Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297011 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Sana direk söylemiyorum benzer yorumlar okudum herkese bu o tarz yorumlar yazan.

Sen şuan yaptığının doğru olduğunu düşünüyor musun? Daha videoyu bile izlememişsin. Her şeyi geçtim izlemeden fikir bile belirtmen yanlış önce izle tanık ol bilgi sahibi ol çünkü şuan yazdığın her şey manuplasyondan ibaret.

Son cümlende yazmışsın çok da güzel yazmışsın peki ortak noktayı buldun mu? Nihat, Alpay, Sergen hepsini biz kaybettik! Bu yaptıklarımızdan ötürü sahip olup disipline edemedik ve kaybettik!

Yine kaybetmek istiyorsan devam edersin. Ben kazanmak istiyorum. Beşiktaşlı Töre ile kazanmak istiyorum. Galatasaray 2 milyon euro teklif etmesine rağmen Beşiktaşlı olduğu için sözleşmeyi kabul etmeyip 1.6'ya bize imza atan Töre ile kazanmak istiyorum.

Ne kadar kolay çıkıyor ağzınızdan satmak kelimesi. Takım nasıl satılır biliyor musun? Fener marşı söyleyerek değil, ki söylemedi. Koşmayarak, hakkını vermeyerek. Veriyor mu? Konu kapanmıştır.

Başka örneği var mı dersen Liverpool efsanesi Carragher bir Everton taraftarıdır. Hazırlık maçında Liverpool'da oynarken 15 dakika Everton forması giymek istemiştir, giymiştir. Everton formalı bir sürü resmi vardır. Bir sürü maçına gitmiştir. Evet Liverpool'da oynarken. Ama Liverpool'un en büyük efsanelerinden biri olarak tarihe adını kazımıştır.

Bunu sadece örnek olarak verdim. Yoksa Töre çocukluğundan beri zaten Beşiktaşlı tartışacak bir şey yok.

manipülasyon yapmıyorum, ısrarla videoyu izleyenler bir şeyler söylesin diyorum ve üstüne basa basa, olay anlatıldığı gibiyse diyorum. manipülasyon yapıyor olsam videoyu izlemiş ayağına yatardım.

ağzımdan satmak kelimesi evet kolay çıkıyor. zor çıkması için bir neden söyler misin? futbolcu için başka takıma transfer olmak üzücü bir durum mudur?

carragher bir liverpool efsanesidir. gökhan töre ise beşiktaş'ın 2-3 yıllık bir futbolcusudur. carragher olmak zordur, örneği azdır.

taraftarın son 10 yılda değiştiğinden bahsettiğin için alpay'dan, nihat'tan söz ettim. aynı olay 15 sene önce olsaydı gökhan töre beşiktaş'ta zor maça çıkardı ama son 10 yılda büyük bir değişim geçirdiğimiz için beşiktaşlı bir futbolcunun fenerbahçe marşı söylemesi bile normal karşılanır olmuş anladığım kadarıyla.

gökhan töre şimdilik iyi oynuyor, sene sonunda ne yapacağının garantisi yok. belki geçen yıl olduğu gibi bu yılda son maçlarda oynamaz.

neyse. olay uydurmaysa eğer bütün mesajlarımı silerim. video yok ortalıkta, niye yok? ayrıca sen genelin aksine fener marşı söylemiyor demişsin. peki tam olarak videoda neler oluyor, tam bir aydınlatın. boşuna gerilim yapmayalım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 03:26:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
manipülasyon yapmıyorum, ısrarla videoyu izleyenler bir şeyler söylesin diyorum ve üstüne basa basa, olay anlatıldığı gibiyse diyorum. manipülasyon yapıyor olsam videoyu izlemiş ayağına yatardım.

ağzımdan satmak kelimesi evet kolay çıkıyor. zor çıkması için bir neden söyler misin? futbolcu için başka takıma transfer olmak üzücü bir durum mudur?

carragher bir liverpool efsanesidir. gökhan töre ise beşiktaş'ın 2-3 yıllık bir futbolcusudur. carragher olmak zordur, örneği azdır.

taraftarın son 10 yılda değiştiğinden bahsettiğin için alpay'dan, nihat'tan söz ettim. aynı olay 15 sene önce olsaydı gökhan töre beşiktaş'ta zor maça çıkardı ama son 10 yılda büyük bir değişim geçirdiğimiz için beşiktaşlı bir futbolcunun fenerbahçe marşı söylemesi bile normal karşılanır olmuş anladığım kadarıyla.

gökhan töre şimdilik iyi oynuyor, sene sonunda ne yapacağının garantisi yok. belki geçen yıl olduğu gibi bu yılda son maçlarda oynamaz.

neyse. olay uydurmaysa eğer bütün mesajlarımı silerim. video yok ortalıkta, niye yok? ayrıca sen genelin aksine fener marşı söylemiyor demişsin. peki tam olarak videoda neler oluyor, tam bir aydınlatın. boşuna gerilim yapmayalım.

Zaten izlemeden dahil olman yanlış en başta.

Videoda olan fener marşı çalınca belli ki Almanya'dan gelen arkadaşları Fenerli, söylemeye başlıyorlar. Töre de bunlara gülüyor sonra görüntüden çıkıyor.

Devamında 2-3 saniye çıkıyor tekrar gülüp mırıldanıyor ama ne söylediği belli bile değil. Adamın zaten Türkçesi ortada çıkıp Fener marşını nasıl söylesin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Takımdaki tüm yerlilerin Beşiktaşlı falan olduğunu zannediyorsan geçmiş olsun. Videoda vs. olursa sizin gibi asmalı yok basına yansımadıysa sorun yok.

Töre'nin videoda yaptığı bir şey de yok. Daha videoyu bile izlemedim diyip burada Beşiktaş futbolcusuna uzun uzun sallamak o bahsettiğin zihniyete yakışır. Devam.

ya kardeşim büyük büyük laflar edip durma. ne iş yaparsın sen bu hayatta? nereden geliyor bu özgüven?

"gökhan töre fenerbahçe marşı söylüyor." bunu gördüğüm halde videoyu izlemeden bir fikrim olması çok mu enteresan geldi?

takımdaki fubolcuların başka takımı tutmasıyla şunu bir tutuyorsun sonra da zihniyet falan diyorsun. ilginç gerçekten.

Çevrimdışı aa1903

Zaten izlemeden dahil olman yanlış en başta.

Videoda olan fener marşı çalınca belli ki Almanya'dan gelen arkadaşları Fenerli, söylemeye başlıyorlar. Töre de bunlara gülüyor sonra görüntüden çıkıyor.

Devamında 2-3 saniye çıkıyor tekrar gülüp mırıldanıyor ama ne söylediği belli bile değil. Adamın zaten Türkçesi ortada çıkıp Fener marşını nasıl söylesin.

anladım, eyvallah. hiçbir hükmü olmayan fikrim değişmedi.

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu en başta Olcay Fenerli çoğunluk bilmez bunu. Sonradan Beşiktaşlı olanlardan Önder Özen gibi.

Yaptığında hata yok demiyorum ben de hata var dikkat edecek öyle laçka hareketler yapmayacak Türkiye'nin en düzgün takımının formasını giyiyor burası Avrupa değil.

Ama öyle asmalı kesmeli ne oluyoruz. Quaresma iyiyken de benzeri oldu satamadık pert oldu 15 milyon zarar ettik. Töre şurada sezon sonu 20 milyon edecek havada bir de ondan zarar edelim, en büyük silahımızı satıp şampiyonluktan da olalım çok zenginiz çünkü.

Dediğin gibi çok örnek var. Frei, Tolgay galatasaraylıydı diye biliyorum. Hatta Tolgay'ın sonradan ailecek Beşiktaşlı olduk gibi bir demeci vardı. Keza Olcay kaç yıldır beğenilse de beğenilmese de  başarıyla hizmet etmiş oyuncumuz. Sevmeyeni bile futbolu burada bırakacak diye düşünüyor. 1-2 demeden sezonlar geçtikçe adam takımın sembolü oldu öyle de kalacak. Şimdi Beşiktaşa gelmeden veya çocukken tuttuğu takım kimi ilgilendirir? Neticede bu adamların istisnaları hariç çoğunun taraftarlık bağı zayıf. Nerede ter döküyorsa nerenin ekmeğini yiyorsa kalben oraya dönebilir.

Tüm bunları yazmamdaki amaç Töre'nin Beşiktaşlı olmadığını belirtmek için de değildi. Allah aşkına Töre değil miydi rusyada Beşiktaşa gideceğim diye antrenmana çıkmayan aynı dönem gs nin teklifini reddeden?

Bu nasıl bir düşünce anlaması zor. Say desen ekran başında, tribünde kendisini kaç kere sevindirdiğini bilmez. Beşiktaşlılık duruşu ya! Duruş ayağına o sevinçlerinin kaynağı insanı tek kalemde siler.

Dedikleri duruş buysa lanet olsun ona. Bu kulübü bu hale getiren iki şey varsa biri yd gibiler ikincisi duruş ayağına birilerini asanlardır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 03:37:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
anladım, eyvallah. hiçbir hükmü olmayan fikrim değişmedi.

Amaç fikir değiştirmek değil, farklı açıdan da düşünmeye sevketmek.

20 yılda 3 şampiyonluk aldıysak bunlar sadece yönetimsel hatalar, hatalı transferler ve oyuncu tercihlerinden olmadı.

Evet hepsi beyinsizdi ama şuan hücum hattında hepsi yıldız statüsünde İbrahim Akın, Serdar Özkan ve Burak Yılmaz yoksa herkesin farklı açılardan da düşünmesi gerek.

Kimler adam oluyor ama maalesef Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

ya kardeşim büyük büyük laflar edip durma. ne iş yaparsın sen bu hayatta? nereden geliyor bu özgüven?

"gökhan töre fenerbahçe marşı söylüyor." bunu gördüğüm halde videoyu izlemeden bir fikrim olması çok mu enteresan geldi?

takımdaki fubolcuların başka takımı tutmasıyla şunu bir tutuyorsun sonra da zihniyet falan diyorsun. ilginç gerçekten.

Kardeşin değilim öncelikle şu an buradaki işim Beşiktaş ve ona zarar verenlere karşı onu savunmak. Onun haricinde hayatım da işim gücüm de sana düşmez.

Özgüven demişsin onu da açıklayayım senin ki kadar olmasa da o özgüven yine aynı takımdan dolayı geliyor.

Baştan tenezzül edip yazmam hata da işte her şeyi kolay unutmadığımdan veya işime gelir şekilde hatırlamadığımdan yazmış bulundum.

Çevrimdışı aa1903

Amaç fikir değiştirmek değil, farklı açıdan da düşünmeye sevketmek.

20 yılda 3 şampiyonluk aldıysak bunlar sadece yönetimsel hatalar, hatalı transferler ve oyuncu tercihlerinden olmadı.

Evet hepsi beyinsizdi ama şuan hücum hattında hepsi yıldız statüsünde İbrahim Akın, Serdar Özkan ve Burak Yılmaz yoksa herkesin farklı açılardan da düşünmesi gerek.

Kimler adam oluyor ama maalesef Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra oluyor.

süleyman seba dönemi söylediğinin tam tersi ve en başarılı olduğumuz dönem. biz ne zaman böyle küçük hesaplarla kendi değerlerimizden vazgeçmeye başladıysak çöküş başladı.

sapla samanı karıştırmamak lazım. bizim şu an hücum hattımızda serdar özkan gibi adamların oynamamasıyla bu olay birbiriyle alakasız. eski kafalı veya vizyonsuz olarak görülüyor olabilirim ama ilkeli duruşumuzla devam edersek uzun vadede daha karlı çıkarız.

Çevrimdışı aa1903

Kardeşin değilim öncelikle şu an buradaki işim Beşiktaş ve ona zarar verenlere karşı onu savunmak. Onun haricinde hayatım da işim gücüm de sana düşmez.

Özgüven demişsin onu da açıklayayım senin ki kadar olmasa da o özgüven yine aynı takımdan dolayı geliyor.

Baştan tenezzül edip yazmam hata da işte her şeyi kolay unutmadığımdan veya işime gelir şekilde hatırlamadığımdan yazmış bulundum.

ben mi beşiktaş'a zarar veriyorum? açık açık söyle mesela neyi unutmadın?

haklısın ben mesleğimden dolayı biraz fazla özgüvenliyim. biraz daha açık yazarsan özgüvenimin kaynağını gösterebilirim.

Çevrimdışı Kadir G.

ben mi beşiktaş'a zarar veriyorum? açık açık söyle mesela neyi unutmadın?

haklısın ben mesleğimden dolayı biraz fazla özgüvenliyim. biraz daha açık yazarsan özgüvenimin kaynağını gösterebilirim.

