Sana direk söylemiyorum benzer yorumlar okudum herkese bu o tarz yorumlar yazan.
Sen şuan yaptığının doğru olduğunu düşünüyor musun? Daha videoyu bile izlememişsin. Her şeyi geçtim izlemeden fikir bile belirtmen yanlış önce izle tanık ol bilgi sahibi ol çünkü şuan yazdığın her şey manuplasyondan ibaret.
Son cümlende yazmışsın çok da güzel yazmışsın peki ortak noktayı buldun mu? Nihat, Alpay, Sergen hepsini biz kaybettik! Bu yaptıklarımızdan ötürü sahip olup disipline edemedik ve kaybettik!
Yine kaybetmek istiyorsan devam edersin. Ben kazanmak istiyorum. Beşiktaşlı Töre ile kazanmak istiyorum. Galatasaray 2 milyon euro teklif etmesine rağmen Beşiktaşlı olduğu için sözleşmeyi kabul etmeyip 1.6'ya bize imza atan Töre ile kazanmak istiyorum.
Ne kadar kolay çıkıyor ağzınızdan satmak kelimesi. Takım nasıl satılır biliyor musun? Fener marşı söyleyerek değil, ki söylemedi. Koşmayarak, hakkını vermeyerek. Veriyor mu? Konu kapanmıştır.
Başka örneği var mı dersen Liverpool efsanesi Carragher bir Everton taraftarıdır. Hazırlık maçında Liverpool'da oynarken 15 dakika Everton forması giymek istemiştir, giymiştir. Everton formalı bir sürü resmi vardır. Bir sürü maçına gitmiştir. Evet Liverpool'da oynarken. Ama Liverpool'un en büyük efsanelerinden biri olarak tarihe adını kazımıştır.
Bunu sadece örnek olarak verdim. Yoksa Töre çocukluğundan beri zaten Beşiktaşlı tartışacak bir şey yok.
manipülasyon yapmıyorum, ısrarla videoyu izleyenler bir şeyler söylesin diyorum ve üstüne basa basa, olay anlatıldığı gibiyse diyorum. manipülasyon yapıyor olsam videoyu izlemiş ayağına yatardım.
ağzımdan satmak kelimesi evet kolay çıkıyor. zor çıkması için bir neden söyler misin? futbolcu için başka takıma transfer olmak üzücü bir durum mudur?
carragher bir liverpool efsanesidir. gökhan töre ise beşiktaş'ın 2-3 yıllık bir futbolcusudur. carragher olmak zordur, örneği azdır.
taraftarın son 10 yılda değiştiğinden bahsettiğin için alpay'dan, nihat'tan söz ettim. aynı olay 15 sene önce olsaydı gökhan töre beşiktaş'ta zor maça çıkardı ama son 10 yılda büyük bir değişim geçirdiğimiz için beşiktaşlı bir futbolcunun fenerbahçe marşı söylemesi bile normal karşılanır olmuş anladığım kadarıyla.
gökhan töre şimdilik iyi oynuyor, sene sonunda ne yapacağının garantisi yok. belki geçen yıl olduğu gibi bu yılda son maçlarda oynamaz.
neyse. olay uydurmaysa eğer bütün mesajlarımı silerim. video yok ortalıkta, niye yok? ayrıca sen genelin aksine fener marşı söylemiyor demişsin. peki tam olarak videoda neler oluyor, tam bir aydınlatın. boşuna gerilim yapmayalım.