Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257580 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

7 gol yedik. Bazıları aynı pozisyon olmak ile beraber Tosic'in 4, Ersan'ın 3 golde direkt hatası var.

İşte mükemmel uyum budur!

Çevrimdışı legendmaster

mahmut usluya haddi bildirilmeli demirören tarafından bjk kollanıyor algısı yaratıp hakemlerin bjk aleyhinde maç yönetmesine zemin hazırlamak istemiyle bjk'a açıkça saldırmıştır

Çevrimdışı legendmaster

Şenol Hoca "Ben Cenk'in ilk 11'i hakettiğini düşünüyordum ama şartlar Gomez'i gerektirdi" derken neyi kastettiğini anlamadım ben. Kadroyu kuran kendisi değil mi, Cenk hakediyorsa niye Gomez'i oynattı acaba?
cenk genel olarak gomezden daha istekli ve çalışkan ama maçın ağırlığını gomez kaldırır düşüncesinde bence

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı legendmaster

saçma sapan bir transfer alanlar bile nedenini bilmiyor tam olarak

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hakem üzerine de çok da konuşmaya gerek yok.

Emre Bilic'e küfrederken, Topal Demba'yı çekip düşürürken düdük çalınmadığında kafasını gömenler bugün ne olduysa ağlamayacaklar.

Adalet herkese lazım.

Fenerliler adalet diye ağlayınca bir gülme geliyor.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı legendmaster

Hakem üzerine de çok da konuşmaya gerek yok.

Emre Bilic'e küfrederken, Topal Demba'yı çekip düşürürken düdük çalınmadığında kafasını gömenler bugün ne olduysa ağlamayacaklar.

Adalet herkese lazım.
fenerin bu sene aldığı maçlara hakemlerin hep etkisi vardır hatta avrupadaki atromitos maçını bile hakemle aldılar deplasmandaki... rakiplerinin net 3 penaltısı ve canerin kırmızısı verilmedi attıkları golde rvpnin faulü vardı ..bunların ağlaması bile yalan dolan tek amaçları bu maçta doğrandık algısı yaratıp sonraki maçların hakemlerini baskı altına almak

Çevrimdışı atalay

Hücum alışkanlıklarımız ile ilgili sürekli tekrarladığım bir problem var ki derbide daha net gördük.

Direkt oyunu çok iyi oynuyoruz fakat bazı bölümlerde pas oyununa geçmemiz lazım.

Aybaba döneminden bu yana oyun geçişleri iyi, çabuk hücum eden bir takım oluşmaya başladı. Töre - Olcay - Oğuzhan ve Sosa yazılım olarak bu oyuna çok yatkın oyuncular fakat bazen tempoyu ayarlamak, hücum setlerini oynamak, hücumda oyuna genişlik katmak gerek.

Transfer sezonunda buna uygun profilde bir merkez orta saha oyuncusuna ihtiyaç vardı demiştim. Sürekli birbirine yakın, kısa adımlar ile al-ver yapan hücumları yada geniş alanda mesafe kat edip hızlı hücum eden bir takım izliyoruz.

Bunun dışında bir şey daha var. Töre acayip olgunlaşmış. Ve bunu her hafta yazıyorum; bu takımın tek yıldız oyuncusu. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:57:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hücum alışkanlıklarımız ile ilgili sürekli tekrarladığım bir problem var ki derbide daha net gördük.

Direkt oyunu çok iyi oynuyoruz fakat bazı bölümlerde pas oyununa geçmemiz lazım.

Aybaba döneminden bu yana oyun geçişleri iyi, çabuk hücum eden bir takım oluşmaya başladı. Töre - Olcay - Oğuzhan ve Sosa yazılım olarak bu oyuna çok yatkın oyuncular fakat bazen tempoyu ayarlamak, hücum setlerini oynamak, hücumda oyuna genişlik katmak gerek.

Transfer sezonunda buna uygun profilde bir merkez orta saha oyuncusuna ihtiyaç vardı demiştim. Sürekli birbirine yakın, kısa adımlar ile al-ver yapan hücumları yada geniş alanda mesafe kat edip hızlı hücum eden bir takım izliyoruz.

Bunun dışında bir şey daha var. Töre acayip olgunlaşmış. Ve bunu her hafta yazıyorum; bu takımın tek yıldız oyuncusu. 

Tolgay + Biglia tipi bir adam. Sonra otur izle atsın çevirsin bir daha atsın bir daha çevirsin takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Tolgay + Biglia tipi bir adam. Sonra otur izle atsın çevirsin bir daha atsın bir daha çevirsin takım.

Tolgay bu oyunda çok katkı verirdi. Devre arası nokta atışı lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat açıldıktan sonra bizi kimse tutamayacak inşallah.

Bu sene, 3 senedir çektiklerimizin acısını çıkarma senesidir!

Artık Olimpiyat yollarında mahvolmak yok.
Derbi kaybetmek yok.
Sene sonu renkli şampiyonluğu izlemek yok!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı laoban

besiktastaki matematigi ben anlamiyorum arkadas. transfer doneminde gerekli mevkilere adam aliyorsun devre arasi icin ayni mevkilere adam bekliyoruz. ya saka gibi. sanki ibrahim uzulmez gonderilirken ah etmis gibi biz sol bekte 3 adama sahipken 3unu toplasak bir adam etmiyor. paradoksun icindeyiz resmen, verimsiz iki transfer yapmisiz. ayni mevkilere hala adam lazim birde on libero problemi var. burada herkez velinin sakatligi gecince direk 11 oynayip full performans verecek saniyorlar velinin toplamasi  mart ayini gecer bence
Allah Atibaya sakatlik vermesin valla ne yaparizb ilmiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aykutt

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tesadüfe bak şuan "Kanlı Ay" olayı var :D Size bişeyi hatırlattı mı? :kop:

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 05:47:53 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu fotoğrafa saatlerce bakabilirim be. :)

Helal olsun size.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şu fotoğrafa saatlerce bakabilirim be. :)

Helal olsun size.

Günaydın haftaya mutlu başlayan büyük Beşiktaş taraftarı :icool:

Bu fotoğrafta kendi kalesine gol atan adam bile mutlu iken Q17'nin neden mutsuz olduğunu anlayamadım doğrusu. Oyuna giremedi diye mutsuz olmaması lazım...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mellfred

Kazandığımıza üzüldü herhalde.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı keremd

Ersan dünde şov yaptı yıllardır derbi alamamızın özetidir Ersan.  savruk,  hamlesiz,  beyinsiz bir adamdır. Dün 2 kere attırmaya çalıştı kendisini hakem fanatik Galatasaray lı bize yakın durdu. Bülent falan olsa kesin gitmişti.  Her kornerde ileri çıkar topu öküz gibi süser yada rakibe foul yapar yada neyse.. Ne ofansta ne defansta bir halta yaramayan süperligin en kolay çalım yiyen stoperini izlemek bana çok ağır gelmeye başladı

Çevrimdışı Ensar

Artık milo ve ismaile şans vermenin zamanı geldi de geçiyor bile
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Quaresma da iyice aglak bebeklere döndü , istediğini alana kadar böyle ağlayacak herhalde , takımda ki herkes dün ona sarılıp ona üçlü çektiriyor herif gram gülmüyor fotoğraf cekiniliyor herkes mutlu herif yine suratsız , böyle olmaz 

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Quaresma da iyice aglak bebeklere döndü , istediğini alana kadar böyle ağlayacak herhalde , takımda ki herkes dün ona sarılıp ona üçlü çektiriyor herif gram gülmüyor fotoğraf cekiniliyor herkes mutlu herif yine suratsız , böyle olmaz

Ne var bunda adam oynamadığı için üzülmüş herkesin karakteri bir değil herkes koyun da değil doğal ruh halleri neyse onu yansıtmışlar... Beşiktaş'ın üstünde bir Quaresma aşkı da, gereksiz nefreti de istemem. O bizim topçumuz yarın kurtaracağı maçlar olacak şampiyonluğa da katkısı olacak.

Çevrimdışı Ensar

Ne var bunda adam oynamadığı için üzülmüş herkesin karakteri bir değil herkes koyun da değil doğal ruh halleri neyse onu yansıtmışlar... Beşiktaş'ın üstünde bir Quaresma aşkı da, gereksiz nefreti de istemem. O bizim topçumuz yarın kurtaracağı maçlar olacak şampiyonluğa da katkısı olacak.
Kendi kalesine gol atan tosic neden gülüyor veya milosevic neden gülüyor , ne yani takımın kazanması quaresmanin oynamasından daha mi önemli , takım kazanmış daha ne istiyor , üstüne bütün takım arkadaşları ona ilgi gösteriyor ama beyfendi şımarık çocuklar gibi , herşeyin fazlası zarardır , orda derbi kazanılmış hallere bak

Edit: benim quaresma ile derdim yok , üzülmesi doğru yaptığı hareket yanlış , bunu söylüyorum , tabi ki bende oynamasını ve takıma faydalı olmasını istiyorum , diğer futbolcular nasıl ona sahip çıkıp takım olduklarını gösteriyorsa o da bu takım duygusuna ortak olmalı
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 10:34:19 Ensar ]