Eski nesil de fazla itaatkar elektrik alamıyoruz

yok canım eski nesil için son söylenecek şey itaatkar olduğudur.
unutma biz seksen kuşağından geliyoruz. itaatkar olmakla mantıklı olmayı
karıştırıyorsun
@Çağrı sizin sorununuz başarının sürekli iyi transfer yapmaktan
geçtiğini sanmak aslında bu değil önce takım olmaktan geçer sanıyorsunuzki
bir ismi beğeniyorsunuz o gelecek başarı gösterecek aslında ekip çalışması
mükemmel üyelerden değil uyumlu çalışan üyelerden kurulursa başarı gelir.
ikinci sorununuzda sadece doğruyu kendiniz gördüğünüzü sanıyorsunuz
sizin kıstaslarınız dışında bir düşünce doğru olamaz mesela oyuncu değerlendirmesini sadece
sahada gösterdiği performansa göre yapıyorsunuz aslında kulüp bunu bu şekilde
değerlendirmiyor özel hayatından tut arkadaşlık ilişkilerine kadar sevdiği yemekten
tut psikolojik durumuna kadar değerlendirmek zorunda yapıyormu deme çünkü yaptığı takım içindeki ahenkten
belli oluyor.scout çalışması sadece saha performansını değerlendirmek değil
Önder Özen dedin durdun al getirdiği oyuncuları incele o zaman ben itiraz ederken yanlış olduğumu
söylüyordun çok çabuk kara veriyorsunuz ve bütününü görmeden karar veriyorsunuz ve bu anlık oluyor
uzun vadedeki defoları göremiyorsunuz yüzeyselsiniz buda doğru bakış açısını engelliyor
benim mantığım bu gün taraftarın transfer konuşması ve mevcut oyuncuları yerden yere vurması
yürüyen tekerleğe çomak sokmaktır. Sanki transfer ayındayız şimdi birini göndermenin ne faydası var
oyuncularda buraları okuyor yapılan sadece onların performansını düşürür ve takıma zarar verir.
yani şu dönem transfer konuşmanın ne faydası var. Takımın başarısını istiyor olmak sürekli eleştirmek değildir
tam tersi doğru zamanda yapılmayan eleştiri yarardan çok zarar olarak döner. Biz bunları yapmıyorsak
itaatkar olduğumuz için değil yapılmasının sonuçlarının ne olacağını gördüğümüz için yoksa sahada ne olduğunu sizin
kadar bizde görüyoruz hatta tv den izlemediğim için daha fazlasınıda gördüğümü düşünüyorum

en azından lig tvnin
gösterdiğini değil kendi gözlerimin gösterdiğini görüyorum hiç dikkat ettinmi burdaki en ağır eleştiriler nedense
tv den izleyenlerden geliyor ama tribünden izleyenler o eleştirileri yapmıyorlar mesela olcayı tv den izleyenler sevmez
ama tribünde izleyenlerin favorisidir. stad konusuda böyle aslında en fazla stad bitmiyor diye yaygara koparanlar
olimpiyata maç seyretmeye gelmeyen insanlar ve gelenlerinde hep savunan olması ilginç forumda sürekli kimlerin
geldiğini biliyorum ve gelenler kesinlikle olimpiyatın zorluğundan şikayetçi olmuyor geçen sene bir maç çok ıslanmıştık
fena yağdı foruma baktım herkes yaygara kopartıyor neden kale arkasını doğuya almamışlar yağmuru yiyen biziz gıkımız
çıkmıyor sıcak evlerinde oturanlar yaygara koparıyor

aslında bu itaat ve ya itaatsizlik değil sadece kıllarını kıpırdatmayanların
kendi vicdanlarını rahatlatma haraketleri yani biraz psikolojik bir durum bu