Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7242954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Eskişehir maçını bir galibiyet ile kapatalım;

Rize iç, Antalya dış, Paşa iç, Bursa dış oynayacağız.

İçerideki maçlar hep skor yapıp alabileceğimiz maçlar.

Dışarıdaki maçlar ise tam istediğimiz tip açık oynayan yani yine skor yapıp yenebileceğimiz deplasman takımları.

5 te 5 ile geçersek devre arasına büyük ihtimal 4-5 puan farkıyla lider gireriz.

Bu maçlardan birini bile kaybedersek derbi galibiyetinin bir önemi kalmaz bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Bu maçlardan birini bile kaybedersek derbi galibiyetinin bir önemi kalmaz bence.

Bu maçların hepsini kaybetsek bile kazanılan derbi maçının anlamı kaybolmaz :) böyle bi mantık yok. Eskişehire yenilirsek Fenerin 3 puan arkasına düşeriz. derbiyi kaybedip eskişehire yenilseydik 9 puan arkasına düşerdik...

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş minionlar :D Bence en güzel pektemek olmuş sizce hangisi :D

puhahah  :kop: :kop:

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 22:03:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Beşiktaş minionlar :D Bence en güzel pektemek olmuş sizce hangisi :D

puhahah  :kop: :kop:

Atiba yi olcayla karistirdim :D

Atiba yi olcayla karistirdim :D

olcayda güzel şimdi hakkını yiyemem :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Marin'e yazik oluyor Trabzon'da. Gercekten harcaniyor. Bu Ligin belki en iyi Oyuncusu. Bize gelseydi direk seviye atlardik.

Çevrimdışı atalay

Kalan 11 maç için 25 puan yazıyorum.

Fazlası olursa ne ala!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 22:21:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kalan 11 maç için 25 puan yazıyorum.

Fazlası olursa ne ala!

Osmanlı'dan mı kırdın  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Osmanlı'dan mı kırdın  :D

Ortalama öngörü... 8 galibiyet 1 beraberlik yada 7 galibiyet 4 beraberlik olur. Galatasaray dışında derbi yok. Osmanlı'dan da bir endişem yok. Galibiyet sayısı 7-8 olmalı minumum.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 22:32:02 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Ortalama öngörü... 8 galibiyet 1 beraberlik yada 7 galibiyet 4 beraberlik olur. Galatasaray dışında derbi yok. Osmanlı'dan da bir endişem yok. Galibiyet sayısı 7-8 olmalı minumum.
Geçen sezon 17 maçta 38 puan toplamıştık.

Bu sezon da aşağı yukarı benzer bir puanla ilk yarıyı bitiririz gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Marin'e yazik oluyor Trabzon'da. Gercekten harcaniyor. Bu Ligin belki en iyi Oyuncusu. Bize gelseydi direk seviye atlardik.
beklenti yüksek olan ama tam olarak karşılamayan oyuncu bu ligin en iyi oyuncusu hiç mi hiç değil bu ligin en ii oyuncusu tartışmasız töredir

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon 17 maçta 38 puan toplamıştık.

Bu sezon da aşağı yukarı benzer bir puanla ilk yarıyı bitiririz gibi.

38 puan gayet iyidir zaten. Şampiyonluk yarışı son haftalara kadar sürerse 2.yarı bundan daha fazlasını toplayabilirsin. Aynısını tekrarlasan bile 76 puan yapar. Biz zaten son düzlükte tıkanıyoruz.

Tabii, +40 yaparsak psikolojik sınırı da aşmış oluruz. Güzel olur. Bunun için 9 galibiyet gerek.

Çevrimdışı GÖRKEM

beklenti yüksek olan ama tam olarak karşılamayan oyuncu bu ligin en iyi oyuncusu hiç mi hiç değil bu ligin en ii oyuncusu tartışmasız töredir

Töre'nin Marin'e göre tek artisi kuvveti. Diger özelliklerin hepsinde Marin Töre'den ilerde. Bizde olsaydi daha büyük fark yaratirdi.

Marin cok özel bir Oyuncu. Bir Kanatta Töre diger Kanatta Marin ile harikalar yaratilirdi.

Çevrimdışı can1903

Tosic ve Gomez dergiye poz vermiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Marin'i Trabzon'da izlemedim ancak cok iyi hatirliyorum gecen sene Demba Ba ile beraber Chelsea'den Beşiktaş'a gelecegi yazildiginda ozellikle sosyal medyada herkes Marin'in cok sik sakatlandigindan, kiralik gittigi hicbir takimda tutunamadigindan dem vurup gereksiz ve hatali bir transfer olacagi yorumunu yapiyordu. Halbuki bedavaya potansiyeli yuksek Chelsea patentli bir oyuncuyu muhakkak degerlendirmek gerekirdi. Saglik olsun.

Bari onumuzdeki sezon Chelsea'nin kiralik oyuncu havuzundan iyi bir oyuncu yakalasak.

Çevrimdışı Kadir G.

Töre'nin Marin'e göre tek artisi kuvveti. Diger özelliklerin hepsinde Marin Töre'den ilerde. Bizde olsaydi daha büyük fark yaratirdi.

Marin cok özel bir Oyuncu. Bir Kanatta Töre diger Kanatta Marin ile harikalar yaratilirdi.

Diğer takımların Beşiktaş'a göre kat kat daha açık oynadığı trabzon formasını giyiyot. Gökhan'ın istatistiğini bırak yakalamayı ona yaklaşamaz.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre satıldığı zaman yerine CSKA'lı Ahmed Musa nasıl olur? Gökhanın bonservisinden alacağımız paranın yarısına alabiliriz gibi geliyor bana.

Gece gece nerden aklıma geldiyse...

Çevrimdışı GÖRKEM

Diğer takımların Beşiktaş'a göre kat kat daha açık oynadığı trabzon formasını giyiyot. Gökhan'ın istatistiğini bırak yakalamayı ona yaklaşamaz.

Yapma kardesim o kadar da degil. Trabzonun Takim olmadigini önceden de yazmistim. Özellikle Hücüm anlaminda cok cok kötüler. Her hangi bir Takim anlayisi bir Organizasyon yok. Insan tek basina ne yapabilir bu durumda. Inan ki ok özel Oyuncu. Hatta uygun sartlarda oynarsa Dünya capinda bir Oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

Yapma kardesim o kadar da degil. Trabzonun Takim olmadigini önceden de yazmistim. Özellikle Hücüm anlaminda cok cok kötüler. Her hangi bir Takim anlayisi bir Organizasyon yok. Insan tek basina ne yapabilir bu durumda. Inan ki ok özel Oyuncu. Hatta uygun sartlarda oynarsa Dünya capinda bir Oyuncu.
Marin iyi bir oyuncu ama buradaki futbol şartlarında iyi bir oyuncu.

Avrupa piyasasında artık esamesi okunmuyor.

Abartılı olmuş bu söylediğin. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:oha: :oha:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Söylediklerimin arkasındayım. Töre şu an İngiltere ve Almanya liglerinde oynayabilecek kapasitede marinde o yok.

Zaten bahsettiğim istatistikler Beşiktaş için bile üst seviye marin bizde olsa yakalayamaz. Töre neredeyse atılan her golün içinde.

Çevrimdışı Kadir G.

Liverpool Lucası vermedi beli doğrulmadı. Beşiktaşa bulaşınca böyle oluyorlar.

Töre giderse bizim takımdan dağılırız :) Bırakın quaresma'yı marin'i olcay'ı musa muhammed'i.Quaresmanın yeri doldu demba ba nın yeri doldu hepsini yeri dolarda robben gelmiyecğine göre töre'nin yeri dolmaz. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Marin iyi bir oyuncu ama buradaki futbol şartlarında iyi bir oyuncu.

Avrupa piyasasında artık esamesi okunmuyor.

Abartılı olmuş bu söylediğin.

Avrupalilarin herseyi bilmesi gibi bir kayde yok. Ben Marin'i yillar öncesinden taniyorum ama son zamanlarda takip edemedim. Cok Sakatliklar gecirmis ve bu sekilde geri dönmesi önemli bir olay. Uygun sartlarda oynarsa gercek kalitesini herkes görür.

Çevrimdışı Tolga

Töre giderse bizim takımdan dağılırız :) Bırakın quaresma'yı marin'i olcay'ı musa muhammed'i.Quaresmanın yeri doldu demba ba nın yeri doldu hepsini yeri dolarda robben gelmiyecğine göre töre'nin yeri dolmaz. :)
Böyle devam ederse Gökhan'ı bu sezon haricinde 1 sezon daha takımda tutabiliriz.

Ondan sonra zaten kendi gitmek isteyecektir diye düşünüyorum.

O yüzden bu sezon sonundan itibaren onun yerine oyuncu aramaya başlamak lazım :)