Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Donk penaltı pozisyonun da topun eline çarptığını itiraf etmiş , topun ele degmediğini söyleyen tüm karaktersizleri allaha havale ediyorum.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lige verilecek Milli Takımlar arasını değerlendirmek için Medipol Başakşehir ile 14 Kasım(Cumartesi) günü saat 15.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda hazırlık maçı yapacak.

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr

Çevrimdışı ahmetx

Şenol hocanın röportajını okuduktan sonra sanki Beşiktaş kültürü içinde doğmuş,büyümüş gibi geldi bana gerçekden her şeyiyle çok yakışdı bu adam Allah kem nazarlardan ve kötü niyetlilerden korusun hocamızı ve takımımızı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gecenlerde bir sol ic forvet konusu olmustu. Psv li maxim lestienne buna uyar mi. Ben cok begeniyorum bu adami tam bizim sistemin oyuncusu gibi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı @atalay                         mandanda                           nasıl olur sizce ?
                                      beck    rholdofo    balanta
                                             lucas  atiba
                                    töre sosa oğuzhan  olcay
                                             gomez

Çevrimdışı ozan062

birsürü isimler yazmıssınız:) biraz scouttan bahsedeyim

sizlerde sosyal medyadan yazanlarda hiçbiriniz bu yetkin abiler tarafından kaale alınmıyorsunuz:))

cnk sapkadan cıkan beckte  t. korkutun onerisi,, o aralar costuk dedikkii gel sportif direktor ol:)) işte yetkin abiler bu kadar basit :)

tosic gomez ve quaresma tamamen menejer ve aracılar tarafından alınmıstır zaten kesfedilcek tarafları yok

rhodolfo zaten medyada geçmiş senelerde bolca ismi gs ile anılmıstır onunda bir arastırmalık tarafı yok

milosevic ise o dogru bir mantıktır

ve seneye gelecek olanlar ben size söyleyim siz burda yazın onlar yine kendi kafalarına gore hareket edicekler

heleki ben transfere karısmam diyen bir senol gunes varken:) isim olarak yani

kendinizi bosa uzmeyin bir olayı anlatyım

idari menejerliye gelen

ali naibi denen kişiliğin bir twtter konusu var hiç hosuma gitmemiştir

işte ismini unuttugum bir oyuncunun ki bu adam sozlesmesi bitiyordu ve besiktasın hiç ilgilenilmediği alınmadıgı

konusu hakimdi işte ordan atlayıp siz öyle zannedin ama oyuncu biz seçmiyor gibilerine getirdi fakat o oyuncunun aldıgı maas gittiği takım

dedikleriyle ortusmuyordu kısacası ukala ve ustunde ugrasılmadıgı gerceğini

ve bana gorede scout denen olusumun yetkin abiler tarafından kaale alınmadıgını anlıyoruz

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 13:27:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

@Çağrı @atalay                         mandanda                           nasıl olur sizce ?
                                      beck    rholdofo    balanta
                                             lucas  atiba
                                    töre sosa oğuzhan  olcay
                                             gomez

3 defans desek 1 tane tane bek var :) 3-2-4-1 uymaz bize :)
4-2-3-1 bizim taktiğimiz bazen 4-4-2 :)

Mandanda
Beck-Rhodolfo-Balanta-Motta
        Atiba-Oğuzhan
      Töre-Sosa-Olcay
           Gomez

Devre arasında bu kadro ile olabiliriz sene sonunu bilmem :)

Çevrimdışı panic13

3 defans desek 1 tane tane bek var :) 3-2-4-1 uymaz bize :)
4-2-3-1 bizim taktiğimiz bazen 4-4-2 :)

Mandanda
Beck-Rhodolfo-Balanta-Motta
        Atiba-Oğuzhan
      Töre-Sosa-Olcay
           Gomez

Devre arasında bu kadro ile olabiliriz sene sonunu bilmem :)

Şenol güneş'i biraz tanıyor ise Mandanda gelmeyecektir. elinde Tolga günay varken başka kaleci almaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:29:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol güneş'i biraz tanıyor ise Mandanda gelmeyecektir. elinde Tolga günay varken başka kaleci almaz.

Mecbur alacak Uyar'cım sayı olarak kaleci eksiği var şuan ama mesele kimin geleceği :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:30:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lige verilecek Milli Takımlar arasını değerlendirmek için Medipol Başakşehir ile 14 Kasım(Cumartesi) günü saat 15.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda hazırlık maçı yapacak.

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr

Şahsi olarak sevmesem de başkanın Başakşehir yönetimi ile arası baya baya iyi gözüküyor bu önemli çünkü ikinci yarı da alacağız statlarını :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Mecbur alacak Uyar'cım sayı olarak kaleci eksiği var şuan ama mesele kimin geleceği :)

İnşallah alırız Çağrı, Tolga ile bu lig bitmeyecek çünkü.

Onur Kıvrak'a ne dersin gelme ihtimali olsa?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:38:28
  • Beşiktaş / Bodrum
İnşallah alırız Çağrı, Tolga ile bu lig bitmeyecek çünkü.

Onur Kıvrak'a ne dersin gelme ihtimali olsa?

Onur kendini bitirdi bitirecek bence Uyar artık yara gelmez ondan.

Benim hayalim Handanovic sözleşmesi bitiyor ama çok çok düşük ihtimal. Plase Mandanda. Mandanda ile görüşme halindeyiz bakalım ne çıkacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Benim hayalim Handanovic sözleşmesi bitiyor ama çok çok düşük ihtimal. Plase Mandanda. Mandanda ile görüşme halindeyiz bakalım ne çıkacak.

Teklif parayla değil ya Gomez ayarında bir sözleşme önersek belki kabul eder 6 yıl kaleyi kapatırız.

Kaleciye 3.5 verilir mi kesinlikle verilir.

Çevrimdışı panic13

Teklif parayla değil ya Gomez ayarında bir sözleşme önersek belki kabul eder 6 yıl kaleyi kapatırız.

Abi 3,5 fazla da, 2-2,5 civarı verip alsınlar bi tane. cordoba'dan beri bi dikiş tutmadı kale. Tersi, GS ve FB'nin de en istikrarlı pozisyonları kale yıllardır. Gerçi ayı artık belgeselde oynamalı ama yine iyi bi kaleci gelecektir onlara.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

muslera ortalama 4.5 milyon euro civarına oynuyo onun ayarında bi kaleciye 5 senelik 3.5 milyondan sözleşmeye bağlarız :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 14:59:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi 3,5 fazla da, 2-2,5 civarı verip alsınlar bi tane. cordoba'dan beri bi dikiş tutmadı kale. Tersi, GS ve FB'nin de en istikrarlı pozisyonları kale yıllardır. Gerçi ayı artık belgeselde oynamalı ama yine iyi bi kaleci gelecektir onlara.

Ayıyı öldür hakkını ver katılıyorum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

berishayı da beğeniyordun en kötü o gelsin tolgadan iyidir heralde

Çevrimdışı Kadir G.

Normal bir kaleci için fazla ama Handanovic için bence değil. Getirdiğin an ligin en iyi avrupanın da en iyi kalecilerinden birine sahip olmuş olacaksın. En az 5 büyük maç alır anadolu maçlarını saymıyorum.

Bu seviyeyi ikna etmek zaten zor 2.5 a ikna etmek imkansız. Yok Mandanda olacaksa ona 2 civarı sözleşme verilir ederi o.

Gerçekten de cordoba'dan sonra kaleci görmedik handanovici kaleye koyabilsek inanılmaz rahat maç izleriz. 112 yılın en iyisi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 15:15:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş ile aştığımız en önemli olay B Planı geliştirmek.

Eskiden direk ve hızlı oynayan takımlara aynı şekilde cevap verip, baskın takımlara alan paylaşıp şok pres ile diş geçiriyorduk. Üstün oynamamız gereken maçlarda ise tek planız Töre'nin indirip Ba'nın vurmasıydı.

Şenol hoca ile geçen seneki oyunumuz biraz sekteye uğradı. Oyunculara oynama özgürlüğü verdiği için alan parselizasyonu eskisi kadar iyi değil. Normalde olması gereken top bizdeyken oyuncuların kanatlara doğru açılması top rakipteyken alan daraltması.

Şuan hücumu iyi yapıyoruz daha da gelişecektir 1-2 hafta kaldı tam olarak oturmasına şahsi fikrim. Ancak savunma konusuna, hatta ön alanda savunma konusuna da özen göstermemiz gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Vodafone arena , nevzat demir tesisleri ve şimdi de şan ökten tesisleri yapılıyor , gerede'de ki kamp tesisleri ve basketbol sahası için de çalışmalar olduğunu biliyoruz , fikret başkan ve yönetimini tebrik ediyorum , allah yardımcıları olsun yolları açık olsun inşallah :)

Çevrimiçi COB

Transfer edilecek kaleci Runje kadar oynasin ben fitim.

Çevrimdışı Ensar

Transfer edilecek kaleci Runje kadar oynasin ben fitim.
O kadar da değil ya , mandanda olursa fitim ama handanovic veya sirigu olsa daha da dönüp bizim kaleye bakmam ben :D

Çevrimiçi COB

O kadar da değil ya , mandanda olursa fitim ama handanovic veya sirigu olsa daha da dönüp bizim kaleye bakmam ben :D

Runje ye yillik 2 milyon euro teklif etmişti Demirören ama durmadi.  Çok iyi kaleciydi.  Bence onun kadar katki verebilecek biri olsa iyi olurdu. Ospina,  Sirigu ve Berisha iyi olur.

Çevrimdışı atalay

Gecenlerde bir sol ic forvet konusu olmustu. Psv li maxim lestienne buna uyar mi. Ben cok begeniyorum bu adami tam bizim sistemin oyuncusu gibi.

Maxime Lestienne'yi Brugge'da iken beğenirdim. Hangi büyük Avrupa takımı alacak acaba derken Katar'ın Al-Arabi kulübüne gitti. PSV'de kiralık oynuyor. 2019'a kadar kontratı var. Lestienne, bildiğimiz kanat/forvet oyuncusudur.

Ayrıca hem iç hem forvet olmaz. Artık dünya futbolunda "multi position" diye bir şey var lakin hem iç hem forvet için bile fazla...