Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Töre giderse bizim takımdan dağılırız :) Bırakın quaresma'yı marin'i olcay'ı musa muhammed'i.Quaresmanın yeri doldu demba ba nın yeri doldu hepsini yeri dolarda robben gelmiyecğine göre töre'nin yeri dolmaz. :)

365 gün transfere devam ediyoruz buluruz yeni bir Töre.

Çevrimdışı Tolga

Avrupalilarin herseyi bilmesi gibi bir kayde yok. Ben Marin'i yillar öncesinden taniyorum ama son zamanlarda takip edemedim. Cok Sakatliklar gecirmis ve bu sekilde geri dönmesi önemli bir olay. Uygun sartlarda oynarsa gercek kalitesini herkes görür.
Son dönemde sürekli oradan oraya savrulmuş bir oyuncu durumunda.

Kötü bir oyuncu değil elbette fakat öyle abartılacak da yanı yok.

Marin'i Mönchengladbach'tan beri izlerim büyük bir potansiyel olarak ortaya çıktı ve bu şekilde de Chelsea'ye transfer oldu.

Fakat ondan sonraki kariyeri sürekli geriye gitti bu ligde iş yapar o ayrı bir olay ancak bir daha Avrupa'nın elit kulüplerine oynayabilecek seviyeye gelebileceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı can1903

@can1903 üslubuna dikkat et.
Bunda kötü bişey yokki espri sayılır bu, Neyse safları sıklaştıralım  :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Töre giderse bizim takımdan dağılırız :) Bırakın quaresma'yı marin'i olcay'ı musa muhammed'i.Quaresmanın yeri doldu demba ba nın yeri doldu hepsini yeri dolarda robben gelmiyecğine göre töre'nin yeri dolmaz. :)

Musa Muhammed değil hocam Ahmed Musa. Töreyi her türlü özleyeceğiz arayacağız o belli ama bu çocuk da fena... Forvet Sağ kanat Sol kanat heryerde yardırıyor. Çok hızlı bitirim bişey. Törenin kuvvetinin yarısı yoktur, o eksisi var. Artı olarak Töre kadar ayağında top tutmaz anında aralara kayar. Sonuçta elinde sonunda gidecek Töre önemli olan yerini iyi doldurabilmek. Ahmed Musa gibi hem genç hem yetenekli bi futbolcu alıp bi kaç sene sonra onu da satarak devam edebiliriz. Beşiktaş artık AL-SAT yapmalı.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fakat ondan sonraki kariyeri sürekli geriye gitti bu ligde iş yapar o ayrı bir olay ancak bir daha Avrupa'nın elit kulüplerine oynayabilecek seviyeye gelebileceğini düşünmüyorum.

Bende diyorum ki elit Kulüplerde oynayabilecek seviyede. Biraz fizik gücü eksik olabilir ama bu haliyle bile bizi ucururdu.

Çevrimdışı can1903

Gökhan töre transfer döneminde satılsın diyen saftaydım.. Lakin..

Utandırdı beni, sezonun  yıldızı olucak bence..

Yeride kolay kolay dolmaz..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat

İyi bir paraya (20 milyon üstü) satılırsa basel den breel embolo alınabilir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Ben marini oldukca begenirim hatta keske olsaydık dedigin oyunculardan. Rezil trabzonda ayakta duran nadir oyuncularsan oldu.toreyle kıyaslama mevzusu bence cok anlamsiz ikisi de farkli tip oyuncular.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben marini oldukca begenirim hatta keske olsaydık dedigin oyunculardan. Rezil trabzonda ayakta duran nadir oyuncularsan oldu.toreyle kıyaslama mevzusu bence cok anlamsiz ikisi de farkli tip oyuncular.

Farkli tip Oyuncular ama ayni mevkide görev yapiyorlar. Kiyaslamak mümkün.

Çevrimdışı Deniz

İkisi ayni takimda olsa ,tek bir forma olsa marin torenin yedegi olur.benim iki oyuncu ile ilgili yapacağım kiyaslama bu.ama ayni forma altinda hem toreyi hem de marini izlemeyi cok isterdim.ikisi cok etkili silah olurdu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Marin, Töre'nin bizdeki görevini yapamaz. Baştan kaybettiği özelliği söyleyeyim: Gerektiği zaman topu tutup takımın sahaya yerleşmesini, rahatlamasını sağlayamaz.

Töre 20+ ya gitti diyelim yerine Marin'i alalım kesinlikle demem. O boşluğu dolduracak oyuncu değil.

Kim ile dolduracaklar, başarabilecekler mi sezon sonu göreceğiz.

Dileğim yüklü miktara İngiltere veya Almanya'nın iyi takımlarından birine gidip bizi hem gururlandırması hem de bizim reklamımızı yapması.

Çevrimdışı Tolga

Bende diyorum ki elit Kulüplerde oynayabilecek seviyede. Biraz fizik gücü eksik olabilir ama bu haliyle bile bizi ucururdu.
Marin, Chelsea'den sonra birçok kulüpte oynadı ama yanılmıyorsam hiçbirinde 2 yıl üst üste oynayamadı.

Artık futbol piyasasında yüzü eskiyen bir oyuncu konumuna düştü.

Tekrar o seviyelere çıkabilmesi için ya burada ya da başka bir kulüpte 2 yıl üst üste kalıp iyi istatistikler ortaya koyması lazım.

Öyle olursa belki tekrardan bazı elit kulüplerin dikkatini çekebilir ki bu da yetmez.

Elit kulüplerden herhangi birisine transfer olsa bile orada kalıcı olabilmesi için istatistiklerinin yine kaldığı yerden devam etmesi lazım yani istikrarlı olması lazım.

Açıkçası bu seviyelerin oyuncusu olarak kalacağını düşünüyorum daha fazlasını beklemiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

marin nedir abi töre varken yapmayın :)

Çevrimdışı Tolga

Neyse başka bir takımın futbolcusunu burada daha fazla konuşmayalım biz kendi oyuncularımızı konuşmaya devam edelim :D

Neyse başka bir takımın futbolcusunu burada daha fazla konuşmayalım biz kendi oyuncularımızı konuşmaya devam edelim :D

aynen töre bir yere gidemez fitbol'u bizde bırakcak inşallah :D

Çevrimdışı GÖRKEM

İkisi ayni takimda olsa ,tek bir forma olsa marin torenin yedegi olur.benim iki oyuncu ile ilgili yapacağım kiyaslama bu.ama ayni forma altinda hem toreyi hem de marini izlemeyi cok isterdim.ikisi cok etkili silah olurdu.

Kimin yedek olacagini bilemem. Tercih meselesi.

Marin, Töre'nin bizdeki görevini yapamaz. Baştan kaybettiği özelliği söyleyeyim: Gerektiği zaman topu tutup takımın sahaya yerleşmesini, rahatlamasını sağlayamaz.

Saglar ama cikis alanlarini cok iyi görüp Fake ve Dribling yaparak. Hakli oldugun yer vücut vücuda oynayamamasi. Markaj altinda kalinca daha hareketli olmasi gerekir ama hareketlenmesini ve Pozisyon almasini da iyi biliyor. Yeter ki etrafindakiler görsün. Oyun görüsü ve Pas etkinligi Töre'den üstün. Hem Kaleye direk gidiyor hem iyi Oyun görüsü ve Teknigiyle Takimi dar alandan cikartip Top tutmasini saglayabiliyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Marin, Chelsea'den sonra birçok kulüpte oynadı ama yanılmıyorsam hiçbirinde 2 yıl üst üste oynayamadı.

Artık futbol piyasasında yüzü eskiyen bir oyuncu konumuna düştü.

Tekrar o seviyelere çıkabilmesi için ya burada ya da başka bir kulüpte 2 yıl üst üste kalıp iyi istatistikler ortaya koyması lazım.

Öyle olursa belki tekrardan bazı elit kulüplerin dikkatini çekebilir ki bu da yetmez.

Elit kulüplerden herhangi birisine transfer olsa bile orada kalıcı olabilmesi için istatistiklerinin yine kaldığı yerden devam etmesi lazım yani istikrarlı olması lazım.

Açıkçası bu seviyelerin oyuncusu olarak kalacağını düşünüyorum daha fazlasını beklemiyorum.

Elite Kulüplere dönmesi artik zor ama ben sadece Kalitesini konusuyorum. Elit Kulüplerde oynayan ama onun kadar kaliteli olmayan Oyuncular var ona bakarsan.

Çevrimdışı atalay

hangisini indircez hocam 4 tane link var ?

İlk ileti (alıntı) FB maçı. 1. ve 2. devre.

İkinci ileti Sporting maçı keza aynı şekilde.

İlk ileti(alıntı) FB maçı. 1. ve 2. devre.

tamamdır çok sağolasın :) PC'imize indirelim bulunsun :)

Çevrimdışı Tolga

Elite Kulüplere dönmesi artik zor ama ben sadece Kalitesini konusuyorum. Elit Kulüplerde oynayan ama onun kadar kaliteli olmayan Oyuncular var ona bakarsan.
Ben de diyorum ki kalite tek başına yeterli olmuyor Quaresma'da kaliteliydi ne oldu tutunamadı buralara geldi.

Marin iyi bir oyuncu kabul ama kalitesinin üzerine koyamadığı gibi sürekli geriye gitti artık orta sınıf takımlarda oynayabilecek durumda.

Ayrıca elit kulüplerde Marin kadar kaliteli olmayıp da oynayan pek fazla da oyuncu yok bana göre.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk ileti (alıntı) FB maçı. 1. ve 2. devre.

Abi bu linklerin kaynağı neresi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben de diyorum ki kalite tek başına yeterli olmuyor Quaresma'da kaliteliydi ne oldu tutunamadı buralara geldi.

Marin iyi bir oyuncu kabul ama kalitesinin üzerine koyamadığı gibi sürekli geriye gitti artık orta sınıf takımlarda oynayabilecek durumda.

Ayrıca elit kulüplerde Marin kadar kaliteli olmayıp da oynayan pek fazla da oyuncu yok bana göre.

Quaresma ile kiyaslayamazsin Tolga. Marin tam bir Takim Oyuncusu. Quaresma dan kat kat verimli Oyuncu.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Herr0glu

Bu arkadaş. Problem yok.
problem var telifli maçlar ve link paylaşamazsınız bu işin sıkıntısı buraya olur