Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275265 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

Dün yazdığım Cengiz Ünder yine U-19 milli takımında golünü atmış.

3 büyükler bu çocuğa yatırım yapmak için ne bekliyor, anlamıyorum. Potansiyel aralığı o kadar geniş ki bir dünya yıldızına bile dönüşebilir.

Bu arada Antalyaspor, Altınordu'dan Halil İbrahim Tuna'yı transfer etmiş. Onuda Cengiz gibi çıplak gözle izledim. İyi transfer lakin Cengiz kadar büyük potansiyel değil.

Çünkü daha ssl de gol atmadı bizimkilerin kimleri göze getirdiğini düşününce insan şaşırmıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 15:28:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

3 büyükler bu çocuğa yatırım yapmak için ne bekliyor, anlamıyorum. Potansiyel aralığı o kadar geniş ki bir dünya yıldızına bile dönüşebilir.

Bu arada Antalyaspor, Altınordu'dan Halil İbrahim Tuna'yı transfer etmiş. Onuda Cengiz gibi çıplak gözle izledim. İyi transfer lakin Cengiz kadar büyük potansiyel değil.

Boyu 1.73. Fiziği nasıl? Yaşı sadece 18 genelde 21 filan olur bu kadar sivrilenler Türkiye'de. 4 senede çok ciddi yol alabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çünkü daha ssl de gol atmadı bizimkilerin kimleri göze getirdiğini düşününce insan şaşırmıyor

İstiyorlar ki; Süper ligde bir anadolu kulübü alsın. 5-6 milyon olsun, öyle alalım.  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 15:32:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Altınordu bir çıksın bu senede şu ülkede doğru yapılan işin az para harcayarak nasıl sonuç verdiğini herkes görsün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Boyu 1.73. Fiziği nasıl? Yaşı sadece 18 genelde 21 filan olur bu kadar sivrilenler Türkiye'de. 4 senede çok ciddi yol alabilir.

PTT'de çata çat oynuyor. Sert bir ligde. Özel antrenmanlar ile 2-3 yılda epey fiziksel değişim gösterebilir.

Bu çocuk Buca & Altınordu'nun ilk ürünlerinden...

Çevrimdışı LuceGel

Büyük takımlarda bir gariplik var potansiyelli futbolcu transferinde en iyileri yine bizizde yine yetersiziz.Klube en çok Okay Yokuşlu transferinde kızmıştım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Bizimkiler Papy'i alıyor ise şu önerdiğim kaleciyi de alsın.  :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu çocuğu kaça satarlar acaba? Fotograflara bakınca uygun bonservis sivilce kremi + bir miktar kaju gibi duruyor :D

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı

Pektemek için 750 bin çok iyi para hoş ben olsam bedavaya da yollarım orası ayrı lakin biz bu adama 1.5 m para veriyoruz onu karşılayabilecek mi isteyenler? Ondan da önemlisi gitmeyi kabul etmesi.

Çevrimdışı genki1914

Cengiz'i Altınordu'da çok defa izledim canlı gerçekten süper yetenek bazuka gibi vuruyor daha 18 yaşında ptt liginde hiç sırıtmıyor.

En son Altayda Okayı izlemiştim bu kadar etkili ufak yaşlarda, kesinlikle yatırım yapmamız lazım bu çocuga zaten Altınordu bu sene banko kalır play offlara daha adından cok söz ettirir
Guti14

Çevrimdışı cursedofdragon

Pektemek'e 750 bin € veriyorlarsa hemen satalım bence düşünmek hata.

Çevrimdışı Tolga

gündemi biraz geriden takip ediyoruz anlaşılan  :D
Başka bir oyuncu sakatlanınca yerine çağrılmış yani daha yeni gerçekleşti :D
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 17:34:08 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Ba instagramdan gs haberlerine cevap vermiş. :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı uğur07

Lakin de atalaydan sonra meshur oldu forumda :)

Çevrimdışı LuceGel

Ba instagramdan gs haberlerine cevap vermiş. :D
Demba ba gelmezde hadi kabul etti diyelim gs bonservisini nasıl ödeyecekki adamlar 13 m sadece bize verdi.

Çevrimiçi Necmi

Beyler çok ayıp ediyorsunuz yerin dibine soktuğunuz oyuncu Beşiktaş forması giyiyor.
Rakip takım oyuncusundan bahsetmiyorsunuz siz bu lafları söyledikten sonra bırak o paraları
üstüne para versen satamazsın. Hem gitsin diyorsunuz hemde malınızı değersizleştiriyorsunuz.
Burada kendi oyuncularımızı küçük düşüren yazılar yazılmaz. silkelenin biraz
elin taraftarı sabrisini selçuğunu göklere çıkartır. Bizde sizlerin bu tavrı yüzünden hiç bir oyuncumuzu satamayız.
biraz aklı başında yorumlar yapın burası sizlerin egolarınızı tatmin yeri değil eleştirin ama aşağılamayın.
Mustafa Beşiktaşta belki oynuyamıyor ama bu gün rakiplerimiz dahil süper ligin bütün ekiplerinde aranan bir oyuncu
biraz elinizdekinin değerini bilin Fenerin elinde yerli forvet varmı Mustafaya takle atar. GS de umuttan dahamı kötü
bu gün serbest bırak havada kaparlar. Geçen sene Necipe aynı muamele yapılıyordu ama bursa taraftarı alınsın diye can atıyordu
hiç forumlarını okudunuzmu Beşiktaş değerini bilmiyor diyorlardı

