Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296212 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesin yaşanır bu.
Ben korkmaya basladim
Gomezin Eski gunlerine donus sinyali vermesi ve mutjis performansi
Alman milli takimi icin sansinin iyice yukselmesi
Luis Van Gaaal ve Joachim Lowun ovgu dolu sozleri beni korkutmaya basladi
Umarim Van Gaal teklif falan yapmaz :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ben korkmaya basladim
Gomezin Eski gunlerine donus sinyali vermesi ve mutjis performansi
Alman milli takimi icin sansinin iyice yukselmesi
Luis Van Gaaal ve Joachim Lowun ovgu dolu sozleri beni korkutmaya basladi
Umarim Van Gaal teklif falan yapmaz :by2: :by2:

Sözleşmeli oyuncuna teklif yapmış yapmamış ne farkeder.

Çevrimdışı alimm

2016 ocak transfer sezonu......:

-Steve Mandanda zu Besiktas
-Éder Álvarez Balanta zu Besiktas
-Eren Albayrak zu Besiktas

birde kiralık bir orta saha ile  :ishock: :ishock:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 bunla ilgili @Çağrı nın güzel bi tespiti vardı :) "bilic'le asla şampiyon olamazdık ama avrupa en az 1 yarıfinal/final görürdük. Güneş'le avrupa zor ama onunla en az 1 şampiyonluk görürüz" :) İnşallah Güneş'le şampiyonluk görürüz :)

Son olarak;

GÜNEŞLİ GÜNLER YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN! diye temennimizi söyleyelim :)

dimi dogru tespit yani ama umarız bizleri bir kez daha yamultur sayın hocamız bizde  basarıya aclıgımızı biraz indirelim daha bu yetmez senelerce tepede olmayı umuyoruz :super: :super:

Bende aynı sebepten mağduriyet yaşadım :D
artık daha önce çalıştırdığı takımlar lider takım değildi
Beşiktaşta aynı şey olmaz diye kendimi avutuyorum :bandit:

abi bunu ilk güntekin söylemişti o vakit demiştim ne alaka:)

kloopta lider bir takımdan gelmedi hocalıgında ama işte kariyerindeki lider takım olma olayıda sart sadece hocalıgında değil
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 16:01:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Hoca resmen yönetime Stoper lazım dedi  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Hoca resmen yönetime Stoper lazım dedi  :kop:

merak ettiğim sey esasında su

eldeki miloda pedroda ne kiraya gidebilir nede satılıga cıkartılıp bir takım almak ister:))

nasıl bir cozum arayısında olucaz bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

Rooney ve Martialden istedigi Gol sayisinda verim alamayan VAAN GAAL , Besiktas ta Kullerinden yeniden dogan Eski ogrencisi Mario Gomez icin Ocak ayinda teklif yapacak...
Gomezin Sozlesmesinde 1 Yilin sonunda Taraflardan biri isterse sozlesmeyi fesh edebilir maddesi vardi dimi :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
De Gea=Mario Gomez
Win-win.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı can1903

Gomez, Utd'a gitmez.

Yazın bunu en kral parayı versede gitmez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı panic13

Gomez burada yıllık EUR 3,5 alıyor bildiğim kadarı ile. Artı bonuslar. United'tan bu kadar alması mümkün değil zaten. Haa bu yıl yardırır, United'te seneye ŞL'ye giderse paraya falan bakmadan yine uzar oraya.

Bir de United radarına kadar girdi ise sanırım milli takıma tekrar girer. Bu pek hoşuma gitmedi :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

bu arada  gelecek sene için Gomez gider ise Cavani gelebilir diyorum ben. Uzun zamandır PSG'de mutsuz olduğu yazılıyor dış basında. eğer ŞL'ye kalırsak bir de yıllık EUR 3,5 milyon civarı ödersek neden olmasın? Çünkü burada net ödenen tutar oluyor kontratta yazan. Takip edilebilir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'in, Socrates dergisindeki söyleşisini okudum.

Düşünceleri, bakış açısı gayet güzel ve doğru. Lakin bu demeçlerden sonra şampiyonluğu unutun. Sahaya her an birileri atlayabilir.  :eyes

Ayrıca bugün ki basın toplantısında stoperler konusunda sürekli söylediğim şeylere dikkat çekmiş. Özellikle Milosevic konusunda...

