Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296553 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Quaresmanin gercek sinavi yarin olacak. Toresiz kadroda istedigi yerde istedigi toplari alip insiyatif kullanacak. Hem takima hem tataftara kendisini kabul ettirmek icin cok buyuk bir sans. Alsin su maci daha da laf soyleyen cikmaz. Ben dahil.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı doganay

Sosa ve Gokhan Tore zaten formsuzdu biraz dinlensinler.
Yoksa oynatmak isteserler oynatirlardi. Biraz dinlesin Tore. Aklini basina toplasin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa ve Gokhan Tore zaten formsuzdu biraz dinlensinler.
Yoksa oynatmak isteserler oynatirlardi. Biraz dinlesin Tore. Aklini basina toplasin.

töre aklını fener maçını izleyip fener marşını söylerek topluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu ts ve gençlerbirliği maçını kazansaydık yarında yensek puan farkı 9 olucaktı ne güzel.

Çevrimdışı murat_

yarin gomezide dinlendirme ihtimali varmi sizce hocanin ?
bence cenk ile baslayacak hoca ki baslamali gomezde biraz dinlensin ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa1903

ya beyler bu töre'nin olayı nedir? söylendiği gibiyse ocakta direk satılsın gitsin. bu olay avrupa'da falan da olmaz. rezillik, skandal, aptallık! ne dersen de.  daha ağır şeyler yazacağım tutuyorum kendimi. gece gece sinirim bozuldu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olay nedir töre fener marşı ne alaka ?

Çevrimdışı doganay

Benim bildigim fener marsi soyle "Ekinler Dize Kadar, Fener Gel Bize Kadar.... boyle gidiyor"
Tore'de sakin bunu soyluyor olmasin

Çevrimdışı LithuM

Yok oyle bisey ya tore Mars falan soylemiyor oturmus arkadaslariyla mac izliyor sadece

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu video nerde cikmis ? neden silindi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Hunter1987

Bir olayda futbolcularımızı neden harcamak isteriz ki? Belli ki almanya dan arkadaşları gelmiş beraber mac izlerken böyle bir video çekmişler.

Hemen "vuuu töre satilsin, marşı niye söyledi"

Söylediği, eşlik ettiği de net değil zaten

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı aa1903

Bir olayda futbolcularımızı neden harcamak isteriz ki? Belli ki almanya dan arkadaşları gelmiş beraber mac izlerken böyle bir video çekmişler.

Hemen "vuuu töre satilsin, marşı niye söyledi"

Söylediği, eşlik ettiği de net değil zaten

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

eğer söylediyse bu normal midir? yani içine siniyor mu bir beşiktaş futbolcusunun fener marşı söylemesi? alt tarafı bir fener marşı söylemiş ne olacak canım mı diyeceğiz? kusura bakma da böyle bir skandalın sanki hayatın olağan akışı içerisinde sürekli karşılaşılan bir durummuş gibi görülmesine şaştım kaldım.

"bir olayda futbolcularımızı neden harcamak isteriz ki?" diye sormuşsun. gökhan töre'nin bir olayı yok baya "bir olayı" var. kaldı ki olay vardır, olay vardır. bir beşiktaş futbolcusunun, beşiktaş'ı da geçtim, profesyonel bir futbolcunun rakibi olan takımın marşını söylemesinden daha büyük nasıl bir skandal olabilir?

videoyu izlemedim. anlatılanlara göre yorum yapıyorum. belki izlesem fikrim değişir ama olay anlatılanlar gibiyse yapılması gereken şey çok basit. tartışmaya gerek yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 02:40:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Asıl ben ağır konuşacağım artık.

Sizin bu oyuncularımızı bir anda satma hevesiniz nedir arkadaşlar? Ne oluyor size? Bu kadar kolay mı bu işler?

Oğuzhan kızla görüntülensin vay bilmem ne gecelerde harcanacak Töre karanlıktan ne olduğu belli olmayan bir videoda çıkar vay satılsın edilsin.

Biz bu takımı nerelerden nasıl kurduk farkında mısınız? Sağda Holosko ortada Hasna Türk oynayaıp maaş ödeyemediğimiz zamanları çabuk unuttunuz siz galiba? Biraz sahip çıkmayı, biraz kafa kesmeyi değil tokat atmayı öğrenin.

Her hata yapanın kafasını keserseniz daha 20 yıl daha şampiyonluk beklersiniz. Hayatta yaptığınız her şey doğru mu sizin? Hiç mi hata yapmıyorsunuz? Babanız hemen evlatlıktan red mi ediyor?