Çevrimdışı talha

Valla bahsettiğimiz adam mustafa adam o kadar sıfır ki insanın savunası bile gelmiyor

Hoş kimsenin alacağı falan da yok ya neyse

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 19:01:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir defans oyuncusu katmak isteyen siyah beyazlılar, ilk olarak Marsilya'da forma giyen Nicolas Nkoulou için temasa geçti.
Ancak Fransız kulübünün 25 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi görüşmelerin durmasına neden oldu. Sezon sonu Marsilya ile mukavelesi tamamlanacak Kamerunlu stoper için istenen bu yüksek bonservis bedeli sonrası yönetim rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Siyah beyazlıların gündemine aldığı yeni isim Chelsea forması giyen Papy Djilobodji. Sezon başında Nantes kulübünden İngiliz ekibine transfer olan 26 yaşında ve 1.92 boyundaki Djilobodji, bu sezon ligde henüz şans buladı. Chelsea formasını sadece 1 kez, İngiltere kupası maçında görev alan Senegalli futbolcuyu kiralamak isteyen yönetim, temaslarını hızlandıracak.

Beşiktaş'ın UEFA ile yaptığı finansal fair play anlaşması nedeniyle transferde yüksek bonservis bedeli ödenemeyecek olması, Djilobodji'yi kiralanma ihtimalini artırıyor. 26 yaşındaki futbolcunun da forma giyebileceği bir kulübe gitmek istemesi transferin gerçekleşmesine katkı sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde Chelsea ile masaya oturacak siyah beyazlıların Senagalli defans oyuncusunu kadrosuna katması sürpriz olmayacak.

Beşiktaş'ın ilgilendiği bir diğer isim ise Arjantin'in River Plate takımında forma giyen Eder Balanta. Yönetim futbol direktörü Gökhan Keskin'in raporu doğrultusunda 22 yaşındaki Kolombiyalı stoperi gündemine aldı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Balanta için Arjantin ekibinin talep edeceği bonservis bedeline göre harekete geçmeyi düşünen siyah beyazlılar, bu ay sonuna kadar kesin kararını verecek.

Yönetim kadrosuna katacağı futbolcuyu belirledikten sonra resmi temaslara başlayacak. Devre arası transfer döneminden önce karar kılınan oyuncu ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmak isteyen siyah beyazlılar, yeni defans oyuncusunu Ocak ayı hazırlık kampına yetiştirmeyi planlıyor.

Haber Kaynağı: NTV Spor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Valla bahsettiğimiz adam mustafa adam o kadar sıfır ki insanın savunası bile gelmiyor

Hoş kimsenin alacağı falan da yok ya neyse

savunun diyen yok yerin dibine sokmayın kafi  :bandit:
şeytanın işi olmazsa kendi çocuklarını şeydermiş sizde konuşacak bir şeyiniz
olmayınca kendi oyuncularımıza sarıyorsunuz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 19:16:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkanın dünkü ilk konuşmasının videosu var mı bir yerde?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 19:35:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş konuşulmuyor, son 3 dakikaya sığdırılıyor diye şikayet ediyorduk. Gördüğümüz üzere bu iş çok beyhude bir yakınma.

İyi oynadığımız, lider olduğumuz, gücümüzü hissettirediğimiz zaman her programda fazla yer buluyoruz ve ilk sırada konuşuluyoruz.

Her şeyi ne yapacağımız belirliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş konuşulmuyor, son 3 dakikaya sığdırılıyor diye şikayet ediyorduk. Gördüğümüz üzere bu iş çok beyhude bir yakınma.

İyi oynadığımız, lider olduğumuz, gücümüzü hissettirediğimiz zaman her programda fazla yer buluyoruz ve ilk sırada konuşuluyoruz.

Her şeyi ne yapacağımız belirliyor.
Şampiyon olacak mıyız ?

Çevrimdışı LuceGel

Başkanın dünkü ilk konuşmasının videosu var mı bir yerde?
Bizim genel kurul veya divan oldumu ben çayı kahveyi demleyip izliyorum gerilim aksiyon dram romantizm komedi herşey var.Normal maç seyreder gibi küfür filan ediyorum bolca golde oluyor.Canlı izlemeni tavsiye ederim şiddetle  :kop: