Takımın lig başında mersin ve antepe attığı 9 golün dışında 9 maç yapmış
6 tanesinde 1 gol
2 tanesinde 2 gol
1 tanesinde 3 gol
atabilmişiz.
Takımın gol sayısı ile nasıl övünülüyor ben onu anlamıyorum. Goller maçlara yayılmıyor ki 2 maçta birinde rakip 10 kişi kaldı, birinde 80den sonra 4 gol attık, bunlar anormal durumlardı ve ligin başıydı asıl performansı bunlar göstermiyor. Geri kalan 9 maçlık performans ortalamamızı daha iyi yansıtıyor. Ayrıca dün lokomotif deplasmanında rakibe topa sahip olmada üstünlük kursak da ceza sahası içini karıştırmak için bir Allah'ın kulu içeri giremedi. Gomez de yapılan ortalarda 3-5 kişinin arasında topa dokunma şansı bile yakalayamadı.
Açıkçası oyunu beğenmedim maç sonu yüzdeler farklı şeyler anlatsa da trabzon maçı gibi bir maçtı. Ceza sahası içine giremedik, golü de ceza sahasının dışından attık iki maçta da. Töre 46'da iki maçta da kaleci ile karşı karşıya kaçırdı. İki maçta da 1-0 geriye düşüp 1-1'i yakaladık. Tek fark kırmızıyı biz değil onlar yedi. Bizim ts maçında defansif disiplinimiz ortadan kalktı loko ise defansta hiç açık vermedi. Fizik gücü yüksek ve katı defans anlayışındaki takımlara karşı performansımız 2.maçta neyse sezonun 11.maçında da değişmemiş.
Gözüm arasıra da olsa ceza sahasına girip orayı en azından kalabalıklaşıracak ve karıştıracak bir olcayı aradı, kerim frei de oyuna keşke 20-25 dk evvelinde girseydi. İsmail topları çok verimsiz kullandı. Kanatları töre ve q7 hiç beğenmedim. Sosa ve oğuzhanı da oyunun çok küçük bir kısımları hariç iyi bulmadım. Övülen Beşiktaş'la uzaktan yakından alakası yok. Bunda rakibin defansif anlayışının etkisi var tabi bunu da kabul ediyorum. 6/10 puan. İçerdeki maçta çok farklı bir Beşiktaş bekliyorum.

Bir de Gomez bazı pozisyonlarda pozisyon tam sönümlenmeden ah o nasıl pas ya şöyle gelse gol atardım der gibi hareketlerle pozisyonu bıraktı yere çöker gibi pozisyon bitmeden hayıflandı. Adamın hırsı ve gol atma arzusu
"yanlış" bir davranış olsa da bu hayıflanmadan belli oluyor

(analiz falan yapmam tamamen izlerken düşündüklerimi yazdım çok ciddiye almayın

)