Dun maci yedek klubelerinin arkasindan izledim ilk olarak olcay cok iyiydi takim heycanli basladi ama toparladik,tosic golu atmasa daha da farkli biterdi.Hakem ince ince 2-0 dan sonra dogramaya basladi bizi fener medyasinin aglamasinin aksine,verilmeyen faullerimiz penaltimiz var fenere ekstra verilenler var.Bu arada yedek oyuncularin isinmasi icin olan alanda isinan futbolcular vardi van persie beyfendi gitti sahanin yaninda isindi 15 dk islikladik hakeme bagirdik dorduncu hakem gitti uc kere uyardi dinlemedi yan hakeme iletti yan hakem mikrofonla konusti macin Orta hakemi beyfendiyle donup bakmadi bile Kimse adama soz dinlemedi bu hakemlerin hic mi oteritesi olmaz. Q7 olayina geleyim ilk yarindan bu Yana Ismail necip q7 cenk isindi,necip girdi digerleri devam etti, q7 cok duygusal anlik duygularina yenilen kendini zor tutan bi adam keske boyle olmasa daha profesyonel olabilse hep klubeye bakti oyuna girme haberi bekledi surekli ucuncu degisiklikten sonrada uzuldu yelegini cikardi atti klubeye oturdu ama oyle senol hocaya yok birisine firlattigi yok, yedek klubesindeykende taclarda gelen toplari tuttu verdi arkadaslarna hizli baslasinlar diye mac bitince kostu tebrik etti hani girmedi diye uzuntusu icinde yasadi bi agresifligi yoktu. Ben cenk disinda 11 I begenmistim, ama senol hoca gomezlede dogru baslamis bu mac q7 nin giememesi gerekiyordu ve senol hocada oyle yapti dogru tercihti.yeri geldiginde girip kilit acar umarim.
Ayrica senol hocada mactan sonra geldi tirbune o kadar mutluydu ki o da cok inanmis istemis.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi