Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288358 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 02:19:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ozan Tufan ıslıklandı yine. Çocuğun kariyerine yazık ettiler. Çok farklı olabilirdi bizde. Aziz denen tek dişi kalmış canavarın son kurbanı oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Takım karar mekanizmasında hala sıkıntı yaşıyor. Tempoyu hala 90 dakikaya yayamıyor ve hala savunmada dağınık görüntü veriyor.

Ama;

Takım pas sayısını arttırıyor, daha da hızlı hale getiriyor ve top kaybı sayısı azalıyor. Şenol Güneş'in Bursa'sı bile 11. haftaya kadar 11 maçta 16 gol atmıştı 11. haftadan sonra sistem oturdu.

11. haftadan sonraki 9 maçta tam 25 gol attı. Biz henüz oturtmadık takımı ona rağmen 8 maç 17 gol sadece 1 beraberlik 1 mağlubiyet liderlik ve  Uefa'da namağlup grup 2.liği.

Biraz daha sabredin makine oluşmak üzere bunu hücum varyasyonu, pozisyon sayısı ve pas sayısında görebilirsiniz. Terminatöre dönüşecek bu takım. O kaçanlar girmeye başlayacak elbet önemli olan o poziyonlara girmek şuan için.

Ne yapıp edip her maç Gomez'i ceza sahasına yakın kaleye yüzü dönük şekilde en az beş kez topla buluşturmalarını sağlasın Şenol Hoca. 5inden 2sini gole çevirme garantisi veren forvetin var top atmıyorsun.

Yaptığı koşulara Oğuzhan dışında pas atan da yok o yüzden Sosa oynamamalı. 2. yarılardaki yükselişimiz tesadüf değil. Şaka gibi gelse de en büyük sebebi Necip'in oyuna girmesi. Hem sertlik ve direnç artıyor hem de Oğuzhan daha etkili olduğu bölgede topla buluşuyor.

Koşu dedim inşallah Gomez karşılığını alamadığını görüp o koşuları bırakmaz. Buradaki tek kozumuz Almanya ile turnuvaya gitmek istemesi.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Türkiye Kupası Grup 1. Maçları 15-16-17 Aralık da oynanacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 02:47:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada Türkiye Kupası Grup 1. Maçları 15-16-17 Aralık da oynanacak.

Serdar kurtuluş, Milosevic, Pektemek, Eslem Veloso ve Kerim için biraz oynama zamanı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Serdar kurtuluş, Milosevic, Pektemek, Eslem Veloso ve Kerim için biraz oynama zamanı :D
Pedro'ya kupa maçlarında da yer yok anlaşılan :D

Motta'yı da ekle sen o listeye :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Cenk in iyi forvet olabilmesi için artık her topa dan dun vurmayı bırakması lazım
iman kuvvetiyle asıl tutarsa gol olur mantığı olmaz akıllı vuruşlar onu iyi forvet yapar
vurduğun çerçeveyi tutacak her topa abanmaya gerek yok gomezin vuruşundan ders alsın top tıngır mıngır
gitti ama kaleci yerinden kıpırdayamadı o topa cenk vur sa abanırdı topta kaleciden dönerdi
çok iyi forvet olacak ama biraz gomezi izleyip öğrenmesi gereken şeyler var

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eslem Veloso derken aklıma şu ünlü yazıdan şu alıntı geldi .Yazr gerçi Fellaini'ye benzetmiş Eslem'i.
http://haber.besiktasarena.com/champignon-fenerbahce.html
 Eslem Belçikalı olmuş olsaydı Premier ligde saç benzeşdaşları gibi 30-40 Milyon €’luk oyuncuydu desem, inanırmısınız? İnanmazsınız, ama inanın öyle…

Çevrimiçi Necmi

Ozan Tufan ıslıklandı yine. Çocuğun kariyerine yazık ettiler. Çok farklı olabilirdi bizde. Aziz denen tek dişi kalmış canavarın son kurbanı oldu.
kimse yazık etmedi @Çağrı kafasına silahmı dayadılar.
aklı olsaydı gitmezdi. Direnirdi onun derdi paraydı geleceğini düşünse
zaten bunun fenerle olmayacağını görürdü gitmiyorum dese ne yapacaktı
Bursa geçmiş ola sadece ıslıklanmasın yuhalansın da bak milli takımdada düşüyor
performansı bir sene sonra sıradan bir oyuncu olacak

Çevrimdışı doganay

Takım karar mekanizmasında hala sıkıntı yaşıyor. Tempoyu hala 90 dakikaya yayamıyor ve hala savunmada dağınık görüntü veriyor.

Ama;

Takım pas sayısını arttırıyor, daha da hızlı hale getiriyor ve top kaybı sayısı azalıyor. Şenol Güneş'in Bursa'sı bile 11. haftaya kadar 11 maçta 16 gol atmıştı 11. haftadan sonra sistem oturdu.

11. haftadan sonraki 9 maçta tam 25 gol attı. Biz henüz oturtmadık takımı ona rağmen 8 maç 17 gol sadece 1 beraberlik 1 mağlubiyet liderlik ve  Uefa'da namağlup grup 2.liği.

Biraz daha sabredin makine oluşmak üzere bunu hücum varyasyonu, pozisyon sayısı ve pas sayısında görebilirsiniz. Terminatöre dönüşecek bu takım. O kaçanlar girmeye başlayacak elbet önemli olan o poziyonlara girmek şuan için.

Agzindan bal damliyor :D
Bugunlerin gelmesini yillardir bekliyoruz ... ve artik cok yakiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçta olan birinin anlattığına göre;

- maç sonu onca insan kendini yırtmasına rağmen bjk'li oyuncular lütfedip selam vermeye bile gelmediler.

- ısınmaya çıkıldığında taraftarı tek adam yerine koyan karakter sahibi insan, sporcu, futbolcu tolgadan başkası değildi.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Ama;

8 maç 19 gol :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ama;

Bu takim Gs macina kadar ve Gs macinda Terminatore donsun baska sey istemiyorum o maca kdar zaman veriyorum ben takima :)
Gs yi şöyle Farkli skorla yensek 3-0 , 4-0 , 4-1 gibi Sampiyon olmus gibi sevinirim o derece yani
Herlade bir insan birseyden ancak bu kadar NEFRET eder..
Haytim boyunca kimseye kin tutmadim zaten tutamıyorum yapim oyle , Kimseden Nefretde etmedim
Ama Bu Gsye karsi Ofkem , Kinim , Nefretim Hergecen gun katlanarak büyüyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onur_U

genel olarak takımın oynadığı oyundan ve hergeçen gün gelişen oyun yapımızdan çok memnunum. ama gol yollarında maalesef etkisizliğimiz devam ediyor. herkes gomez' top taşıyamamaktan şikayetçi ama mutlaka ve mutlaka sosa, oğuzhan, gökhan ve q7'nin gol sayılarını arttırmaları gerek. sadece gomez'in ayağına bakarak olmaz bu işler.

ayrıca cenk'in de az süre alsa dahi etkili olması lazım. son zamanlarda cenk'te "ben çok koşuyorum mücadele ediyorum, takım için ölürüm biterim" gibi bir algı oluştu. bu kadar koşma ama fırsatları değerlendir golü yap. maçları koparmamız gerek, takımımız orta saha sayısının az olmasına rağmen gerçekten çok iyi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

MARİO GOMEZ : Oyunumdan Memnun değilim :o_o: :o_o:

Guzel bir Gol attim , 2.ciyede atmak isterdim.Stres dolu bir macti , 1 Puandan mutluyuz , Rövanşta rakibimizi yenmeliyiz , oldukca Zor bir gruptayiz. 3 Takim yarisin icinde . Oyunun son bolumunde kazanma sansi elimize geldi , Oyunumdan Memnun degilim daha iyi olabilirdim.
Elimden geleni yapmaya calisiyorum , Kariyerim boyunca Goller attim , En Onemlisi olan saglikli olmak...

Boyle bir Dunya Yildizi olupta Bu kadar Karakterli , Egosuz , Caliskan , Pes etmeyen , takimi sahiplenen , Ligi ve takimini kucumsemeyen ve bu kadar mütevazi biri olmak...
Gercekten cok buyuk bir Karaktere sahip Gomez HELAL OLSUN......
BESIKTASIMIZADA BOYLE KARAKTERE SAHIP ISIMLER YAKISIR ZATEN !
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 09:44:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Takımın lig başında mersin ve antepe attığı 9 golün dışında 9 maç yapmış
6 tanesinde 1 gol
2 tanesinde 2 gol
1 tanesinde 3 gol
atabilmişiz.

