Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan ve Sezer'e toplam 23 milyon tl ödeme yapmışız. Şimdi bunu eleştiriyor diye insanları eleştirmek bence ayıptır. Geçmişte milyonlarca lira zarara uğrat takımı stad yapıyor diye ben tüm bunları affedeyim. Kimse kusura bakmasın burası dingonun ahırı değil, stat yapıyor diye saygı duyuyorsak bu yapılan yanlışların da hesabını soracağız kendisinden.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/30268558.asp

aynen hataları eleştirmek hakkımız nasıl doğru yapılanlara olumlu geri dönüş yapılıyorsa süzen transferinde hata var ama sezerin olay tamamen farklı öyle böyle yanlış değil transfer yaparsın tutmaz o normal ama sezer gibi bi adama dünyanın bonservisini vermen affedilmez.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tosic bir hareket yapti diye bukadar tepki goruyor. Arnavutlar adamlarin stada bayrak indirdi yahu. Direk savas nedeni. Birakta bir kendi sembolunj yapsin okadar.

Bunun zamaninda bosnaklara yapilanlarla bir alakasi yok. Ozamanki katliyami kiniyorum. Burda zaten mevzu arnavutlatla
Birisi yanlis yapti diye tosicin yanlisi dogru olmaz. Arnavut bir oyuncumuz olsa sirplara karsi irkcilikla ilgili bir hareket yapsa o da gitsin. Sirplara karsi irkcilik yapiliyor olsaydi tosic'e en basindan tepki gosterilirdi. Tosicin yaptigi onaylanamaz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Başıma birşey gelmeyecekse Tosic'in hareketinin abartıldığını düşünüyorum..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yargısız infazlar yapılmış yine . Bunu basın illaki kurcalar, durun bakalım Tosic'in savunması nasıl olacak.
Mrkela iyi diyenler başka bir oyuncu seyretmiş olmalılar herhalde. Adam bir gol attıktan sonra sevinç koşusu yaptı, ortak görüş maçlarda bu kadar koşsa iyi topçu olurdu fikriydi  :)
Burada bize laf atan fb daha sonra bir çok sırp futbolcu aldı kimsenin gıkı çıkmadı.
Daum kokain kullandı diye yaygara yapanlar daha sonra takımlarının başına getirdiler.
Nouma ilk gelip ayrıldıktan sonra gs onu almak için yırtındı.
Beck Mersin maçında golden sonra arkadaşlarına katılarak asker selamı verdi. Bize göre  anlamlı hareketti ama malum Almanya'nın tavrını biliyoruz. Tek haber çıktımı acaba.
Neyse Tosic'e illaki sorulur , basın üzerine gider bunun . Bakalım ne diyecek. Ondan sonra konuşuruz.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yargısız infazlar yapılmış yine . Bunu basın illaki kurcalar, durun bakalım Tosic'in savunması nasıl olacak.
Mrkela iyi diyenler başka bir oyuncu seyretmiş olmalılar herhalde. Adam bir gol attıktan sonra sevinç koşusu yaptı, ortak görüş maçlarda bu kadar koşsa iyi topçu olurdu fikriydi  :)
Burada bize laf atan fb daha sonra bir çok sırp futbolcu aldı kimsenin gıkı çıkmadı.
Daum kokain kullandı diye yaygara yapanlar daha sonra takımlarının başına getirdiler.
Beck Mersin maçında golden sonra arkadaşlarına katılarak asker selamı verdi. Bize göre  anlamlı hareketti ama malum Almanya'nın tavrını biliyoruz. Tek haber çıktımı acaba.
Neyse Tosic'e illaki sorulur , basın üzerine gider bunun . Bakalım ne diyecek. Ondan sonra konuşuruz.
Arkadasim beckin asker selami ile tosicin irkci isaretini nasil bir araya getirirsin anlamiyorum. O maclardan once sehit olan askerlerimiz icin saygi durusu yapildi, o asker selami da sehit olan askerlerimizi andiklari icindi. Adamlarin yaptigi bildigin irkci, yaptiklari katliamlari hatirlatan bir hareket. Pes yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı
Dun soruyordun 35 milyon tl lik Kredi cekmisiz neden diye
Uefa Ffp icin bu Ay icinde borçlarınizi odeyin demis
Kredi bu yuzden cekilmis ve Beşiktaş A.s nin butun borclari odenmis
Kredi Deniz banktan cekilmis , Muhtemelen bu parayi geri odemeyiz bunun karsiligindada Denizbank tribun sponsoru olur eski aciga
Cunku daha stad yakildiktan sonra Eski acik tribun sponsorlugu teklif edilmisti Denizbanka....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Irkcilikla milliyetciligi karistiyor yine herkws2
O hareketin 3-4 farkli anlami var , sirplar kendi aralarinda selamlasirken bile Bu hareketi yapiyirmus , Milliyetci bir hareket yani ke di halkina selam vermiste olabilir ama bunu Arnavutluk milli macinda yapmasi pek masumane degil tabiki ve cokda yanlis
Bunun bizim Ulkucu isaretinden ( Bozkurt selami ) bir farki yok
Bizde sirplar kadar milliyetciyiz hatta daha fazla milliyetciyiz biz bu hareketi yaprigimiz zaman Irkcimi oluyoruz????
Ayrica bozkurt selamini siaysi parti selami olarak algilamayin , Bozkurt selami Turkugun ve turkculugun simgesidir ve tarih boyunca butun turk devletleri bu hareketi kullanmistir..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tosiç'in vicdanına kalmış bir durum eğer mesajı sadece kendi halkına yaptıysa belki milliyetçi bir gol sevinci olabilir, ama aynı zamanda kameralar da çekecek elbet karşıdaki halka da mesaj gönderme düşüncesindeyse ırkçılıktır. Yarın bir gün Ermenistan-Türkiye maçında gol attıktan sonra milli takım oyuncuları kameraların önünde sırf o maça özel bozkurt işareti yaparsa bu rakip takımın halkına masum bir mesaj olmaz. Irkçılık olur. O yüzden Tosiç eğer bu hareketi atıyorum İsveç veya Foreo Adaları maçında yapmayacaksa sadece Arnavutlara, Boşnaklara, Hırvatlara karşı yapacaksa ırkçılık olur. Burda Tosiç'in diğer maçlarda bu hareketi yapıp yapmadığına bakmak lazım. Benim gördüğüm Arnavut maçına özel olarak yaptığı, halkı rahatsız edecek ırkçı bir hareket. Ha bu Beşiktaş tarafında bir yaptırım gerektirir mi? Bence gerektirmez pek vicdani bir davranış olmasa da cezayı hakedecek kadar saldırgan veya hakaret içeren bir hareket gibi gelmedi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadasim beckin asker selami ile tosicin irkci isaretini nasil bir araya getirirsin anlamiyorum. O maclardan once sehit olan askerlerimiz icin saygi durusu yapildi, o asker selami da sehit olan askerlerimizi andiklari icindi. Adamlarin yaptigi bildigin irkci, yaptiklari katliamlari hatirlatan bir hareket. Pes yani.

İyi oku bence yazdıklarımı. Bize göre anlamlı hareket demişim ama malum Almanya için değil. Almanya'nın kimi desteklediğini biliyoruz. O zaman almanlar da yerden yere vuraydı Beck'i .
Bizde de Bozkurt işaretinin 50 tane anlamını yazarım sana . Bir parti sembolünden tutun ırkçılığa kadar vardıranlar var bu hareketi.
Tosic'i dinlemeden ben karar vermem. Haaa siz verirsiniz bir şey diyemem. Ben forumda görüşümü paylaştım.
" arkadaşım "  ve  " pes yani "  kelimeleri Beşiktaş'lılık duruşuna uygun mu sen bir daha oku karar ver
Tek Büyük Beşiktaş

Üslüp yanlış, Hasan Tahsin abiyi de yanlış anlamışsın :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün saat 19:30'da osmanlıspor ile olan hazırlık maçımız D-smart'ta yayınlanacak izlemek isteyenler için.

İyi oku bence yazdıklarımı. Bize göre anlamlı hareket demişim ama malum Almanya için değil. Almanya'nın kimi desteklediğini biliyoruz. O zaman almanlar da yerden yere vuraydı Beck'i .
Bizde de Bozkurt işaretinin 50 tane anlamını yazarım sana . Bir parti sembolünden tutun ırkçılığa kadar vardıranlar var bu hareketi.
Tosic'i dinlemeden ben karar vermem. Haaa siz verirsiniz bir şey diyemem. Ben forumda görüşümü paylaştım.
" arkadaşım "  ve  " pes yani "  kelimeleri Beşiktaş'lılık duruşuna uygun mu sen bir daha oku karar ver
Hasan abi sana katiliyirum
Bu hareketin bir kac anlami var onemli olan Tpsicin bunu hangi anlamda yaptigi , Bunu biz bilemeyiz pesinen hukum vermek yargosiz infaz olur
Bizim halkimiz her zmanki gibi yine cok buyutuyor gozunde olalylari
Ben Muluman ve Turk olarak Sirplardan hic hazetmiyoum , burada tosicide korumuyorum
Bizim milletimizde Bosnak ve arnavut kokenli cok vatamdasimiz var biraz duygusal bakiyoruz bu olaya o yuzden ve fevri davraniyoruz
Az once bir arkadasta demisti Yani Arnavutlarda adamalrin stadina Direk arnavit  Bayragi Dikti bu Savas sebebidir bunu kimsenin konusmayip Tosicin cetnik selamina Irkci Musluman dusmani demeside ayri konu..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tosic nasıl oluyor da sırp milli takımında oynar o da ilginç geldi bana :D

tosic nasıl oluyor da sırp milli takımında oynar o da ilginç geldi bana :D

:kop: asıl mevzu bu olmalıydı aslında

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Irkcilikla milliyetciligi karistiyor yine herkws2
O hareketin 3-4 farkli anlami var , sirplar kendi aralarinda selamlasirken bile Bu hareketi yapiyirmus , Milliyetci bir hareket yani ke di halkina selam vermiste olabilir ama bunu Arnavutluk milli macinda yapmasi pek masumane degil tabiki ve cokda yanlis
Bunun bizim Ulkucu isaretinden ( Bozkurt selami ) bir farki yok
Bizde sirplar kadar milliyetciyiz hatta daha fazla milliyetciyiz biz bu hareketi yaprigimiz zaman Irkcimi oluyoruz????
Ayrica bozkurt selamini siaysi parti selami olarak algilamayin , Bozkurt selami Turkugun ve turkculugun simgesidir ve tarih boyunca butun turk devletleri bu hareketi kullanmistir..
Ağır saçmalamışsın ama yeri değil tartışmanın manası yok.

Çevrimdışı enemy1903

çetnik selamını abartıyorsunuz.tüm sırplar bu işareti kullanır,basketçisinden futbolcusuna kadar.nasıl ki asker selamı ve bozkurt işareti sana anormal gelmiyorsa buda bana gayet normal geliyor.neredeyse tüm sırplar milliyetçi yetişiyor,çok arkadaşım var istisnasız tamamı bu işareti yapar.

aşşağıdaki yazı alıntıdır;
Sirplarin yaptigi 3 parmak isareti sadece irkci bir sembol degildir. Tum Sirplar tarafindan benimsenen ve kullanilan bir semboldur. Temeli dinlerine dayanir. Trinity yani bir nevi orthodox dininin 3 sac ayagidir. Father, Son, Holy Sprit. Tanrinin bu uc sekilde gorundugune inanirlar.

Nasil Muslumanlarin inanclari varsa bu da onlarin bir inancidir.

Sirplar bunu ulusal bir sembole donusturmuslerdir cunku bir tek kendilerinin gercek orthodox olduguna inanirlar..

Çevrimdışı Kartal Ç

Yanlis bir davranis oldugunda hemfikiriz zaten ama bu Uefanin bile ceza vermedigi bi olay. Acaba fener seyircisi kendi sirp oyunculari hakkinda boyle seyler tartisiyor mu. Oyuncu harcamaya gelince en basarili camia bizimki. Hic acimaz. Azicik takim iyi gidiyor ya hemen medya zehri veriyor karistiriyor camiayi. Misal 9 milyonluk fiyasko diye haber yapan medya fenerin sadece krasicten zararini da haber yapsin gsnin devre aralari alip da oynatmadigi 10 tane oyuncuyu da haber yapsin. Futbolda hesap kesim tarihlerinin sezon sonu olduguna alisin artik. Birakin anadolu klubu taraftari gibi sezon basinda ortasinda adam harcamayi. Oyuncuyla derdi olan sezon sonunu beklesin. Besiktasi seviyorsaniz su donemde tartisilacak seyler degil bunlar.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaş'ın sokağa atılacak parası yoktur... - Fikret Orman...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Sırplar sanırım bu dünyadaki en acımasız milletlerden biridir. Tarihsel olarak ta en acımasızıdır, tarih bunun örnekleriyle dolu. Yugoslavya bölündükten sonra bölgede yaptıkları katliamları unutmak mümkün değil ama her sırp vatandaşını aynı kategoriye de almamak lazım. Ben bu katliamları yaşayan o bölge kökenli üyelerimizin hassasiyetini anlıyorum ve onları istemeden kırdıysam özür dilerim. Amacım elbette bu değildi. Sadece Tosic konuşsun öyle bir hüküm verelim istedim .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

(Hakaret Yasak)₂ sağ kolu, Beşiktaşın içine eden biri aday oluyomuş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Birde bu iyi oku durumu var ilkokul terk miyiz okuyoruz iste. Bizim sehitlerle ilgili olan durumumuz bir millete karsi degil bir teror orgutune karsi. Devletin resmi kurumlari mactan once resmi olarak saygi durusu yapilmasini kabul etmis, asker selamina Almanya degil feristahi gelse tepki gostermez, gosteremez. Sirplarin yaptigi alenen irkcilikla ilgili bir hateket. Sana anlamsiz hareket demissin demiyorum, ayni paragrafin icinde sanki ikisi ayni seymis gibi yazmani kabullenemiyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Asker selami bir etnik kokeni simgelemez, bir cok etnik kokene sahip bir milletin ortak paydasidir asker selami. Ama cetnik sekami bir etnik kokeni simgeler, gider bunu Arnavutlukla yapilan macta yapatsan, zamaninda yaptigin soykirimi simgeler. Bu kadar nettir benim icin.

Çevrimdışı Tolga

Fb ve Gs'den oyuncu alınır ama direkt ilk 11'inde oynayan ve kalitesini kanıtlamış bir oyuncu alınmalı.

Gidip doğru düzgün forma giymeyen Sezer ile sakarlığı yüzünden kendi camiasında bile alay konusu olmuş Dany alınmaz mesela.

Örnek verecek olursam, eğer alabiliyorsan sözleşmesi bitecek olan Caner'i alacaksın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Fb ve Gs'den oyuncu alınır ama direkt ilk 11'inde oynayan ve kalitesini kanıtlamış bir oyuncu alınmalı.

Gidip doğru düzgün forma giymeyen Sezer ile sakarlığı yüzünden kendi camiasında bile alay konusu olmuş Dany alınmaz mesela.

Örnek verecek olursam, eğer alabiliyorsan sözleşmesi bitecek olan Caner'i alacaksın.

O caner çirkefinide almayalim. O tip adamlara bizde yer yok.

Asker selami bir etnik kokeni simgelemez, bir cok etnik kokene sahip bir milletin ortak paydasidir asker selami. Ama cetnik sekami bir etnik kokeni simgeler, gider bunu Arnavutlukla yapilan macta yapatsan, zamaninda yaptigin soykirimi simgeler. Bu kadar nettir benim icin.
Abi bizim aramiz senle iyi degil ama bunu yazma geregi duyuyorum
Bizim icin Azerbaycan ne ise Bosna ve Arnavutlukta odur bizim kardeslerimizdir Osmanlidir !
Ama kardesimiz diye yanilisida savunamayiz savunmamaliyoz hassasiyetinizi anliyorum
Sirplar kasaptir yaptiklari katliamlarin haddi hesabi yok acilar cok taze
Ama Sen adamin ulkesinde Adamin sahasina Parasutle inip Arnavut bayragi dikiyorsun bu irkcilik degilmi ?? bu savas sebebidir sirplar bunun icin savas acsa kimse bisey diyemez!!
olaya tek tarafli bakmamak gerekli , Sen onun ulkesinde bayrak dikceksin bisey yok ama o cetmik selami verince Irkci fasist kasap musluman dusmani boyle bisey yok !
Soyle dusunelim Ermenistanla milli mac yapiyiruz ermenistanda ve Bir turk Sahaya parasutle inip turk bayragi dikyor yada mac turkiyede bir ermeni sahaya parasutle inip Ermeni bayragi dikiyor Sonuc ne olur dusunebiliyormusunuz???
Demem oki cuvaldizi kendimizede batirmaliyiz buda son sozum bu konu hakkinda. ...
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 13:01:12 Yunus Emre Dökmeci ]