Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

Ulan milletin kalemlerine bak bizimkine  bak.

Vedat Okyar gitti basında her şeyimiz bitti resmen kaldık bu delilere.

Deli meli yine en has adam Adnan baba. Özü sözü bir.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

bence ahmet nur çebinin çıkıp açıklama yapması lazım bu kadar arsızlaşan medya ş.siz medya.bugünkü milliyetin hakem notula ilgili yazıyı okuyun.böyle ş.sizler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rvp : Türkiye ye geldiğimden beri sana karsi hep yeniliyorum , Nedir senden Cektigim ??
Oguzhan : Yanlis Takimdasin
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bence ahmet nur çebinin çıkıp açıklama yapması lazım bu kadar arsızlaşan medya ş.siz medya.bugünkü milliyetin hakem notula ilgili yazıyı okuyun.böyle ş.sizler.
İt ürür , Kervan yürür birakin konussunlar
Olcayin dedigi gibi biz Cok agladik , Birakalim birazda onlar aglasinlar :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Ensar

Sporting Lizbon

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; şu ana kadar 8.700 biletin satıldığı öğrenildi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

Neye göre Galatasaray'a bizden iki kat fazla şans veriyorlar acaba? Hem kadro kalitesi, hem de form olarak onlardan üstünüz.

en son ne zaman şampiyon olmussun
rakiplerini en son ne zaman yenmişsin
en son ne zaman sezonu ikinci bitirmişsin yarışta ne kadar kalmışsın
ve geçen sene kotu denen gsnin sampiyon bitirmesi  ondan oncede adamın seri sampiyonlukları vs bunlar hep etkendir bu oranlara

bizim buna sasırıyor olusumuz beni sasırtıyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

maçtan önce dedim @Yunus Emre Dökmeci bilir  :D , Sow ve Emrenin olmaması derbide bizi bir adım öne geçirdi aynı şekilde Melo da yok bu yıl . Bu oyuncular tam bir derbi oyuncusuydu artık yoklar ve psikolojik üstünlük bize geçdi  :bandit:
Edit : Fenerin hocası tam bir akıl fukarası RVP yi yedekde başlattı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

maçtan önce dedim @Yunus Emre Dökmeci bilir  :D , Sow ve Emrenin olmaması derbide bizi bir adım öne geçirdi aynı şekilde Melo da yok bu yıl . Bu oyuncular tam bir derbi oyuncusuydu artık yoklar ve psikolojik üstünlük bize geçdi  :bandit:
Edit : Fenerin hocası tam bir akıl fukarası RVP yi yedekde başlattı.
Orda çok büyük bir ego savaşı var , persie kendini bu ülkenin en büyüğü olarak görüyor , kusura bakmasın ama Mario Gomez var :D

Çevrimdışı ahmetx

Orda çok büyük bir ego savaşı var , persie kendini bu ülkenin en büyüğü olarak görüyor , kusura bakmasın ama Mario Gomez var :D
evet öyle görüyor ama derbide affedilmeyecek hata yaptı portekizli  :lol: ve neticede hem maçı hem ego savaşını kaybetti  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

evet öyle görüyor ama derbide affedilmeyecek hata yaptı portekizli  ve neticede hem maçı hem ego savaşını kaybetti  :bandit:
O adam tam bir şovmen , çok yapmacık , resmen üzerine bol geliyor o hareketler , gidici, bilic öyle değildi ,bilic yapardi ama adamdı yakışıyordu :)

Yalnız hep beşiktaşa baglıyorum konu dışı olmasın

Bilen bilir , Hem Rvp hemde Gomez gumdemimizdeyken , Ins Gomez gelir Her anlamda daha buyuk Golcu demistim bircok kisi karsi cikmisti
Bugun hislerimde ve Dusuncelerimde ne kadar hakli çıktığımi görüyorum
Evet Kesinlikle Gomez her anlamda daha iyi ve daha buyuk Golcu bana Gore
Fizik : Gomez
Boy : Gomez
Son vurus becerisi: Gomez
Hava topu : Gomez
Kariyerindeki Gol sayisi : Gomez
Bana 1 tane Rvpnin ustun oldugu ozellik sayamazsiniz
Ayrica Karakter analmindada ne kadar dogru bir tercih olduguda ortada
Rvpnin ne kadar yuksek EGOya sahip oldugunu gormus olduk
Ayni zamanda Gomezin ne kadar MUTEVAZI oldugunuda gormus olduk
Gomezde yedek kaldi ama hic problem yaratmadi..