Bu kadar kolay gaza geleceksiniz bir yandan da 3 yıllık seri isteyeceksiniz. Alırız 3 yıllık seriyi bu gazla. Daha 2. yılda parçalarlar bizi dedikodu ve manüplasyonla 2004'te olduğu gibi.

Herkes kendine gelsin 10 yıllık ölü toprağından reaksiyonları değişti resmen taraftarın. Maç 1-1 gider elenmiş gibi yuhalamalar başlar, 2 puan geriye düşülür aha yine gitti nidalarıyla şampiyonluk teslim edilir.

Önce siz hakedin büyük olmayı, büyük takım olmayı. İçerde kafasını kırarsınız ama dışarı sızmaz. Kellesini alıp Saraçoğluna dikelim isterseiniz nasıl?

Ağır olduysa kusura bakmasın kimse ama sabredemiyorum artık her olayda aynı sabırsız, kafa almacı düşünceleri görmekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

eğer söylediyse bu normal midir? yani içine siniyor mu bir beşiktaş futbolcusunun fener marşı söylemesi? alt tarafı bir fener marşı söylemiş ne olacak canım mı diyeceğiz? kusura bakma da böyle bir skandalın sanki hayatın olağan akışı içerisinde sürekli karşılaşılan bir durummuş gibi görülmesine şaştım kaldım.

"bir olayda futbolcularımızı neden harcamak isteriz ki?" diye sormuşsun. gökhan töre'nin bir olayı yok baya "bir olayı" var. kaldı ki olay vardır, olay vardır. bir beşiktaş futbolcusunun, beşiktaş'ı da geçtim, profesyonel bir futbolcunun rakibi olan takımın marşını söylemesinden daha büyük nasıl bir skandal olabilir?

videoyu izlemedim. anlatılanlara göre yorum yapıyorum. belki izlesem fikrim değişir ama olay anlatılanlar gibiyse yapılması gereken şey çok basit. tartışmaya gerek yok.

Kulübü sizin gibiler yönetse vay halimize.

Çevrimdışı aa1903

Asıl ben ağır konuşacağım artık.

Sizin bu oyuncularımızı bir anda satma hevesiniz nedir arkadaşlar? Ne oluyor size? Bu kadar kolay mı bu işler?

Oğuzhan kızla görüntülensin vay bilmem ne gecelerde harcanacak Töre karanlıktan ne olduğu belli olmayan bir videoda çıkar vay satılsın edilsin.

Biz bu takımı nerelerden nasıl kurduk farkında mısınız? Sağda Holosko ortada Hasna Türk oynayaıp maaş ödeyemediğimiz zamanları çabuk unuttunuz siz galiba? Biraz sahip çıkmayı, biraz kafa kesmeyi değil tokat atmayı öğrenin.

Her hata yapanın kafasını keserseniz daha 20 yıl daha şampiyonluk beklersiniz. Hayatta yaptığınız her şey doğru mu sizin? Hiç mi hata yapmıyorsunuz? Babanız hemen evlatlıktan red mi ediyor?

Bu kadar kolay gaza geleceksiniz bir yandan da 3 yıllık seri isteyeceksiniz. Alırız 3 yıllık seriyi bu gazla. Daha 2. yılda parçalarlar bizi dedikodu ve manüplasyonla 2004'te olduğu gibi.

Herkes kendine gelsin 10 yıllık ölü toprağından reaksiyonları değişti resmen taraftarın. Maç 1-1 gider elenmiş gibi yuhalamalar başlar, 2 puan geriye düşülür aha yine gitti nidalarıyla şampiyonluk teslim edilir.

Önce siz hakedin büyük olmayı, büyük takım olmayı. İçerde kafasını kırarsınız ama dışarı sızmaz. Kellesini alıp Saraçoğluna dikelim isterseiniz nasıl?

Ağır olduysa kusura bakmasın kimse ama sabredemiyorum artık her olayda aynı sabırsız, kafa almacı düşünceleri görmekten.

ağır konuşabilirsin, çekinme. ama direk söyle yeter ki.

gökhan töre babamın oğlu değil, bulunmaz hint kumaşı değil. fener marşı söylediyse bak tekrar ediyorum söylediyse takımda tutmaya devam mı edeceğiz? adam fener marşı söyleyince bizi satmış olmuyor da biz gitsin deyince mi satmış oluyoruz?

yemişim büyüklüğü küçüklüğü. böyle bir rezilliği şampiyon olacağız diye sindirecek karakterim olsaydı zaten türlü rezilliklerle şampiyon olan diğer iki takımı tutardım. önce beşiktaş'ın futbolcusu olsunlar sonra şampiyon olsunlar.

10 yılda taraftarın reaksiyonları değişti doğru. eskiden nihat ıslıklanıyordu, alpay'ın karısına küfrediliyordu, sergen takımdan gönderiliyordu, futbolculara saldırılıyordu. gerçekten çok değiştik!

