Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300845 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

O kadar da uzun boylu değil , herkes ne yaptığına dikkat edecek , beşiktaş futbolcusuysa eğer ne yaptığına ne ettiğine dikkat edecek , gökhan hiç birşey yapmamış ayrıca , boşa konuşuyoruz.
Valla dediğim gibi istediklerini yapabilirler böyle konular nedense benim bir türlü ilgimi çekemedi yok o öyle bu böyle yapmış onu satın bunu gönderin falan fistan sahada aldığı paranın hakkını versin yeter

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Biliçli west ham chelseayi de devirdi EPL de 3. sıradalar.Bizden giden topçular kaybolurken bizden giden hocaların parlama sebebi nedir sizce  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Biliçli west ham chelseayi de devirdi EPL de 3. sıradalar.Bizden giden topçular kaybolurken bizden giden hocaların parlama sebebi nedir sizce  :D
Mentalite farkı denebilir bu verilerle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 13:27:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yunus Mallı Türk milli takımını seçmiş büyük balık yakaladık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çökelim. :)

Çevrimdışı Çağatay

Çökelim. :)

piyasa değeri 6.5M
10 maçta 6 golü var asisti yok
bize gelse ozi servis yapar, yunus vurur  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ozan E.

Euro 2016'ya katilmamizin faydalarindan biri de bu olacak

Çevrimdışı Kadir G.

Milli takım olarak stoper ve kaleci eksiğimiz var onun haricinde baya baya iyi bir kadromuz var. Yöneten teknik direktör olsa bu kadroyla ilk 8 oynanır.

Çevrimdışı ozan062

cahilliğime verin

yunus oguzhanın pozisyonunda oynuyor diye kalmıs aklımda,, eger oyleyse bizim cocugu değil bunu oynatır terim efendi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 13:57:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Oğuzhan'ın hala çok eksiği var en başta da şut eksiği. Kaleye vuran bir Allah'ın kulu yok uzaktan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Oğuzhan'ın hala çok eksiği var en başta da şut eksiği. Kaleye vuran bir Allah'ın kulu yok uzaktan.
uzaktan vurulmamasının bir sebebi topa sert vuramayan oyuncuların olması rıdvan dilmen de programında futbolcuyken topa sert vuramadığını söylemişti benzer durumda olan oyuncular var bizde sosa atiba ozzy gibi adamlar topa sert vuramıyorlar mesela

Çevrimdışı Hunter1987

Milli takım olarak stoper ve kaleci eksiğimiz var onun haricinde baya baya iyi bir kadromuz var. Yöneten teknik direktör olsa bu kadroyla ilk 8 oynanır.
Ömer toprak fena olmaz gibi. Tabi formunu yakalarsa.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı cursedofdragon

uzaktan vurulmamasının bir sebebi topa sert vuramayan oyuncuların olması rıdvan dilmen de programında futbolcuyken topa sert vuramadığını söylemişti benzer durumda olan oyuncular var bizde sosa atiba ozzy gibi adamlar topa sert vuramıyorlar mesela

sağ dan sol dan orta açmıyoruz uzaktan şutlar atamıyoruz.Duran toplar'ı etkili kullanamıyoruz sadece pas ile nereye kadar ? Pas oyununu bozan takımlara karşı hiçbir varlık gösteremiyoruz.Uzun toplarda da yokuz top'u indirebilen oyuncularımız yok.

Çevrimdışı brkntcnr

Yunus mallı ya milli takım çöktü bide biz çöksek çok iyi olacak.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Tolgay ve Veli gelirse şut eksiğimizi giderirler  ben de bunu anlamıyorum bir futbolcu her şeyden önce şut çekmesini , topa nasıl vurulacağını öğrenmeli .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:57:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Sosa aslında ölümcül vuruyor da haklısın bu biraz topa vurma tekniği ile de ilgili.