Takımın gol sayısı ile nasıl övünülüyor ben onu anlamıyorum. Goller maçlara yayılmıyor ki 2 maçta birinde rakip 10 kişi kaldı, birinde 80den sonra 4 gol attık, bunlar anormal durumlardı ve ligin başıydı asıl performansı bunlar göstermiyor. Geri kalan 9 maçlık performans ortalamamızı daha iyi yansıtıyor. Ayrıca dün lokomotif deplasmanında rakibe topa sahip olmada üstünlük kursak da ceza sahası içini karıştırmak için bir Allah'ın kulu içeri giremedi. Gomez de yapılan ortalarda 3-5 kişinin arasında topa dokunma şansı bile yakalayamadı.

Açıkçası oyunu beğenmedim maç sonu yüzdeler farklı şeyler anlatsa da trabzon maçı gibi bir maçtı. Ceza sahası içine giremedik, golü de ceza sahasının dışından attık iki maçta da. Töre 46'da iki maçta da kaleci ile karşı karşıya kaçırdı. İki maçta da 1-0 geriye düşüp 1-1'i yakaladık. Tek fark kırmızıyı biz değil onlar yedi. Bizim ts maçında defansif disiplinimiz ortadan kalktı loko ise defansta hiç açık vermedi. Fizik gücü yüksek ve katı defans anlayışındaki takımlara karşı performansımız 2.maçta neyse sezonun 11.maçında da değişmemiş.

Gözüm arasıra da olsa ceza sahasına girip orayı en azından kalabalıklaşıracak ve karıştıracak bir olcayı aradı, kerim frei de oyuna keşke 20-25 dk evvelinde girseydi. İsmail topları çok verimsiz kullandı. Kanatları töre ve q7 hiç beğenmedim. Sosa ve oğuzhanı da oyunun çok küçük bir kısımları hariç iyi bulmadım. Övülen Beşiktaş'la uzaktan yakından alakası yok. Bunda rakibin defansif anlayışının etkisi var tabi bunu da kabul ediyorum. 6/10 puan. İçerdeki maçta çok farklı bir Beşiktaş bekliyorum. :)

Bir de Gomez bazı pozisyonlarda pozisyon tam sönümlenmeden ah o nasıl pas ya şöyle gelse gol atardım der gibi hareketlerle pozisyonu bıraktı yere çöker gibi pozisyon bitmeden hayıflandı. Adamın hırsı ve gol atma arzusu
"yanlış" bir davranış olsa da bu hayıflanmadan belli oluyor :)
(analiz falan yapmam tamamen izlerken düşündüklerimi yazdım çok ciddiye almayın :D )
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 09:52:52 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı alimm

o bu değilde biz DURAN TOPLARDA neden hiç etkili olamıyoruz... Bu konuya bir şekilde eğilmek lazım...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden kulüplerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe haftayı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle kapattı, UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye, İsviçre'yi geride bırakmayı başardı. Böylece UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye, puanını 31.800'e yükseltti ve 31.575 puanı bulunan İsviçre'yi geçerek 11. sıraya oturdu.

Çevrimdışı Çağatay

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden kulüplerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe haftayı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle kapattı, UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye, İsviçre'yi geride bırakmayı başardı. Böylece UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye, puanını 31.800'e yükseltti ve 31.575 puanı bulunan İsviçre'yi geçerek 11. sıraya oturdu.

Puanlamanın son güncel hali
az daha zorlarsak hollanda'yı da geçeriz

https://tr.wikipedia.org/wiki/2016_UEFA_%C3%BClkeler_s%C4%B1ralamas%C4%B1
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Takımın lig başında mersin ve antepe attığı 9 golün dışında 9 maç yapmış
6 tanesinde 1 gol
2 tanesinde 2 gol
1 tanesinde 3 gol
atabilmişiz.

Takımın gol sayısı ile nasıl övünülüyor ben onu anlamıyorum. Goller maçlara yayılmıyor ki 2 maçta birinde rakip 10 kişi kaldı, birinde 80den sonra 4 gol attık, bunlar anormal durumlardı ve ligin başıydı asıl performansı bunlar göstermiyor. Geri kalan 9 maçlık performans ortalamamızı daha iyi yansıtıyor. Ayrıca dün lokomotif deplasmanında rakibe topa sahip olmada üstünlük kursak da ceza sahası içini karıştırmak için bir Allah'ın kulu içeri giremedi. Gomez de yapılan ortalarda 3-5 kişinin arasında topa dokunma şansı bile yakalayamadı.

Açıkçası oyunu beğenmedim maç sonu yüzdeler farklı şeyler anlatsa da trabzon maçı gibi bir maçtı. Ceza sahası içine giremedik, golü de ceza sahasının dışından attık iki maçta da. Töre 46'da iki maçta da kaleci ile karşı karşıya kaçırdı. İki maçta da 1-0 geriye düşüp 1-1'i yakaladık. Tek fark kırmızıyı biz değil onlar yedi. Bizim ts maçında defansif disiplinimiz ortadan kalktı loko ise defansta hiç açık vermedi. Fizik gücü yüksek ve katı defans anlayışındaki takımlara karşı performansımız 2.maçta neyse sezonun 11.maçında da değişmemiş.

Gözüm arasıra da olsa ceza sahasına girip orayı en azından kalabalıklaşıracak ve karıştıracak bir olcayı aradı, kerim frei de oyuna keşke 20-25 dk evvelinde girseydi. İsmail topları çok verimsiz kullandı. Kanatları töre ve q7 hiç beğenmedim. Sosa ve oğuzhanı da oyunun çok küçük bir kısımları hariç iyi bulmadım. Övülen Beşiktaş'la uzaktan yakından alakası yok. Bunda rakibin defansif anlayışının etkisi var tabi bunu da kabul ediyorum. 6/10 puan. İçerdeki maçta çok farklı bir Beşiktaş bekliyorum. :)

Bir de Gomez bazı pozisyonlarda pozisyon tam sönümlenmeden ah o nasıl pas ya şöyle gelse gol atardım der gibi hareketlerle pozisyonu bıraktı yere çöker gibi pozisyon bitmeden hayıflandı. Adamın hırsı ve gol atma arzusu
"yanlış" bir davranış olsa da bu hayıflanmadan belli oluyor :)
(analiz falan yapmam tamamen izlerken düşündüklerimi yazdım çok ciddiye almayın :D )
+1 , kesinlikle iyi değildik , bazılarımız günden güne gelisiyoruz sabredin deselerde iyi değiliz , takımın ön tarafına çok güvenirken defans ve ortasahaya bas bas bağırarak transfer isteyen taraftara rağmen , ön taraf çok kötü arka taraf beklenmedik şekilde çok iyi , necip ersan tolga çok iyi hatta ısmail bile iyi oynuyor , atiba harika oynuyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Grup maçları tamamladıktan sonra bakalım sıralama nasıl olacak. :)

Çevrimdışı Kadir G.

Grup maçları tamamladıktan sonra bakalım sıralama nasıl olacak. :)

2. takımın cl ye gitmesi için kaçıncı sıralamada olmak lazım?

Çevrimdışı Tolga

2. takımın cl ye gitmesi için kaçıncı sıralamada olmak lazım?
Direkt gitmesini kastediyorsan galiba ilk 6 içerisinde olmamız lazım.

Çevrimdışı legendmaster

hollandayı sezon sonu itibarıyla geçmiş olacağız 2011 - 2012 puanları silinecek onların 13,600 türkiyenin 5.100 puanı silinecek her türlü geçeceğiz hatta bu hesapla belçikayı da geçeceğiz gibi duruyor türkiyenin 2012 2013 sezonu puanı silindiğinde yine aşağılara gideriz o puanın silinmesine kadar önümüzdeki sezon sonuna kadar süre var bu 2 sezonda çok iyi puan toplamak lazım
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 12:47:10 legendmaster ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bizim 8. Sirada olmamamiz icin hic bir neden yok aslinda. Biraz kipirdansak 2-3 yil icinde belcika ve ukrayna ligini gecmemiz muhtemel. Iki ligin kalitesi de bizden cok dusuk. Hollanda bu dususle zaten altimizda kalir.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

Direkt gitmesini kastediyorsan galiba ilk 6 içerisinde olmamız lazım.

Evet direkt gitmek o da zormuş.