Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maci izleyenler Onemli anlari ve Golleri yazarsa iyi olur...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

bizdeki musa muhammed değilmi o ? izleyelim bakalım cok ovmuslerdi cocugu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pettemek formunda yine. 30 cmden topu adamın üzerine vurdu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Dr.Zeck

vurmasa tutsa zaten adam dusuyordu :)

Çevrimdışı enemy1903

[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 15:24:09 enemy1903 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk yarıya göre Quaresma,kerim süper.
Pektemek 30cm den kaçıran forvet mi olur.
Sosa toparlamış töre halen dökülüyor.

Çevrimdışı legendmaster

İlk yarıya göre Quaresma,kerim süper.
Pektemek 30cm den kaçıran forvet mi olur.
Sosa toparlamış töre halen dökülüyor.
30 cm'den gol kaçırana futbolcu denmez

Çevrimdışı cisse557

Kerimi çok beğendim. Motta özgüvenini kaybetmiş gibi. Hemen hemen her topu kaleciye döndü.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Gokhan mumkunse 1-2 hafta daha dinlensin

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günay'ın kale vuruşları neredeyse 3. bölgeye ulaşırken, Tolga'nın vuruşları orta sahayı geçmiyor nerdeyse. :bandit:

Çevrimdışı can1903

Hazırlık maçında surat yapan oynadığı her maçta gol- asist yapan QUARESMA! oyundan çıkarken yüzünü ekşitti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hazırlık maçında surat yapan oynadığı her maçta gol- asist yapan QUARESMA! oyundan çıkarken yüzünü ekşitti.

Adam hattrick bile yapsa aynı yüz ifadesiyle tribünleri alkışlayacaktı.

Quaresma'nın güldüğünü sadece kendisi yerde faul beklerken görüyoruz :D

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimiçi Kartal Ç

Maci izleyemiyorum da. Altyapi oyuncularinin durumu nasil ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Maci izleyemiyorum da. Altyapi oyuncularinin durumu nasil ?

eslem hariç iş yok gibi :)

Çevrimdışı Ensar

Kerim çok begenilmis nette , nasıl oynadı sizce
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Evet baya ilginc...
Mahkeme Passoligi Iptal etti ama E - Biletin iptal edilmesini Redddetti
Herkes Pasolig ile e- Bileti birbirine karistiyor aslinda sistemin adi e-Bilet , Passolig buna aracilik eden sirket
Mahkeme Bu aracilik eden sirketin tek elden olamayacagina hukmetti olay bu
Yani 4-5 Banka bu olaya girebilir , Kulupler kendi kart çıkarabilir olay bu , Bu sekilde olirsa sorun cozulur zaten
Passologi protesto edenlerin Isyani E- Bilete degildi zaten Passoligi cikaran ve basan Aktif bankin Hukumete yakin olmasıydı..
Hukumet karsiti insanlar Fislenme , Tek el , Ve Yandasi zengin etme olayina Karsi cikti..
Ben E- Biletin yanina Kagit biletinde geri getirilmesini beklerdim aslinda boyle daha iyi olurdu isteyen E- Bilete yuklerdi isteyen kagir bilet alirdi..
Passo nun Kalkmasi Seyirci saysininda biraz artis saglar ama Eski doluluk oranlarina yaklasmasi yinede zor sistem ayni sekilde işleyecek cunku
Bunun tek cozumu E- Biletin yanina Kagit biletide geri getirmek..
mahkeme passoligi iptal etmedi TFF nin üçüncü şahıslara satışını engelledi
tff nin elini bu işden çekti ama kulüp gider passoligle anlaşır

Çevrimdışı LuceGel

Maçı izledim Kerim Eslem birazda Pedro iyiydi ,Motta fazla çıkmadı ama oda iyiydi.Miloseviç heran hata yapacak gibi oynuyor.Quaresma Töre isteksiz vasatlardı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kerim çok begenilmis nette , nasıl oynadı sizce

2-3 farklı galip maçların son 10 dk oyuncusu bence hala.

O değilde Töre'yi beğenmedim :alala:

Çevrimdışı tguesbb

Maçı 90 dakka izledim.Oyun genelde başakşehirdeydi.İlk yarı pozisyon olarak daha iyiydi takım.Bireysel oyunculara gelirsek Töre haftaya 11 başlamaz.Kerim ilk 11e girer.Quaresma ya gelirsek tam %40-50 sınırında buda bana göre etkisiz anlamı taşıyor.Motta bu haliyle forma filan alamaz..Franco-Milo daha uyumlulardı.Serdar sağ bekte Anderasın yedeğim demiş kendi kendine.Sosa iy daha iyiydi.Ek olarak sosa da şu ayrıntıyı kaçırmamak lazım.Sosa dan beklenen ne verdiği ne.Sosanın max performansı verdiği zamanları inceleyin yanındaki oyuncuların formlarının en yüksek olduğu vakitlerdir.Kimse sosa gibi düşüneyip uygulamadığı anda sosa kötü gözüküyor.Gençlerden Eslem forma şansı bulursa olacak hızlı düşünüyor,ayağıda iyi üstüne düşmek lazım.Pektemek ona yorum yapmayacağım.En büyük alkışlar Kerim Frei'a çalım attı,mücadele etti vs sonunda asist öncesi güzel pasıyla ödülünü aldı bana göre haftaya 11 de.Gözlemlerim bunlar..

Çevrimdışı ekrembaser

2-3 farklı galip maçların son 10 dk oyuncusu bence hala.

O değilde Töre'yi beğenmedim :alala:
Fatih terim denen şahsiyet adamı maddi manevi bitirdi kardeşim inşallah Şenol hoca toparlar yoksa freni patlamış kamyon gibi aşağı gideceğe benziyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fatih terim denen şahsiyet adamı maddi manevi bitirdi kardeşim inşallah Şenol hoca toparlar yoksa freni patlamış kamyon gibi aşağı gideceğe benziyor

Allah korusun abi. Töre formsuz nedense korkutuyor beni de.