Değerlendirmene genel olarak katılıyorum Uyar yalnız burada benim ilgilendiğim kısım ivmenin yukarı doğru olması her sene.
Tosic ve Quaresma ile ivmeyi %50'ye çekerek maalesef yine yapılan iyi işlerin tesadüf olduğu gerçeğini koydular ortaya çünkü göz göre göre yapılan yanlışlar bunlar.
Yanlışlar doğruları götürmese daha iyi niyetli bakabileceğiz. Umalım bu devre arası ve önümüzdeki yaz yanlış iş yapılmasın.
bu kadar iyi işin bir arada olması tesadüf değil
@Çağrıbu işleri karambole yapsan bu kadar iyi uyumu yakalayamazsın
bazen planlı yaptığın işler içindede hatalar çıkar yada bazen planlı yaptığın işin içine süpriz katabilirsin
bu senin plansız olduğun anlamına gelmez sadece fazladan risk alırsın
elinde iki tane sol bek varken ve sol bek alma ihtimalin planlarında yokken hoca istedi diye bir sol bek daha alman plansızlık değildir
tutmasada götüreceğin sol bekler elinde yada elinde oynatacağın 3 kanat oyuncusu varken dördüncüyü almakta plansızlık değildir
tutmazsa elinde alternatifin var risk alınabilinir. ben bunları hata olarak görmüyorum hata nedir biliyormusun kaleciye ihtiyacın varken birde üstüne ikinci kalecin gidiyorsa ve yerini bir kaleciyle dolduramıyorsan evet bu hatadır. İki ön liberon birden sakatlanmış birini zor doldururken ikincisinin yerini doldurman imkansız
adam almıyorsan buda hatadır. idare etmiyormuyuz pek alada ediyoruz ama bir sakat versek ne olacak işte bu plansız harakettir
yada geçen sene iki kalecini uzun süre sakat verdiğin belliyken ve üçüncü kaleciye düşmüşken bu sezona iki kaleciyle başlamanda planlarda bir terslik var demektir
madem almayacaksın neden direk rakibine oyuncu veriyorsun hem kendini zayıflatıyorsun hemde rakibini güçlendiriyorsun
bunları söyle haklısın diyeyim yada ne bileyim dembaba yı satıyorsun ve yerine aynı ayarda birini getiremiyorsan bu plansızlıktır
ama dediğin gibi zaten geniş olan bölgelerinde fazladan transfer yaparsan buna plansızlık denmez ya tutarsa şansı deniyorsun
olur yani bu seneki transferler hatalı değildir ama eksiktir bu eksikliği şu ana kadar yaşamadık ama yaşamayacağız anlamı taşımaz
yaşamıyacak olsak bile bu alınabilecek bir risk değil bu sene yapılan her transferi anlarım hak veririm ama bir kaleci ve bir ön libero alınmamasını anlıyamıyorum
tamam olmayacak olaylar gelişti buna plan gözüyle bakamazsın işte planlarının dışında alternatif çözümlerin olmak zorunda
böyle durumlarda plan dışına çıkabilirsin