Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kahkaha attım. :D

İlişkiye başlamadan ara mı verdik acaba hiç faydalanamadığımıza göre. :)
Demba Ba'yı ucuza kapattıktan sonra ilişkileri kesmiş olmasınlar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Rahman baba gelmez mi  :evillol: :evillol:
ismi çok hoş lan gelse ne beste yapılır buna ahahahaah  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 02:03:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo'nun yanına Denayer-Zouma gibi bir stoper olsa varya

"gibi"

"gibi"

"gibi"

:evillol: :evillol:
:djsmile:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şaka bir yana chelseadan konuşmaya başladık madem Ruben Loftus alınabilecek bir oyuncu.Chelsea ile masaya oturup bu çocuğu opsiyonlu şekilde kiralayabiliriz.Opsiyonu tuzlu olur ama muazzam yetenekli.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

ismi çok hoş lan gelse ne beste yapılır buna ahahahaah  :kop: :kop:
Fiyatı daha hoş :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Fiyatı daha hoş :D
almanyadan gelmişti demi hatırlıyorum galiba  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben böyle kutlama yapmayı bilmeyen adamı almam  :evillol: :evillol:
@Çağrı

ziyech oğuzhandan iyi mi ?

Çevrimdışı Deniz

Chelsea oyuncu kiralamayi seven bir kulup hatta avrupa da en cok oyun u kiralayan kuluplerden biri.

ruben loftus un pesine dusersek eli bos donmeyiz.çok ama çok kaliteli bir oyuncu ayaklarina hakim oyin zekâsı muazzam.kiralarsak is yapar,satin alabilirsek 2 seneye 13-15 milyon € ya avrupaya okuturuz.

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi elimizde 6 tane orta saha var. 3 ü aynı mevkinin oyuncuları 6 numara.(Atiba Veli Necip) Bi tane tam 8 imiz (Tolgay) İki tane 8,5 umuz var birini sene sonu göndermek istiyoruz.(Oğuzhan - Sosa) Yöntem basit. 3 6 numaradan birini yollayacaksın. Adam gibi bi 8 alacaksın Tolgay ı zorlayacak hatta yedeğe atacak kadar. (Veloso gibi). Bir de Sosa gidecekse -ki gitmeli- yerine Ozzy i zorlayacak yedeğe atacak bir 8,5 alacaksın(Ziyech gibi) Orta sahanın rotasyonu bu şekilde kusursuz olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Potansiyel aralığı inanılmaz yüksek. Bizim takımda görmek istediğim bir orta saha oyuncusu. Şampiyonalarda epey izledim.

http://www.transfermarkt.com.tr/nahitan-nandez/profil/spieler/315063

Çevrimdışı TØLGA

Potansiyel aralığı inanılmaz yüksek. Bizim takımda görmek istediğim bir orta saha oyuncusu. Şampiyonalarda epey izledim.

http://www.transfermarkt.com.tr/nahitan-nandez/profil/spieler/315063

uruguayın bu yaş grubunda epey yetenekli isimler var  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat açılışına yağmur engeli

Antalya Arena’nın açılışını yarın oynayacakları Beşiktaş maçıyla yapmayı planlayan Antalyaspor’a kötü haber geldi. Şehirde günlerdir süren yağış sebebiyle yeni stadın zemininde bozulmaların meydana geldiği ve bundan dolayı açılışın başka bir tarihe ertelenebileceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak kesin kararın bugün yapılacak son incelemenin ardından verilmesi bekleniyor. Erteleme kararı çıkması halinde yarınki maç Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Atkar

Şimdi elimizde 6 tane orta saha var. 3 ü aynı mevkinin oyuncuları 6 numara.(Atiba Veli Necip) Bi tane tam 8 imiz (Tolgay) İki tane 8,5 umuz var birini sene sonu göndermek istiyoruz.(Oğuzhan - Sosa) Yöntem basit. 3 6 numaradan birini yollayacaksın. Adam gibi bi 8 alacaksın Tolgay ı zorlayacak hatta yedeğe atacak kadar. (Veloso gibi). Bir de Sosa gidecekse -ki gitmeli- yerine Ozzy i zorlayacak yedeğe atacak bir 8,5 alacaksın(Ziyech gibi) Orta sahanın rotasyonu bu şekilde kusursuz olur.

Ben şunu eklemek istiyorum.İyi bir 6 alıcaksın Atiba-Veli-Xxx olacak.Atibayla rotasyonlu oynayacak.8 Numara mevkisi Oğuzhanla Tolgayın olarak düşünüyorum.Hangisi daha iyiyse o oynar veya ikisi oynar.Fakat Sosa yerine 8,5 numara değilde tam bir 10 numara istiyorum veya 9,5.İstatislik olarak 10 gol 10 asist yapabilecek frikik kullanabilen biri olsa gerçekten muazzam olur

Çevrimdışı mellfred

tolgay'ı yedeğe alacak bi adamı 20 milyona, belki bulursun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 12:04:35
  • Beşiktaş / Bodrum
tolgay'ı yedeğe alacak bi adamı 20 milyona, belki bulursun

Tolgay çok iyi futbolcu ama bu kadar büyütmeyin 4-5 milyona çok rahat buluruz daha iyisini.

Tolgay gelişmeli alacağı çok yol var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Tolgay çok iyi futbolcu ama bu kadar büyütmeyin 4-5 milyona çok rahat buluruz daha iyisini.

Bizim scoutlar mı bulacak 5M'Ye Tolgay'dan iyisini abi ? :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Ben şunu eklemek istiyorum.İyi bir 6 alıcaksın Atiba-Veli-Xxx olacak.Atibayla rotasyonlu oynayacak.8 Numara mevkisi Oğuzhanla Tolgayın olarak düşünüyorum.Hangisi daha iyiyse o oynar veya ikisi oynar.Fakat Sosa yerine 8,5 numara değilde tam bir 10 numara istiyorum veya 9,5.İstatislik olarak 10 gol 10 asist yapabilecek frikik kullanabilen biri olsa gerçekten muazzam olur
Yeni 6 numara alırsak Veli yi de göndermemiz gerekir 3 tane 6 numara fazlalık olur. He topal gibi stoper de oynayabilen birisi olursa evet ama sadece 6 oynayan birisi olmamalı. Evet bende duran top kullanan birisini istiyorum ama bu 10 numara olmak zorunda değil. Fernandes 10 numara değildi ama efsane frikik atıyordu. Pirlo da 10 değil ama efsane frikik atıyor. Yani bence Tolgay ı yedeğe atacak bir 8 numaranın frikik atabilenini alırız duran top sorunu kalmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı mellfred

benim gözümde  tolgay'ın ederi bu adamla hemzemindir :D
http://www.transfermarkt.com.tr/jack-wilshere/profil/spieler/74223

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 12:30:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Sen fazla seviyorsun :D

Bizim scoutlar mı bulacak 5M'Ye Tolgay'dan iyisini abi ? :evillol:

Umudumuzu bizden söküp alamazlar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Yok canım daha neler :D :D Tolgay ı bende çok seviyorum ama Wilshere falan :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı Dun cevap veremedim , Simdi vereyim :bandit:
Q17 ile Dzutzsak i kiyaslaman Adil degil
Kesinlikle yanlis analiz yapiyorsun :tabe:
Diyorsunki Dzutzsak 5 Gole etki etti , Q17 3 Gole etki etti
Simdi Dogru analiz yapalim
Dzutzsak Bursa da butun maclara ilk 11 de baslayip 90 dakika sahada kalirken.
Q17 Hemen hemen butun maclara kulubede basladi , Ilk 11 de basladigi maclardada 90 dakika sahada kalamadi ve buna ragmen 3 Gole etki etti :busted_cop:
Eger dogru bir analiz yapamak istiyorsan ikisinin toplam aldigi süreleri de hesap etmelisin :tabe: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı src35

Yok canım daha neler :D :D Tolgay ı bende çok seviyorum ama Wilshere falan :D :D

tolgay wilshere kıyası tolgayın devamlı oynayamaması yüzünden saçma geliyor. hoş wilshere in devamlılıgıda tartışılır.

birde tolgayı şenol hocanın sisteminde devamlı oynarken görmek gerekir.

bana göre versatile kelimesinin karşılığı bu takımda tolgay...

Çevrimdışı Ensar

Sen izlemeye izlemeye unutmuşsun herhalde abi , aç biraz videolara bak tolgay nasıl bir oyuncu hatırla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !