Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kendi kalesine gol atan tosic neden gülüyor veya milosevic neden gülüyor , ne yani takımın kazanması quaresmanin oynamasından daha mi önemli , takım kazanmış daha ne istiyor , üstüne bütün takım arkadaşları ona ilgi gösteriyor ama beyfendi şımarık çocuklar gibi , herşeyin fazlası zarardır , orda derbi kazanılmış hallere bak

Üzülmesi şımarıklık mı? RvP de şımarık suratsız fenerliler göndersin mi sence? Bunlar farklı topçular oynamak istiyor galibiyette pay sahibi olmak, futbol hayatları bitmeden bir şeyler daha yapmak istiyor. Gerek yok adamı bu kadar eleştirmeye morali bozuksa bozuktur. Orda galibiyeti kutlayan arkadaşlarıın yanında durmuş üçlü çektirmiş yeter işte. Her şeyin fazlası zarardır diyorsan bu kadar kötülemen nefret duyman da Beşiktaş'a zarardır. Taraftar ve teknik direktör doğru şeyler yaptığı sürece topçumuza kendi nefret duymaya gerek yok.

Çevrimdışı Ensar

Üzülmesi şımarıklık mı? RvP de şımarık suratsız fenerliler göndersin mi sence? Bunlar farklı topçular oynamak istiyor galibiyette pay sahibi olmak, futbol hayatları bitmeden bir şeyler daha yapmak istiyor. Gerek yok adamı bu kadar eleştirmeye morali bozuksa bozuktur. Orda galibiyeti kutlayan arkadaşlarıın yanında durmuş üçlü çektirmiş yeter işte. Her şeyin fazlası zarardır diyorsan bu kadar kötülemen nefret duyman da Beşiktaş'a zarardır. Taraftar ve teknik direktör doğru şeyler yaptığı sürece topçumuza kendi nefret duymaya gerek yok.
:D harbiden güldürdün sağol valla :D bak tekrar yazıyorum , ÜZÜLMESI DOĞRU ama orda ki tavrı yanlış , bu benim fikrim , quaresmadan nefret ettiğim felan da yok bunu sen uyduruyorsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

Forumun derdi yine Quaresma olmuş gerçekten sıkıyor bu muhabbet.Quaresma konusu açılınca insanın foruma giresi bile gelmiyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ensar

Forumun derdi yine Quaresma olmuş gerçekten sıkıyor bu muhabbet.Quaresma konusu açılınca insanın foruma giresi bile gelmiyor
Ya yok bea dert felan yok iyi ki bir laf dedik :)

yöneticiler silsin madem bu kadar dert oldu foruma

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:D harbiden güldürdün sağol valla :D bak tekrar yazıyorum , ÜZÜLMESI DOĞRU ama orda ki tavrı yanlış , bu benim fikrim , quaresmadan nefret ettiğim felan da yok bunu sen uyduruyorsun

Oynayıp galibiyeti getirip o da hakkıyla hoplayıp zıplamak istemiş galibiyette kendi payı yok. Sadece oynamadığı için bu kadar üzgün durmasında bencillik var tabi. Bu galibiyetin ardından bunu konuşmaya gerek yok önümüzdeki maçlarda morali yerine gelir hepsinin :)
Şenol hocayı tebrik ediyorum yüzümüzü güldürdü.

Çevrimdışı Ensar

Oynayıp galibiyeti getirip o da hakkıyla hoplayıp zıplamak istemiş galibiyette kendi payı yok. Sadece oynamadığı için bu kadar üzgün durmasında bencillik var tabi. Bu galibiyetin ardından bunu konuşmaya gerek yok önümüzdeki maçlarda morali yerine gelir hepsinin :)
Şenol hocayı tebrik ediyorum yüzümüzü güldürdü.
Aynen öyle :)

Çevrimdışı OrhanAker

Fenere karşı çok kritik bir galibiyet aldık güzel oldu ama asıl şimdi çok önemli 3 hafta var önümüzde.
Özgüven tavan yapsın diyorsak 3 te 3 yapmamız lazım bir şekilde.Çok kritik üç hafta.

Beşiktaşım- Eskişehir-Rize-Antalya
Galatasarayın-Başakşehir-Gençlerbirliği-Fenerbahçe :evillol:
Fenerbahçenin-Aksihar-Kayseri-Galatasaray.

