile suçlayamayacağın bir mevkiden bunu söylemesi hoş olmadı.

Diğer takıldığım önemli ayrıntı ise sürekli olarak transferlerde başkan yerin dibine batırırken bir diğer kısım sürekli ayakta tutuyor. Peki gerçekte olan bu transfer konusunda nedir? Başkan dedi ya divanda bazı maçlara gelemiyorum kuzeye maç izlemeye gidiyorum. En son ne zaman kuzeyden transfer yaptık mesela ?   :alala: Linnes'te mi kaldı yoksa başkan hala  :alala:

Oğuzhan ve Olcay transferleri KESİNLİKLE 1.5 ay gönüllü olarak bize yardımcı olan İbrahim ALTINSAY başarısı iken neden hala başkanın transfer başarısı olarak gösteriliyor. Hadi diyelim ki başkan getirdi ibrahim altınsay'ı peki ibrahim bey şuan neden görevinde değil ?  :alala: İbrahim ALTINSAY'ın bize önerdiği isimlerden sadece bu iki isim alınırken geçmişe biraz baksak Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmıştı (almadık) Salih Uçan ile anlaşmıştı (almadık) Nouma geldiği sene listesinde 20 yaşında malmölü Zlatan İbrahimoviç vardı (almadık) buralarda kimi suçlamalıyız.

Galiba en ölümcülü Samet Aybaba hamlesi karşısında İbrahim Altınsay'ın kulüpten uzaklaşması olmuştu ki hala bende derin izleri vardır İbrahim Altınsay'ın. Cordoba ve Nouma transferlerinin yıldızı olarak yer alacağı kulüpte benim abim dediğiniz İbrahim Altınsay'ı hiç bir zaman görmeyerek sizlerde başkanımız olarak bizleri hep hasret bıraktınız İbrahim ALTINSAY'a.

Biz ne Önder Özen ne de Ali Naibi istiyoruz bizler İbrahim ALTINSAY'ı istiyoruz. En azından benim için adaylığı meçhul olan ALTINSAY başkan adayımdır.

yazdıklarınıza genellikle katılıyorum.

insanız, her insan hata yapar. bunu kabul etmek gerekir. ama nedense sevdiğimiz, ayrı tuttuğumuz insanların hatalarını görmüyor, göremiyoruz. sevdiğimiz veya yakın bulduğumuz kişilerin hatalarını göz ardı ediyor, hatasız olduklarını kanıtlama veya başkalarının hatalarını öne çıkarma gayreti içerisine giriyoruz.  :)

İbrahim altınsay gibi çok önemli bir değeri bir şekilde değerlendirmeliyiz. Elbette aksini savunanlar çıkacaktır. Onlar için üst paragrafı tekrar okumalarını öneriyorum.

Yaptığı işleri hakkıyla yapıyor ve Beşiktaş'ın menfaatineyse kim olursa olsun yönetimde bulunmasını isterim.

Bu arada İbrahim Altınsay, Ericsson faciasından sonra gitmişti.

Çevrimiçi Necmi

maalesef Eleştirilerin neredeyse Hiçbirinin gerçeklerle ilgisi yok. Kendi adıma sırf bu olaylardan nefret ettiğim için üyelikten uzak durduğumu söyleyebilirim. Bu kafayla biryere varmamız mümkün değil. BEŞİKTAŞ'A zarar veriyoruz sadece. Hayatında aile bütçesi yönetmemiş insanlar finansman ceo su modunda yorumlarda bulunup bu klübün Yönetimi'ni itibardızlaştırmaya çalışıyorlar. Bu çok yanlıştır. Gerçekten bir konuda hata veya kasıt varsa klüp zarara upratılmışsa koysunlar kanıtları hepimiz alkışlayalım. Onun dışında tamamen iğrenç kulisçiliktir bu tavırlar.
bende sırf bu yakıştırmalar yüzünden kongre üyesi olmayı hiç düşünmedim.
Şu an en azından yaptığım her yorumu bunu böyle düşündüğüm için yapıyorum
kimseye eyvallahım yok Beşiktaş için doğru kabul ettiğimi alkışlar etmediğimi eleştiririm
ve bunu bir taraftar olarak yaparım. Bu güne kadar ne kongre üyesi olan arkadaşlardan kime oy vereceğini sordum
nede birine karşı yönlendirme yaptım en azından bu arkadaşım dediğim insana saygısızlıktır her kes sandık başında oyunu Beşiktaş sevdasıyla
atar şuna verdin doğru buna verdiğin yanlış diye bir şey söz konusu değil seçende seçilende Beşiktaşlı
ve tek isteğim Beşiktaşa yakışır şekilde seçsin ve seçilsinler. Bizim tarafımız kişiler değildir Beşiktaşın menfaatleridir.
Kongreden çıkan yönetimede fikirlerim örtüşmese bile saygı duyarım duymayanada iyi gözle bakmam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:00:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar zaman biraz daha ilerlesin 2016 başkanlık seçimi için bir başlık oluşturacağız orada tüm adayları istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.

Şuan burası futbol forumu. Beşiktaş içermeli her şey. Yoksa yarın öbür Dalgakıran sallayacak bu kez de onlar konuşulacak rahatsızlığımız bu.

Beşiktaş'ı Beşiktaş üzerinden konuşalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Baskan 1 donem daha kesinlikle kalmalidir
Bunu soylememin nedeni Baskan kendisi soyledi bir donem daha devam edip birakacagim dedi.
Daha sonraki Kongrede Benim Adayim HASAN ARAT Baskanliginda toplanmis bir yonetimdir
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 16:03:49 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:05:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan bırakmayacaktır 1 dönem sonra.