Çevrimdışı aa1903

Kulübü sizin gibiler yönetse vay halimize.

aynen. fenerbahçe marşı söyleyen futbolcuyu takımdan falan kovardım. ne kadar barbarca!

Çevrimdışı Hunter1987

Evet gerçekten çok büyük bir skandal. Şampiyonluk falan istemez, öncelikle asıp keselim şu adamı yerine bulur koyarız bi holosko veya youla...

Hata olup olmadığını tartismam, hatadır ama çocuğu idam sehpasına çıkarmanın da bir anlamı yok.

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 03:01:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilmiyorum aranızda kaç kişi amatör de olsa futbol oynadı. Sokaklarda, okulda, halısahalarda hepimiz oynadık.

Ben oynadığım tüm zaman diliminde takım kaptanlığı yaptım önce kalede devamında ortasahanın ortasında. Kaptanlık yapmayan oyuncu her şeyi göremez. Gerçekten kaptanlık yapanlar varsa söyleyeceklerimi daha net anlayabilir.

Bir takımı toplamak, bir arada tutmak hiç kolay değildir. Kriz anında da, keyifler yerindeyken de. Motive etmek çok güçtür. Takımlarda yetenekli oyuncular genelde en bencil ve disiplinsiz olanlardır. Onları takım için oynatamazsınız. Ronaldinho bile olsa oynatatamazsınız.

2 tane şansınız vardır. Ya kendi için oynar bu tip oyuncular ya da birisi için. Kendisi için oynayanlar çoktur çabuk sönerler. Ancak iyi bir kaptan, iyi bir teknik direktör ya da iyi birkaç takım arkadaşı oyuncuyu kendisi için oynayacak kadar kendine bağlayabilirse o adam elinizdeki en büyük silah olur.

Bu zaman zaman cıvıtmayacak demek mi? Tabi ki değil. Ama onu harcamak ile kontrol altına almak arasındaki tercih tamamen sizindir. Kazanmak için onu kendinize bağlamak zorundasınız. Son zamanların modası harcamaktır.

Hiç düşündünüz mü bu Burak bizdeyken bu kadar döküldü Galatasaray'da Trabzon'da nasıl başarılı oldu diye? Trabzon'da 2 adam kendine bağladı onu. Şenol Güneş ve Selçuk İnan. Aynı şeyi Fatih Terim devam ettirdi. Kibirli Tigana bunu yapamadı.

Oyuncuyu harcamak çok kolaydır. Her oyuncu bir değildir aşırı disiplinsiz olan da çıkar. Ama bu kadar yetenekliytse, sizin yapılanmanızın temel taşı ise o oyuncuyu şımartmadan kendinize bir şekilde bağlayacaksınız. Hemen kafasını kesmeyeceksiniz.

Evet bağaracaksın, kızacaksın belki vuracaksın kavga edeceksin ama kendi kendi kafasını patlatmadığı sürece Serdar Özkan gibi, sen patlatmayacaksın. Bunlara zaten Şenol Güneş izin vermez. Yazmaktaki tek sebebim bu kadar kolay vazgeçen yapıdan artık sıyrılmanız.

Bunun kimseye yararı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 03:07:36
  • Beşiktaş / Bodrum
ağır konuşabilirsin, çekinme. ama direk söyle yeter ki.

gökhan töre babamın oğlu değil, bulunmaz hint kumaşı değil. fener marşı söylediyse bak tekrar ediyorum söylediyse takımda tutmaya devam mı edeceğiz? adam fener marşı söyleyince bizi satmış olmuyor da biz gitsin deyince mi satmış oluyoruz?

yemişim büyüklüğü küçüklüğü. böyle bir rezilliği şampiyon olacağız diye sindirecek karakterim olsaydı zaten türlü rezilliklerle şampiyon olan diğer iki takımı tutardım. önce beşiktaş'ın futbolcusu olsunlar sonra şampiyon olsunlar.

10 yılda taraftarın reaksiyonları değişti doğru. eskiden nihat ıslıklanıyordu, alpay'ın karısına küfrediliyordu, sergen takımdan gönderiliyordu, futbolculara saldırılıyordu. gerçekten çok değiştik!

Sana direk söylemiyorum benzer yorumlar okudum herkese bu o tarz yorumlar yazan.

Sen şuan yaptığının doğru olduğunu düşünüyor musun? Daha videoyu bile izlememişsin. Her şeyi geçtim izlemeden fikir bile belirtmen yanlış önce izle tanık ol bilgi sahibi ol çünkü şuan yazdığın her şey manuplasyondan ibaret.

Son cümlende yazmışsın çok da güzel yazmışsın peki ortak noktayı buldun mu? Nihat, Alpay, Sergen hepsini biz kaybettik! Bu yaptıklarımızdan ötürü sahip olup disipline edemedik ve kaybettik!

Yine kaybetmek istiyorsan devam edersin. Ben kazanmak istiyorum. Beşiktaşlı Töre ile kazanmak istiyorum. Galatasaray 2 milyon euro teklif etmesine rağmen Beşiktaşlı olduğu için sözleşmeyi kabul etmeyip 1.6'ya bize imza atan Töre ile kazanmak istiyorum.

Ne kadar kolay çıkıyor ağzınızdan satmak kelimesi. Takım nasıl satılır biliyor musun? Fener marşı söyleyerek değil, ki söylemedi. Koşmayarak, hakkını vermeyerek. Veriyor mu? Konu kapanmıştır.

Başka örneği var mı dersen Liverpool efsanesi Carragher bir Everton taraftarıdır. Hazırlık maçında Liverpool'da oynarken 15 dakika Everton forması giymek istemiştir, giymiştir. Everton formalı bir sürü resmi vardır. Bir sürü maçına gitmiştir. Evet Liverpool'da oynarken. Ama Liverpool'un en büyük efsanelerinden biri olarak tarihe adını kazımıştır.

Bunu sadece örnek olarak verdim. Yoksa Töre çocukluğundan beri zaten Beşiktaşlı tartışacak bir şey yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Evet gerçekten çok büyük bir skandal. Şampiyonluk falan istemez, öncelikle asıp keselim şu adamı yerine bulur koyarız bi holosko veya youla...

Hata olup olmadığını tartismam, hatadır ama çocuğu idam sehpasına çıkarmanın da bir anlamı yok.

idam sehpasına çıkaralım demiyorum ki ben, satalım diyorum. niye uç örnekler veriyorsunuz ki? gökhan töre'yi satınca yerine alacağın adam holosko mu olacak? bakın bilmiyorum belki şoktasınız ama bu gerçekten büyük skandal. aynı şeyi gökhan töre değil de mustafa pektemek yapsa beşiktaş'ın değerlerinden girilip, sözleşmesini feshetmek için hukuki yolların olup olmadığı tartışmalarından çıkılırdı. bu ikiyüzlülüktür.

bu olay normal karşılanıyor hatta atar falan yiyorum. acaip şaşkınım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilgi sahibi olmadan fikir olmak denir bu yapılana . Arkadaş ortamında dalgasına birkaç saniyeliğine Fener marşına eşlik etmiş. Marşı bilmediği de akıcı söylememesinden(türkçeyi yeterli bilmemesinden farklı olarak) belli. Yaptığının farklı yönlere çekilebileceğini başta aklına getirememiş . Konu dallandırılıp budaklandırıldı.
Bu kadar basit yargısız infaz yapılmamalı . Bir insanı kaybetmek, uzaklaştırmak bu kadar basit olmamalı.

Çevrimdışı Kadir G.

aynen. fenerbahçe marşı söyleyen futbolcuyu takımdan falan kovardım. ne kadar barbarca!

Takımdaki tüm yerlilerin Beşiktaşlı falan olduğunu zannediyorsan geçmiş olsun. Videoda vs. olursa sizin gibi asmalı yok basına yansımadıysa sorun yok.

Töre'nin videoda yaptığı bir şey de yok. Daha videoyu bile izlemedim diyip burada Beşiktaş futbolcusuna uzun uzun sallamak o bahsettiğin zihniyete yakışır. Devam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 03:21:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımdaki tüm yerlilerin Beşiktaşlı falan olduğunu zannediyorsan geçmiş olsun. Videoda vs. olursa sizin gibi asmalı yok basına yansımadıysa sorun yok.

Töre'nin videoda yaptığı bir şey de yok. Daha videoyu bile izlemedim diyip burada Beşiktaş futbolcusuna uzun uzun sallamak o bahsettiğin zihniyete yakışır. Devam.

Yahu en başta Olcay Fenerli çoğunluk bilmez bunu. Sonradan Beşiktaşlı olanlardan Önder Özen gibi.

Yaptığında hata yok demiyorum ben de hata var dikkat edecek öyle laçka hareketler yapmayacak Türkiye'nin en düzgün takımının formasını giyiyor burası Avrupa değil.

Ama öyle asmalı kesmeli ne oluyoruz. Quaresma iyiyken de benzeri oldu satamadık pert oldu 15 milyon zarar ettik. Töre şurada sezon sonu 20 milyon edecek havada bir de ondan zarar edelim, en büyük silahımızı satıp şampiyonluktan da olalım çok zenginiz çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli