Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296620 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Değerlendirmene genel olarak katılıyorum Uyar yalnız burada benim ilgilendiğim kısım ivmenin yukarı doğru olması her sene.

Tosic ve Quaresma ile ivmeyi %50'ye çekerek maalesef yine yapılan iyi işlerin tesadüf olduğu gerçeğini koydular ortaya çünkü göz göre göre yapılan yanlışlar bunlar.

Yanlışlar doğruları götürmese daha iyi niyetli bakabileceğiz. Umalım bu devre arası ve önümüzdeki yaz yanlış iş yapılmasın.

kesinlikle devre arasına iki üç oyuncu transferi sart cnk kupa var lig var ve uefa var yani eldeki kadro sıkıntı yasayabilir,,,

hafiften sakatlanmalarda basladı gibime geliyor bu sebeble esegi saglam kazıga baglamakta fayda var

paramı yok en kotu kiralarız aynı jones gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

Bursa stadını 10 ocak 2016 da açacakmış ,aceleniz ne bekleyin ağustosta beraber açarız. :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Jose Mourinho tarafından basın toplantısında yapılan açıklamaya göre, Falcao'nun ciddi bir kas sakatlığı yaşadığı ve bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Kolombiyalı oyuncunun net olarak ne kadar oynayamacağı ise henüz açıklanmadı.

Gomez'den sonra Falcao hayali kuranlar var ama bu adam kronik sakat gibi habire sakatlaniyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Veli'nin doğum günüymüş. Doğum günü kutlu olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Vodafone Arena açılana kadar, maçlarını Başakşehir'de oynamak için girişimlere başladı.. (Fırat Günayer)

Bence vermezler.

Çevrimdışı Necmi

Değerlendirmene genel olarak katılıyorum Uyar yalnız burada benim ilgilendiğim kısım ivmenin yukarı doğru olması her sene.

Tosic ve Quaresma ile ivmeyi %50'ye çekerek maalesef yine yapılan iyi işlerin tesadüf olduğu gerçeğini koydular ortaya çünkü göz göre göre yapılan yanlışlar bunlar.

Yanlışlar doğruları götürmese daha iyi niyetli bakabileceğiz. Umalım bu devre arası ve önümüzdeki yaz yanlış iş yapılmasın.
bu kadar iyi işin bir arada olması tesadüf değil @Çağrı
bu işleri karambole yapsan bu kadar iyi uyumu yakalayamazsın
bazen planlı yaptığın işler içindede hatalar çıkar yada bazen planlı yaptığın işin içine süpriz katabilirsin
bu senin plansız olduğun anlamına gelmez sadece fazladan risk alırsın
elinde iki tane sol bek varken ve sol bek alma ihtimalin planlarında yokken hoca istedi diye bir sol bek daha alman plansızlık değildir
tutmasada götüreceğin sol bekler elinde yada elinde oynatacağın 3 kanat oyuncusu varken dördüncüyü almakta plansızlık değildir
tutmazsa elinde alternatifin var risk alınabilinir. ben bunları hata olarak görmüyorum hata nedir biliyormusun kaleciye ihtiyacın varken birde üstüne ikinci kalecin gidiyorsa ve yerini bir kaleciyle dolduramıyorsan evet bu hatadır. İki ön liberon birden sakatlanmış birini zor doldururken ikincisinin yerini doldurman imkansız
adam almıyorsan buda hatadır. idare etmiyormuyuz pek alada ediyoruz ama bir sakat versek ne olacak işte bu plansız harakettir
yada geçen sene iki kalecini uzun süre sakat verdiğin belliyken ve üçüncü kaleciye düşmüşken bu sezona iki kaleciyle başlamanda planlarda bir terslik var demektir
madem almayacaksın neden direk rakibine oyuncu veriyorsun hem kendini zayıflatıyorsun hemde rakibini güçlendiriyorsun
bunları söyle haklısın diyeyim yada ne bileyim dembaba yı satıyorsun ve yerine aynı ayarda birini getiremiyorsan bu plansızlıktır
ama dediğin gibi zaten geniş olan bölgelerinde fazladan transfer yaparsan buna plansızlık denmez ya tutarsa şansı deniyorsun
olur yani bu seneki transferler hatalı değildir ama eksiktir bu eksikliği şu ana kadar yaşamadık ama yaşamayacağız anlamı taşımaz
yaşamıyacak olsak bile bu alınabilecek bir risk değil bu sene yapılan her transferi anlarım hak veririm ama bir kaleci ve bir ön libero alınmamasını anlıyamıyorum
tamam olmayacak olaylar gelişti buna plan gözüyle bakamazsın işte planlarının dışında alternatif çözümlerin olmak zorunda
böyle durumlarda plan dışına çıkabilirsin

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş, Vodafone Arena açılana kadar, maçlarını Başakşehir'de oynamak için girişimlere başladı.. (Fırat Günayer)

Bence vermezler.
İlk yarı tamamen orada oynanacak (Galatasaray maçı hariç). 2. yarı için de devre arası tekrar görüşülecekmiş. 2. yarı 8 tane iç saha maçımız var zaten yine 3-4 maçlık bir anlaşma yapıp ilkbahara kadar orada oynayabilirsek sonra Olimpiyatta yeterli olur :)

Doğum günün kutlu olsun Deli veli :)

Beşiktaş'lı futbolcular, 30 bin Euro'luk Fenerbahçe maçı galibiyet priminin %5'ini kulüp personeline dağıttı.

