Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295077 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-İsmail-Quaresma-Atiba-Necip-Olcay-Oğuzhan-Gomez

Kadro bu olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KAP

Demba Ba sonra Gomez çıta daha ne kadar yükselecek bakalım :icool: Gomez'in istatistikleri oyunu çok iyi gidiyor nazar değmezse.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı LuceGel

Törenin formunun düşmesin in sorumlusu fatih terimdir.iki mac yedek beklemesinin güvenini kiracagini biliyordu aynen oldu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ligin en formda kanat oyuncusu asist kralını yedek bekleterek moral motivasyonunu bitirdi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-İsmail-Quaresma-Atiba-Necip-Olcay-Oğuzhan-Gomez

Kadro bu olur.

:ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Israrla
Olcay - Kerim - Quaresma ile cikariz diyorum
Senol hoca sisitemi bozmaz kerimi 10 Numara oynatir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Israrla
Olcay - Kerim - Quaresma ile cikariz diyorum
Senol hoca sisitemi bozmaz kerimi 10 Numara oynatir :ok:
Gençlerbirliği maçında bunu denedi ve tutmadığını gördü.

Israr edeceğini düşünmüyorum.

Gençlerbirliği maçında bunu denedi ve tutmadığını gördü.

Israr edeceğini düşünmüyorum.
:alala: :alala:
K
Genclerbirligi macinda Kerimi mi oynatti ??? Hemde 10 numarada

Çevrimdışı cursedofdragon

K

Şey demek istiyor 3 tane kana oyuncusu.
Olcay-Quaresma-Töre yapmıştı tutmadı diyor.
Orta saha Belli Atiba-Necip-Oğuzhan.

Çevrimdışı Tolga

K
Olcay-Quaresma-G.Töre ile çıktık sonuçta benzer anlayış vardı.

Koca yarıyı boşu boşuna harcamıştık yine aynı şekilde çıkarsak etkisiz bir ilk yarı geçiririz.

Olcay-Quaresma-G.Töre ile çıktık sonuçta benzer anlayış vardı.

Koca yarıyı boşu boşuna harcamıştık yine aynı şekilde çıkarsak etkisiz bir ilk yarı geçiririz.
Yalniz Kerim 10 numara oynayabiliyor hemde Qaresmadan daha etkili oynuyor 10 numarada :bandit: @Tolga

Yalniz Kerim 10 numara oynayabiliyor hemde Qaresmadan daha etkili oynuyor 10 numarada :bandit: @Tolga

Macera aramaz bence şenol hoca yunus emre :)

Çevrimdışı Ensar

Eğer değişik birşey deneyecekse cenk gomez çift forvet denesin , kerim 10 numarada olmaz bence , değişiklik olmayacaksa atiba necip oğuzhan olcay quaresma gomez çıkar hoca , ama kerim yarın 20-30 dk sans bulacaktır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Eğer değişik birşey deneyecekse cenk gomez çift forvet denesin , kerim 10 numarada olmaz bence , değişiklik olmayacaksa atiba necip oğuzhan olcay quaresma gomez çıkar hoca , ama kerim yarın 20-30 dk sans bulacaktır

Bu maç'a çift forvet çıkılmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kerim şuana kadar bizde bir kez olsun 10 numara pozisyonunda oynamadı.

Zaten bence şuan Kerim oynayacak kapasitede değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Neden ?

Orta saha atiba-oğuzhan olucak o zaman orta saha zayıf kalır.Daha güçsüz takımlara 4-4-2 gider ancak antalyaspor o kadar güçsüz takım değil 4-4-2'yi yemezler.
Adamlar evinde hiç yenilmiyorlar birde yeni stadları hakem faktörü vs.Riske etmeye gerek yok kontrollü oyunla oynamalıyız duruma göre kerim-cenk tosun hatta pektemek girebilir.

Çevrimdışı Ensar

Orta saha atiba-oğuzhan olucak o zaman orta saha zayıf kalır.Daha güçsüz takımlara 4-4-2 gider ancak antalyaspor o kadar güçsüz takım değil 4-4-2'yi yemezler.
Adamlar evinde hiç yenilmiyorlar birde yeni stadları hakem faktörü vs.Riske etmeye gerek yok kontrollü oyunla oynamalıyız duruma göre kerim-cenk tosun hatta pektemek girebilir.
Atiba oğuzhan sosa ortasahasi atiba oguzhandan ne kadar üstün sence , bence hiç bir farkı yok , cenki koyarsan öne sosanın vereceği katkıdan daha fazlasını verir , sosa yokları oynuyor

Çevrimdışı Tolga

Etkili oynayabildiği anlar maçın son 10-15 dakikalık bölümü :D

Sebebi de Kerim oyuna girdiğinde rakip savunmanın ve ön liberoların yorulmaya başlamış olması.

Kerim'in ilk 11'de başlayıp etkili olduğu bir tane maç hatırlamıyorum.

Şuan ki haliyle Kerim mecburi bir durum olmadığı müddetçe oyunun son 15-20 dakikalık bölümünde oynar sadece :)

Çevrimdışı 38life

Boşuna farklı arayışlara girmeyin. Necip oynayacak...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atiba oğuzhan sosa ortasahasi atiba oguzhandan ne kadar üstün sence , bence hiç bir farkı yok , cenki koyarsan öne sosanın vereceği katkıdan daha fazlasını verir , sosa yokları oynuyor

boşuna arayışlara giriyorsun :)

Atiba-necip-Oğuzhan-olcay-quaresma-gomez böyle çıkıcaz :)

Kerim şuana kadar bizde bir kez olsun 10 numara pozisyonunda oynamadı.

Zaten bence şuan Kerim oynayacak kapasitede değil.
Geldiginden beri en az 4-5 mac oynadi 10 numara pozisyonunda @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Ensar

boşuna arayışlara giriyorsun :)

Atiba-necip-Oğuzhan-olcay-quaresma-gomez böyle çıkıcaz :)
Arayış içinde değilim kardeşim :) ilk mesajımda bende bu kadroyu yazdım , eğer bir değişiklik olacaksa cenk oynasın dedim :)

Çevrimdışı Anıl

Siz çok özlemişsiniz :D

Ben de özledim ama adamı Wilshere yapmanın da anlamı yok :D
İyi oyuncu kesinlikle kötü değil. Ama Oğuzhan 10 numarada ne kadar yeterliyse Tolgay 8 de o kadar yeterli.

Yani ikisi de yetersiz en az 2 sınıf atlaması gerek ikisinin de. Kendi mevkilerinde Töre kadar güven verdiklerinde orası teslim edilir onlara.
Buradan moderatörlere açık açık rapor ediyorum, Tolgayla alakalı kısımlar acilen silinmeli :D