Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288735 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tam tersi. Tekrar ediyorum. Oguzhan'i oraya kaydirinca etkili olmaya basliyor.
Oğuzhan'ın en önemli özelliklerinden biri de dripling yaparken arkadaşlarına önemli fırsatlar yaratması . Bunun için Oğuzhan'ın önünde kat edeceği alan olmalı . Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonuna taşırsak bundan mahrum ederiz . Ofansif olarak daha fazla rol alması gerektiğini düşünüyorsan ki ben de öyle düşünüyorum Oğuzhan'ın beraber oynayacağı oyuncu Sosa değil Tolgay gibi oyunu çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu olmalı. Burada düşünülmesi gereken de bu.Oğuzhan bu yıl Tolgay ile beraber oynama fırsatı bulsaydı performansı şu ankinden daha da fazla göze batacaktı.
Sezon sonu mümkünse Sosa güzel bir fiyata elden çıkarılmalı ve yerine aradığımız özellikte bir çift yönlü orta saha alınmalı . Tolgay'ın da dönmesiyle merkezde fazla problem kalmaz ters bir durum olmadıkça.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Atiba-Oğuzhan

Töre-Quaresma veya Olcay

Cenk-Gomez  , oynasak sizce nasıl olur , madem sosa iyi değil , madem gomez yalnız kalıyor , cenki atalım gomezin yanına
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba-Oğuzhan

Töre-Quaresma veya Olcay

Cenk-Gomez  , oynasak sizce nasıl olur , madem sosa iyi değil , madem gomez yalnız kalıyor , cenki atalım gomezin yanına
Olabilir neden olmasin
Ama direk cigt forvwt degil de Gizli forvet gibi
Yani taktik olarak ve dizilis olarak 10 numara pozisyonunda gozukecek ama 2.ci forvet olacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Olabilir neden olmasin
Ama direk cigt forvwt degil de Gizli forvet gibi
Yani taktik olarak ve dizilis olarak 10 numara pozisyonunda gozukecek ama 2.ci forvet olacak..
Aynen öyle , hem pres gücünü artıracak hem gomeze alan açacak , oğuzhana ve kanat oyuncularına duvar olur , araya sızar...

Aynen öyle , hem pres gücünü artıracak hem gomeze alan açacak , oğuzhana ve kanat oyuncularına duvar olur , araya sızar...
Kesinlikle oyle..
Pres ve savunma olayini Sosa da cok iyi yapiyordu ama suan o halinden eser yok
Cenk 10 Numara oynarsa Hem ön bölgedeki pres gücümüz artar hemde alan acar daha cok pozisyona gireriz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Töre sanki oyundan çıkınca direkt soyunma odasına gitti dün var mıymış bi sıkıntısı

Çevrimdışı Kadir G.

Töre sanki oyundan çıkınca direkt soyunma odasına gitti dün var mıymış bi sıkıntısı

Moskova

Çevrimdışı Ensar

Kesinlikle oyle..
Pres ve savunma olayini Sosa da cok iyi yapiyordu ama suan o halinden eser yok
Cenk 10 Numara oynarsa Hem ön bölgedeki pres gücümüz artar hemde alan acar daha cok pozisyona gireriz
Sosayı sezon başında yollayacaktık büyük hata ettik.

Sosayı sezon başında yollayacaktık büyük hata ettik.
Maalesef Veron kafasini cok karistirdi
Cunku Veron Sosanin İdolü , Antalya mac sayfasinada yazdim bunu , Sosanin Çoraplarını katlayis sekli bile Veronla ayni ...

Çevrimdışı Efe

oguzhan sosa oyundan cıkınca necip girince daha etkili oluyor bunu her maç çok net gördük,sert şut çekebilse birde of of of
aynen öyle yerden yere vurulan necip takımı toparlama görevine soyundu veli başkan geldimi bizi kimse tutamaz sosaya yedek kulubesi görünebilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Atiba-Oğuzhan

Töre-Quaresma veya Olcay

olmaz gomezin yanına cenk olmaz orta saha zafiyet gösterir sosanın yerine oğuzhananın geçmesi gerekiyor atibanın yanına lampard lazım bitane oda yok bizde veli gelecek oğuzhan öne geçecek belki sosa sola geçer q7 nin yerine :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Maalesef Veron kafasini cok karistirdi
Cunku Veron Sosanin İdolü , Antalya mac sayfasinada yazdim bunu , Sosanin Çoraplarını katlayis sekli bile Veronla ayni ...
Okudum abi :) öyle ya da böyle çok acayip bir düşüş var sosa da , sebebi o ya da bu farketmez bu haliyle oynamalı , hoca bizden çok düşünüyordur bunları bakalım nasıl bir hamlesi olacak :) yalnız sadece sosa da değil gomez ve oğuzhan dışında su an formda gözüken oyuncumuz yok hücumda , son iki üç haftadır gökhan ve olcay yok , quaresma zaten bi öyle bi böyle , kerim ortalıklar da yok , sosa çok kötü , geriden korkarken önden dert yanıyoruz :D

Çevrimdışı Ensar

olmaz gomezin yanına cenk olmaz orta saha zafiyet gösterir sosanın yerine oğuzhananın geçmesi gerekiyor atibanın yanına lampard lazım bitane oda yok bizde veli gelecek oğuzhan öne geçecek belki sosa sola geçer q7 nin yerine :)
Sosa mümkünse kulübeye geçsin lütfen :) lampardı uzakta aramaya gerek yok , necip reis var adam king :D

@Ensar
Bak bu Veronun corap katlama sekli

Sosa 2
Birebir ayni herseyi
Duran top kullanma sekli bile Veronla ayni..

Çevrimdışı Ensar

@Ensar
Bak bu Veronun corap katlama sekli

Veron 2

Buda Sosanin
Gitsin abi o zaman :) yalnız veron da ne futbolcuydu arkadaş , oyunlar da mutlaka alırdım kadroma , 40 metreden yapıştırırdım şutu :D

Gitsin abi o zaman :) yalnız veron da ne futbolcuydu arkadaş , oyunlar da mutlaka alırdım kadroma , 40 metreden yapıştırırdım şutu :D
Veron bolgesinde Dünyanın en iyilerinden birisiydi :ok:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Veron'un winning eleven 4 'te az ekmeğini yemediydik sene 99 felan :D

Recoba da fenaydı ama çorap katlamanın üstadı tabi ki Francesco TOTTI, hastasıyız.  :super:

Çevrimdışı cursedofdragon

Ntvspor'un haberine göre kanatlar.Töre-Kerim olucak.Orta saha Atiba-Necip-Oğuzhan.
İsmail yerine'de tosic.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 23:32:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ntvspor'un haberine göre kanatlar.Töre-Kerim olucak.Orta saha Atiba-Necip-Oğuzhan.
İsmail yerine'de tosic.

Töre Kerim değil Töre Olcay veya Olcay Kerim diyor haberde :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre Kerim değil Töre Olcay veya Olcay Kerim diyor haberde :)

pardon :D Bugün okuduğumu dinlediğimi anlıyamıyorum :D