Kaslar tabi ki güçlü olmalı ama tek etken bu değil ve kolay değiştirilemiyor. Ben de oynarken yerdeki topa sert vuramazdım ama seken topa zımba gibi vururdum antrenörüm anlamıyordu neden olduğunu ve ne yaptıysa düzeltememişti  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Şut atma işi birazda hücum planı olmalı. Bizimkiler çok pas yapıyor.Tabiki oğuzhan atiba sert şut atan isimler degil ama o yoksa başkası çıkıp vurabilir sonuçta. Yoksa töre sosa olcay gomez gayet iyi şut atabilen isimler. Oyun planıyla ilgili bence birazda.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

En son ne zaman "yenilsek bile lider olacağımız" bir maça çıktık bilen var mı?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
?

Çevrimdışı OrhanAker

Daha rusyaya gitmeden yazdım önlem alın diye al işte grip salgını varmış eğer haber doğru ise.  :akuma:

Çevrimdışı LuceGel

sağ dan sol dan orta açmıyoruz uzaktan şutlar atamıyoruz.Duran toplar'ı etkili kullanamıyoruz sadece pas ile nereye kadar ? Pas oyununu bozan takımlara karşı hiçbir varlık gösteremiyoruz.Uzun toplarda da yokuz top'u indirebilen oyuncularımız yok.
Dünkü maçta Snejderin ortasını gördük ceza sahasına adeta alev topu attı,bu duran top uzaktan şut işini çözmek gerek.Ekstra idmanla şut belki bir yere kadar gerçi çalışıyorlarmı hiç duymadım :alala:  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

Dünkü maçta Snejderin ortasını gördük ceza sahasına adeta alev topu attı,bu duran top uzaktan şut işini çözmek gerek.Ekstra idmanla şut belki bir yere kadar gerçi çalışıyorlarmı hiç duymadım :alala:  :alala:

bence yüzde 40ınıda yetenek diyelim ne cok orta için calısan sabriler üzülmezler gördük aynı sey ileride sut için hulk diyelim fakat beceremeyenler yetenekten eser olmadıgından sacmalıyorlar,,,,

toptekniğpin olsada topu nereye atıcagın konusunda beyinde gerekiyor:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Belki takımın içinde duran toplar'ı etkili kullanan bir oyuncumuz vardır ancak biz bilmiyoruz şenol hoca duran top çalıştırsa orda ortaya çıkar aslında.Ceza sahasına el bombası bıraksak daha fazla goller atarız stoperlerde çalışır duran toplarda.Sivok çok gol atıyor diyorduk sivok gol atıyordu atmasınada onu besleyen bir fernandes vardı.Fernandes gibi guti gibi bir adam lazım bu takıma duran topları çok tehlikeli kullanacak içeri ölümcül ara pasları atıcak.

Çevrimdışı Kadir G.

Büyük kısmı yetenek olarak görüyorum. Şut tekniğini çok tekrarla çıkarabileceğin belli bir seviye var ama herkes iyi şut çekemiyor serbest vuruş keza öyle.

Örneğin serbest vuruşlar için konuşursak kaleyi yakından ve karşıdan gören topları Oğuzhan, uzak ve sol çaprazdan topları sahadaysa Tosun kullanabilir. En iyi böyle yararlanabiliriz. Onun harici Sosa'nın köşe vuruşu bile kullanmaması taraftarıyım. :)

Gönül ister bizde de bir Juninho olsun 40-45 metreden goller atsın. :)

Çevrimdışı OrhanAker

"Şirketimiz ile Denizbank arasında, 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere 4.500.000.- ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzalanmıştır."

:o_o:

Çevrimdışı LuceGel

Büyük kısmı yetenek olarak görüyorum. Şut tekniğini çok tekrarla çıkarabileceğin belli bir seviye var ama herkes iyi şut çekemiyor serbest vuruş keza öyle.

Örneğin serbest vuruşlar için konuşursak kaleyi yakından ve karşıdan gören topları Oğuzhan, uzak ve sol çaprazdan topları sahadaysa Tosun kullanabilir. En iyi böyle yararlanabiliriz. Onun harici Sosa'nın köşe vuruşu bile kullanmaması taraftarıyım. :)

Gönül ister bizde de bir Juninho olsun 40-45 metreden goller atsın. :)
İşin zaten yarısı yetenekte  uzaktan kaleyi yoklayan hiç oyuncumuz yok bir orta saha oyuncusu kaleyi yoklamıyorsa idmanlarda dahi denemiyordur heralde .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...