2 dönem demişti kendisi 3 dönem istedi divan maksimum başkanlık süresini.

Başkanın ilk 4-5 ayı buna dahil değil. Yani seçilirse 2022'ye kadar kalabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdemm

Eleştiriler de yapıcı katkı sağlayıcı seviyeli olursa iyi olur tabi..

Beşiktaş'ımıza da zarar vermeden olursa kıymetli olur..

Yoksa hepsi boş kuru gürültü olarak kalıyor..

Seçim için de ayrı bir sayfa açılsa fena olmayacak anlaşılan..

Stad sayfasında konu dışı burada konu dışı şeyler çok olmaya başladı..

bu senenin asıl mevzusu olan STAD ve ŞAMPİYONLUK konusuna ne katıyor bunlar acaba?..

Hiç olmazsa zarar vermesin!!!

Çevrimdışı Erdemm

Yazarken atılmış.. :)

Teşekkürler..

Arkadaşlar zaman biraz daha ilerlesin 2016 başkanlık seçimi için bir başlık oluşturacağız orada tüm adayları istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.

Şuan burası futbol forumu. Beşiktaş içermeli her şey. Yoksa yarın öbür Dalgakıran sallayacak bu kez de onlar konuşulacak rahatsızlığımız bu.

Beşiktaş'ı Beşiktaş üzerinden konuşalım.

Çevrimdışı ilhan mansız

bende sırf bu yakıştırmalar yüzünden kongre üyesi olmayı hiç düşünmedim.
Şu an en azından yaptığım her yorumu bunu böyle düşündüğüm için yapıyorum
kimseye eyvallahım yok Beşiktaş için doğru kabul ettiğimi alkışlar etmediğimi eleştiririm
ve bunu bir taraftar olarak yaparım. Bu güne kadar ne kongre üyesi olan arkadaşlardan kime oy vereceğini sordum
nede birine karşı yönlendirme yaptım en azından bu arkadaşım dediğim insana saygısızlıktır her kes sandık başında oyunu Beşiktaş sevdasıyla
atar şuna verdin doğru buna verdiğin yanlış diye bir şey söz konusu değil seçende seçilende Beşiktaşlı
ve tek isteğim Beşiktaşa yakışır şekilde seçsin ve seçilsinler. Bizim tarafımız kişiler değildir Beşiktaşın menfaatleridir.
Kongreden çıkan yönetimede fikirlerim örtüşmese bile saygı duyarım duymayanada iyi gözle bakmam.
valla benim için sorun değil, kongreci Değilim, kongre üyesi Değilim Olmayı da hiç düşünmedim. Beni tanıyanlar bilir. Yalnız yüzlerce icrayı kapatan, gelirleri katlayan ve üstüne stad yapan bir yönetime tamamen uydurma iftira niteliğinde suçlamaların divanda yapıkması Beşiktaş'a büyük kötülüktür. Çok yazık olur. Önümüzdeki yıldan itibaren Bambaşka bir gelir yapısına sahip olacağız. İşler bu noktaya geldikten sonra ortaya çıkıp başkanlık kovalamak gerçekten çok ilginç. Beşiktaş artık rakiplerin önüne Geçmek üzeredir. İnşallah bu Gidiş sekteye uğramaz. Özellikle finansal konularda yapılan Eleştirilerin büyük bölümünün de cahillikten öte kötü niyetli OLDUĞUNU düşünüyorum

Çevrimdışı Yakup

yazdıklarınıza genellikle katılıyorum.

insanız, her insan hata yapar. bunu kabul etmek gerekir. ama nedense sevdiğimiz, ayrı tuttuğumuz insanların hatalarını görmüyor, göremiyoruz. sevdiğimiz veya yakın bulduğumuz kişilerin hatalarını göz ardı ediyor, hatasız olduklarını kanıtlama veya başkalarının hatalarını öne çıkarma gayreti içerisine giriyoruz.  :)

İbrahim altınsay gibi çok önemli bir değeri bir şekilde değerlendirmeliyiz. Elbette aksini savunanlar çıkacaktır. Onlar için üst paragrafı tekrar okumalarını öneriyorum.

Yaptığı işleri hakkıyla yapıyor ve Beşiktaş'ın menfaatineyse kim olursa olsun yönetimde bulunmasını isterim.

Bu arada İbrahim Altınsay, Ericsson faciasından sonra gitmişti.

İbrahim Altınsoy ericsoon olayından sonra değil samet aybaba ismi öne çıkınca istifa etti. Hatta kimseyi kırmamak adına projelerimiz uymuyor diyerek veda etti.
Kronoloji şu şekilde olması lazım;
Temmuz sonu Ericsoon olayı patlak verdi.
Haziran 12 altınsay istifa etti.
Haziran 16 aybaba açıklandı.

Bu arada haziran 12-13 de altınsay samet aybaba adı çıkınca bir açıklamada yukarıda ki açıklamayı yaptı. yani temmuz sonu yapmış olsaydı ericsonn denilebilirdi.

"Feda", taraftar bağlılığını harekete geçirmenin en büyük simgesiydi. Anladığım kadarıyla başkan da bunu anlamamış. Boşta olan Samet Aybaba'ya hayatında aldığı belki en yüksek ücreti verip üzerine Feda tişörtü giydirdiklerinde bu iş bitti.”

altınsay açıklaması diğer kısımları işçin ise;

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-ibrahim-altinsay-feda-samet-aybaba-ile-anlastiklarinda-bitti_sto3792315/story.shtml

yani samet aybaba bizim geçmiş 3-4 yılımızın da katili aslında  :akuma: :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....