Çevrimdışı ahmetx

bu açıklamalardan sonra yine bir şampiyonluk boykotu yiyebilirz. :bandit:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Gezi olaylarında bir hata yapıldı, bir şeyler karıştırıldı. Genç bir nesil, oraya düşüncesini söylemeye gitti, bir şeyler yapmak istedi. Kimlik arayışındaydı. Ve bu, doğru bir kimlik arayışıydı ama olay siyasi tarafa çekildi. Hükümet onların önünü kesti. Bence o noktada hata yapıldı" diye konuştu.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bu açıklamalardan sonra yine bir şampiyonluk boykotu yiyebilirz. :bandit:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Gezi olaylarında bir hata yapıldı, bir şeyler karıştırıldı. Genç bir nesil, oraya düşüncesini söylemeye gitti, bir şeyler yapmak istedi. Kimlik arayışındaydı. Ve bu, doğru bir kimlik arayışıydı ama olay siyasi tarafa çekildi. Hükümet onların önünü kesti. Bence o noktada hata yapıldı" diye konuştu.

stadı durdarmasalar bari  :)

Çevrimdışı Ensar

Şenol hocanın bu huyundan nefret ediyorum , siz spor adamısınız arkadaş , siyasetçi değil , medya önünde siyaset konuşmayın , siz bir iscisiniz , sorumlu olduğunuz bir işiniz var , bu şekilde konuşarak bulunduğunuz mevkiye ihanet ediyorsunuz.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyonluk gider geçmiş olsun. :)

Çevrimdışı atalay

Bu ülkede Şenol Güneş, kendi fikirlerini özgürce söyleyemiyor ise Futbol niye oynanıyor?

Abartmayın!

Yinede statta sağınızı-solunuzu iyi kollayın; her an birileri sahaya inebilir.  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Bu ülkede Şenol Güneş, kendi fikirlerini özgürce söyleyemiyor ise Futbol niye oynanıyor?

Abartmayın!

Yinede statta sağınızı-solunuzu iyi kollayın; her an birileri sahaya inebilir.  :D

Abartması yok ki. Doğru yanlış meselesi değil birilerine dokunacak şeyler söylersen fişini çekerler.

Ne kadar etkiler bilemem fakat baskı artar.

Çevrimdışı atalay

Söyleşinin tamamı:

“Dünya Kupası’na giderken yalnız, dönerken kalabalıktım. Giderken kıyafetim konuşulmadı ama dönerken konuşuldu. Oysa benim kıyafetim hep aynıydı. Saçımı eleştirdiler mesela… Berberim Balmumcu’da, çok eskiden beri ona giderim. Dedim ki: “Bak beni eleştirmiyorlar, seni eleştiriyorlar.” Bu, işin magazin tarafı. Kötü olan, halkın bir kesimi bu tarafa daha çok takılıyor.”

‘Genel kültür parayla büyümez’

“İşler iyi gittiği zaman ‘bizden’, kötü gittiği zaman ‘senden’ bilinir” diyen Güneş şöyle devam etti: “Bizim eğitim düzeyimiz düşük. Eskiden örf ve ananelere bağlı “Otur, kalk!” düşüncesi vardı. O gün için geçerliydi. Yaratıcılığı kısıtladığını düşündükten sonra bunu değiştirdik. Ama yeni döneme geçerken hayatla ilgili kanunlar koyamadık. Onun boşluğunu yaşıyoruz. Ekonominizi büyütebilirsiniz ama genel kültür parayla büyümez, satın alınacak bir şey değil o. Çocukluğumuzda kıtlık vardı. Bir gömlekle üç sene okudum. Şimdi her gün değiştiriyorsun. Ama o çocuğa ne veriyorsun, zihnini/davranışlarını nasıl geliştiriyorsun? Bunların hepsini verebilsek, o zaman başka şeyler konuşmaya başlayacağız.”

