Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284489 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Su son yazdigim iletide bana mantıksız olan bir cumle soylermisin kadir ?

Mesajına mantıksız demedim sadece haklı olsanda olmasanda bir şeyi bir kimseyi bu kadar orantısız savunman diğer insanlarda ona karşı ön yargı oluşturur.

Şimdi samimiyetine sığınarak bir şeyler yazacağım.

İnsanların Quaresmanın en küçük hatasını dahi yüzüne vurması senin onu her halükarda savunmandan toz kondurmamandan kaynaklanıyor.

Yorumlarken olcay yine çok kötü hemen quaresma girmeli, savunduğunuz olcay bu mu gibi ifadeler yerine Quaresmayı da kendinden katkı beklenen herhangi bir oyuncumuz gibi düşünebilsen sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Ben senin sandığının aksine Quaresmayı çok severim yıllar önce geleceği haberinin çıktığı andan beri böyle. Ama orantısız savunduğunda ona karşı ön yargım büyüyor.

Quaresmadan çok Beşiktaşı düşünmen daha mantıklı olacaktır bence.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Asıl siz hic ama hic objektif degilsiniz
Onyargilarinizzdan bir turlu kurtulamadiniz
Bak ne diyorum Bu dam yeni geldi , Uyum surecini yeni atlatıyor takimi yeni yeni taniyor , Takima alistikca Verimide artiyor ve artacakta bunu son 2 Haftadir görüyoruz.
Olcay 4 senedir Bu takimda 4 senedirde aynı oyuncu grubuyla oynuyor kimin nereye top atacagini biliyor daha fazla katki vermesi normal degil mi ?
Bu simdi TARAFLI bir yazimi ? @Kadir Güney

Ben Quaresma'nın gelmesini isteyenlerden ve hala da umut besleyenlerdenim. Ama şu varyeteleri yapması beni rahatsız ediyor. Ben hem kendi arkadaşlarına hem de rakibe saygısızlık olarak görüyorum. Rize maçında attığı golü herkes atamayabilirdi ama yaptığı varyeteyi ben de yapardım. O yüzden varyetesiyle değil golleri ve asistleri ile konuşulsun isterim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu forumda 2-3 kişi var sürekli quaresma kavgası çıkartan dikkat ediyorum hep aynı kişiler.Yunus emre hariç.Şimdi birşey dicemde forumda yasaklanıcam.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mesajına mantıksız demedim sadece haklı olsanda olmasanda bir şeyi bir kimseyi bu kadar orantısız savunman diğer insanlarda ona karşı ön yargı oluşturur.

Şimdi samimiyetine sığınarak bir şeyler yazacağım.

İnsanların Quaresmanın en küçük hatasını dahi yüzüne vurması senin onu her halükarda savunmandan toz kondurmamandan kaynaklanıyor.

Yorumlarken olcay yine çok kötü hemen quaresma girmeli, savunduğunuz olcay bu mu gibi ifadeler yerine Quaresmayı da kendinden katkı beklenen herhangi bir oyuncumuz gibi düşünebilsen sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Ben senin sandığının aksine Quaresmayı çok severim yıllar önce geleceği haberinin çıktığı andan beri böyle. Ama orantısız savunduğunda ona karşı ön yargım büyüyor.

Quaresmadan çok Beşiktaşı düşünmen daha mantıklı olacaktır bence.
:ok:
Iste burada hersey karşılıklı oluyor
Burada genel olarak herkes yerden yere vurdugu icin Asagiladigi icin bende asiri savunuyorum sikinti bu
Kimse orantılı elestirmiyor ve kimse objektif bakmiyor
Bende objektif bakmaya çalışıyorum hatta birkac macta begenmedigimi ve hayal.kirikligina ugradigimi dahi yazdim ama bu kadar asiri elestirilinve ister istemez bende savunmaya geçiyorum olay bu aslinda
Herseyin bir dozu olmali
Su son 2 mactir oynayan Quaresmayi kim istemezki? keske hep boyle oynasa ama mumkun degil her futbolcunun i isli cikisli maclari olur
Olcayin da muazzam isler yaptigi maçlar var ama 10 mac sahada oldugu belli.olmayan maçlarda var
Ayni sekilde Torede mesela milli.mac ve son hafta oldukca kotuydu yani futbol bu olur boyle seyler bunlar futbolcu Terminator degil...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Şu forumda 2-3 kişi var sürekli quaresma kavgası çıkartan dikkat ediyorum hep aynı kişiler.Yunus emre hariç.Şimdi birşey dicemde forumda yasaklanıcam.
Beni niye ayirdinki simdi :D
Burasi furnol sayfasi her futbolcumuzu konuşabiliriz
Mesela ben Tosicten ve ismailden memnun degilim ve formanin Hakedene Mottaya verilmesini istiyorum hadi bunu konusalim.

Beni niye ayirdinki simdi :D
Burasi furnol sayfasi her futbolcumuzu konuşabiliriz
Mesela ben Tosicten ve ismailden memnun degilim ve formanin Hakedene Mottaya verilmesini istiyorum hadi bunu konusalim.

tabiki herkes konuşabilir özgürde insan sıkılıyor artık.Buraya geliyorum quaresma kavgası.Maç sayfasında quaresma kavgası stadyum başlığın'da bile quaresma kavgası yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 18:09:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Ensar

Bi lafa baslıyorsan devamını getir , 2-3 kişi diyip kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok , bi iddian varsa açık yüreklilikle söylersin.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bi lafa baslıyorsan devamını getir , 2-3 kişi diyip kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok , bi iddian varsa açık yüreklilikle söylersin.

kişi kendini bilir ben isim veripte konuyu dahada büyütmek istemiyorum.İsim versem karşı cevap gelicek ben cevap vericem böyle uzatıp gidicez konuyu.

@Çağrı @atalay @Tolga @Kadir Güney
Sezon basinda burada en cok Hem Quaresmanin hemde Torenin ceza sahasina girmedigi , Arka direk kosulari yapmadigi ve Çizgiye yapisik oynadiklari icin elestirip iksinin ayni anda sahada olamayacagini konusmustuk
Fakat goruyoruz ki Hem Tore hemde Quaresma bu sezon surekli Ceza sahasina giriyor hem arka direk kosusu yapıyor hemde daha az bireysel oynuyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz ???
Son macta Q17 nin Gomezin topuna muthis hareketlenmesi , Sporting ve Basaksehir maçlarında surekli iceri sizmasi
Torenin Bircok macta ayni sekilde arka direk ve iceriye sizmasini gorduk...
Birde Q17 bircok macta oyle sizmalar yaptıki ama bir turlu ona top atilmadi mesela Sporting macinda Q17 bombosken ozi kaleye vurdu pas verse %100 Gol pozisyonu idi
Ayni sekilde Torede Rize macinda Q17 bombosken kaleye vurmayi tercih etmisti..
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2015, 18:24:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Ferhat Türk

quaresma konusu cidden can sıkmaya başladı artık. Ben de gelmesine karşıydım hala da karşıyım ama adam geleli 3 ay olmuş hala yok şöyle yok böyle sevseniz de sevmeseniz de adam artık bu takımın oyuncusu ve oyuna girdiğinde de bir şeyler yapmak için çaba gösteriyor o eski aptal aptal hareketleri de kalmadı ergen çarşı profilindeki bir kaç kişinin her maç  terini ruhunu ortaya koyan diğer  10 futbolcuyu hiçe sayıp quaresmaaaaaa quaresmaaaaaa oley oley oley demesi belki de itici hale getiriyor ama yapmayın etmeyin. Adam son maç iyi oynamış 3 puanı bize hediye atmış hala o olmasa şu olurdu bu olmazdı yahu ayıp ama bu kadar da acımasız olmayın
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kadir G.

Sezon basinda burada en cok Hem Quaresmanin hemde Torenin ceza sahasina girmedigi , Arka direk kosulari yapmadigi ve Çizgiye yapisik oynadiklari icin elestirip iksinin ayni anda sahada olamayacagini konusmustuk
Fakat goruyoruz ki Hem Tore hemde Quaresma bu sezon surekli Ceza sahasina giriyor hem arka direk kosusu yapıyor hemde daha az bireysel oynuyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz ???
Son macta Q17 nin Gomezin topuna muthis hareketlenmesi , Sporting ve Basaksehir maçlarında surekli iceri sizmasi
Birde Q17 bircok macta oyle sizmalar yaptıki ama bir turlu ona top atilmadi mesela Sporting macinda Q17 bombosken ozi kaleye vurdu pas verse %100 Gol pozisyonu idi

Quaresma son oyunu oynar Töre de her zamanki oyununa dönerse ikisi sahada sırıtmaz hatta iyi olur, rakibe tehdit olur.

Fakat Töre'nin sol kanattaki verimi tartışılır.

Çevrimdışı harund1k3

ben quaresma hakkinda karar vermek icin erken diye dusunuyorum. gecen sene de bu sekilde cok mac kazandirdi ama cok da mac kaybettirdi. hep boyle oynasin kimse bisey demez, hatta kendisini sevmeyen kesimin de saygisini kazanir. hep boyle oynasindan kastim takim icin oynasin. iyi oynasin kotu oynasin degil takim icin oynasin yeter.

quaresma konusu cidden can sıkmaya başladı artık. Ben de gelmesine karşıydım hala da karşıyım ama adam geleli 3 ay olmuş hala yok şöyle yok böyle sevseniz de sevmeseniz de adam artık bu takımın oyuncusu ve oyuna girdiğinde de bir şeyler yapmak için çaba gösteriyor o eski aptal aptal hareketleri de kalmadı ergen çarşı profilindeki bir kaç kişinin her maç  terini ruhunu ortaya koyan diğer  10 futbolcuyu hiçe sayıp quaresmaaaaaa quaresmaaaaaa oley oley oley demesi belki de itici hale getiriyor ama yapmayın etmeyin. Adam son maç iyi oynamış 3 puanı bize hediye atmış hala o olmasa şu olurdu bu olmazdı yahu ayıp ama bu kadar da acımasız olmayın

Çevrimdışı Tolga

G.Töre de bu yıl bu konuda biraz gelişme var ama hala yeterli seviyede değil.

Quaresma için de henüz birşey söyleyebilmek zor biraz daha zaman geçmesini beklemek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

G.Töre de bu yıl bu konuda biraz gelişme var ama hala yeterli seviyede değil.

Quaresma için de henüz birşey söyleyebilmek zor biraz daha zaman geçmesini beklemek lazım.
Evet henuz erken fakat ikiside bu sezon baya baya iceri sızıyor normalde hic yapmadiklari birseydi bu..

Çevrimdışı TØLGA

milletin bu başlıktan neden kaçtığını anlayabiliyorum artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Asıl siz hic ama hic objektif degilsiniz
Onyargilarinizzdan bir turlu kurtulamadiniz
Bak ne diyorum Bu dam yeni geldi , Uyum surecini yeni atlatıyor takimi yeni yeni taniyor , Takima alistikca Verimide artiyor ve artacakta bunu son 2 Haftadir görüyoruz.
Olcay 4 senedir Bu takimda 4 senedirde aynı oyuncu grubuyla oynuyor kimin nereye top atacagini biliyor daha fazla katki vermesi normal degil mi ?
Bu simdi TARAFLI bir yazimi ? @Kadir Güney
Burada Quaresmayı yerden yere vuran neredeyse herkes Rize maçında çok iyi oynadı dedi. Sana bu yetmemiş olacak ki aynı akşam saçma sapan bir yazıyla Dzsudzsak büyük bir kazık olacaktı yazdın. Tekrar hatırlatayım Dzsudzsak daha ucuza geldi. Kim önyargılı kim sadece övüyor, kim sadece eleştiriyor kim hangisini doğru zamanda yapıyor hepsi ortada.

Olcay ismini de sen kendin attın ortaya şimdi daha fazla katkı vermesi normal değil mi diyosun. Olcay 4. senesinde fazla katkı vermiyor, geldiği andan itibaren 4 senedir sürekli olarak fazla katkı veriyor. Başkasının objektifliğini eleştirmen için önce senin objektif olman lazım. Malesef bu da mümkün değil.

Quaresma son oyunu oynar Töre de her zamanki oyununa dönerse ikisi sahada sırıtmaz hatta iyi olur, rakibe tehdit olur.

Fakat Töre'nin sol kanattaki verimi tartışılır.
Tore kendini baya gelistirdi Solda hic oynayamiyordu fakat bu sene Solda da cok etkili oynuyor
Ama Quaresma solda hic oynayamiyor bu cok net , Ortayi bile Trivelayla aciyor cunku sol ayagi kotu sol ayagi kotu oldugu icinde sag ayagiyla trivela aciyor ortayi.