Şu ozan tufan,n'doye filan iyi ki almamışız diyorum.Ancak mbia,douglas,cavanda'yı keşke alsaymışız diyorum :)

Çevrimdışı Ensar

Bilen bilir , Hem Rvp hemde Gomez gumdemimizdeyken , Ins Gomez gelir Her anlamda daha buyuk Golcu demistim bircok kisi karsi cikmisti
Bugun hislerimde ve Dusuncelerimde ne kadar hakli çıktığımi görüyorum
Evet Kesinlikle Gomez her anlamda daha iyi ve daha buyuk Golcu bana Gore
Fizik : Gomez
Boy : Gomez
Son vurus becerisi: Gomez
Hava topu : Gomez
Kariyerindeki Gol sayisi : Gomez
Bana 1 tane Rvpnin ustun oldugu ozellik sayamazsiniz
Ayrica Karakter analmindada ne kadar dogru bir tercih olduguda ortada
Rvpnin ne kadar yuksek EGOya sahip oldugunu gormus olduk
Ayni zamanda Gomezin ne kadar MUTEVAZI oldugunuda gormus olduk
Gomezde yedek kaldi ama hic problem yaratmadi..
Bence vuruş özelliği rvp daha iyi abi , herr dediğine katılıyorum ama rvp daha temiz vuruyor toplara

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İt ürür , Kervan yürür birakin konussunlar
Olcayin dedigi gibi biz Cok agladik , Birakalim birazda onlar aglasinlar :tabe: :tabe:

Olcay öyle demişse yanlış söylemiş. Zaten yaratılan bir algı var bizim de körüklemememiz lazım. Bizim kolayca yendiğimiz maçlarda bile aleyhimize verilen kararları hafiften yani kırıcı olmadan eleştirmemiz lazım. Şimdi en basitinden rövanş maçında lehlerine karar bekleyecekler ve olduğunda da bu maçı konuşacaklar. Necmi çıplak gözle seyrettiği için yazmış aleyhimize verilen kararları, bizim de bunları ön plana çıkarmamız gerek Yunus kardeşim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Olcay öyle demişse yanlış söylemiş. Zaten yaratılan bir algı var bizim de körüklemememiz lazım. Bizim kolayca yendiğimiz maçlarda bile aleyhimize verilen kararları hafiften yani kırıcı olmadan eleştirmemiz lazım. Şimdi en basitinden rövanş maçında lehlerine karar bekleyecekler ve olduğunda da bu maçı konuşacaklar. Necmi çıplak gözle seyrettiği için yazmış aleyhimize verilen kararları, bizim de bunları ön plana çıkarmamız gerek Yunus kardeşim.
Olcay çokta güzel söyledi abi , bazen lafı gediğine oturtacaksın , yeri geldiginde söyleyeceksin , allahtan başkasındanda korkmayacaksin , körüklemekse  körüklemek hodri meydan

Sana değil sözlerim genel söylüyorum yanlış anlama abi :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Necmi

bence güzel demiş neticeye bakmak lazım sözleri birilerine çok koydu
adalet herkese lazım bu sözler hepsini utandırdı olcay zeki biri hakaret etmeden
eze eze laf sokmasını iyi biliyor

Çevrimdışı Necmi

Şu ozan tufan,n'doye filan iyi ki almamışız diyorum.Ancak mbia,douglas,cavanda'yı keşke alsaymışız diyorum :)
katılmıyorum mbia cavanda patlamaya başladı Türk formatına uymuşlar. douglası iyiki almamışız zaten

Çevrimdışı Doğuhan

rhodolfo doğru tercihti onda sıkıntı yok ama hala ersanın yaptıklarına katlanıyoruz douglas rhodolfo olabilirdi

cavanda hız katardı defansa ama beck 10 numara oynuyo çoğu kişi beğenmez risksiz oynuyo diye ama durduğu yerler muazzam yinede iyiki cavanda gelmemiş diyemeyiz adam iyi oynuyor ertanın elemanı diye çokta yermek olmaz :D

mbia ise istediği kadar patlasın her takımda çok rahat oynar bizim ligde

neyse rakipler önemli değil artık biz maç maç başlarını eze eze gitmemiz lazım ilk yarıyı bir lider bitirelim de veli kesin dönüş yapmış olacak tolgayda en geç martta daha iyi bi tolgay olarak döner bir de stoper aldık mı keyifli keyifli izle şampiyonluğu :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 15:10:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Cavanda tam düşündüğümüz haftada kondisyon olarak göçmeye başladı :)

Yedin beni devamlı iyi iyi hata yaptık diye başladı çöküşü. 2-3 hafta sonra savunma hataları da eklenecek fiziksel düşüşten kaynaklı.

Benim izlediğim de buydu, tüm scout raporlarında da bu zaafları var. 6. hafta sonrası çöküş, kıt oyun bilgisi, yanlış pozisyon almadan kaynaklı hatalar. Tabela zaten yapamıyor.

Her türlü doğru tercih yaptık Beck ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Cavanda tam düşündüğümüz haftada kondisyon olarak göçmeye başladı :)

Yedin beni devamlı iyi iyi hata yaptık diye başladı çöküşü. 2-3 hafta sonra savunma hataları da eklenecek fiziksel düşüşten kaynaklı.

Benim izlediğim de buydu, tüm scout raporlarında da bu zaafları var. 6. hafta sonrası çöküş, kıt oyun bilgisi, yanlış pozisyon almadan kaynaklı hatalar. Tabela zaten yapamıyor.

Her türlü doğru tercih yaptık Beck ile.
Becki begenmeyenlere gercekten hayret ediyorum :money: