Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278946 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı harund1k3

Gokhan ve Sosa bu senin dususte olan oyunculari malesef. Bu sosa'yi ben fm'de arjentin milli takimina kadar yukseltmistim oysa ki D

Kerim Gokhan Tore'nin yerine denenebilir. Bursa, Kasimpasa maclarindan sonra Sivas maci biraz daha rahat gecer bizim acimizdan. Kerim quaresma'dan cok olcay'la daha iyi oyuyor sanki.

Devre arasinda Sosa'yi okutup bir 10 numara mi alsak napsak ?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Maçı izleyemedim. Bu arada Gomez dünkü olayın etkisinde kalmaz inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ceeyyhun

mahkeme passoligi iptal etmedi TFF nin üçüncü şahıslara satışını engelledi
tff nin elini bu işden çekti ama kulüp gider passoligle anlaşır

abi benin bildiğim de taraftar bilgilerinin üçüncü kişilere verilmesi yasaklandı. yani passolig elindeki bilgileri imha etmeli.
bir görüşe göre de passolig yani aslında aktifbank bunu 'bankacılık işlemi' olarak yaptığı için sorun yok.
şu an kulüpler de passolig de kararı değerlendirme aşamasında.
davayı açan avukat Cem Cihan, passolig'in hükmünün kalmadığını, kulüplerin stat girişlerinde tckn belirtilerek bilet satışı yapmaları gerektiğini savunuyor.
''AYM, kanunun TFF'nin yetkisini üçüncü kişilere devretme yetkisini iptal etti. Passolig kartını satan Aktifbank, burada üçüncü kişidir. Dolayısıyla elektronik kart sistemi üzerinden e-bilet devam edecek ama Passolig kart iptal oldu" diyor..

yani buradaki kritik nokta şu: karar şunu söylüyor ; Anayasa Mahkemesi, e-bilet uygulamasının iptal istemini reddetti. Ancak e-biletin 'Passolig' gibi üçüncü şahıslara satılamayacağına hükmetti.

şimdi iş federasyonda onlar da gerekçeli kararın ellerine geçmesini bekliyor.
yani Federasyon yeni düzenleme yapıncaya kadar taraftarın kupa maçlarında olduğu gibi kağıt bilet ile maçlara girişi sağlanabilir. ( biletix modeli)

nerden bakarsan bak sıkıntılı bir durum.

Çevrimdışı Necmi

abi benin bildiğim de taraftar bilgilerinin üçüncü kişilere verilmesi yasaklandı. yani passolig elindeki bilgileri imha etmeli.
bir görüşe göre de passolig yani aslında aktifbank bunu 'bankacılık işlemi' olarak yaptığı için sorun yok.
şu an kulüpler de passolig de kararı değerlendirme aşamasında.
davayı açan avukat Cem Cihan, passolig'in hükmünün kalmadığını, kulüplerin stat girişlerinde tckn belirtilerek bilet satışı yapmaları gerektiğini savunuyor.
''AYM, kanunun TFF'nin yetkisini üçüncü kişilere devretme yetkisini iptal etti. Passolig kartını satan Aktifbank, burada üçüncü kişidir. Dolayısıyla elektronik kart sistemi üzerinden e-bilet devam edecek ama Passolig kart iptal oldu" diyor..

yani buradaki kritik nokta şu: karar şunu söylüyor ; Anayasa Mahkemesi, e-bilet uygulamasının iptal istemini reddetti. Ancak e-biletin 'Passolig' gibi üçüncü şahıslara satılamayacağına hükmetti.

şimdi iş federasyonda onlar da gerekçeli kararın ellerine geçmesini bekliyor.
yani Federasyon yeni düzenleme yapıncaya kadar taraftarın kupa maçlarında olduğu gibi kağıt bilet ile maçlara girişi sağlanabilir. ( biletix modeli)

nerden bakarsan bak sıkıntılı bir durum.
anayasa mahkemesi TFF ninbilgileri üçüncü kişilere devrini yasakladı.
ama burda bir açık var çünkü bilgiyi biz tff ye değil direk aktif banka verdik
burda anlaşma tff tarafından değil direk kulüplerle aktif bank arasında oldu
nasıl biletixe veriyorsa bilet satışını o şekilde aktif banka verdi aktif bankın sana
banka kartı vermesi ve bunun için senden bilgi istemesi zaten yasal bildiğim kadarıyla bankalar kanuna
göre zaten bu bilgileri vermek zorundasın yani burda çıkan anayasa mahkemesinin bozma kararı
kulüp banka ilişkisini bozmaz yada mahkeme sana bileti nasıl satacağını söyleyemez sadece resmi devlet kurumunun bu işe karışmaması gerektiğini
söyler söylediğide bu TFF ile aktif bank arasındaki anlaşmayı bozdu kağıt bileti unutun artık e-bilet olduğu sürece
kağıt bilet olmaz ya kulüp kart çıkartıp satacak yada şurayla anlaştım git ordan al diyecek TFF sadece yaptırımda bulunamayacak
hani passo sistemine dahil olmazsan sahana taraftar aldırmıyordu ya birde her maç için ceza kesiyordu işte o uygulama
haksız ama şimdi kalktı Beşiktaş ben passoligle anlaştım benim biletimi passo satacak derse bunu hiç bir kanun engelleyemez.
zaten öylede bir hakkı yok bu sistemi kurmak 6-7 M a maal oluyor sence bunu kaç takım kurabilir mecburen kurulmuş sistem üzerinden
anlaşmalarını devam ettirecekler birde küçüklerden para kazanamayacağı için şartları daha düşük olacak büyüklerde daha fazla kazanmak için pazarlık
yapacaklar.

Çevrimdışı Necmi

aslında havuzda aynı şey onunda mahkeme tarafından engellenmesi lazım
tff resmen kulüpleri naklen yayın tekeline alıyor ve bu işden kendiside haksız
kazanç elde ediyor. naklen yayın kuruluşunuda resmen  futbolda güç odağı haline getiriyor.
kuruluşta kendi menfaatleri uğruna istediği gibi manipilasyon yapar buna kim nasıl engel
olacak

Çevrimdışı LuceGel

aslında havuzda aynı şey onunda mahkeme tarafından engellenmesi lazım
tff resmen kulüpleri naklen yayın tekeline alıyor ve bu işden kendiside haksız
kazanç elde ediyor. naklen yayın kuruluşunuda resmen  futbolda güç odağı haline getiriyor.
kuruluşta kendi menfaatleri uğruna istediği gibi manipilasyon yapar buna kim nasıl engel
olacak
Klupler yayın ihalesinde digiturkle direk yeni anlaşma yapmayacaklarmı,tff ile ilgili bir durum yok diye biliyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ceeyyhun

anayasa mahkemesi TFF ninbilgileri üçüncü kişilere devrini yasakladı.
ama burda bir açık var çünkü bilgiyi biz tff ye değil direk aktif banka verdik
burda anlaşma tff tarafından değil direk kulüplerle aktif bank arasında oldu
nasıl biletixe veriyorsa bilet satışını o şekilde aktif banka verdi aktif bankın sana
banka kartı vermesi ve bunun için senden bilgi istemesi zaten yasal bildiğim kadarıyla bankalar kanuna
göre zaten bu bilgileri vermek zorundasın yani burda çıkan anayasa mahkemesinin bozma kararı
kulüp banka ilişkisini bozmaz yada mahkeme sana bileti nasıl satacağını söyleyemez sadece resmi devlet kurumunun bu işe karışmaması gerektiğini
söyler söylediğide bu TFF ile aktif bank arasındaki anlaşmayı bozdu kağıt bileti unutun artık e-bilet olduğu sürece
kağıt bilet olmaz ya kulüp kart çıkartıp satacak yada şurayla anlaştım git ordan al diyecek TFF sadece yaptırımda bulunamayacak
hani passo sistemine dahil olmazsan sahana taraftar aldırmıyordu ya birde her maç için ceza kesiyordu işte o uygulama
haksız ama şimdi kalktı Beşiktaş ben passoligle anlaştım benim biletimi passo satacak derse bunu hiç bir kanun engelleyemez.
zaten öylede bir hakkı yok bu sistemi kurmak 6-7 M a maal oluyor sence bunu kaç takım kurabilir mecburen kurulmuş sistem üzerinden
anlaşmalarını devam ettirecekler birde küçüklerden para kazanamayacağı için şartları daha düşük olacak büyüklerde daha fazla kazanmak için pazarlık
yapacaklar.

Federasyon passolig'e yönlendirdiği için bu firma seçildi, şimdi federasyon aradan çekilecek. dediğin gibi kulüpler firmayla anlaşacak. bu da aslında şöyle bir şey doğurabilir mi; rekabet doğacaksa kulüplerin kazancı artabilir zira başka bir firma, banka vs.. ben sana daha çok para vereyim benim üzerimden e-bilet satışını yap diyebilir mi?

hatırlarsan abi, ilk 2 maç fb kendi kartıyla giriş yaptırmıştı. ancak eksiklik, hatalar olduğu için maç başı 100 bin tl ceza ödemek zorunda kalmıştı.
dediğin gigi benim tahminime göre de şimdilik kulüpler passolig ile devam edecekler ama 'sözleşme süresi' var mı bilmiyorum da yeni sezonda ya da varsa sözleşme tarihinin bitiminden sonra başka aracı kurumlar da devreye girebilir.

Çevrimdışı f_madida

Maçı izleyemedim. Bu arada Gomez dünkü olayın etkisinde kalmaz inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez'e birsey olmaz, kafasini toparlar takimla birlikte. Bir sonraki macta da bir gol atsa iyi olur sadece, dun biraz asiri heyecanliydi sanki, telasli vurdu toplara ama yine pozisyona girdi...Insallah Hollanda'ya cakar da moralli doner takima.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

Lig tv de unicef adına yardım maci vardı , eski dünya yıldızları , futbol gerçekten bu adamlarla güzeldi be :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

Klupler yayın ihalesinde digiturkle direk yeni anlaşma yapmayacaklarmı,tff ile ilgili bir durum yok diye biliyorum.
hayır yayın anlaşması hakkı TFF nin elinde kulüpleri mecbur tutuyor.
bakalım digiturklemi anlaşacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Kasım 2015, 19:50:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hayır yayın anlaşması hakkı TFF nin elinde kulüpleri mecbur tutuyor.
bakalım digiturklemi anlaşacak

Bu değişti diye biliyorum birkaç ay önce @Necmi abi kulüpler vakfı tarzı bir şey pazarlık yapacak dendi hatta dönüm noktası filan diyorlardı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

basket maci baya keyifli zamani olan bence kacirmasin :)
atmosfer acayip taraftar iyi gaz veriyor takima :)
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 20:18:48 murat_ ]

Çevrimdışı OrhanAker

Bu değişti diye biliyorum birkaç ay önce @Necmi abi kulüpler vakfı tarzı bir şey pazarlık yapacak dendi hatta dönüm noktası filan diyorlardı
İngilteredeki sisteme benzer olacak.klüpler kendileri ihaleye cikaracaklar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu Cenk'ten iyi kurtulduk.Gs ile oynadığı ilk maçta 3 gol yedi.Muslera olmasa her maç bu kadar gol yer bunlar.

Çevrimdışı 38life

"Whoever your god is, nothing justifies killing innocent people in his name"

Bunu tam düzgün şekilde çevirebilir misiniz? Quaresma yazmış. Merak ettim.

Çevrimdışı Ersoy

Twitterda mı yazmış bunu ? Birde Translate'den çevirmeye çalıştım şu çıktı  :evillol:

Senin tanrı kimse, hiçbir şey kendi adına masum insanları öldürmeye haklı
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Tanriniz kim olursa olsun, onun adina masum insanlari öldürmek hakli oldugunuzu gostermez
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Kadir G.

Tanrı'nın kim olduğu onun adına masum insanları öldürmeni haklı çıkarmaz gibi bir şey.

Çevrimdışı Kadir G.

Tanrı'nın kim olduğu onun adına masum insanları öldürmeni haklı çıkarmaz gibi bir şey.