Çevrimdışı omercandas

İyi muhalefet iktidarı iyileştirir.Muhalefete üzülmeyin sevinin.Yeter ki ortak payda beşiktaş olsun.

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Dün sol arka adalesindeki zorlanma nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Quaresma'nın kontrolleri temiz çıktı..
Q17 bu akşam takımla çalıştı..

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı doganay

Sivas maci olimpiyattan ,basaksehire alinmis.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Koskaca milan kalesine 16 yaşındaki Giaunluigi Donnarumma'yı geçiriyor.Çocuk abbiati,diego lopez'i yedek bırakıyor.Biz 30 yaşındaki mandanda diye tutturuyoruz :) Bizde veysel'e şans versek ya yada günay'a :) Olurmu milan bilmiyor bu işi. :)

O koskoca Milan dediğin orta sıra takımı oldu şampiyonluk iddiası yok ligte. Biz veya herhangi büyüklerden biri 16 yaşında kaleye konacak yetenekte adamı bulamaz bulsa alamaz hadi aldı buldu oynattı diyelim ilk hatalı golde ana bacı söverler çocuğa takıma alan da oynatan da nasibini alır... Bizim için hayal bunlar biz daha olmuşunu bulup alamıyoruz.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 21:25:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu kadar iyi işin bir arada olması tesadüf değil @Çağrı
bu işleri karambole yapsan bu kadar iyi uyumu yakalayamazsın
bazen planlı yaptığın işler içindede hatalar çıkar yada bazen planlı yaptığın işin içine süpriz katabilirsin
bu senin plansız olduğun anlamına gelmez sadece fazladan risk alırsın
elinde iki tane sol bek varken ve sol bek alma ihtimalin planlarında yokken hoca istedi diye bir sol bek daha alman plansızlık değildir
tutmasada götüreceğin sol bekler elinde yada elinde oynatacağın 3 kanat oyuncusu varken dördüncüyü almakta plansızlık değildir
tutmazsa elinde alternatifin var risk alınabilinir. ben bunları hata olarak görmüyorum hata nedir biliyormusun kaleciye ihtiyacın varken birde üstüne ikinci kalecin gidiyorsa ve yerini bir kaleciyle dolduramıyorsan evet bu hatadır. İki ön liberon birden sakatlanmış birini zor doldururken ikincisinin yerini doldurman imkansız
adam almıyorsan buda hatadır. idare etmiyormuyuz pek alada ediyoruz ama bir sakat versek ne olacak işte bu plansız harakettir
yada geçen sene iki kalecini uzun süre sakat verdiğin belliyken ve üçüncü kaleciye düşmüşken bu sezona iki kaleciyle başlamanda planlarda bir terslik var demektir
madem almayacaksın neden direk rakibine oyuncu veriyorsun hem kendini zayıflatıyorsun hemde rakibini güçlendiriyorsun
bunları söyle haklısın diyeyim yada ne bileyim dembaba yı satıyorsun ve yerine aynı ayarda birini getiremiyorsan bu plansızlıktır
ama dediğin gibi zaten geniş olan bölgelerinde fazladan transfer yaparsan buna plansızlık denmez ya tutarsa şansı deniyorsun
olur yani bu seneki transferler hatalı değildir ama eksiktir bu eksikliği şu ana kadar yaşamadık ama yaşamayacağız anlamı taşımaz
yaşamıyacak olsak bile bu alınabilecek bir risk değil bu sene yapılan her transferi anlarım hak veririm ama bir kaleci ve bir ön libero alınmamasını anlıyamıyorum
tamam olmayacak olaylar gelişti buna plan gözüyle bakamazsın işte planlarının dışında alternatif çözümlerin olmak zorunda
böyle durumlarda plan dışına çıkabilirsin

@Necmi abi bu kadar iyimser bakamıyorum. Ne oyuncular konuşuldu olmadı yerlerine kimler geldi.

Ronaldinho'yu alırken vazgeçmiş yönetim var ortada. Diego Fener'e gitmese Sosa gelmeyecekti. Biz genelde istediğimizi alamadım 2. tercihlerimizi aldık ve onlar tuttu.

Tolgay ve Ronaldinho aynı stratejiden çıkamaz. Birinden biri hata ve hangisi hata olursa olsun plansızlık var demektir. Ortada taktik var strateji ya da plan yok. Prensipler var ama uzun vadeli olmazsa olmazlar yok.

Tosic'i hoca filan istemedi ki Tosic menajer kıyağı ve kazığıdır bize.

Keza Quaresma'nın neyi plan? Ya tutarsa diye plan mı yapılır? En çok kenetlenmen gereken 4. yılda taraftarı bölecek hamleyi sen nasıl yaparsın? Bunu yapıyorsan hem de yaparken yönetim ortadan ikiye ayrılıyorsa ortada plansızlık vardır.

Kaleci ve ortasaha olayını söylemişsin zaten.

Bu yönetimin planlı yaptığı tek şey gurbetçi yerli oyunculara yatırım yapması. Yabancılar tamamen düşeş şimdiye dek bir planın parçası değil çok bariz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 21:27:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Jose Mourinho tarafından basın toplantısında yapılan açıklamaya göre, Falcao'nun ciddi bir kas sakatlığı yaşadığı ve bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Kolombiyalı oyuncunun net olarak ne kadar oynayamacağı ise henüz açıklanmadı.

Gomez'den sonra Falcao hayali kuranlar var ama bu adam kronik sakat gibi habire sakatlaniyor :)

Sakat olan ayağıyla 30 tane sallar burada o  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yıllar once quaresma gibi bu stadda onu alkısladık:) tarih belki bir benzerliği daha kaldırırsa nedne olmasın hatta

fantaziye kacsın hem gomez hem falcao bizim ileri bölgemizde oluyorlarmıs hayal etsenize abbovv
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Kronik sakat hem en sevdiğimizden :D

Çevrimdışı Anıl

Bak ben uyarayım Falcao o bizim bildiğimiz Falcao değil :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Oldu tabii hıhı tamam :D

Çevrimiçi Koa_lAA

ben bu foruma bu yaz aylarında üye oldum. transferler falan konuşuluyodu katılmak için...
orta sahaya falan transfer olmayınca burada herkes kudurdu.. bikaç kişi hariç..
yok şenol hoca 6. hafta kovulur falan filan neler neler...
ben o sıra bikaç msj attım buraya.. şenol güneş tek önlibero oynar ligde o da yeter zaten lig için.. yıllarca öyle oynattı takımları..selçuklardan, colman lardan falan önlibero yapan bi adam kendisi..avrupadanda elenelim biran önce..boşa takımı yoran biyer orası.. parada kazandırmıyo doru düzgün diye...
millet giydirdide durdu..
troll muamelesi falan oldu..
şükür şenol güneş beni utandırmadı... umarım şampiyonda yapar takımı.. yeterki maddi sıkıntı olup yabancılar falan küstürülmesin..gerisi gelcek gibi...
6. hafta şenol hoca istifa eder.. yok bu işi bilmiyo bu diyen tayfayada selam ola..

Çevrimdışı Ensar

ben bu foruma bu yaz aylarında üye oldum. transferler falan konuşuluyodu katılmak için...
orta sahaya falan transfer olmayınca burada herkes kudurdu.. bikaç kişi hariç..
yok şenol hoca 6. hafta kovulur falan filan neler neler...
ben o sıra bikaç msj attım buraya.. şenol güneş tek önlibero oynar ligde o da yeter zaten lig için.. yıllarca öyle oynattı takımları..selçuklardan, colman lardan falan önlibero yapan bi adam kendisi..avrupadanda elenelim biran önce..boşa takımı yoran biyer orası.. parada kazandırmıyo doru düzgün diye...
millet giydirdide durdu..
troll muamelesi falan oldu..
şükür şenol güneş beni utandırmadı... umarım şampiyonda yapar takımı.. yeterki maddi sıkıntı olup yabancılar falan küstürülmesin..gerisi gelcek gibi...
6. hafta şenol hoca istifa eder.. yok bu işi bilmiyo bu diyen tayfayada selam ola..
Ben hatırlıyorum abi , konuş be hakkındır :)

Çevrimdışı Ersoy

Gomez gitmeden Falcao lar getirilmiş bakıyorum da.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Koa_lAA

Ben hatırlıyorum abi , konuş be hakkındır :)
yok okadardı konuşma :D sadece ağırıma gidiyor.. beşiktaş formasının ağırlığını, büyüklüğünü - belkide yaşayarak göremedikleri için- algılayamayan genç arkadaşlar var...

ben babadan, dededen beşiktaşlıyım... çok şükür Metin ali feyyazları stadda izleyerek büyüdük... formanın büyüklüğü, ederi pahabiçilemezdi bizim için...
maalesef daha genç arkadaşlar (Hakaret Yasak)₂ ve tayfasının büyük katkılarıyla bunu pek hissedemeyerek büyüdü..
sonuç özgüven eksikliği :/