Bonservis yok yazdığın adamlar karın tokluguna durmadılar kulüpte , mesela sezer süzen deNT. Eneramo. Pektemek
Hay Allah kahretsin ayrıca şu telden yazı yazmayı , uzun uzun da yazılmiyor.
Kısaca sen bana sportif basarilarimizi anlat bende hafıza kaybı başladı sanırım , hatirlayamiyorum.
Sanırım bende bu konuda fikrimi belirtsem hiçkimse rahatsızlık duymayacaktır.
Sayın Fikret Orman'ın bu 4. sezonu.
Geldiğinden beri bir kupa kazandıramadı evet. Sportif anlamda bir başarısı yok. Fakat 3 sezonu incelersek;
-İlk sezon feda dendi mali durum çok kötüydü çok para harcanmadı. Olcay oğuzhan niang mcgregor süzen dentinhoyla falan sezonu 3. bitirdik. Zaten o sezon sportif başarı beklemeyin denildi. Bu konuda hemfikir miyiz?
-İkinci sezon Bilic geldi Önder Özen geldi mali durum bi nebze toparlandı ve bir proje oluşturuldu. Sportif direktör teknik direktör getirildi daha iyi bi kadro yapıldı. Hatalar yapılmadı mı elbette yapıldı. Dany sezer eneramo hataydı. Bunu başkanda kabul etti Ama bunun dışında kerim töte atibalar da bu sezonda alındı . Sportif olarak 3. olundu şampiyon olunabilirmiydi evet ama olmadı.
-Üçüncü yani geçen sezon ise hepimizin hatrında ama yinede bir hatırlatalım. Demba Ba Sosa tolgay cenk tosun vs geldi. Hata olmadı mı yine oldu. Motta nın bonservisi alındı mesela. Geçen sezon şampiyonluğu son 4 maçta kaçırdık. Yine 3. Olduk. Yine kupa alamadık.
Yönetim başarılı mı sorusu çok sakat bir soru. Siz yönetimden ne bekliyorsunuz önce onu bilmeniz gerek. Yani bi hedef bişey koymanız gerek ve onun olup olmamasına göre değerlendirmeniz gerek. Ben şampiyonluğu yönetimden beklemem. Takımdan hocadan beklerim. Ben kupayı yönetimden beklemem. Yine takımdan hocadan beklerim. Ben yönetimden doğru transferler beklerim, mali konularda kulübü düzlüğe çıkartmasını beklerim, kulübe gelir kapısı açmasını beklerim. Benim kriterlerime göre yönetim başarılı mı? Hataları var ama genel olarak evet.
Dünyanın her liginde takımlar sportif anlamda başarısız oluyor. Ama ben hiç şampiyonluk kaçtığında başkanın suçlandığını görmedim. Sahada oynayan bir takımsanız, dışarıda lobiniz yoksa veya kullanmıyorsanız, ayak oyunlarıyla algı operasyonlarıyla puan almaya çalışmıyorsanız sahadaki başarısızlıktan kenardaki hoca ve sahadakiler sorumludur. Protokol tribünündeki başkan değil.
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama benim görüşüm de bu
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi