Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7252960 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ferhat Türk

Becki begenmeyenlere gercekten hayret ediyorum :money:

Beck adamdır diyosun yani
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 15:39:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cavanda tam düşündüğümüz haftada kondisyon olarak göçmeye başladı :)

Yedin beni devamlı iyi iyi hata yaptık diye başladı çöküşü. 2-3 hafta sonra savunma hataları da eklenecek fiziksel düşüşten kaynaklı.

Benim izlediğim de buydu, tüm scout raporlarında da bu zaafları var. 6. hafta sonrası çöküş, kıt oyun bilgisi, yanlış pozisyon almadan kaynaklı hatalar. Tabela zaten yapamıyor.

Her türlü doğru tercih yaptık Beck ile.
rholdofo tercihine ne dersin peki volkan şen karşısında direk dalması bana dany'yi hatırlattı kahroldum o an

Çevrimdışı Ensar

rholdofo tercihine ne dersin peki volkan şen karşısında direk dalması bana dany'yi hatırlattı kahroldum o an
Hata yaptı ama nasıl çekti ayaklarını gördün mu , iş bilen adam olduğu hatasında bile kendini gösteriyor , o ayaklarını cekmese kırmızı kart penaltı olurdu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 15:51:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
muhteşem bir yazı ellerine sağlık

Teşekkür ederim.

Rhodolfo kötü maç çıkardı. Zaten çok hızlı bir oyuncu da değil. Ancak Volkan bizim solumuzdan geldi. Orada olması gereken bizim ısrarla istediğimiz Rhodolfo'yu tamamlayacak hızlı ve çevik stoper.

Ve sol bek. Ne almadıysak oradan geliyor.

7 gol yedik 1'i ortadan 6'sı soldan. Savunmanın sağını değiştirdik oradan 1 gol bile yemedik henüz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Teşekkür ederim.

Rhodolfo kötü maç çıkardı. Zaten çok hızlı bir oyuncu da değil. Ancak Volkan bizim solumuzdan geldi. Orada olması gereken bizim ısrarla istediğimiz Rhodolfo'yu tamamlayacak hızlı ve çevik stoper.

7 gol yedik 1'i ortadan 6'sı soldan. Savunmanın sağını değiştirdik oradan 1 gol bile yemedik henüz.

Yazmışsın zaten bende ekleme yapıyım Rhodolfonun nispeten kötü oynamasının en büyük sebebi tosic ve ersan. Bazı pozisyonlarda kendi bölgesini bırakıp sola yamaya gitti ki o anlarda büyük tehlike yaşamamamız büyük şans.

Onun haricinde Beck ile birlikte savunma yaptıkları anlarda muazzamlardı bence. Naniye ve ona desteğe gelen orta saha olsun bindiren Caner olsun göz açtırmadılar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Olcay çokta güzel söyledi abi , bazen lafı gediğine oturtacaksın , yeri geldiginde söyleyeceksin , allahtan başkasındanda korkmayacaksin , körüklemekse  körüklemek hodri meydan

Sana değil sözlerim genel söylüyorum yanlış anlama abi :)

Yanlış anlamam elbette. Sonuçta hepimiz Beşiktaş'ımızın iyiliğini istiyoruz  :ok:

bence güzel demiş neticeye bakmak lazım sözleri birilerine çok koydu
adalet herkese lazım bu sözler hepsini utandırdı olcay zeki biri hakaret etmeden
eze eze laf sokmasını iyi biliyor

Dostlar meclisinde söylese iyiydi de  :D bunlar orta sahada yapılan harekete penaltı kazansalar sevinen insanlar . Yani hakemi de yeneceksin lafı sadece bize özgü, bunların lugatlarında yok böyle bir deyiş. Bunu ömrü billah unutmaz ve unutturmazlar artık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

İyi bir sol bek almış olsaydık ersan da bu kadar sırıtmaz idare ederdi asıl sorun sol bekte bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

Şu ozan tufan,n'doye filan iyi ki almamışız diyorum.Ancak mbia,douglas,cavanda'yı keşke alsaymışız diyorum :)
marin bi de cucak'ı da ben ekleyim  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mellfred

maçın heyecanından yazamadım, söylemeden edemeyecem. sadece ersan'la tosic değil, tolga da kötüydü bence. rvp'nin direkten dönen kafasında da markovic'in kestiği fernandao'nun vuramayıp çizgiye paralel akan topta da hatası vardı.iki pozisyonda da hem kaleyi boşalttı hem de rakibi seyretti

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Teşekkür ederim.

@Çağrı edebi bir spor yazısı olmuş, çok ta güzel olmuş. İşte bizden birileri çıkıp bu tarz konuşmalı, bize maçta veya başka maçlarda yapılan haksızlıkları dile getirmeli.
Bu arada resmini görünce şaşırdım ben seni Nedved gibi hayal ediyordum  :) Ayrıca 27 olmuşsun ayrıca Beşiktaş'lı mutlu yıllar dilerim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

marin bi de cucak'ı da ben ekleyim  :bandit:

Hangi tarafa eklediğini yazmamışsın, alınacaklar tarafına mı alınmayacaklar tarafına mı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Fener-Sporting-Eskişehir.

3/3 olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mellfred

Hangi tarafa eklediğini yazmamışsın, alınacaklar tarafına mı alınmayacaklar tarafına mı  :alala:
ikisinden biri alınsa fena olmazdı ağabey

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Teşekkür ederim.

Tespit gibi tespit
Hocanin hala Tosic israrini anlamak mumkun degil
Mottanin olusunu tercih ederim Tosice
Adam 2 Gol 1 asistle oynuyor ama bizim kalemize :akuma:
Motta hic degilse penalti yaptiriyor , Penaltinin disari gitme sansi var kalecinin cikarma sansi var en azindan
Ama bu adam topu direk bizim kaleye sokuyor :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

beck ileri cıktıgında inanılmaz garip işler basarıyor

ben tosicinde bu adamında defansına laf etmiyorum zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

beck ileri cıktıgında inanılmaz garip işler basarıyor

ben tosicinde bu adamında defansına laf etmiyorum zaten
Herkes Beckin hücuma cikmadigini söylüyor cidden ben insanlarin nasil mac izlediğini anlamiyorum ben ne zaman gorsem , Top Gokhanda iken Beckin onun 2 - 3 metre onunde sifira dogru yardirdigini goruyorum..
Ayrica Fb macinda fb defansindan dönen toplari alip kontraya izin vermedigi gibi atak tazelememizi bile sagladi kac kez..
Ayrica Defansif yönü zaten muazzam pozisyon bile vermiyoruz o kanattan bu bile yeterli aslinda , Cunku Onunde Gokhan gibi bir adam oynuyor oyizden Beckin hucum etmesine gerek bile yok :bandit: :bandit:

Çevrimdışı atalay

Zeki Demirkubuz'un röportajından;

...Bir Beşiktaşlı olarak kendi takımlarına aynı duygularla bakan Fenerlileri, Galatasaraylıları anlıyor musunuz?

-Bence bu iki takım, iktidar tutkusu ve her şeyi hak görme duygusuyla ülkedeki adaletsizliklerin zaman zaman temsilcisi durumunda. Fener, durduğu yer, tarihi bakımından, taraftarı bakımından biraz daha iyi bir yerde. 

Gecen sezon rakipler hep sagimizdan saldırıyordu bu sezon ise solumuzdan saldiriyorlar
Sagi saglama alirken solu eskisinden daha beter hale getirdik
Tosic yedigimiz 7 golun 3 une DIREKT olarak etki etti !!
Bu adamin ilk 18 e bile alinmamasi lazim
Ismail oynasin diye dua eder hale getirdiler bizi dustugumuz hale bakin :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Beck'i 2 kere canlı izledim bu sene. Gerçekten çok iyi bir sağ bek. Sağ kanatta Olcay ve Beck Nani'ye adım attırmadılar.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bugün Fulya davasının görüşmesi vardı, ne oldu acaba? Forumda ilgili konuyu bulamadım.
Be the change you want to see in the world. 🦅