Çevrimdışı Ersoy

Her girdiğimde Quaresma tartışması. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

:bandit: :bandit: :bandit:
Guvenimizi bosa cikartmadi cok şükür
Daha dur Kendisini yerden yere vuranlara ozur diletecek :tabe:
ligin 1/4 ü geçti 2 gol bir asistle oynuyor neyin kafasındasın
onun yüzünden kaybedilen 3 puan var atacak elbette oynayacak bunun için para alıyor
ondan az alıp ondan fazla katkı veren oyuncular var @Yunus Emre Dökmeci
şu anda aldığını hak ediyormu bumu sizin bakış açınız

ligin 1/4 ü geçti 2 gol bir asistle oynuyor neyin kafasındasın
onun yüzünden kaybedilen 3 puan var atacak elbette oynayacak bunun için para alıyor
ondan az alıp ondan fazla katkı veren oyuncular var @Yunus Emre Dökmeci
şu anda aldığını hak ediyormu bumu sizin bakış açınız
@Necmi abi aciklamsini ve nedenlerini yazdim diğer iletilerime bak :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Sorun gol atması asist yapması değil şenol güneşin söylediği geriye gelmediği bekine yardım etmediği efor sarfetmediği niye anlamıyosunuzki bunu hala aynı bu yüzden hazard yedek kalıyosa q17 de kalır

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi aciklamsini ve nedenlerini yazdim diğer iletilerime bak :bandit:
bu başlıkta sana quaresma konuşmasını yasaklıyorum bir daha quaresma tartışması açarsan ilelebet bu başlığa girmeni engellerim :evillol:
quaresma artık bizim oyuncumuz eleştirilmeside övülmeside bizim diğer oyuncularımıza yaptığımız kadar olmalı ve asla
kötü bir söz kabul etmem ama diğer oyuncularımızında üstüne taşımayın şu anda vasat tartışılacak bir şey yok katkı verecek tabiki
diğer oyuncularda veriyor ama düşün işte ilk onbir oyuncusu olamadı daha o kadar para alıp adını ilk onbire yazdıramıyorsa neyi tartışıyoruzki
eski gücünde değil adam geçemiyor koşamıyor ligin dörtte biri geçti quaresmaysan şu anda sahaya hükmetmen gerekiyor. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma olayı hakikaten kabak tadı verdi. Quaresma yı eleştirirken de kelimeleri doğru seçelim savunurken de. Savunurken oyuncuyu savunun lütfen başka oyuncuya şu da kötü şu çok mu iyi diyerek savununca karşı tarafta ciddi bir önyargı oluşuyor. Ben quaresma gelmesin diyen biriydim. Ancak iki haftadır gayet iyi oynuyor. Ama iyi oynarkende eksik yönleri yok değil. Bunu söylemekte çok normal. Ama forumda bölünme oluyor o kötü.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu başlıkta sana quaresma konuşmasını yasaklıyorum bir daha quaresma tartışması açarsan ilelebet bu başlığa girmeni engellerim :evillol:
quaresma artık bizim oyuncumuz eleştirilmeside övülmeside bizim diğer oyuncularımıza yaptığımız kadar olmalı ve asla
kötü bir söz kabul etmem ama diğer oyuncularımızında üstüne taşımayın şu anda vasat tartışılacak bir şey yok katkı verecek tabiki
diğer oyuncularda veriyor ama düşün işte ilk onbir oyuncusu olamadı daha o kadar para alıp adını ilk onbire yazdıramıyorsa neyi tartışıyoruzki
eski gücünde değil adam geçemiyor koşamıyor ligin dörtte biri geçti quaresmaysan şu anda sahaya hükmetmen gerekiyor. @Yunus Emre Dökmeci
:o_o: :o_o:
 :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Iste bende onu diyorum abi Toaprlanmaya basladi katki veriyor iki mactir direk sonica etki ediyor hemde 45 er dakika oynamasina ragmen
Takima yeni geldi uyum surecini yeni aşıyor , Takima alistikca katkisi artiyor artacakta

Quaresma olayı hakikaten kabak tadı verdi. Quaresma yı eleştirirken de kelimeleri doğru seçelim savunurken de. Savunurken oyuncuyu savunun lütfen başka oyuncuya şu da kötü şu çok mu iyi diyerek savununca karşı tarafta ciddi bir önyargı oluşuyor. Ben quaresma gelmesin diyen biriydim. Ancak iki haftadır gayet iyi oynuyor. Ama iyi oynarkende eksik yönleri yok değil. Bunu söylemekte çok normal. Ama forumda bölünme oluyor o kötü.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste bekledigim mesaj bu :claps: :claps: :claps:
Bunu acikca soyledim cok acimasizca insafsizca elestirlidigi icin bizde Ileri derecede savunuyoruz
Herseyin bir dozu olmali eleştirisinde ovgununde :tabe: