Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296117 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Kadro yapılanmalarını elimizdeki oyunculara göre yapmamız gerek orta sahaya Veli gelsin Şenol hoca onu daha önde oynatacaktır.Şutları oldukça etkili oyuncu,bize geldiğinde sol kanattı Biliç adamı defansın önünde köreltti sağolsun.Aslında sol öne kalite oyuncu alıp Olcayı bekede atabiliriz.Geçen yıl sağ bek oynadığı 2 maç vardi oldukça iyiydi keza almanyada sol bekte çok sayıda maçı var.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 13:44:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Dun cevap veremedim , Simdi vereyim :bandit:
Q17 ile Dzutzsak i kiyaslaman Adil degil
Kesinlikle yanlis analiz yapiyorsun :tabe:
Diyorsunki Dzutzsak 5 Gole etki etti , Q17 3 Gole etki etti
Simdi Dogru analiz yapalim
Dzutzsak Bursa da butun maclara ilk 11 de baslayip 90 dakika sahada kalirken.
Q17 Hemen hemen butun maclara kulubede basladi , Ilk 11 de basladigi maclardada 90 dakika sahada kalamadi ve buna ragmen 3 Gole etki etti :busted_cop:
Eger dogru bir analiz yapamak istiyorsan ikisinin toplam aldigi süreleri de hesap etmelisin :tabe: :busted_cop:

@Yunus Emre Dökmeci burada değil Spor Toto kısmında ver cevabını Dzsudzsak bizim oyuncumuz değil boşuna yormayalım kimseyi bununla :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 13:46:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen izlemeye izlemeye unutmuşsun herhalde abi , aç biraz videolara bak tolgay nasıl bir oyuncu hatırla :D

Siz çok özlemişsiniz :D

Ben de özledim ama adamı Wilshere yapmanın da anlamı yok :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci burada değil Spor Toto kısmında ver cevabını Dzsudzsak bizim oyuncumuz değil boşuna yormayalım kimseyi bununla :)
Tamam ben cevabımi vermisim
Senin verecehin cevp varsa yaz oraya ben geliyorum :bandit: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

zaten tolgayı herkes kral ilan ediyor
fakat bilmedikleri sey o bizde oynadıgı vakitlerdede ilaç olamamıstı biz o oynarkende hala  ortasahada eksiğimiz var diyorduk
işte cok cabuk unutuyoruz milletce geçmişi...

hiç etmeyelim tolgayı linç ediliriz cnk:D
ama dediğim gibi savunması yetersiz bir topcudan bahsediyoruz bi melo değil o sebeble oraya daha iyi adam laızm...

inleri istiyorduk o varken bile hatırlatırım
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 13:56:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OrhanAker

Marco benassi adammidır.sözlesmesi bu sene bitiyor 2 sene icinde ideal 8 numara olabilir gibi. ucuza kapatabiliriz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Giray Burak

Potansiyel aralığı inanılmaz yüksek. Bizim takımda görmek istediğim bir orta saha oyuncusu. Şampiyonalarda epey izledim.

http://www.transfermarkt.com.tr/nahitan-nandez/profil/spieler/315063

Daha bunun gelişeceğini de düşünürsek , veloso falan hikaye kalır benim gözümde.
Alabilirmiyiz diye sormuyrum. ilgilenilmeyecek bile.Bunu bizim scout ekibi keşfedene kadar 2.3. transferini yapar.
Örnek, lavezzi.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 13:56:18
  • Beşiktaş / Bodrum
fakat bilmedikleri sey o bize oynadıgı zamanda ilaç olamamıstı biz o oynarkende hala  ortasahada eksiğimiz var diyorduk

İyi oyuncu kesinlikle kötü değil. Ama Oğuzhan 10 numarada ne kadar yeterliyse Tolgay 8 de o kadar yeterli.

Yani ikisi de yetersiz en az 2 sınıf atlaması gerek ikisinin de. Kendi mevkilerinde Töre kadar güven verdiklerinde orası teslim edilir onlara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Kahkaha attım. :D

İlişkiye başlamadan ara mı verdik acaba hiç faydalanamadığımıza göre. :)

Duyduğuma göre mesaj atmayan taraf bizmişiz. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Wilshere tolgaya kurban olsun be :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

fakat bilmedikleri sey o bize oynadıgı zamanda ilaç olamamıstı biz o oynarkende hala  ortasahada eksiğimiz var diyorduk

Eksiğimiz vardı da Tolgay'ın bölgesinde mi vardı?

Bir kere Atiba ne kadar iyi olsa da bu kadar iyi değildi. İleriye hiç çıkmıyordu çakılı oynuyor çoğunlukla geri pas yan pas yapıyordu. Bu yüzden uzatılmasını istemiyordum ama beni yanılttı çok güzel oldu.

Bir de Sosa meselesi var Sosa'dan bize ancak yedek olur. Hele elimiz rahatlayınca muhtaç kalmadığımız zamanlar gelince daha iyi anlaşılacak Sosa ortada kalmış ortalama bir oyuncu.

Tolgay'ı büyütmeye de küçültmeye de gerek yok. 3 yıl içinde orta sahamızda Tolgay'dan daha iyi oyuncular oynamaya başlayacaktır.

Tolgay şu an olsa çok işimize yarayacaktı. Sene başında sakatlandığında inanılmaz üzülmüştüm. Yalnız wilsherela kıyaslamak falan komik oluyor.

Çevrimdışı ozan062

zaten asmıyorum cocugu bize gelmesi ki daha iyi para varken  ve çabasına bayıldıgım nadir topculardandır

ama dediğimiz gibi yetenekleride o derece kısıtlı, hadi klasik yolla sunu soyleyim
cok iyi topcu olsaydı bize bırakırlarmıydı:)

o sebeble hani maçlara basladıgında bizi direk sampiyonluga goturecek topcu gibi yorumlar yaparsanız üzülürsünüz bosuna fazla misyon yuklersiniz cocuga..
kadirin dediği gibi suan olsa belki oguzhan parlayamayacaktı belki atiba böyle oynmayacaktı yani yedekte olmayıp oynayınca sahada birileri kesilicek
ben size söyleyim o kesilen sosa olmazdı... bazen bu sakatlıklar hayırlara vesile oluyor olmuyor değil:)
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 14:04:28 ozan062 ]

Çevrimdışı talha

Açın izleyin konuşturmayın beni burada.  :boxin: :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

bide unuttugumuz veli var yahu

bide o gelince bilmiyorum yani ne olacak oguzhanı kesmek istemerzsin atibayıda oyle peki bu tolgayla veli ne ara oynucak :D

atibanın yedeği veli
oguyzhanın yedeği tolgay yada tam tersimi olacak

bak o olabilir ama bilmiyorum zor tercih

Çevrimdışı Kadir G.

bide unuttugumuz veli var yahu

bide o gelince bilmiyorum yani ne olacak oguzhanı kesmek istemerzsin atibayıda oyle peki bu tolgayla veli ne ara oynucak :D

atibanın yedeği veli
oguyzhanın yedeği tolgay yada tam tersimi olacak

bak o olabilir ama bilmiyorum zor tercih

Atiba - Tolgay
   Oğuzhan

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yoğun maç trafiğini düşünerek Töre ve Sosa Antalya'ya götürülmemiş

Çevrimdışı OrhanAker

Velini top tekniği oyun görüşü biraz daha iyi olsa elimizde net 6 numara olur.o yüzden sene sonu eldeki necip veya veliden biri giderse topala fitim.
Topal-tolgay-veloso-ozi-atiba ve iyi bir on numarayla Cok iyi orta sahamiz olur

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yoğun maç trafiğini düşünerek Töre ve Sosa Antalya'ya götürülmemiş

Dogru Karar Bravo hocaya :claps: :claps:
Tore de Kas zorlanmasi varmis bunun nedeni de yorgunluktanmis @Çağrı nin söylediğine gore oyuzden ben dogru karar diyorum..
Zaten Ntvsporda Dun Senol gunes Torenin yerine Kerim freiye gorev vermeyi dusunuyor diye heber yapmsti bu sefer bildiler :ok:
Bakalim Neler yapacak Frei ilk 11 de gorelim bi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Dogru Karar Bravo hocaya :claps: :claps:
Tore de Kas zorlanmasi varmis bunun nedeni de yorgunluktanmis @Çağrı nin söylediğine gore oyuzden ben dogru karar diyorum..
Zaten Ntvsporda Dun Senol gunes Torenin yerine Kerim freiye gorev vermeyi dusunuyor diye heber yapmsti bu sefer bildiler :ok:
Bakalim Neler yapacak Frei ilk 11 de gorelim bi...
Olcay-Quaresma oynar, Kerim yine kenarda bekler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı denilanz

Kerim'in 11 başlayacağını düşünmüyorum. Atiba-Necip, Quaresma-Oğuzhan-Olcay orta sahasını bekliyorum ben. Kerim duruma göre Quaresma veya Olcay'la değişir.

Çevrimdışı atalay

Olcay - Quaresma 11'de o zaman.

Quaresma 10 numara pozisyonunda oynayacağına Cenk - Gomez daha makul.

Çevrimdışı OrhanAker

Törenin formunun düşmesin in sorumlusu fatih terimdir.iki mac yedek beklemesinin güvenini kiracagini biliyordu aynen oldu

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bence Quaresma 10 numara oynamaz . Sene başında çok denedi ama olmadı ben Atiba - Necip - Oğuzhan - Olcay - Quaresma - Gomez yapar diyorum