‘Zenginlik düşünceyle olur’

Suruç ve Ankara katliamlarına atıfla, “Türkiye’de çok sorun var ama artık sıra canlara geldiği için öbürlerini unuttuk. Bombalanma olayları mesela; böyle bir ülkede, ne çalıştığınızı, ne kazandığınızı düşünebilir misiniz?” sorusunu yönelten Güneş, “Ben çocukken fakirdim ama isyankâr değildim. Şimdi durumum iyi ama çocuğuma daha iyi bir imkân sunabiliyor muyum? Hayır, tam tersi… O günkü imkanlar inanın daha iyiydi. Çünkü daha huzurlu, daha mutluyduk. Parayla, ekonomiyle zenginlik olmaz. Düşünceyle olur. Ama ekonomi yardımcı olur, buna katılıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Acını acıyla unutturamazsın’

‘Vahşet’ olarak adlandırdığı Ankara katliamını gerçekleştirenlerin insan olamayacağını söyleyen Güneş, “Kim olduğu da önemli değil, kimin yaptığı da… Zaten öyle bakıldığı için bu sıkıntılar oluyor. Dünya da böyle bakıyor. Benim teröristim, senin teröristin… Sorsan barış için gelip savaşıyor. Yok ya, ölenlere ne oluyor? Acını acıyla unutturamazsın. Başka bir adım atmalısın. Onun için daha barışçı olmalısın. Kavgayla büyüyemezsin” diye konuştu.

‘Başbakan da cumhurbaşkanı da halkın içinde olmalı’

Makamın, paranın gücünü kullanarak başkasına eziyet etmeyi büyük ayıp olarak gördüğünü vurgulayan Güneş, “Ben sıradan insan olurum, kuyruğa girerim, hiç rahatsız olmam. Sen bakansın, toplantın var, yetişeceksin. Tamam. Ama halkı rahatsız eden bir yapıyı istemiyorum. Başbakan da cumhurbaşkanı da halkın içinde olmalı. Ama biz onu ilahlaştırıyoruz, uzaklaştırıyoruz kendimizden. Sonra al başına belayı” dedi.

‘Bastırmayla gelişme olur mu?’

“Sendika döneminden bahsettiniz, hala solculuk var mı?” sorusuna “Bu dönemlerde ben sağ-sol konuşmam. Oyuncuyken de bana “Konuşma!” dediler. Artık bunları daha iyi anlıyorum. Görüşleri bir tarafa sıkıştırmayı doğru bulmuyorum” karşılığını veren Güneş, Gezi eylemlerine ilişkin ise şunları söyledi: “Gezi olaylarında bir hata yapıldı, bir şeyler karıştırıldı. Genç bir nesil, oraya düşüncesini söylemeye gitti, bir şeyler yapmak istedi. Kimlik arayışındaydı. Ve bu, doğru bir kimlik arayışıydı ama olay siyasi tarafa çekildi. Hükümet onların önünü kesti. Bence o noktada hata yapıldı. O gençlik, fikrini söyleme hakkını kullanmalıydı. Biz futbolcuya “Kafanı kaldır, önünü gör” deriz. Gençliğe ne diyeceğiz? Yine “Kafanı kaldır” dememiz lazım ama sen kafayı bastırıyorsun! Bastırmayla gelişme olur mu?”

Çevrimdışı Necmi

Şenol hocanın bu huyundan nefret ediyorum , siz spor adamısınız arkadaş , siyasetçi değil , medya önünde siyaset konuşmayın , siz bir iscisiniz , sorumlu olduğunuz bir işiniz var , bu şekilde konuşarak bulunduğunuz mevkiye ihanet ediyorsunuz.
spor adamı diye bir şey yok kardeşim heşeyden önce insansın
bu yaptığıda siyaset değil ne olmuş söylemişse iyide söylemiş bunun için
şampiyonluk gidecekse varsın gitsin Şampiyonluk için özgürce konuşma hakkınımı
feda edeceksin öyle şampiyonluğu ne yapayım ben dünya üzerinde gelebilecek
hiç bir şampiyonluk insanın özgürlüğünden daha değerli değildir. Özellikle
Beşiktaşlılar için bu böyledir. Bir kez feda etmeye başlarsan işin sonunda neleri
feda edeceğin belli olmaz. Bizim tarihimizde halkını vatanını satma yok zamanındada
senin düşündüğün gibi düşünselerdi şimdi fransız pasaportu taşıyor ve fransız takımlarını tutuyor olurduk
zamanında gs nin yaptığınımı yapsaydık siyasete karışmayalım diye vatanı kurtarmak yerine
işgal kuvvetleriyle maçmı yapsaydık :alala:

Çevrimdışı LuceGel

Efsane Dinamo kiev karambolü arap spiker  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Necmi

Abartmayın!

yok artık korumaları gereken bir passolig var.
işin ucunda para var :D