Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7243145 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Bu arada hala mottayla ismaili tosiçin önünde görenler artık tosiçin kıymetini anlarlar sanırım en iyi defansif bekimiz tosiçdir.Dünkü maçta oynasaydı eğer adamların sağ beki bu kadar etkili çıkamazdı resmen otoban yaptı ilk yarı orayı

Çevrimdışı LuceGel

Dün akşamki İsmail performansından kimse bahsetmemiş 3-4 kritik müdahalede bulundu ceza sahası içinde hızı yer tutuşuyla oldukça dengeliydi bu kadar zaman oynamayan biri için bence çok iyiydiki önündeki adamlar baya etkili genç süratli teknik adamlardı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

Dün yazdığım "algı oyunu" meselesinin en güzel örneği.Maçların sonucundan haberi olmayan birisi sadece şu başlıkları okuyarak Beşiktaşın 3 yediğini,fenerin ise 5 attığını falan sanır.Gerçek çok ama çok farklı tabi :)

RVP her hafta vitor beye 70 milyonun gözü önünde posta koyar,elini sıkmaz,yüzüne bakmaz ama bu medya "quaresma güneşe forma fırlattı " diye yazar.

Ben yıllardır medyanın bir takım üzerinde bu kadar algı oyunu yaptığını görmedim,gsye bile bu yapılmadı.Derbi sonrasi hep bir ağızdan ağladılar şimdi de rezil halde olan takımı göklere çıkartma çabalarındalar.Organize medya tüm sezon bizim üstümüze oynarken bunları şişirecek belli oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

Dün akşamki İsmail performansından kimse bahsetmemiş 3-4 kritik müdahalede bulundu ceza sahası içinde hızı yer tutuşuyla oldukça dengeliydi bu kadar zaman oynamayan biri için bence çok iyiydiki önündeki adamlar baya etkili genç süratli teknik adamlardı.

https://twitter.com/fitnefujur/status/649718500274118656

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İsmail vasat hatta vasat altı bir oyuncu ve kesinlikle Beşiktaş'ta oynayabilecek bir kapasitesi yok. Dün maçta kaç kere hata yaptı sayamadım...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dün yazdığım "algı oyunu" meselesinin en güzel örneği.Maçların sonucundan haberi olmayan birisi sadece şu başlıkları okuyarak Beşiktaşın 3 yediğini,fenerin ise 5 attığını falan sanır.Gerçek çok ama çok farklı tabi :)

RVP her hafta vitor beye 70 milyonun gözü önünde posta koyar,elini sıkmaz,yüzüne bakmaz ama bu medya "quaresma güneşe forma fırlattı " diye yazar.

Ben yıllardır medyanın bir takım üzerinde bu kadar algı oyunu yaptığını görmedim,gsye bile bu yapılmadı.Derbi sonrasi hep bir ağızdan ağladılar şimdi de rezil halde olan takımı göklere çıkartma çabalarındalar.Organize medya tüm sezon bizim üstümüze oynarken bunları şişirecek belli oldu.
Beşiktaşlılar bu yapılanlara dalga ile karışık cevap vermeliler .Örneğin 'Demek ki Fenerbahçe köy seviyesinde bir takım olarak algılanıyor ki Celtic ile beraber kaldıklarında bu zafer olarak görülürken , Beşiktaş çok daha üst seviye takım olduğundan Lizbon ile berabere kalmaları hezimet olarak görülüyor' denmeli . Aslında yaptıkları da tam olarak bu. Bu şekilde bir algı oluştuğunda bu tarz haber yapanlar yüceltmek isterken kendi elleriyle Fener'i rezil etmiş olacaklar.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 12:29:44 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaşlılar bu yapılanlara dalga ile karışık cevap vermeliler .Örneğin 'Demek ki Fenerbahçe köy seviyesinde bir takım olarak algılanıyor ki Celtic ile beraber kaldıklarında bu zafer olarak görülürken , Beşiktaş çok daha üst seviye takım olduğundan Lizbon ile berabere kalmaları hezimet olarak görülüyor' denmeli . Aslında yaptıkları da tam olarak bu. Bu şekilde bir algı oluştuğunda bu tarz haber yapanlar yüceltmek isterken kendi elleriyle Fener'i rezil etmiş olacaklar.

+ 1903  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Dün Sporting önde baskı ile başladı; bekleri 2.bölgede pres yapıp, orta sahanın bir parçası gibi oynadılar. Sekenleri toplayıp, ikincil hücum şansı yarattılar ve atak devamlılığı sağladılar. Necip-Atiba ikilisi pas organizasyonunu sağlayamadığı için geriden oyun kurabilen bek yada stoperlerde olmadığı için bizi uzun oynamaya mecbur bıraktılar. Dünde maç sırasında bahsettiğim gibi Sosa ileride kalıp stoperlerin ayağından gelip almasada 2.bölgeden dahil oyun kuramayınca organize olamadık. Ayrıca Carvalho komple bir orta saha oyuncusu gibi oynadı.

Oyun geçişlerimiz(Hücum) Sporting'den daha iyi ve domestik anlamda en iyisiyiz. Bunu Ozzie hamlesi ile görmüş olduk. Oğuzhan'ın girmesi ile bekleri öne çıkaran ve oyuna sokan biz olduk. Atiba'yı biraz daha öne çıkrarınca Ozzie ile sekenleri toplayan yine biz olduk.

Ozzie'nin ayaktan ilk topları alması topla ve topsuz alan kat edebilmesi işimizi kolaylaştırdı. Golde en büyük payı her ne kadar Beck'e versek de görüyoruz Ozzie'nin Beck'e verdiği pas ve ona alan yaratması pekte basit bir hareket değil.

Töre ise müthiş değişime uğramış durumda. Topsuz penetrasyonları deniyor, kutuya giriyor, bekin arkasına sızıyor. 3 maçta ki golleri düşünün, hiç yapmadığı ve eğer yaparsa çok başka seviye bir oyuncu olacağını söylediğim işleri yapıyor. Mesela eskisinden çok daha iyi boş alanlara top sürüyor, final hareketlerinde daha doğru tercihler yapıyor.

Maça dönersek Şenol Hocanın başlangıç planı kabaca topun arkasına geçmek, alan daraltıp çabuk hücum etmekti. Necip tercihi de bu yüzdendi lakin muhtemelen kafasındaki hiçbir şey gerçekleşmedi. İkinci yarı Cenk'te girince daha direkt hücumlar yapıp, pozisyonları da bulduk. Özellikle Töre ve Ozzie'nin taşıdığı toplar ile...

Şenol Hoca ve Bilic arasında ki oyun farklılıklarını defalarca yazdım. Savunma stratejisi konusunda Bilic'in geometri bilgisi ligdeki bütün hocalardan fersah fersah üstün. Şenol Hoca öndeki oyunculara oyun özgürlüğü tanıyan ve hücum stratejilerine ağırlık veren bir isim.

Bilic dönemine 2.bölge savunması çok iyiydi. Zaten top ceza sahası üstüne ve yay civarına düştüğü an yada Beşiktaş oyunu 2.bölgenin ilk metrelerinde kabul ettiği an savunma arızaları başlıyordu. Bu kadar iyi hücum eden; hücum ederken kendine alan yaratabilen bir takımın 2.bölgeyi doğru savunması ve çabuk kaptığı toplar ile rakibe cezayı kesmesi lazım.

Geçen yıl ligde kalesinde en az şut gören takım iken bu sezon 7.sıradayız. Sosa - Töre - Atiba - Olcay gibi oyuncuların top kapma, ikili mücadele kazanma, pas arası gibi ortalamaları düşmüş durumda. Stoperlerde ise bu rakam artış göstermiş durumda. Zira 2. ve 3.bölge savunması geçtiğimiz yıla göre daha verimsiz. Bu da kaymalar, baskı merkezleri, yamalar, forechecking, topun kaptırıldığı yerde alan savunması yapabilmek gibi bilumum faktörlerin yetersizliğinden ibaret. Hatta buna Tolgay-Veli'nin olmayışını katar isek oyun profili sorunu da diyebiliriz.

1.haftadan bu yana üstüne bastığım temel bir kaç problem var. Maç içerisinde ve sonunda mutlaka yazıyorum. Alan ve saha parselizasyonu, 2.ve 3.bölge savunması, bloklar arası boşluklar, savunmada derinlik, kompakt bir oyun eksikliği...

Tüm bunların sebebi oyun tavrı ile alakalı. Öndeki altılının oyundaki konumu ve sahadaki duruşu itibarı ile bütün yük geri dörtlüye biniyor. Zaten bireysel hataya oldukça müsait oyuncular böylelikle eleştirinin odağı oluyor. Transfer sezonunda sürekli vurguladığım tarife uygun bir stoper, 1 kanat beki, 1 orta saha ve 1 sol ön oyuncusu almadığımız için bu hataları görmeye devam edeceğiz. Çünkü bu oyunun en can alıcı noktası geriden oyun kurabilme özelliği olan bekler yada orta saha oyuncusu gibi topla çıkabilen stoperlerdir. Son 2 maçın ilk yarılarında FB ve Sporting önde baskı kurarak bizi kilitlemeyi başardı.

Hücum konusunda da ligin isabetli pas yüzdesi en yüksek, en çok şut atan, hücum bölgesinde isabetli pas sayısı ve kilit pas sayısı en yüksek oyunculara sahip olmamız. (Töre-Olcay) tesadüfi değil. Ayrıca önde baskı kurmak istediğimiz bölümlerde Cenk'i oynatmak oldukça mantıklı olabilir ilerleyen haftalarda.

Son 1 nokta Quaresma için maalesef bu seviyenin oyuncusu değil. Salt topu ayağındayken bir oyuncu değerlendirilmez kaldı ki artık fiziksel yetersizliği ve düşük direncini düşünürsek o konuda da bir hayli vasat kalıyor. 

+Şunu ekleyeyim geçen sene Beck ve Rhodolfo olsaydı Bilic'in oyunda biçilmiş kaftan olurlardı. Takım savunmasında ki problemleri çözersek yine olabilirler. Pozisyon oyunlarını gayet iyi oynuyorlar.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 13:19:40 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Gruptan çıkmak istiyorsak L.Moskova maçlarından 4 puan çıkartmalıyız.

Skenderbeu maçını da kazanacağımızı varsayarsak 11-12 puan bizi gruptan çıkartır.

Açıkçası bu grupta Skenderbeu'nun puan alabileceğini düşünmüyorum.

Son maça beraberliğin de bize yettiği bir durumda çıkarsak güzel olur.

BJK 11, L.Moskova 8, S.Lizbon 8 şeklinde son maçlara çıkılabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 13:49:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya bu ne böyle resmen dalga geçiyorlar bir de bizim istediğimizi yaptınız aferin der gibi.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla MHK ve TFF'nin bu hafta genç hakemlere şans vermesini desteklediklerini belirtti.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin ardından başta hakem Halis Özkahya olmak üzere, Merkez Hakem Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki göstermişti.

Ancak Sarı-lacivertli kulüp, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında MHK'nin, genç hakemleri tercih etmesinden dolayı oldukça memnun. Bunu kararı 'cesur' olarak nitelendiren Fenerbahçe Kulübü, alınan kararları da sonuna kadar destekleyeceğini açıkladı.

AÇIKLAMANIN TAMAMI
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "30 Eylül 2015 tarihinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın katılımı ile yapılan basın toplantısında Türk hakem camiasına ilişkin tespit ve değerlendirmelerde bulunulmuştur. Bu tespit ve değerlendirmeler arasında bizce en önemli olanı genç hakemlere Süper Lig maçlarında görev verilmesi ve bu şekilde tecrübelenecek genç hakemler ile üst klasman hakem kadrosunun yenilenmesi idi.

1 Ekim 2015 tarihinde TFF, MHK tarafından Süper Lig’in 7.hafta maçları için görevlendirilen hakemlerin büyük çoğunluğunun yeni ve genç hakemler arasından seçilmiş olduğunu görmek bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. TFF ve MHK’yı bu cesur kararlarından ötürü tebrik ediyor ve hakem kadrosunun yenilenmesi ve gençleştirilmesi yönünde atılan tüm adımları sonuna kadar destekliyoruz.

Süper Lig’in 7.haftasında kendilerine görev verilen genç ve yeni hakemlerimizden; elde ettikleri bu fırsatın değerini bilerek,  azami dikkat ve özenle öncelikle de maça çıkarken kafalarında her hangi bir ön yargı olmadan, yüksek konsantrasyonla maçlarını yönetmelerini bekliyoruz. Hakemlerimizin, yönettikleri müsabakalarda cesur ve objektif bir şekilde, takımdan takıma, futbolcudan futbolcuya değişmeyen istikrarlı kararlar verdiğini görmek istiyoruz. Bu şekilde istikrarlı kararlar alabilen hakemlerimizi hakemlik hayatları boyunca sonuna kadar destekleyeceğimize de söz veriyoruz.

Futbol ailesinin tüm paydaşlarını günlük planlar ile bugünü yaşamaktan vazgeçmeye uzun vadeli planlar ile geleceği birlikte inşaa etmeye davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Bacaktaki kaslar gitmiş kıllamış  :lol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gruptan çıkmak istiyorsak L.Moskova maçlarından 4 puan çıkartmalıyız.

Skenderbeu maçını da kazanacağımızı varsayarsak 11-12 puan bizi gruptan çıkartır.

Açıkçası bu grupta Skenderbeu'nun puan alabileceğini düşünmüyorum.

Son maça beraberliğin de bize yettiği bir durumda çıkarsak güzel olur.

BJK 11, L.Moskova 8, S.Lizbon 8 şeklinde son maçlara çıkılabilir.

Son haftaya böyle girilirse beraberlik bize yetiyor ama Lizbon'a mutlak galibiyet gerekiyor yalnız, Lokomotif Skenderbeu ile oynayacağı için.

Lokomotif'in kendi evinde Lizbon'u yenmesi işimize gelir aslında. Öyle olursa son haftaya kalmadan Lizbon havlu atmış oluyor biz Moskova'dan 4 puan aldığımız takdirde.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Son haftaya böyle girilirse beraberlik bize yetiyor ama Lizbon'a mutlak galibiyet gerekiyor yalnız, Lokomotif Skenderbeu ile oynayacağı için.

Lokomotif'in kendi evinde Lizbon'u yenmesi işimize gelir aslında. Öyle olursa son haftaya kalmadan Lizbon havlu atmış oluyor biz Moskova'dan 4 puan aldığımız takdirde.

lizbon iskenderbey'ine puan vericek öyle düşünüyorum ben.İskenderbey,lizbon 1 maç berabere kalıcaklar :)

yok böyle bir adam ya :) Töre lizbonlu oyuncuları dağıtırken  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Tabi L.Moskova'nın, S.Lizbon'u yenmesi işimize gelir açıkçası 1 ya da 2 olmakta çok önemli değil.

Fakat ben o maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Doğuhan

yok böyle bir adam ya :) Töre lizbonlu oyuncuları dağıtırken  :evillol:

hahahaha  :lol: :lol: :lol: sondaki gülüş cuk oturmuş

Çevrimiçi Necmi

İskenderbey maçlarını düşersek;

Lokomotif 9'u aldı cebine büyük  avantaj. 2 Beşiktaş 1 Lizbon 2'si iç sahada.

Bizim cebimizde 7 puan  var. 2 dış 1'i iç. Lizbon da aynı şekilde ama onlar da 1 iç 1 dış.

Herkes içerdekileri kazanırsa Loko 15, Beşiktaş 10 Lizbon 10 oluyor. İkili averajdan Lizbon bizi uçuruyor.

Bu da demek oluyor ki Lokomotif'ten 4 puan alamazsak gruba veda ederiz.
neden sporting i dışarda yensek olmuyormu :us:

Çevrimdışı Tolga

UEFA sıralamasında 30.160 puan ile 62. sıradayız.

Çevrimdışı Doğuhan

seneye atibayı yeni modeliyle değiştirmek lazım ben bazen katlanamıyorum açıkçası

rakibe vücut koymanın b.kunu çıkarıyor bi yerden sonra önünde top var arkadaki rakibe kalçasını dayayacak diye uğraşırken rakip kendini çekiyor bi bakmışsın atiba yerde top rakipte.

şöyle anlatabilirim bunu daha çok, basketbolda topu alan pivot ağırlığını geriye doğru verip potaya yüklenir arkasında savunan oyuncu çekilir ve pivot dengesini kaybeder steps yada top kaybı gerçekleşir aynısını atiba maç içinde çok sık yapıyor şuan için alternatifsiz diye seneye de öyle kalmamalı yeni model bi atiba şart seneye

Çevrimiçi Necmi

Dün Sporting önde baskı ile başladı; bekleri 2.bölgede pres yapıp, orta sahanın bir parçası gibi oynadılar. Sekenleri toplayıp, ikincil hücum şansı yarattılar ve atak devamlılığı sağladılar. Necip-Atiba ikilisi pas organizasyonunu sağlayamadığı için geriden oyun kurabilen bek yada stoperlerde olmadığı için bizi uzun oynamaya mecbur bıraktılar. Dünde maç sırasında bahsettiğim gibi Sosa ileride kalıp stoperlerin ayağından gelip almasada 2.bölgeden dahil oyun kuramayınca organize olamadık. Ayrıca Carvalho komple bir orta saha oyuncusu gibi oynadı.

Oyun geçişlerimiz(Hücum) Sporting'den daha iyi ve domestik anlamda en iyisiyiz. Bunu Ozzie hamlesi ile görmüş olduk. Oğuzhan'ın girmesi ile bekleri öne çıkaran ve oyuna sokan biz olduk. Atiba'yı biraz daha öne çıkrarınca Ozzie ile sekenleri toplayan yine biz olduk.

Ozzie'nin ayaktan ilk topları alması topla ve topsuz alan kat edebilmesi işimizi kolaylaştırdı. Golde en büyük payı her ne kadar Beck'e versek de görüyoruz Ozzie'nin Beck'e verdiği pas ve ona alan yaratması pekte basit bir hareket değil.

Töre ise müthiş değişime uğramış durumda. Topsuz penetrasyonları deniyor, kutuya giriyor, bekin arkasına sızıyor. 3 maçta ki golleri düşünün, hiç yapmadığı ve eğer yaparsa çok başka seviye bir oyuncu olacağını söylediğim işleri yapıyor. Mesela eskisinden çok daha iyi boş alanlara top sürüyor, final hareketlerinde daha doğru tercihler yapıyor.

Maça dönersek Şenol Hocanın başlangıç planı kabaca topun arkasına geçmek, alan daraltıp çabuk hücum etmekti. Necip tercihi de bu yüzdendi lakin muhtemelen kafasındaki hiçbir şey gerçekleşmedi. İkinci yarı Cenk'te girince daha direkt hücumlar yapıp, pozisyonları da bulduk. Özellikle Töre ve Ozzie'nin taşıdığı toplar ile...

Şenol Hoca ve Bilic arasında ki oyun farklılıklarını defalarca yazdım. Savunma stratejisi konusunda Bilic'in geometri bilgisi ligdeki bütün hocalardan fersah fersah üstün. Şenol Hoca öndeki oyunculara oyun özgürlüğü tanıyan ve hücum stratejilerine ağırlık veren bir isim.

Bilic dönemine 2.bölge savunması çok iyiydi. Zaten top ceza sahası üstüne ve yay civarına düştüğü an yada Beşiktaş oyunu 2.bölgenin ilk metrelerinde kabul ettiği an savunma arızaları başlıyordu. Bu kadar iyi hücum eden; hücum ederken kendine alan yaratabilen bir takımın 2.bölgeyi doğru savunması ve çabuk kaptığı toplar ile rakibe cezayı kesmesi lazım.

Geçen yıl ligde kalesinde en az şut gören takım iken bu sezon 7.sıradayız. Sosa - Töre - Atiba - Olcay gibi oyuncuların top kapma, ikili mücadele kazanma, pas arası gibi ortalamaları düşmüş durumda. Stoperlerde ise bu rakam artış göstermiş durumda. Zira 2. ve 3.bölge savunması geçtiğimiz yıla göre daha verimsiz. Bu da kaymalar, baskı merkezleri, yamalar, forechecking, topun kaptırıldığı yerde alan savunması yapabilmek gibi bilumum faktörlerin yetersizliğinden ibaret. Hatta buna Tolgay-Veli'nin olmayışını katar isek oyun profili sorunu da diyebiliriz.

1.haftadan bu yana üstüne bastığım temel bir kaç problem var. Maç içerisinde ve sonunda mutlaka yazıyorum. Alan ve saha parselizasyonu, 2.ve 3.bölge savunması, bloklar arası boşluklar, savunmada derinlik, kompakt bir oyun eksikliği...

Tüm bunların sebebi oyun tavrı ile alakalı. Öndeki altılının oyundaki konumu ve sahadaki duruşu itibarı ile bütün yük geri dörtlüye biniyor. Zaten bireysel hataya oldukça müsait oyuncular böylelikle eleştirinin odağı oluyor. Transfer sezonunda sürekli vurguladığım tarife uygun bir stoper, 1 kanat beki, 1 orta saha ve 1 sol ön oyuncusu almadığımız için bu hataları görmeye devam edeceğiz. Çünkü bu oyunun en can alıcı noktası geriden oyun kurabilme özelliği olan bekler yada orta saha oyuncusu gibi topla çıkabilen stoperlerdir. Son 2 maçın ilk yarılarında FB ve Sporting önde baskı kurarak bizi kilitlemeyi başardı.

Hücum konusunda da ligin isabetli pas yüzdesi en yüksek, en çok şut atan, hücum bölgesinde isabetli pas sayısı ve kilit pas sayısı en yüksek oyunculara sahip olmamız. (Töre-Olcay) tesadüfi değil. Ayrıca önde baskı kurmak istediğimiz bölümlerde Cenk'i oynatmak oldukça mantıklı olabilir ilerleyen haftalarda.

Son 1 nokta Quaresma için maalesef bu seviyenin oyuncusu değil. Salt topu ayağındayken bir oyuncu değerlendirilmez kaldı ki artık fiziksel yetersizliği ve düşük direncini düşünürsek o konuda da bir hayli vasat kalıyor. 

+Şunu ekleyeyim geçen sene Beck ve Rhodolfo olsaydı Bilic'in oyunda biçilmiş kaftan olurlardı. Takım savunmasında ki problemleri çözersek yine olabilirler. Pozisyon oyunlarını gayet iyi oynuyorlar.
@atalay  çaldım yazını bilgin olsun :D
http://haber.besiktasarena.com/sporting-macinda-ne-yaptik.html

Çevrimdışı atalay

@atalay  çaldım yazını bilgin olsun :D
http://haber.besiktasarena.com/sporting-macinda-ne-yaptik.html

Sorun yok.

Birkaç yazım hatası ve olay örgüsünde kopukluklar var. Bilseydim daha bir maç yazı gibi yazardım.  :D
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 15:30:33 atalay ]

Çevrimdışı LuceGel

İsmail vasat hatta vasat altı bir oyuncu ve kesinlikle Beşiktaş'ta oynayabilecek bir kapasitesi yok. Dün maçta kaç kere hata yaptı sayamadım...
İsmail e iyi topçu diyemem iyi topçulara hakaret olur  :) adam zaten bir bek oyuncusunun temel oyun mantalitesine sahip değil sol stoperde Ersan olunca orada bir boşluk oluyor zaten.Sadece rakip kanatlar karşısında aciz durumlara düşmedi beklediğim kadar.Zaten sol stoper sol bek sorununu çözmeden şampiyonluk hayal bize.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Atiba'nın ortalama isabetli pas yüzdesi; %94.

Derbide; %91. Dünkü maçta ise %81.

İki sebebi var. Birincisi: Necip ve başlangıç planı. ikincisi: bekler dahil herkesi oyuna sokan, orta alanı kalabalık tutup çok iyi alan daraltan ve pas opsiyonlarını azaltıp; çok iyi pres yapan Sporting.

Önde pres yapan, oyuna genişlik katabilen ve boş alan bırakmayan takımlara karşı problem yaşıyoruz...

Çevrimdışı tguesbb

Andreas Beck dün beşiktaştaki en iyi oyunu oynadığının farkındamısınız.Goldeki çıkışı ve soğukkanlı oluşu ??