Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş kulübünün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne konuşan Mario Gomez, çarpıcı açıklamalar yaptı. Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana olumlu bir şaşkınlık içinde olduğunu söyleyen Alman golcü, "Doğrusunu söylemek gerekirse camianın bu kudretli yapısını Almanya’dayken tahmin bile edememiştim. Tıpkı Bayern Münih’de olduğu gibi her yerde inanılmaz tutkulu bir taraftar kitlemiz var. Ayrıca kulüp organizasyonu, profesyonellik ve insanların yaklaşımı da beni şaşırttı. Almanya’dan bakınca Türkiye’deki kulüpler için kaotik denir, tabii diğer kulüplerin durumu nedir bunu tam kestiremiyorum ama Beşiktaş’ta kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil" ifadelerin kullandı.

Almanya'da Türk futboluna dair gerçek dışı bir algı olduğunu belirten Gomez, "Bayern Münih sadece Almanya’nın değil, belki de dünyanın en büyük takımı. Türkiye ölçeği için rahatlıkla söyleyebilirim ki, Beşiktaş, bana göre bu memleketin Bayern Münih'idir" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı 38life

neden sporting i dışarda yensek olmuyormu :us:

Belki saçma gelecek ama ben dün akşamki maçtan hep korkuyodum korktuğum da başımıza geldi. Ama Lizbon deplasmanından çok umutluyum. Grubun son maçı olacak, o maça kadar savunmamız daha uyumlu olur da takım savunmasını daha iyi yapar ve Lizbonu o maçta iyi karşılarsak kontralardan Lizbonu hüsrana uğratabiliriz.

Çevrimdışı legendmaster

İskenderbey maçlarını düşersek;

Lokomotif 9'u aldı cebine büyük  avantaj. 2 Beşiktaş 1 Lizbon 2'si iç sahada.

Bizim cebimizde 7 puan  var. 2 dış 1'i iç. Lizbon da aynı şekilde ama onlar da 1 iç 1 dış.

Herkes içerdekileri kazanırsa Loko 15, Beşiktaş 10 Lizbon 10 oluyor. İkili averajdan Lizbon bizi uçuruyor.

Bu da demek oluyor ki Lokomotif'ten 4 puan alamazsak gruba veda ederiz.
buradaki kritik nokta lizbona yenilmemek deplasmanda 1 puan yeter de artar. lizbon moskovaya deplasmanda kaybederse biz moskovadan 2 maçta alacağımız tek puanla çıkarız

Çevrimdışı mellfred

lokomotif- iskenderbey maçının özetinden anladığım kadarıyla biz lokomotif'i geçeriz. ayrıca zeminleri de düzgün, bunu da lehimize kabul ediyorum 

Çevrimdışı atalay

Cenk Tosun A milli takım kadrosuna çağrılmış.

Çevrimdışı legendmaster

Cenk Tosun A milli takım kadrosuna çağrılmış.
çağrılması normal ama ben terimin egosundan dolayı çağırmayabileceğini düşünüyordum

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Gomez: "Antrenmana ilk geldiğimde Gökhan'a Almanca soru sordum, 5 oyuncu birden cevap verdi. Çok şaşırmış ve sevinmiştim."

Çevrimdışı Tolga

Şu algıdan hala kurtulamadık.

Feyyaz Uçar'ın yorumlarını dinliyorum da bizim takım için hala genç diyor.

Arkadaş hiç mi oyuncuların yaşlarına bakmazsınız.

Tolga (33), Günay (25)

Beck (29), Rhodolfo (30), Ersan (29), Tosic (31), İsmail (27), Serdar (29), Motta (29), Pedro (25), Miloseviç (24)

Gökhan Töre (24), Atiba (33), Oğuzhan (24), Veli (28), Tolgay (26), Sosa (31), Olcay (29), Quaresma (33), Kerim (23), Necip (25)

Gomez (31), Cenk Tosun (25), M.Pektemek (28)

Bu takıma genç diyorlar ya hala valla pes.

Bu algıyı kırmak için şampiyon olmamız şart.

Not: 2016'ya göre yazdım yaşları.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Şu algıdan hala kurtulamadık.

Feyyaz Uçar'ın yorumlarını dinliyorum da bizim takım için hala genç diyor.

Arkadaş hiç mi oyuncuların yaşlarına bakmazsınız.

Tolga (33), Günay (25)

Beck (29), Rhodolfo (30), Ersan (29), Tosic (31), İsmail (27), Serdar (29), Motta (29), Pedro (25), Miloseviç (24)

Gökhan Töre (24), Atiba (33), Oğuzhan (24), Veli (28), Tolgay (26), Sosa (31), Olcay (29), Quaresma (33), Kerim (23), Necip (25)

Gomez (31), Cenk Tosun (25), M.Pektemek (28)

Bu takıma genç diyorlar ya hala valla pes.

Bu algıyı kırmak için şampiyon olmamız şart.

Not: 2016'ya göre yazdım yaşları.

metin tekin feyyaz sapıttılar iyice zaten :)

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Çevrimdışı LithuM

Oğuzhan neden yok?
Ersan,Gokhan,Oguzhan,Olcay ve Cenk var.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Ersan,Gokhan,Oguzhan,Olcay ve Cenk var.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ligtv yazmamış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 19:54:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş kulübünün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne konuşan Mario Gomez, çarpıcı açıklamalar yaptı. Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana olumlu bir şaşkınlık içinde olduğunu söyleyen Alman golcü, "Doğrusunu söylemek gerekirse camianın bu kudretli yapısını Almanya’dayken tahmin bile edememiştim. Tıpkı Bayern Münih’de olduğu gibi her yerde inanılmaz tutkulu bir taraftar kitlemiz var. Ayrıca kulüp organizasyonu, profesyonellik ve insanların yaklaşımı da beni şaşırttı. Almanya’dan bakınca Türkiye’deki kulüpler için kaotik denir, tabii diğer kulüplerin durumu nedir bunu tam kestiremiyorum ama Beşiktaş’ta kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil" ifadelerin kullandı.

Almanya'da Türk futboluna dair gerçek dışı bir algı olduğunu belirten Gomez, "Bayern Münih sadece Almanya’nın değil, belki de dünyanın en büyük takımı. Türkiye ölçeği için rahatlıkla söyleyebilirim ki, Beşiktaş, bana göre bu memleketin Bayern Münih'idir" ifadelerini kullandı.

Sosa'ya da anlatır umarım bunları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

metin tekin feyyaz sapıttılar iyice zaten :)
İşin ilginç tarafı bizim efsaneler Metin,Ali,Feyyaz,Şifo,Sergen,Tayfur,Recep,Rıza,Samet bunlardan büyük teknik adam olmadı.Benim beklentim büyüktü.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa'ya da anlatır umarım bunları.

Sosa'da bi işler var ama.. Dur bakalım :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 21:02:34 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

Doğacak bebeği ile ilgili bi sağlık sorunu mu var acaba , benim aklıma bir tek bu geliyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Sosadaki sıkıntı nedir kaçırmışım konuyu?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosadaki sıkıntı nedir kaçırmışım konuyu?

Geçen sezonun 2. yarısından itibaren hiçbir maçta tam performans alamadık bence.

İlk geldiğinde çok daha etkiliydi. Şimdi kalabalığın arasında kayboluyor. Bir zayıflık var çözemediğim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

sosa nın aklı o gidicek olduğu takımda olmasın ? Bu sene sosa hiç yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Sosayı sene sonu satabilirsek iyi olur bu performansla kulübede de çok ahım şahım işimize yaramaz. Sonradan girer de maç kazandırır tarzı oyunu yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:41:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sosa niye her hafta UEFA 11'ine seçiliyor? :D Asıl Töre hak ediyordu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:46:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Eskişehir maçını bir galibiyet ile kapatalım;

Rize iç, Antalya dış, Paşa iç, Bursa dış oynayacağız.

İçerideki maçlar hep skor yapıp alabileceğimiz maçlar.

Dışarıdaki maçlar ise tam istediğimiz tip açık oynayan yani yine skor yapıp yenebileceğimiz deplasman takımları.

5 te 5 ile geçersek devre arasına büyük ihtimal 4-5 puan farkıyla lider gireriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli