Mesajına mantıksız demedim sadece haklı olsanda olmasanda bir şeyi bir kimseyi bu kadar orantısız savunman diğer insanlarda ona karşı ön yargı oluşturur.
Şimdi samimiyetine sığınarak bir şeyler yazacağım.
İnsanların Quaresmanın en küçük hatasını dahi yüzüne vurması senin onu her halükarda savunmandan toz kondurmamandan kaynaklanıyor.
Yorumlarken olcay yine çok kötü hemen quaresma girmeli, savunduğunuz olcay bu mu gibi ifadeler yerine Quaresmayı da kendinden katkı beklenen herhangi bir oyuncumuz gibi düşünebilsen sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ben senin sandığının aksine Quaresmayı çok severim yıllar önce geleceği haberinin çıktığı andan beri böyle. Ama orantısız savunduğunda ona karşı ön yargım büyüyor.
Quaresmadan çok Beşiktaşı düşünmen daha mantıklı olacaktır bence.

Iste burada hersey karşılıklı oluyor
Burada genel olarak herkes yerden yere vurdugu icin Asagiladigi icin bende asiri savunuyorum sikinti bu
Kimse orantılı elestirmiyor ve kimse objektif bakmiyor
Bende objektif bakmaya çalışıyorum hatta birkac macta begenmedigimi ve hayal.kirikligina ugradigimi dahi yazdim ama bu kadar asiri elestirilinve ister istemez bende savunmaya geçiyorum olay bu aslinda
Herseyin bir dozu olmali
Su son 2 mactir oynayan Quaresmayi kim istemezki? keske hep boyle oynasa ama mumkun degil her futbolcunun i isli cikisli maclari olur
Olcayin da muazzam isler yaptigi maçlar var ama 10 mac sahada oldugu belli.olmayan maçlarda var
Ayni sekilde Torede mesela milli.mac ve son hafta oldukca kotuydu yani futbol bu olur boyle seyler bunlar futbolcu Terminator degil...