Fenerbahçe avantajlı gibi görünüyor belki ama Süpriz bir beraberlik olabilir.
her türlü kayıpsız geçmemiz lazım.çok güzel olur..Lütfen olsun :D

Çevrimdışı talha

Maçı izleyemedim ama yorumlara baklıırsa halen daha oturmamış takım.ç

Acaba bu ne zaman düzelecek?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Maçı izleyemedim ama yorumlara baklıırsa halen daha oturmamış takım.ç

Acaba bu ne zaman düzelecek?
Oturmamış felan değil abi sorun açık ve net , kalite ve oyuncu eksikliği , ortasaha eksik , defansta ise ersan ve tosic kalite olarak yetersiz , sorunumuz tamamen bu bölgelerden kaynaklanıyor

Çevrimdışı talha

Oturmamış felan değil abi sorun açık ve net , kalite ve oyuncu eksikliği , ortasaha eksik , defansta ise ersan ve tosic kalite olarak yetersiz , sorunumuz tamamen bu bölgelerden kaynaklanıyor

Yok orası ayrı Şenol hocanın takımları belli bir düzene varmadan böyle 5-10 maç sönük giderler. Biz bu arayı iyi kapatıyoruz ama halen daha sıkıntılar olması canımı sıkıyor.

Tosic konusunda da yapacak birşey alınmasın diye ortalık inledi. Çok güzel orta kesiyor dediler.  :evillol:

Çevrimdışı talha

İşin beteri sol taraf tandem sağ tarafın da ritmini bozuyor.

Tosic ve Ersan'ın hataları ritim ve pozisoyn bozukluklarını sağ taraf kapatmaya çalışınca konsantre olarak ta çökülüyor. Çok sıkıntılı olmaya başladı.

Bu Motta adam mı öldürdü byle ceza geldi anlamadım. Çünkü hiç kimse kusura bakmasın geçen sene ki motta bile Tosic'ten kat kat iyidir. Kiralık zamanını saymıyorum çünkü o zaman ki Motta ligin en iyilerindendi.

Çevrimiçi mayguntr

Motta instagramda orda burda antremanlarını paylaşıyor, brezilyalı adamlar sevmez genelde çalışmayı ama yine de Şenol hoca kadroya bile almıyor , dün İsmail girdikten sonra futbol IQ'sü olarak 70'in altında olduğunu kanıtladı zaten, Motta tek kurtuluşumuz galiba Şenol Hoca biraz daha burnu sürtsün diye bekliyor galiba  :D. Yalnız takımdaki solak oyuncuların toplamının oyun zekası bir Olcay etmiyor ben ona yanarım.

Çevrimdışı Mehmet K

Motta ve Tosic gitsin Mayke'yi alalım. Beck sol beke geçsin Mayke sağ beke. Gökhan Mayke'nin önünde oynasın rakibin sol tarafını otoban yaparız otoban hem de rakip ayırmaksızın.

Çevrimdışı Kadir G.

Motta instagramda orda burda antremanlarını paylaşıyor, brezilyalı adamlar sevmez genelde çalışmayı ama yine de Şenol hoca kadroya bile almıyor , dün İsmail girdikten sonra futbol IQ'sü olarak 70'in altında olduğunu kanıtladı zaten, Motta tek kurtuluşumuz galiba Şenol Hoca biraz daha burnu sürtsün diye bekliyor galiba  :D. Yalnız takımdaki solak oyuncuların toplamının oyun zekası bir Olcay etmiyor ben ona yanarım.

Solak demeyelim solbek diyelim ona. Arada Töre var. :)

Çevrimdışı Kadir G.

Motta ve Tosic gitsin Mayke'yi alalım. Beck sol beke geçsin Mayke sağ beke. Gökhan Mayke'nin önünde oynasın rakibin sol tarafını otoban yaparız otoban hem de rakip ayırmaksızın.

9 milyonun varsa alalım. :)

Çevrimdışı Mehmet K

9 milyonun varsa alalım. :)

Bizim başkanın pazarlık yeteneğine güvenerek 6 civarına bitebileceğini düşünüyorum. Bu oyuncu bize para da kazandırır.

Çevrimdışı 38life

Quaresma da iyice aglak bebeklere döndü , istediğini alana kadar böyle ağlayacak herhalde , takımda ki herkes dün ona sarılıp ona üçlü çektiriyor herif gram gülmüyor fotoğraf cekiniliyor herkes mutlu herif yine suratsız , böyle olmaz
Böyle tarihi bir gecede oynayamayan futbolcu üzgün değilse takımını sevmiyordur.

Sizin bakış açınız tamamen çarpık ve art niyetli.

Çevrimdışı LithuM

Dun maci yedek klubelerinin arkasindan izledim ilk olarak olcay cok iyiydi takim heycanli basladi ama toparladik,tosic golu atmasa daha da farkli biterdi.Hakem ince ince 2-0 dan sonra dogramaya basladi bizi fener medyasinin aglamasinin aksine,verilmeyen faullerimiz penaltimiz var fenere ekstra verilenler var.Bu arada yedek oyuncularin isinmasi icin olan alanda isinan futbolcular vardi van persie beyfendi gitti sahanin yaninda isindi 15 dk islikladik hakeme bagirdik dorduncu hakem gitti uc kere uyardi dinlemedi yan hakeme iletti yan hakem mikrofonla konusti macin Orta hakemi beyfendiyle donup bakmadi bile Kimse adama soz dinlemedi bu hakemlerin hic mi oteritesi olmaz. Q7 olayina geleyim ilk yarindan bu Yana Ismail necip q7 cenk isindi,necip girdi digerleri devam etti, q7 cok duygusal anlik duygularina yenilen kendini zor tutan bi adam keske boyle olmasa daha profesyonel olabilse hep klubeye bakti oyuna girme haberi bekledi surekli ucuncu degisiklikten sonrada uzuldu yelegini cikardi atti klubeye oturdu ama oyle senol hocaya yok birisine firlattigi yok, yedek klubesindeykende taclarda gelen toplari tuttu verdi arkadaslarna hizli baslasinlar diye mac bitince kostu tebrik etti hani girmedi diye uzuntusu icinde yasadi bi agresifligi yoktu. Ben cenk disinda 11 I begenmistim, ama senol hoca gomezlede dogru baslamis bu mac q7 nin giememesi gerekiyordu ve senol hocada oyle yapti dogru tercihti.yeri geldiginde girip kilit acar umarim.
Ayrica senol hocada mactan sonra geldi tirbune o kadar mutluydu ki o da cok inanmis istemis.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Motta biraz daha şansı hakediyor bence bu kadar kolay silmemiz lazım elimizde oyuncu yokken mecburuz maalesef.

veya Sol tarafa Becki atıp sağa Serdarı koyabiliriz.Hücumda opsiyon olmazlar belki ama en azından savunma daha iyi olabilir.
Bir ihtimal Beckin ters ayak avantajı olabilir hücumda.

off off koskoca 3 senedir sol bek arıyoruz hala çözüm bulamadık.

Çevrimdışı Ensar

Böyle tarihi bir gecede oynayamayan futbolcu üzgün değilse takımını sevmiyordur.

Sizin bakış açınız tamamen çarpık ve art niyetli.
Okuduğunu anlayamayacak birisi olduğunu düşünmüyorum abi ama senin art niyetli ve quaresma aşığı olduğun belli oluyor , kaç kere yazdım üzülmesi doğru tavrı yanlış , ben tavrını eleştirdim üzülmesini değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 12:37:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok kaliteli bir bek, kaliteli bir stoper ve orta saha, çok kaliteli bir kaleci. Yaralarımız hala aynı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada şu Yandex kullanımını bizde yaygınlaştırsak çok güzel olur. En sık kullanılan şey internet ve telefon. Milyonlarca taraftar var. Mobil uygulamada yakında çıkacakmış. Twitter facebook instagramdaki Beşiktaş hesapları da yandex kullanımına teşvik edebilir insanları. Önemli olan kulübe katkı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 12:40:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tanrı şuraya bir Mayke handanovic atsın ben Ersan razı olur tolgayı beklerim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

S.Lizbon maçında Motta'nın oynamasından yanayım en azından durumunu son bir kez daha görmemizi de sağlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim başkanın pazarlık yeteneğine güvenerek 6 civarına bitebileceğini düşünüyorum. Bu oyuncu bize para da kazandırır.

Bitmez, vermezler. :)

Verselerde sağ beke 6 milyon verecek yönetimimiz yok.