Lafı konu dışına kaydırıyorsun senin işin, mesleğin beni ilgilendirmez. ... yarışına benden uzakta devam etmeni rica edeceğim . Buraya herhangi bir kimlik için değil sadece taraftarı olduğum takım adına yazıyorum.Konuyla ilgili yukarıda yazdım. Bu adam rusyada Beşiktaşa gelmek için antrenmanalara çıkmadı inat etti aynı dönem rakibinin teklifini kabul etmedi sana geldi. Ne zaman geldi? En zor döneminde geldi. Diğer seçimi yapsa en az 3-4 kupası olacaktı olacağı o zaman da malumdu.

Şimdi soruyorum Seba'yı örnek gösterip ağzından çıkmamış bir şey için futbolcunu niye ateşe atmayı seçiyorsun?

Dışarıda ağızlarından bir kelime çıksa veya bir şey yapsalar da hemen yazıp çizsek diye bekleyen tonla kişi var onlara fırsat verince her şey hallolacak mı?

Çevrimdışı aa1903

Lafı konu dışına kaydırıyorsun senin işin, mesleğin beni ilgilendirmez. ... yarışına benden uzakta devam etmeni rica edeceğim . Buraya herhangi bir kimlik için değil sadece taraftarı olduğum takım adına yazıyorum.Konuyla ilgili yukarıda yazdım. Bu adam rusyada Beşiktaşa gelmek için antrenmanalara çıkmadı inat etti aynı dönem rakibinin teklifini kabul etmedi sana geldi. Ne zaman geldi? En zor döneminde geldi. Diğer seçimi yapsa en az 3-4 kupası olacaktı olacağı o zaman da malumdu.

Şimdi soruyorum Seba'yı örnek gösterip ağzından çıkmamış bir şey için futbolcunu niye ateşe atmayı seçiyorsun?

Dışarıda ağızlarından bir kelime çıksa veya bir şey yapsalar da hemen yazıp çizsek diye bekleyen tonla kişi var onlara fırsat verince her şey hallolacak mı?

kardeşim olmayan kadir güney,

gelip burada kişisel olarak atar gider yapan sensin. kulübü iyi ki siz yönetmiyorsunuz diyerek 45 şirketi olan iş adamı havasına bürünen sensin. futbol mantaliteme lanet okuyan sensin. beşiktaş'ı beşiktaşlılardan korumak gibi bir misyon yüklenen sensin. aslında tenezzül edip cevap vermezdim diyen sensin.

ben de doğal olarak senin kim olduğunu merak ediyorum. çünkü gerçekten böyle yüksek egolu kişileri zor görüyorum. bir şey yarıştırmak değil amacım, eğer öyle olsaydı senin bana geliş şeklinle sana dönerdim.

biz burada karar mercii değiliz. ben beşiktaş'ı yönetiyor olsam tabii ki olayın aslını öğrenmeden herhangi bir işlem yapmam. burayı milyonlar okumuyor. büyük gazeteler bu olayı öğrenemeyecek mi sanıyorsun? biz burada ses çıkarmasak bu olay duyulmayacak mı sanıyorsun? o zaman işte bu olaydan milyonların haberi olacak. bak amatör ruhtan falan bağımsız söylüyorum, yapılan şey profesyonelce değil ve bir yaptırımı olmalı çünkü bu olay beşiktaş'a zarar verecek. ve ben kişisel olarak da rahatsız oldum.

bana gel fikrimin neden yanlış olduğunu söyle ama benim kişiliğime dokunacak laflar edersen, bende de laf çoktur bilesin.

Çevrimdışı Kadir G.

gelip burada kişisel olarak atar gider yapan sensin. kulübü iyi ki siz yönetmiyorsunuz diyerek 45 şirketi olan iş adamı havasına bürünen sensin. futbol mantaliteme lanet okuyan sensin. beşiktaş'ı beşiktaşlılardan korumak gibi bir misyon yüklenen sensin. aslında tenezzül edip cevap vermezdim diyen sensin.

ben de doğal olarak senin kim olduğunu merak ediyorum. çünkü gerçekten böyle yüksek egolu kişileri zor görüyorum. bir şey yarıştırmak değil amacım, eğer öyle olsaydı senin bana geliş şeklinle sana dönerdim.

biz burada karar mercii değiliz. ben beşiktaş'ı yönetiyor olsam tabii ki olayın aslını öğrenmeden herhangi bir işlem yapmam. burayı milyonlar okumuyor. büyük gazeteler bu olayı öğrenemeyecek mi sanıyorsun? biz burada ses çıkarmasak bu olay duyulmayacak mı sanıyorsun? o zaman işte bu olaydan milyonların haberi olacak. bak amatör ruhtan falan bağımsız söylüyorum, yapılan şey profesyonelce değil ve bir yaptırımı olmalı çünkü bu olay beşiktaş'a zarar verecek. ve ben kişisel olarak da rahatsız oldum.

bana gel fikrimin neden yanlış olduğunu söyle ama benim kişiliğime dokunacak laflar edersen, bende de laf çoktur bilesin.

Güzel nokta. O mesajlarımı okuduğunda hissettiğinle yukarıda kendin de dediğin şekilde "kolay adam harcayabildiğin" mesajlarında aynısını hissettim. Yani yazılanlar direkt buradaki birini hedef almasa da buradan birine dokunamayacak kaidesi yok. Tekrar tekrar yargısız infaz yaptığın için aynı dozda mesaj yazdım. Hem neden tek yaptığınız sivri dilli yazmayı hak görüp onun türevlerinde cevap alınca ithamda bulunmak oluyor.Şimdi sen bunu kendince yüksek ego olarak tanımlayabilirsin. Ben de aynaya yansıttığın ışık gözlerini rahatsız ediyorsa yaptığın yanlış derim. Gerisi kendi özeleştirin.

Yıllık 1.5 milyon euro almıyor olabiliriz lakin idama götürdüğün adam kadar kulübe katkımız oldu mu sence? Bunu mesajlarını gözden geçirip tekrar kendine yönelttiğinde haklı çıkıyorsan bir şey demiyorum.

Çevrimdışı aa1903

Güzel nokta. O mesajlarımı okuduğunda hissettiğinle yukarıda kendin de dediğin şekilde "kolay adam harcayabildiğin" mesajlarında aynısını hissettim. Yani yazılanlar direkt buradaki birini hedef almasa da buradan birine dokunamayacak kaidesi yok. Tekrar tekrar yargısız infaz yaptığın için aynı dozda mesaj yazdım. Hem neden tek yaptığınız sivri dilli yazmayı hak görüp onun türevlerinde cevap alınca ithamda bulunmak oluyor.Şimdi sen bunu kendince yüksek ego olarak tanımlayabilirsin. Ben de aynaya yansıttığın ışık gözlerini rahatsız ediyorsa yaptığın yanlış derim. Gerisi kendi özeleştirin.

Yıllık 1.5 milyon euro almıyor olabiliriz lakin idama götürdüğün adam kadar kulübe katkımız oldu mu sence? Bunu mesajlarını gözden geçirip tekrar kendine yönelttiğinde haklı çıkıyorsan bir şey demiyorum.

valla benim adam harcayacak durumum yok. senin de beni infaz edecek gücün yok. ben sivri dilli yazarım, muhatabı gerekli görürse cevabını verir ki burada muhatabımız gökhan töre oluyor. onun da burayı okuyup okumadığı şüpheli ki okusa da cevap vermez. kısacası ben burada beşiktaş'ı konuşurum, sen beni konuşuyorsun. sana ne benden? ben beşiktaş ile bir akit imzalamış değilim ki yargılanayım veya eleştirileyim.

gökhan töre 1.5 milyon euro karşılığında işini yapıyor. yaptığı iş 1.5 milyondan fazla olabilir o zaman benden fazla katkısı vardır. bunlar göreceli şeyler.

ayrıca ben sivri dilli yazarım ama birisi beni aşağılamadığı sürece kişisel ithamlarda bulunmam senin aksine.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fb marşına eşlik mi ediyor o? :alala: :alala:

Bu konuyu biraz da ben başlatmış oldum. Kusuruma bakmayın o yüzden, videoda gördüğümü-duyduğumu sandığım şeyden emin olamadığımdan yazdım. Daha sonra o söylüyomuş gibi geldi bana "lay lay..." diye.

Ama şunu söylemem lazım. Doğruluğu bile şüpheli olan bir 3 saniyelik enstantane yüzünden "takımdan gönderelim, burda artık işi yok vs." gibi şeyler söyleniyosa; bizim taraftarımızın cidden kendi psikolojisini, vicdanını gözden geçirmesi gerekiyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

En son ne zaman "yenilsek bile lider olacağımız" bir maça çıktık bilen var mı?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

ooo akşam buralar karışmış uzun uzun yazılar flen  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

3-4 kere izledim ne olduğu hiç anlaşılamayan , ortada elle tutulur hiç birşey olmayan lanet bir video yüzünden oyuncu asılmış biçilmiş , yazık.

Futbolcular da şunu öğrenemedi gitti, arkadaş git eglen ye iç ne halt yersen ye ama yanında ki herif bunun videosunu çekmemesi gerektiğini bilsin , izin verme böyle birşeye.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ne kadar linççi bir taraftar olmuşuz ya bir şey olsa da kendi oyuncumuzu yerin dibine sokup göndersek diye görmedikleri bilmedikleri şeyler hakkında atıp tutuyorlar. Kaç senedir bu huy değişmedi.
Adam zaten en güzel cevabı vermiş. Benim aleyime konusan faiktir tsk ii aksamlar demiş bu hepsine yeter :evillol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Herkese günaydın.

Puan farkı bugün 4 olur.  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam yine Töre'yi satmışız. Son fener derbisinde galibiyet golünün asistini Töre yaptı hatırlatırım. İşini yapsın hangi marşı söylediği önemli bile değil sanki şu anda Beşiktaş'ta oynayan veya yöneten insanların hepsi Beşiktaş'lı boş sebeplerden adam harcamayı çok seviyor bizim taraftar.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

valla benim adam harcayacak durumum yok. senin de beni infaz edecek gücün yok. ben sivri dilli yazarım, muhatabı gerekli görürse cevabını verir ki burada muhatabımız gökhan töre oluyor. onun da burayı okuyup okumadığı şüpheli ki okusa da cevap vermez. kısacası ben burada beşiktaş'ı konuşurum, sen beni konuşuyorsun. sana ne benden? ben beşiktaş ile bir akit imzalamış değilim ki yargılanayım veya eleştirileyim.

gökhan töre 1.5 milyon euro karşılığında işini yapıyor. yaptığı iş 1.5 milyondan fazla olabilir o zaman benden fazla katkısı vardır. bunlar göreceli şeyler.

ayrıca ben sivri dilli yazarım ama birisi beni aşağılamadığı sürece kişisel ithamlarda bulunmam senin aksine.

Ya işinize gelmeyince yaptığınız yanlışı arada kaynatıp konuyu ne güzel kişisele çekiyorsunuz.

Bak bakalım senin kişiliğine ne yazmışım.

"Kulübü sizin gibiler yönetirse vay halimize" demişim. Kastedilen bu düşünceye sahip kişilerdir. Senin çekmeye çalıştığın gibi konuyu mesleğe çekmedim. Başkan sizin gibi adam kesen biri olsa takımın sonu ne olurdu acaba?

Meslek lafını açan sensin gelip burada benim öz güvenimi tartışıyorsun.

Futbolcumuzu asıp kesen her konuya kişi fark etmeksizin cevap yazarım. Şimdi bunun üstüne ikinci bir mesaj yazmayacağım.

Çevrimdışı talha

İsterse gitsin boğanın yanında bağıra bağıra marş söylesin galibiyet gölünü asistini yaptıysa gözümde gram umrumda olmaz

Taraftar olarak kurumsallaşmada sıkıntı yaşıyoruz kova kulüpten bekliyoruz

İstediğini yapabilir kendi özel hayatı kimseyi gram ilgilendirmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

İsterse gitsin boğanın yanında bağıra bağıra marş söylesin galibiyet gölünü asistini yaptıysa gözümde gram umrumda olmaz

Taraftar olarak kurumsallaşmada sıkıntı yaşıyoruz kova kulüpten bekliyoruz

İstediğini yapabilir kendi özel hayatı kimseyi gram ilgilendirmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar da uzun boylu değil , herkes ne yaptığına dikkat edecek , beşiktaş futbolcusuysa eğer ne yaptığına ne ettiğine dikkat edecek , gökhan hiç birşey yapmamış ayrıca , boşa konuşuyoruz.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Misal Gökhan Gönül fanatik Beşiktaşlı ama adam çıkıp işini yapar belki Fenerbahçe'de oynaya oynaya o duygu azalmıştır bunlar profesyonel futbolda olan şeyler